کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سازمان حق ندارد اینطوری عرضه اولیه به بازار تزریق کند. این عمل اشتباه است همانند کاشت ۲۰ هزار هکتار نهال غیر مولد زیتون.
نتیجه هر دو زمین سوخته است.
بعضی ها نمیخواهند متوجه شوند.
نه این که متوجه نمیشوند.
عرضه های اولیه به این سنگینی در بازاری که سرمایه ای توش نیست سم است.
اینها عملاً دارند همان نقدینگی که از محل رشد سهام و صندوقها ایجاد میشود را بلافاصله خارج میکنند.
میتونی حدس بزنی چرا !!؟؟
اشتوس ازت خوشم نیومد.
بر اساس منطق اشتوسها افت امروز بازار به خاطر عرضه اولیه نبوده.
و اصلاً و اصولاً نباید هیچ انتقادی صورت گیرد.
بالاخص از مدیران بورس که اندازه دربان و نگهبان دم در نمیفهمند ولی مدرک دکترا دارند.
اگر از من خوشتان نمی آید مشکلی نیست اما خوش نیامدن شما از من چه ربطی به جو بازار امروز دارد!!؟ اگر از نهال زیتون غیر مولد خوشتان می آید! آن هم مسئله ای نیست فقط لطفآ تاپیک جو بازار را مختل نکنید به هر حال هر کسی از یک چیزی خوشش می آید و از کسی خوشش نمی آید
سازمان حق ندارد اینطوری عرضه اولیه به بازار تزریق کند. این عمل اشتباه است همانند کاشت ۲0 هزار هکتار نهال غیر مولد زیتون.نتیجه هر دو زمین سوخته است.بعضی ها نمیخواهند متوجه شوند.نه این که متوجه نمیشوند.عرضه های اولیه به این سنگینی در بازاری که سرمایه ای توش نیست سم است.اینها عملاً دارند همان نقدینگی که از محل رشد سهام و صندوقها ایجاد میشود را بلافاصله خارج میکنند.میتونی حدس بزنی چرا !!؟؟اشتوس ازت خوشم نیومد.
مثالی در راستای خلاف عرضه اولیه بی حساب و کتاب یپاپی.
مشکل ماایرانی ها اینه که موضوع اصلی را ول میکنیم و منمرکز میشویم روی یک نکته فرعی ولکنش هم نیستیم طوری که موصوع اصلی فیل میشود. درسته !؟
عرضه اولیه نساجی بابکان برای هر کد چند سهم و چه میزان آورده لازم بود؟
اواخر دوره احمدی نژاد فکر کنم صالح آبادی و یا قالیباف یکی شون گفته بودن تعداد شرکت های بورس ما میتونه به 2500 یا 4000 شرکت برسه.. فکرمیکنم این عرضه اولیه ها در اون راستاست.
عرضه اولیه نساجی بابکان برای هر کد چند سهم و چه میزان آورده لازم بود؟
اواخر دوره احمدی نژاد فکر کنم صالح آبادی و یا قالیباف یکی شون گفته بودن تعداد شرکت های بورس ما میتونه به 2500 یا 4000 شرکت برسه.. فکرمیکنم این عرضه اولیه ها در اون راستاست.
ایراده
در بورسی که همه ما میدونیم مشکل عدم نقدینگی و سرمایه موجوده و طی 4 سال گذشته شاهد خروج پولهای بسیار بسیار سنگین بودیم.
خروج پول از بازار سرمایه به هر شکلی محکومه.
حالا میخواهد فروش اوراق بدهی دولت باشد یا عرضه اولیه های پیاپی نفسگیر.
داستان بورس ما مثل اون ضرب المثل هست که میگه:
آفتابه لگن هفت دست. شام و نهار هیچی.
این در حالی است که ما الان شاهدیم خود سازمان و شرکت بورس دارند با عرضه اولیه های پیاپی و سنگین نقدینگی خارج میکنند.
یعنی اگر این نقدینگی ها در بازار بمانند و بود چه بسا اگر بازار منفی میشد دیگر شاهد صفهای فروش سنگین نبودیم بلکه معاملات معتدلتر بود و چه بسا زیر بازار را میتوانستند بگیرند.
قابلیت مقاومت داشت بورس و بازار سرمایه.
با این حرکت عنصر مقاومت را از بین میبرند.
عملاً با این حرکت شیادی کافیه چند تا صندوق بزنند زیر بازار و سقفها را بدهند.
