جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10185

پاسخ : جــــو بــــازار

آقا هر کسی نسبت به سهم های پیشنهادی من ناراحت و نگرانه فردا بفروشه،الحمدلله صف فروش نیستند براحتی میتونید بفروشید.
    من قصدم از پست گذاشتن ،اثبات تواناییهام برای کم سواد ها هست وگرنه برای من اینجا پست گذاشتن سودی نداره هیچ ،ممکنه غفلت از بازار هم بیاره.
    من تمامی پیشنهاداتم فقط تکنیکالی هست و میخواد قدرت تکنیکال رو نشون بدم .
    اگر سکوت میکنم دلیل بر این نیست که نمیتونم سهمی پیشنهاد بدم دلیل براین هست که نمیخوام زیر بار مسئولیتی برم.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ایرانی
      ستاره دار(1)
      • Jun 2011
      • 2577

چند صحفه از تاپیک را خواندم و پستها و مطالب این چند روز اخیر از دیروز تا الان را مطالعه کردم.

ماشاالله به این همه غرور و تکبر orumbourse

این نگاه از بالا دیدن به بقیه و خود را نسبت به دیگران برتر دیدن به چه علت است!!؟؟

خدا نکنه ، شخصی با ایشون مخالفت کنه و مثلا نظرش با نظر ایشون مطابقت نداشته باشه، بعد از طرف ایشون در معرض شدیدترین حملات قرار میگیره.

فکر کنم این تاپیک شده ، تاپیک شخصی orumbourse و تکصدایی داره جای مشارکت را میگیره.

جناب orumbourse دوست عزیز، لطفا قبل از موضع گیری نسبت به این پست برگردید و مطالب این چند روز اخیر خودتون را مطالعه کنید.

به نظرم یک تجدید نظر در نوع نگاهتان و نوع نوشتارتان داشته باشید.

افتادگی آموز اگر طالب فیضی ٬ هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10185

فردا چنانچه عرضه ای در قندیها دیدید هول نشید بلکه سعی کنید در منفی بخرید.موافق نگهداری قشیر هستم قنیشا هم همینطور همچنین قچار.لطفا حد ضرر های گفته شده رو رعایت کنید.
        کروی فردا روی مقاومت 120 تومن معامه خواهد شد امروز صف خرید شده فکر نمیکنم با صف خرید بخواد از این مقاومت عبور کنه بنظرم جدالی روی این مقاومت بین خریداران و فروشندگان در خواهد گرفت.
        از نظر من احتمال غلبه خریدراان بر فروشندگان زیاده.پس خوب رصدش کنید.
        شپلی رو همچنان نگه دارید.
        برخورد شپاکسا با مقاومت 340 تومن رو ارزیابی کنید.کماسه هم خوبه.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10185

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
          چند صحفه از تاپیک را خواندم و پستها و مطالب این چند روز اخیر از دیروز تا الان را مطالعه کردم.

این نگاه از بالا دیدن به بقیه و خود را نسبت به دیگران برتر دیدن به چه علت است!!؟؟

خدا نکنه ، شخصی با ایشون مخالفت کنه و مثلا نظرش با نظر ایشون مطابقت نداشته باشه، بعد از طرف ایشون در معرض شدیدترین حملات قرار میگیره.

فکر کنم این تاپیک شده ، تاپیک شخصی orumbourse و تکصدایی داره جای مشارکت را میگیره.

جناب orumbourse دوست عزیز، لطفا قبل از موضع گیری نسبت به این پست برگردید و مطالب این چند روز اخیر خودتون را مطالعه کنید.

کدوم پست؟بالا بیارش.
          میخوای پستی از همین دوستان بیارم که بمن گفتند گوسفند؟

نظر

• خورشید
            عضو عادی
            • Apr 2015
            • 31

لطف کنین یه تحلیل راجع به خعتبار بذارین.تشکر

نظر

• m2020
              عضو عادی
              • May 2014
              • 293

اقا سجاداز اینکه تو این تاپیک با زبان ساده تحلیل میذارید ممنون. حتی تو ساعت بازار هیچ سوالی رو بدون جواب نمیذارید.البته که خرید و فروش هرکس پای خودشه اما مشورت گرفتن از دیگران هیچ اشکالی نداره و شما رایگان این مشاوره رو میدید. واتفاقا خیلی ساده و بدون لفافه میگید که این خیلی خوبه. بازم میگم خرید هر کی پای خودشه که مطمینن اصول اولیه رو باید رعایت کرد و هیچکس ضمانتی برا سود کردن نداده. ضرر هر کی هم پای خودشه. دیگه بقیه میشه حاشیه. ببخشید که وقتتون رو گرفتم دوستان.

نظر

• Vishkia
                عضو عادی
                • Oct 2014
                • 205

رتکو حرکت خوبی رو شروع کرده

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10185

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post

تايپک تون رو دادیم به خودتون برين حالشو ببریم.
                  مرد حسابی من تند تند پست میذارم که اتفاقات بازار و تغییرات قیمتی سهام رو بگم تا شاید به یه نفر سودی رسونده باشم ،حالا شما میگید اینجا تايپک شخصی شده.مگه دیگران پست گذاشتند من گفتم نذاريد؟
                  از فردا شما هم بیا روزی دویست تا پست بذار.
                  روزهایی که من مطلب نمیزدم این تايپک بسختی دو صفحه میخوره اون وقت شما از مشارکت حرف میزنید.
                  در ضمن برداشت شما از اخلاق و رفتار من کاملا نادرسته.
                  یه آدم مغرور و متکبر نمیاد وقت و انرژی شو رو در اختیار مردم قرار بده.حرف شما غیر منطقيه.
                  با اکثر اونايي که من در این تايپک بحث کرده ام با گذشت زمان مشخص شده حق با کی بوده.

