کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام
بنده هنوز 50-50 هستم تا ببینم اوضاع چگونه پیش میرود.. به نظر من اگر تا 3 روز کاری روند + نشه میریم برای یک اصلاح تا اواسط اسفند /:.coolsmiley02:./
چه روزی است امروز . مجمع بسیار مهم و خبرساز ایران خودرو که تاثیر بسیاری بر خصوصی سازی و بازار سهام و حتی مسیر آینده اقتصاد کشور دارد و صحبتهای دیشب ترامپ در مورد ایران. به یکی از مهمترین روزهای بورس ایران خوش آمدید.
چه روزی است امروز . مجمع بسیار مهم و خبرساز ایران خودرو که تاثیر بسیاری بر خصوصی سازی و بازار سهام و حتی مسیر آینده اقتصاد کشور دارد و صحبتهای دیشب ترامپ در مورد ایران. به یکی از مهمترین روزهای بورس ایران خوش آمدید.
به نظرم وزن صحبتای ترامپ بیشتر جریان مجمع تاثیر داره رو بازار امروز
وقتی ترامپ میگه من حاضرم با رییس جمهور ایران گفتگو بکنم و یا من حاضرم با ایران گفتگو بکنم، یعنی تمدید تحریمهای حد اکثری کشک، پس سهامتان را به بز خرا ندهید.
البته من حق را میدهم به طرف ایرانی.
تو که میخواهی مذاکره کنی و بیایی تهران این فشار حداکثریت چیه دیگه؟
یعنی این آمریکایی ها را گور به گور بکنند باز هم یهودی و صهیونیسم خواهند ماند.
ولی فشار و این داستانها دیگه نخ نما شده.
وضعیت آمریکا خیلی جالب نیست
در به در دنبال سرمایه گذار و محل سرمایه گذاری میگرده.
بچسبیم به کار خودمان و بورس.
این حرفها واسه فاطی تمبون نمیشه.
البته این صیدی هم انگار تو تیم اونهاست.
دقیقاً همزمان با گفته ترامپ عرضه اولیه را چسبوند.
از کجا میدونست !!؟؟:ar!
درود
با توجه به الگویی که تعرفه کلمبیا و مکزیک و نهایتا موافقت طرفین بر توافق و لغو تعرفه ها صورت گرفته به نظر میرسد فشار حداکثری بر ایران نیز از آن الگو پیروی میکند.
ترامپ در اوج درگیری ایران و اسرائیل گفت ما به توافق با ایران نیاز داریم. درست ایام وعده های صادق ..
مهم ترین دستاوردی که ترامپ در این دوره میتونه داشته باشه پایان دادن به جنگ اوکراین و جدایی مسیر روسیه از اروپا یا بخوانید آلمان و سپس توافق گسترده با ایران .
باقی مسایئل نمایش و شو رسانه ایی هستن.
وقتی ترامپ میگه من حاضرم با رییس جمهور ایران گفتگو بکنم و یا من حاضرم با ایران گفتگو بکنم، یعنی تمدید تحریمهای حد اکثری کشک، پس سهامتان را به بز خرا ندهید.
فشار حداکثری یعنی دلار ۲۰۰ _۳۰۰ هزار تومنی
فشار حداکثری = سقوط اخوند و حکومت
ملت دیگه حاضر نیستن که این فشار ها رو تحمل ک اینا حکومت کنن
درود
با توجه به الگویی که تعرفه کلمبیا و مکزیک و نهایتا موافقت طرفین بر توافق و لغو تعرفه ها صورت گرفته به نظر میرسد فشار حداکثری بر ایران نیز از آن الگو پیروی میکند.
ترامپ در اوج درگیری ایران و اسرائیل گفت ما به توافق با ایران نیاز داریم. درست ایام وعده های صادق ..
مهم ترین دستاوردی که ترامپ در این دوره میتونه داشته باشه پایان دادن به جنگ اوکراین و جدایی مسیر روسیه از اروپا یا بخوانید آلمان و سپس توافق گسترده با ایران .
باقی مسایئل نمایش و شو رسانه ایی هستن.
نظر