چون هیچ نقدینگی و مقاومتی وجود ندارند راحت به مقاصد شومشان میرسند و بازار میریزه چون سرمایه و نقدینگی نیست که بتونه زیرش را بگیرد.
بعد بازار را تا هرجایی که دلشان میخواهند میبرند.
حتی به قهقرا.
از نظر من این اینسایدر هست و دستکاری اشکار در کنترل بازار.
البته با همکاری مدیران سازمان و شرکت بورس که شاهد هستند و اقدامی که نمیکنند هیچ بلکه بر تعداد عرضه های اولیه میافزایند.
ازماست که برماست.
امیدوارم این موارد به جو منفی فعلی بازار و آینده بلند مدت بازار مرتبط باشد.
واگرایی در همه اندیکاتورها به خصوص مکد و آر اس آی و ام اف آی و تشکیل سقف دوقلو در نمودار
حالا اگر دوست داشتید! میتوانید تا دلتان بخواهد بخندید
از شاخص زیر ۲۶۰۰ شما همین رو میفرمایید پستها موجوده
صبر میکنیم مشخص میشه
یا سقفو رد میکنه و میره بالای ۳ میلیون یا رد نمیکنه و بر میگرده ولی باز نظر شما که میگی تا ۲ میلیون میریزه درست نیست در هر صورت .......
در صورت اصلاح و رد نشدن از سقف نهایتا ۲۵۰۰الی۲۶۰۰ رو میبینه و بیشتر اصلاح زمانی داره تازه این در مورد سهام بزرگ و شاخص سازه بحث سهام کوچک بازار جداست
من از ۱۹۵۰ .۲۰۰۰ گفتم رشد داریم الانم نظرم همینه همه پستها موجوده ..مخاطب میتونه نگاه کنه
از شاخص زیر ۲۶۰۰ شما همین رو میفرمایید پستها موجوده
صبر میکنیم مشخص میشه
یا سقفو رد میکنه و میره بالای ۳ میلیون یا رد نمیکنه و بر میگرده ولی باز نظر شما که میگی تا ۲ میلیون میریزه درست نیست در هر صورت .......
در صورت اصلاح و رد نشدن از سقف نهایتا ۲۵۰۰الی۲۶۰۰ رو میبینه و بیشتر اصلاح زمانی داره تازه این در مورد سهام بزرگ و شاخص سازه بحث سهام کوچک بازار جداست
من از ۱۹۵۰ .۲۰۰۰ گفتم رشد داریم الانم نظرم همینه همه پستها موجوده ..مخاطب میتونه نگاه کنه
بنظر بنده...شاخص کل تا حوالی ۴ میلیون...شاخص هموزن تا بازه ۱۲۵۰ تا ۱۳۰۰...شاخص وزنی ارزشی ۸۳۰ تا ۸۵۰ رشد خواهد کرد
با توجه به اینکه همیشه صعودها شارپ و نزول ها زمانبر و فرسایشی بوده در بورس ایران...فکر میکنم نهایتا ۶ ماه این صعود طول بکشه و امواج تکمیل بشه...یعنی حدودا اردیبهشت ماه
خیلی بدبختیم.
نه نهادی داریم.
نه رسانه ای داریم
نه رادیو و یا تلویزین بورسی داریم.
نه کانونی داریم
نه عضوی در شورای بورس دارد سهامدار جزء
که صدایی داشته باشد.
تازه اگر هم صدایی داشته باشیم.
یک صدا نیستیم و نماینده هامون در خدمت قدرت ها هستند .
به چند سکه سیاه خودشون را میفروشند و انها هم خریدارن البته زیر قیمت.
به عبارتی سازمان و شرکت بورس.
عملاً دیدیم مارانی و فراهانی و دیگران را که چه راحت مثل آب خوردن سهامدار جزء را فروختند و خودشان را چسباندند به پیکره قدرت صندوقها و حسابرسان و کارگزاران.
تا بوده سو استفاده بوده و دیگر هیچ.
ننگ بر این سازمان و سرکت بورس و مدیران بی کفایتش.
هر جور میشینم نمودارها را نگاه میکنم متوجه نمیشوم چرا همشون چنین افت وحشتناک و سنگینی داشتند.
مثلاً دلیجان طلایی از 7000 شده 1525
یا لاستیک یزد از 7000 شده 1670
نظر