کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سهام شرکت گروه تجارت الکترونیک دیجی کالا به عنوان بزرگ ترین فروشگاه اینترنتی ایران در بورس تهران پذیرش شد.
به گزارش مدیریت ارتباطات بورس تهران، در جلسه مورخ 19 / 10 / 1403 هیات پذیرش اوراق بهادار، با پذیرش سهام شرکت گروه تجارت الکترونیک دیجی کالا در بورس تهران موافقت شد.
پذیرش سهام دیجیکالا در بورس تهران، نشاندهنده رشد و پویایی بازار سرمایه کشور است و میتواند به عنوان یک الگو برای سایر استارتاپها و شرکتهای حوزه فناوری در ایران عمل کند. این اقدام به عنوان یک گام مهم در راستای توسعه و گسترش فعالیت شرکتهای اقتصاد دیجیتال و همچنین افزایش جذب سرمایههای جدید تلقی میشود.
به نظر شما دولت تا دیروز چند ده هزار میلیارد تومان بواسطه فروش عرضه های اولیه و اوراق مشارکت و اخزا و... از بورس بدست آورده و خارج کرده است؟ و قرار است چند ده هزار میلیارد تومان دیگر در آینده نزدیک بواسطه همین فروشها از این بازار خارج کند!؟ و تاثیر خارج کردن این حجم نقدینگی از بازار بر سهامداران جزء چیست؟
به نظر شما دولت تا دیروز چند ده هزار میلیارد تومان بواسطه فروش عرضه های اولیه و اوراق مشارکت و اخزا و... از بورس بدست آورده و خارج کرده است؟ و قرار است چند ده هزار میلیارد تومان دیگر در آینده نزدیک بواسطه همین فروشها از این بازار خارج کند!؟ و تاثیر خارج کردن این حجم نقدینگی از بازار بر سهامداران جزء چیست؟
به نظر من تمامی عرضه اولیه ها خصوصی بوده و پولش توی جیب دولت نرفته بزرگترین آن سیسکو بود که متعلق به بانک پاسارگاد بود الباقی هم کوچک و متعلق به بخش خصوصی به فرض هم از موح صعودی دولت سود برده باشد اگر برد باشد باید برای دو طرف باشه نمیشه بازار را رونق بده خودش تماشاچی باشه و بهره ای نبرد این دست به دست شدن سهم هم نگرانی نداره با آمدن پتروشیمی ها همه مقاومت ها پودر میشن.
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
کدوم دولتی توی دنیا با حکومتی که 92 درصد مردمش، مخالفش هستند مذاکره میکنه؟
اگر هم مذاکره ای هم باشه فقط برای تسلیم محض هست نه توافق.
.
ترامپ درسته که اهل معامله گریه ولی ادم انتقامجویی هم هست اینها بارها تهدید به کشتنش کردن و سعی هم کردن ولی موفق نشدن 4سال پیش عاغا بدترین توهینها را بعد از شکستش بهش کرد احتمالا بی بی دوپاه و عاغا را برای ترامپ گذاشته هفته ها و ماههای اینده به نظر تماشایی میاد
به نظر من تمامی عرضه اولیه ها خصوصی بوده و پولش توی جیب دولت نرفته بزرگترین آن سیسکو بود که متعلق به بانک پاسارگاد بود الباقی هم کوچک و متعلق به بخش خصوصی به فرض هم از موح صعودی دولت سود برده باشد اگر برد باشد باید برای دو طرف باشه نمیشه بازار را رونق بده خودش تماشاچی باشه و بهره ای نبرد این دست به دست شدن سهم هم نگرانی نداره با آمدن پتروشیمی ها همه مقاومت ها پودر میشن.
سهامداری که این همه مدت صبر کرده قطعا میدونه الان وقت فروش و خروج از بازار نیست کسی اگر میفروشه فقط به طمع نوسان گیری و افزایش سهم میفروشه با این دیدگاه که شاخص 50 درصد اومده بالا پس نیاز به استراحت داره و من نوعی ازش استفاده میکنم ...برای سهامداری که دیدش سرمایه گذاری و گرفتن گین بالای 200-300درصدی هست الان فروش معنی نداره با این وضعیت دلار و طلا و...
نظر