نظر

• امام قلی خان
                    عضو فعال
                    • Aug 2015
                    • 1542

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود
                    تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه اثر جان مورفی مترجم کامیار فراهانی
                    technical analysis of the financial markets..................john.j.murphy
                    در مورد نرم افزار آمی بروکر هم یه نرم افزاره که تحلیل تکنیکال بوسیله اون صورت میگیره،البته نرم افزار زیاده.شاید اون کارگزاری که ازش انلاین گرفتی خودشون هم نرم افزار داشته باشند ازشون بپرس.
                    اطلاعات بیشتر در مورد نرم افزار ها رو از گوگل بگیر،تو سایت خودمون هم در قسمت آموزش باید یه اطلاعاتی در مورد نرم افزار ها باشه.
                    .
                    .
                    .
                    .
                    .
                    .
                    لطفا کسی با من بحث بنیادی نکنه من بیشتر خریدهام از روی تکنیکال هست هر بحث تکنیکالی باشه در مورد پیشنهادها در خدمتتون هستم ،سوای اون هم در مورد بنیادی هم آدم کم اطلاعی نیستم ولی حوصله خوندن گزارشات رو ندارم ولی این بدین معنی نیست که چیزی بارم نیست نه اتفاقا پاش بیفته تحلیل بنیادی هم میکنم.
                    توی این سایت فقط دو سه نفر هست که کار بنیادیش رو دوست دارم اونم یکیش سامان هست.
                    با تشکر ارومبورس خان.یک نسخه اش را از آمازون میخرم و از یکی دو هفته دیگر که فکر کنم قرار است (زنم گفته است.انشاالله دروغ نگفته باشد) برمیگردیم ایران شروع به خواندن میکنم.بعدش مرتب مزاحمت خواهم شد.کارگزاری من مفید نامروت میباشد که فکر کنم نرمافزارش از خودش است.صد و بیست هزار زالوصفت به فدات و باز هم تشکر
                    نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                    از هم ندوشیم.
                    با هم بنوشیم.

نظر

• TAJ2014
                      عضو فعال
                      • Dec 2014
                      • 1027

الحمدالله حواشی تایپیک کمتر شده و کاربران بیشتر به سمت نوشتار بنیادی و تکنیکال پیش میرن
                      و این تایپیک رو داره پر بار میکنه از تلاش همه دوستان ممنونیم بنده هم با صف خوانندگان تایپیک
                      همراهم
                      انشالله که هیچگاه حمایت رعایت ادب از سوی کاربران شکسته نشه
                      نیازمند اندیشه های یاری گرتان هستیم

نظر

• ahmoeini
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2562

سلام
                        صبح بخیر
                        امیدوارم روز خوبی داشته باشید

دیروز بازار رو به خاطر پاریس منفی کردند
                        در حالی که هیچ ربطی نداشت
                        هدف خودروئیها و نفتی ها بودند
                        تو خساپا و خودرو که با جیب به جیب کردن قیمتهارو پائین کشیدند
                        تو نفتی ها هم که با معاملات سوری
                        من دیروز صبح که میومدم تو تیتر یکی از روزنامه های تندرو خوندم که نوشته بود پاریس سبب ریزش میشه
                        واقعا جرا؟
                        از هر فرصتی برای خالی کردن جیب سهامدار استفاده میکنند
                        اینها کمتر از داعش نیستند
                        جالبی اینه که تا الان هرچی بمب گذاشتند و انتحاری انجام شده توسط غیر ناسیونالیستها بوده
                        تو هیچ کشوری ناسیونالیستش هیچوقت به خودش اجازه کشتن هموطنش رو نمیده
                        به ندرت
                        برای از بین بردن یک جامعه باید روح ناسیونالیستی رو از بین برد
                        البته منظورم وطن پرستیه

بگذریم
                        امروز اگه خودروئیها منفی بشن فرصت خوبیه برای خرید
                        شبندر هم باید امروز مثبت باشه
                        اگه باز یکی تو اونور دنیا سره کوچه ای بادی از خودش ول نده
                        ;)
                        روز پربرکتی داشته باشید
                        آخرین ویرایش توسط ahmoeini؛ 2015/11/16, 08:07.

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

با سلام
                          با افزایش نرخ ارز ذهن ها سریع به سمت پتروشیمی میرود . ننیدونم چرا ؟!
                          ارز در سال 91_92 سه برابر شد تقریبا که منجر به تعدیل های چشمگیر در این گروه شد الان ارز کمتر از 20 درصد رشد و با کاهش محصولات نرخ پتروشیمی عملا این 20 درصد هم تاثیر خاصی نخواهد داشت بویژه که این گروه از حمایت بی چون و چرا بهره نیبرد و اصلاح آنچنان از سال 92 نداشته است .
                          باز گروه پالابشگاه رو مبشه روش فکر کرد ولی پتروشیمی نه

نظر

• m.rahmani
                            عضو عادی
                            • Aug 2013
                            • 181

وتوشه هدف بايد بالاي 300 باشه بانرخ رشد دلار و وام كالا هم كه اين سهم بايد ناياب بشه

نظر

• meisam_em
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 2124

خودروییها واسه نوسان...........؟
                              كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• 717
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 596

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

تو سمگا چه خبره!؟

نظر

در حال کار...
                                X