جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • )(شاخص کل جعل علی)
    ستاره‌دار(1)
    • Sep 2020
    • 2057

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط آپولون پست شده است View Post
    شما هم انصافآ خیلی روی مخ تشریف دارید ببینم هنوز هم در گوشتان صدای هو هو میشنوید!!؟ نکند خدای نکرده جن زده شده اید!! و یا شاید طلسم شده اید و یا خدای ناکرده شاید به تازه گی از دارالمجانین همدان گریخته اید!! علی ایحال اگر به دعانویس مجرب نیاز داشتید یک خوبش را به شما معرفی کنم! او قادر است با یک دعا و فوت جن را از ذهن پریشان شما بپراند و نیز قادر است طلسمی که به آن مبتلا گشته اید را باطل کند اما اگر از دارالمجانین همدان گریخته اید دعانویس که سهل است اگر آسمان به زمین و زمین به آسمان برود متاسفانه چاره ای برای درمان شما وجود ندارد
    اپلو اقا
    من هیچی نمیگم
    نمیخوام هم مسدود بشی
    قضاوت با بینندگان متن
    مرد حسابی من قد پدر بزرگ تو سن دارم
    بله گوشم هنوز هوهو صدا میده فایده نداشته
    تنها کسی که تو سایت درست و صداقت میگه منم
    اینکه 80-90 درصد 5 ساله ضررم
    اینکه گوجه90 هزار تومنه
    اینکه مردم با یک بچه مثل خر در گل ماندن
    اینکه اینجا سس شعر تحویل دادن و تبلیغ سهام ات اشغال کردن مثل اهرم کرومیت ختراک که نونش داده و خالی کردن رو بدبختا
    بعد شما میفرمایید از دیوانه خانه همدان من فرار کردم یا جن زده ام
    باشه
    همه دزدا و بی شرفا بورس سبدگردونا صندوقا سپردم به خدا چوبشون بزنه توهم سپردم...
    ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• آپولون
      ستاره دار (1)
      • Dec 2015
      • 627

مادر بزرگ عزیز بنده قصدم جسارت به شما نبود ولی میگم به جای روی مخ امثال من متضرر بودن و پخش امواج و انرژی منفی حداقل میتوانید مثل جناب آرین عزیز باشید و قوت قلبی از خود متصاعد کنید ضمنآ تبلیغ سهمهای آت آشغال مثل اهرم و کرومیت و ختراک چه ربطی به من همیشه متضرر و بخت برگشته دارد!؟ باری به هر جهت مگر جن زده توهین است که شما از بنده رنجیده خاطر میشوید!!؟ بنده خودم یک زمانی جنگیر بودم و از این راه ارتزاق میکردم بلاخره جن زدگان و جنگیران با بیماران و دکترها متشابه هستند و هیچ انسان بیماری نباید مریضی خودش را از دکترش پنهان و کتمان کند ضمنآ توی محل ما گوجه فرنگی 35000 تومان است نه 90 هزارتومان!! اگر خواستید آدرس بدهم تشریف بیارید از اینجا خرید کنید البته میدانم برای افراد سالمند جابه جایی و حتی مسافرت های کوتاه سخت است اگر دوست داشتید بنده یک جعبه خودم بیاورم درب منزلتان و باز هم اگر دوست داشتید داخل منزلتان را شانه کشی و پاکسازی کنم و خیالتان را از جن های مزاهم کاملآ راحت کنم بلاخره بنده جای نوه و یا نتیجه شما هستم و نباید از بنده ترسی به دل خود راه دهید

در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است View Post
      اپلو اقا
      من هیچی نمیگم
      نمیخوام هم مسدود بشی
      قضاوت با بینندگان متن
      مرد حسابی من قد پدر بزرگ تو سن دارم
      بله گوشم هنوز هوهو صدا میده فایده نداشته
      تنها کسی که تو سایت درست و صداقت میگه منم
      اینکه 80-90 درصد 5 ساله ضررم
      اینکه گوجه90 هزار تومنه
      اینکه مردم با یک بچه مثل خر در گل ماندن
      اینکه اینجا سس شعر تحویل دادن و تبلیغ سهام ات اشغال کردن مثل اهرم کرومیت ختراک که نونش داده و خالی کردن رو بدبختا
      بعد شما میفرمایید از دیوانه خانه همدان من فرار کردم یا جن زده ام
      باشه
      همه دزدا و بی شرفا بورس سبدگردونا صندوقا سپردم به خدا چوبشون بزنه توهم سپردم...
      آخرین ویرایش توسط آپولون؛ 2025/01/21, 21:30.

