کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آروم بورس عزیز سلام
کجایی برادر اکثر کاربرای اینحا از مطالب شما استفاده میکنند لطفا" از یکی دو نفر که برداشتشون از نوع نگارش شما اشتباهه بگذر
بیخیال شید.
اخلاق من طوریه که نمیتونم هر حرفی رو تحمل کنم،یه روز با این ،یه روز با اون ،همون بهتر که فقط نگاه کنم.یکی دو روز هم ادامه میدادم یه برچسبی بهمون می چسبوندن.
هر کسی بره دنبال کار خودش.
سوالی ،چیزی باشه در تایپک مربوطه یا در پیغام خصوصی در خدمت دوستان هستم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
دکتر حسن روحانی اولین رییس جمهور ایران خواهد بود که ریاستش 4 ساله باشد ، یعنی این دولت خیانت بسیار بزرگی به کشور کرد ، در اوج رکود با سیاستهای انقباضی شدت رکود را بیشتر کرد و اقتصاد را به طور کامل خوابوند .
بابا لعنتی تورم یک رقمی میخواهیم چه کار ، پول بریز چرخ اقتصاد بچرخه ، اکثر کشورها برای خروج از رکود دارند ارزش پولشون را کم می کنند این احمق ها برعکس همه هستند .
[QUOTE=orumbourse;646534]
بیخیال شید.
اخلاق من طوریه که نمیتونم هر حرفی رو تحمل کنم،یه روز با این ،یه روز با اون ،همون بهتر که فقط نگاه کنم.یکی دو روز هم ادامه میدادم یه برچسبی بهمون می چسبوندن.
هر کسی بره دنبال کار خودش.
سوالی ،چیزی باشه در تایپک مربوطه یا در پیغام خصوصی در خدمت دوستان هستم. [دوست عزیز ادامه بده و بنواز...مطالب شما قابل استفاده و مفید هست.
تهیه لایحه بودجه سال ۹۵ تا آخر هفته به سرانجام میرسد
سخنگوی دولت گفت: تا پایان این هفته همه تلاشها برای تهیه بودجه سال ۹۵به فرجام میرسد.محمد باقر نوبخت در رابطه با تدوین لایحه بودجه سال 95 گفت: تا پایان این هفته همه تلاشها برای تهیه بودجه سال 95 به فرجام میرسد.
اونقدر کد به کد و رنج زدن های غیرمعمول دستوری روی سهام شده که روند تکنیکال بسیاری از سهام های بزرگ آدرس های اشتباه و فریبنده میدند.کلا بازار خیلی زیاد دستکاری میشه.
اون شاخص رو که من کلا ول کرده ام اونقدر غیر واقعی شده ،حالا هم اخیر برخی سهام ،دیگه قابل تحلیل با تکنیکال نیستند فقط باید با حس ششمت بتونی چند روز آینده رو حدس بزنی.
ادامه این حرکت باعث سردرگمی فعالان بازار شده و بیشتر ضرر رو به سهامداران خواهد زد.
حس خوبی نسبت به این وضعیت ندارم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر