جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.hossein
    Banned
    • Nov 2013
    • 3031

پاسخ : جــــو بــــازار

صعود اين بازار بستگي به تصميم سياسي در زمان مناسب داره. شايد بسته بشه به انتخابات و شايدم به زمان اجراي برجام كه بشه حسابي با ان تبليغ كرد

.....................
    به نظر من سهم خوب رو باید خرید منتظر خبر ماندن اشتباه است .

من همه ی ابزار های بورسی را قبول دارم . منتها زمان حرف اول و اخر رامیزند.

بعنوان مثال شاوان 5520 تومانی مثل گوشت قربونی بود . نباید میخریدی.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

بشكل واضحي پول تو بازار نيست. جالبه تو سهم داريم يك چهارم ارزش دفتري با پي به اي 1.5 ولي هيشكي حواسش نيست. از معرفي سهم هم معذورم. خودم ريز ريز سهم ميخرم. بيشتر براي رفع اعتياد و مفت بودن سهم. از ورود سرمايه اصليتون به بورس اكيدا خودداري كنيد. فقط با بخش كمي نوسان قطعي بگيريد يا بنيادي بخريد بندازيد كنار.

نظر

• علیرضا123
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1605

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
        بشكل واضحي پول تو بازار نيست. جالبه تو سهم داريم يك چهارم ارزش دفتري با پي به اي 1.5 ولي هيشكي حواسش نيست. از معرفي سهم هم معذورم. خودم ريز ريز سهم ميخرم. بيشتر براي رفع اعتياد و مفت بودن سهم. از ورود سرمايه اصليتون به بورس اكيدا خودداري كنيد. فقط با بخش كمي نوسان قطعي بگيريد يا بنيادي بخريد بندازيد كنار.
        بیشتر از 20 درصد سرمایه را تو بازار اوردن بنظر من اشتباهه...اینم تو سهمهای کوچک و متوسط که ترجیحا تحول بنیادی و یا خبر و جریان پولی خاصی داره...بازار هم خوابه و فعلا خبری در بازار نیست...

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10185

شفاف سازی قزوین هم هدر دادن کاغذ بود، هیشکی محلش نذاشت.
          .
          .
          .
          .
          .
          .
          فکر میکنم بازی کردن قیمت جهانی نفت تو این قیمت ها خیلی خطرناک باشه.توی این قیمت ها زیاد بازی کنه یحتمل میره زیر 40 دلار.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

اين 2 ساله خيلي استرس به سهامدارا وارد شد. من كم و بيش از سال 80 تو بورس بودم. اون موقع كه گزارشات رو ميزدن رو برد طبقه دوم حافظ. ملت با خودكار مينوشتن و تو اطاقك همونجا گزارشات شركتها تو زونكن ميزاشتن....

نظر

• m.hossein
              Banned
              • Nov 2013
              • 3031

..............................
              پول تو بازار هست . منتها برای سهمهای خوب و مفت. از اینکه سهمو بخری بندازیش کنار اشتباه هست.

با سهم باید بود بالا و پایین را نگاه کنی . پول و تو سهام های جور واجور ریختن اشتباه با یک سهم ماندن تا نتیجه حاصل شود

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

سالها تجربه به من نشون داده بهترين كار خريدن و كنار گذاشتن هست. الان سهم هايي كه خوب بالا ميره جزو آشغال ترين هاست.
                البته هر سهمي نبايد خريد. سهم هاي خوب و بنيادي.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10185

ولله خوبه دیگه یه عده کانال تلگرام زده اند و هر روز سهمی رو یه پنچ-شش درصدی میبرند بالا سود میکنند امروز هم روی تکنو فعالند.دیروز روی توریل بودند.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• m2020
                    عضو عادی
                    • May 2014
                    • 293

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    ولله خوبه دیگه یه عده کانال تلگرام زده اند و هر روز سهمی رو یه پنچ-شش درصدی میبرند بالا سود میکنند امروز هم روی تکنو فعالند.دیروز روی توریل بودند.
                    سلام . قبل اینکه تو کانال بوق بشه تو همین سایت حیدر گفتش که سهم خالی از سکنه شده/:.grlim:./

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

هپكو رو نگاه كنيد الكي مثبتش كردن هيچ خبري هم توش نيست. هر روز يك سهم آشغال رو باد ميكنن.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10185

در اصل توسط m2020 پست شده است View Post
                        سلام . قبل اینکه تو کانال بوق بشه تو همین سایت حیدر گفتش که سهم خالی از سکنه شده/:.grlim:./

اون درست،منظور من یه چیز دیگه ای بود اونم اینکه بمحض اینکه اینا میگند سهم بالا میره یعنی خودشون میربن بالا نه اینکه بازار بالا ببره.
                        من الان یه سهمی رو بگم باید بر اساس تکنکیال و بنیادی و رانت باشه و منتظر باشم تا ببینم بازار سهم رو کی بالا میبره ولی اونا خودشون سهم رو بالا میبرند و زیاد هم بالا نمیره مثلا پنج شش درصد یا نهایت ده درصد.
                        اکثرا هم روی سهم های که سرمایه کمی دارند بازی میکنند کسی هم نیست بگه چه خبره؟
                        مثلا امروز ثاباد رو پیشنهاد دادند،دلیلشون چی بود؟من که دلیل تکنکیالی پیدا نکردم نه مقاومتی شکونده نه چیز خاصی ،فقط بخاطر نوسان ده درصدی و سرمایه پایین اون.

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

تو ي سهمي 1 ريال 1 ريال بالاي هم اوردر گذاشتن من رفتم 5 تومن بالا گذاشتم همه اومدن جلوي من . ديروزم همين شد. يعني همه نگاشون به دست همه. /:.yead.:/

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10185

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                            تو ي سهمي 1 ريال 1 ريال بالاي هم اوردر گذاشتن من رفتم 5 تومن بالا گذاشتم همه اومدن جلوي من . ديروزم همين شد. يعني همه نگاشون به دست همه. /:.yead.:/
                            کدوم سهم؟

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

بازار پايه رو تحت نظر داشته باشيد.

شرمنده دوستان سهم معرفي نميكنم. خداي نكرده ضرر ميكنيد.

نظر

• m2020
                                عضو عادی
                                • May 2014
                                • 293

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

اون درست،منظور من یه چیز دیگه ای بود اونم اینکه بمحض اینکه اینا میگند سهم بالا میره یعنی خودشون میربن بالا نه اینکه بازار بالا ببره.
                                من الان یه سهمی رو بگم باید بر اساس تکنکیال و بنیادی و رانت باشه و منتظر باشم تا ببینم بازار سهم رو کی بالا میبره ولی اونا خودشون سهم رو بالا میبرند و زیاد هم بالا نمیره مثلا پنج شش درصد یا نهایت ده درصد.
                                اکثرا هم روی سهم های که سرمایه کمی دارند بازی میکنند کسی هم نیست بگه چه خبره؟
                                مثلا امروز ثاباد رو پیشنهاد دادند،دلیلشون چی بود؟من که دلیل تکنکیالی پیدا نکردم نه مقاومتی شکونده نه چیز خاصی ،فقط بخاطر نوسان ده درصدی و سرمایه پایین اون.
                                درسته اینم شده درد جدید. کلا یادگیری چیزای بد برا ما خیلی اسونه.بعدشم میشه عادت که ترک کردنش یه مصیبت دیگست.با نوسان 4 تا زیاد زیاد 10 درصدی حال میکنن نه تحلیلی نه خبری هیچی نیست جز دنباله روی یه عده از یه عده دیگه حالا کی این عادت بد از بورس گل و بلبل ایران خذف بشه خدا میدونه . شاید اینم بخاطر اینه که عادت داریم هر چیزی رو مفت و بدون زحمت بدست بیاریم.حالا یه بار میشه سود ده بار دیگش میشه ضرر.

نظر

در حال کار...
                                X