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
        ستاره‌دار(1)
        • Sep 2020
        • 2057

مادر بزرگ عزیز بنده قصدم جسارت به شما نبود ولی میگم به جای روی مخ امثال من متضرر بودن و پخش امواج و انرژی منفی حداقل میتوانید مثل جناب آرین عزیز باشید و قوت قلبی از خود متصاعد کنید ضمنآ تبلیغ سهمهای آت آشغال مثل اهرم و کرومیت و ختراک چه ربطی به من همیشه متضرر و بخت برگشته دارد!؟ باری به هر جهت مگر جن زده توهین است که شما از بنده رنجیده خاطر میشوید!!؟ بنده خودم یک زمانی جنگیر بودم و از این راه ارتزاق میکردم بلاخره جن زدگان و جنگیران با بیماران و دکترها متشابه هستند و هیچ انسان بیماری نباید مریضی خودش را از دکترش پنهان و کتمان کند ضمنآ توی محل ما گوجه فرنگی 35000 تومان است نه 90 هزارتومان!! اگر خواستید آدرس بدهم تشریف بیارید از اینجا خرید کنید البته میدانم برای افراد سالمند جابه جایی و حتی مسافرت های کوتاه سخت است اگر دوست داشتید بنده یک جعبه خودم بیاورم درب منزلتان و باز هم اگر دوست داشتید داخل منزلتان را شانه کشی و پاکسازی کنم و خیالتان را از جن های مزاهم کاملآ راحت کنم بلاخره بنده جای نوه و یا نتیجه شما هستم و نباید از بنده ترسی به دل خود راه دهید
        بله جنوب شهر وگوجه اشغال و پلاسیده 35 50 است اما فردا بیا میدن تجریش 90 هزاره
        جن گیرا هم جسارت نباشه مثل همین سبدگردونا وصندوقای اینجا یه مشت حقه بازند
        یکی بود صبح تا صبح میومد سهام تو سقف تبلیغ میکرد اخرش فحشش دادم مسدود شدم ولی دیگه رفت
        دو سه دیگه هستند طرف تبلیغ خرید ختراک و خاهن میکنه که نونش داده تو سقف 99 است
        خاور و خصدار که 90 درصد منفی است نطوق نمیکشند نامردا نالوطی
        ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• آپولون
          ستاره دار (1)
          • Dec 2015
          • 627

بنده کاملآ شما را درک میکنم چون همین مبلغین سهام چند تا سهم آت آشغال تر از خآهن و ختراک شما تو پاچه من کردند شما حق دارید آدمهای بسیار حقه بازی هستند از این جهت بنده و شما همدردیم/:.weirdsmiley.:/ اما جنگیرها هم مانند دکترها خوب و بد دارند من از نوع خوبش هستم خیالتان راحت/.:biggrinsmiley.:/
          بله جنوب شهر وگوجه اشغال و پلاسیده 35 50 است اما فردا بیا میدن تجریش 90 هزاره
          جن گیرا هم جسارت نباشه مثل همین سبدگردونا وصندوقای اینجا یه مشت حقه بازند
          یکی بود صبح تا صبح میومد سهام تو سقف تبلیغ میکرد اخرش فحشش دادم مسدود شدم ولی دیگه رفت
          دو سه دیگه هستند طرف تبلیغ خرید ختراک و خاهن میکنه که نونش داده تو سقف 99 است
          خاور و خصدار که 90 درصد منفی است نطوق نمیکشند نامردا نالوطی

نظر

• shahin
            عضو فعال
            • May 2011
            • 2215

تنها چاره اتیش زدن تالار بورس و ایران خودرو است
            الکی نشتین چرت وپرت می گویند
            با این افتضاحی که دولت قبل در مدت کوتاهی در فلج کردن ایران به بار آورد :

به زودی پتروشیمی ها و شاخص سازهایی که به واسطه فراوانی انرژی و مواد خام ارزان به ریال و فروش محصول به دلار هنرنمایی می کردند هم باید یک برچسپ بازار پایه ای بهشون زده بشود و تشریف ببرند کنار بقیه شرکتهای بازار پایه در بستر کثیفی که مدیریت فرابورس در اونجا برا عشق و حال مدیران پهن کرده . ( حتی در صورت برخورداری از تداوم رانت )

به نظر شما فرابورس و بازار پایه برا 350 تا شرکت دیگه جا داره ؟

.................................................. ........................

تنها راه باقیمانده برای تداوم تولید و اشتغال در ایران و نجات از منجلابی که دولت کثیف رئیسی و اطرافیان با تخربب و کم کاری کارسازی کردند و الان گندش درآمده ،
            هرچه سریع تر تک رقمی شدن نرخ بهره متناسب با متوسط سود سازی شرکتها و کسب و کارهاست ،
            ضمنا سالم سازی و ترمیم بازار سرمایه و ممنوعیت فعالیت صندوق های سفته بازی در ربای بانکی و طلا و ارز دیجیتال .
            آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2025/01/22, 01:05.

نظر

• zess
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3107

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
              با این افتضاحی که دولت قبل در مدت کوتاهی در فلج کردن ایران به بار آورد :

به زودی پتروشیمی ها و شاخص سازهایی که با فراوانی انرژی و مواد خام ارزان به ریال و فروش محصول به دلار هنرنمایی می کردند هم باید تشریف ببرند کنار بقیه شرکتهای فرابورس و در بستر کثیفی که مدیریت فرابورس در اونجا برا عشق و حال مدیران پهن کرده . ( حتی در صورت برخورداری از تداوم رانت )

به نظر شما فرابورس و بازار پایه برا 350 تا شرکت دیگه جا داره ؟

.................................................. ........................

تنها راه باقیمانده برای تداوم تولید و اشتغال در ایران و نجات از منجلابی که دولت کثیف رئیسی و اطرافیان با تخربب و کم کاری کارسازی کردند و الان گندش درآمده ،
              هرچه سریع تر تک رقمی شدن نرخ بهره متناسب با متوسط سود سازی شرکتها و کسب و کارهاست ،
              ضمنا سالم سازی و ترمیم بازار سرمایه و ممنوعیت فعالیت صندوق های سفته بازی در ربای بانکی و طلا و ارز دیجیتال است.

اگرچه وزرای دولت قبل، آش دهان سوزی نبودند ، ولی در حال حاضر مثلاً همتی در مصاحبه اخیرش، داره روی اقدامات خاندوزی اسکی میرسه و مانور میده: مانند تسهیل دریافت مجوزهای کسب و کار و سیستمی شدن آنها و یا امکان رفع تعهد ارزی صادر کنندگان با استفاده از واردات طلا.

نظر

• shahin
                عضو فعال
                • May 2011
                • 2215

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                اگرچه وزرای دولت قبل، آش دهان سوزی نبودند ، ولی در حال حاضر مثلاً همتی در مصاحبه اخیرش، داره روی اقدامات خاندوزی اسکی میرسه و مانور میده: مانند تسهیل دریافت مجوزهای کسب و کار و سیستمی شدن آنها و یا امکان رفع تعهد ارزی صادر کنندگان با استفاده از واردات طلا.
                ماشاا... به شاششون . واقعا دولت قبل اینقدر برا مردم زحمت کشید هیچکس متوجه نشد ؟
                بد نیست توجه داشته باشید ، همه این مجوزها و تسهیلات کاغذی فقط با زدن یک امضا به راه می افته. دقیقا مثل همون مجوز ساخت دومیلیون مسکن در یک دوره چارساله

بحث متمرکز شدن مجوزها و دور زدن کاسه کوزه ها و حکومت در حکومت هایی که اصناف و کدخداها در دله دهات ها برا خودشون پهن کرده اند که مال الان نیست ، همین همتی در دولت روحانی هم اجرا کرد.

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                  ستاره‌دار(1)
                  • Sep 2020
                  • 2057

بنده کاملآ شما را درک میکنم چون همین مبلغین سهام چند تا سهم آت آشغال تر از خآهن و ختراک شما تو پاچه من کردند شما حق دارید آدمهای بسیار حقه بازی هستند از این جهت بنده و شما همدردیم/:.weirdsmiley.:/ اما جنگیرها هم مانند دکترها خوب و بد دارند من از نوع خوبش هستم خیالتان راحت/.:biggrinsmiley.:/
                  اقا اپلو
                  صبحت به خیر
                  میگم شما که با جن ها و اجنه و ارواح میانه خوبی دارید و رفیق حوض وحموم همید
                  از جن ها بخواه 4تا سهام شارپی رانتی معرفی کنن دوزار کاسب شیم
                  ببین میتونن بگن این شاخص جعل علی کی بالا میره طوری که ضررای امت بورسی که 80 درصد حداقل صفر بشه سر به سر بشوند از این قمارکده خودشون رو نجات بدهند

نظر

• zess
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3107

با اعلام خبر احتمال اعمال تعرفه ۱۰ درصدی بر واردات کالاهای چینی به آمریکا از ماه آینده میلادی، بازارهای سهام چین افت قابل توجهی را تجربه کردند

نظر

• zess
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 3107

بر اساس برخی شایعات، برای ایجاد جو مثبت در بازار، معامله بلوکی در فولاد در ذیل معاملات خرد انجام خواهد شد

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

افرادی که نقد شدن دنبال تزریق جو منفی هستن تا پایین تر بخرن ولی متوجه نیستن دلار صعودیه و دولت زیر بورس رو گرفته و اجازه ریزش سنگین نمیده و پول بزرگی هم توی بورس اومده. بجای اینکه صبح تا شب بیاید قر بزنید و حرص بخورید برید بخشی از پولتون رو سهام بخرید و با روند همراه بشید. تا بازار دو تا منفی میخوره شروع میکنن به اینکه بازار نمی ارزه و حبابه و ...

کلا این افراد چون ترسیدن دیگه سهام بخر نیستن و سهما 30 درصدم بریزن اینا میگن بزار 20 درصد دیگم بریزه و نمیخرن
                        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2025/01/22, 09:27.

نظر

• rezasatari
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 554

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                          افرادی که نقد شدن دنبال تزریق جو منفی هستن تا پایین تر بخرن ولی متوجه نیستن دلار صعودیه و دولت زیر بورس رو گرفته و اجازه ریزش سنگین نمیده و پول بزرگی هم توی بورس اومده. بجای اینکه صبح تا شب بیاید قر بزنید و حرص بخورید برید بخشی از پولتون رو سهام بخرید و با روند همراه بشید. تا بازار دو تا منفی میخوره شروع میکنن به اینکه بازار نمی ارزه و حبابه و ...
                          با عرض سلام

کاملا درست میفرمایید با روند نباید جنگید وضعیت الان مانند زمستان 98 شده هیچکس باورش نمیشد بهار سبزی مانند99 داشته باشیم منتهی درسی که تو این 2ماهه یاد گرفتم اینه که بازار بهترینش همین صندوقهای اهرمی هستن من خودم تک سم بیدار بودم و50 درصد گرفتم و زود پیاده شدم که در اخر 120 درصد داد خوبی اهرمی ها حجم مبنا یک اونهاس الانم تک سم انرزی هستم اما بادقت تکنیکال همه صندوقها رو زیر نظر دارم بعضیهاشون واقعا تکنیکال عالی دارن پس بجای بقول شما قر زدن از این بازار سبز جامونده از تورم گند ساله سعی کنیم ضررهای این چند وقتمونو جبران کنیم متنا و سلامت باشید

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

واقعا اگه نظر ذهنی تحمل نوسانات بورس رو ندارید تو بورس نمونید برید تو طلا و ملک و سپرده . هم به خودتون و اعصابتون لطف میکنید هم به ما لطف میکنید مدام هی میاید تزریق نا امیدی میکنید.

ما خودمون باید فشار بورس رو تحمل کنیم کلی هم باید انرژی بزاریم واسه اینکه به بقیه بگیم بابا وضع بورس اینقدرم بد نیست و سهما ارزنده هستن به حرف افراد منفی باف توجه نکنید. همه جا هم هستن . آقا بورس بده خب برو دیگه چرا همش لای بورسیها هستید ؟ امروز صف خریده بفروشید و خلاص

نظر

• فین
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1158

امروز با دلار ۸۰ هزار تومانی ارزش بازار بورس و فرابورس حدود ۱۳۲ میلیارد دلار است. تیم همتی و صیدی ارزش بازار را تا بهار سال آینده به حداقل ۲۰۰ میلیارد دلار می رسانند که به نظر من حداقل ارزش بازار باید همین حدود ۲۰۰ و حداکثر آن هم حدود ۳۰۰ میلیارد دلار باشد. از همین جا حداقل ۵۰ درصد رشد تا تیرماه سال آینده داریم که اگر سهام خوبی را انتخاب کنید به سود ۸۰ تا ۱۰۰ درصد هم می رسید. فقط در صورت جنگ این تحلیل نادرست می شود.حتی تحریم شدیدتر هم می تواند رشد بازار بورس را بیشتر کند.

نظر

• جواد277
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 4925

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                                انشالله از فردا خریدم را انجام میدهم این 3الا 4 روز منفی بهترین فرصت برای جابجایی و اضافه کردن سهم بود البته انهایی که هنوز ترس دارندبهتر است چند روز دیگر هم صبر کنند ولی من یکی عجول هستم وفردا کل خریدم کامل میکنم
                                هر کس دیروز از منفیهای بازار استفاده کرد فعلا که برده بهترین فرصت برای جابجایی واضافه کردن بود

نظر

در حال کار...
                                X