کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هر آدم عاقلی پای این بورس بنشیند،می فهمد که فروش سهام تمامی ندارد.حالا شخص زنده است که مدام می فروشد یا ربات و الگوریتم یا هر دو،خدا می داند.چیزی که آدم را به شک می اندازد این است که چرا فروش اینها تمامی ندارد؟شاید اینها سهمیه سهام رایگان دارند که دولت در اختیارشان قرار می دهد.شاید دستگاه چاپ سهام مفت دارند.شاید هم سهام مفت را روزانه از جوی فاضلاب جمع می کنند و به هر قیمتی اردر فروش می گذارند.اصلا انگار 1ریال هم برای خرید این سهام هزینه نکرده اند و هرچه بفروشند سود خالص است.حتی رغبت اردرگذاری تو رنج مثبت هم ندارند....
این سازمان بورس با اون ناظران جلاد و پلیدش درحال چه کاری اند تو اون سازمان؟چرا جلوی اردرهای فیک فروش گرفته نمی شود.فقط از رشد بازار جلوگیری می کنند و اگر سهمی بالا رفت،سریعا متوقفش می کنند.
واقعيتي كه هزار بار گفته شده ولي ما نخواستيم و يا نمي خواهيم باور كنيم اينه كه اين بازار كاملاً در اختيار و كنترل دولت هست و مولفه هاي تاثيرگذار روي سود شركتها كاملاً قابل دستكاري مي باشد. الان بالا رفتن قيمت ارز هيچ نفعي به بورس نرسانده و گويا باعث ركود بيشتر آن هم شده. فقط بايد اميدوار باشيم كه روزي منفعتي در بالا بردن بازار بورس داشته باشند كه در اينصورت با يك شايعه و يا قانون خلق الساعه بستر رشد بازار هم فراهم ميشود، و از اين رهگذر شايد سودي عايد سهامدار هم شود.
بررسی هر کارشناس بورسی روی نمودار گذشته بورس تهران نشان می دهد که قیمت سهام پس از افزایش قیمت ارز آزاد،تنها با تاخیر اندکی،به سرعت رشد کرده و هرگز به بهانه سودسازی و این اراجیفی که دولت و بورسی های این دوره در دهان شما انداخته اند، از تورم عقب نمانده است.گویا این وضعیت بورس شانس کذایی من و امثال من است که سرمایه مان در این لجنزار باتلاقی گیر افتاده و روزانه درحال بلعیده شدن توسط دولت و حقوقی هایش است.
واقعا آدم باید خیلی احمق باشد که به بهانه اینکه دلار بالا رفته و سود شرکتها کم می شود،سهام خود را در این قیمتها حراج کند.چون اگر کمی عقل داشته باشد می فهمد که هیچ شرکتی با زیان کالای خود را نمی فروشد.تمام کالاها در بورس کالا و بیرون و بازار روزانه و ساعتی درحال افزایش قیمت هستند.تمامی صورتهای مالی زیان و ضرر شرکتها همهگی فیک است.اگر شرکتی زیان بسازد،پس از مدتی درش را می بندند و می روند خانه هاشان می خوابند،اینها همه بازی است که سر سهامدار درآورنده اند که 2ریال سود بین سهامداران پخش نکنند،و اون سازمان بورس ناظر هم همچون جغد فقط نگاه می کند و زیر میزی اش را می گیرد...
سلام دوستان بورس بعد از اتفاقات تابستان 99 هرگز به اوج باز نمی گردد به خاطر اینکه عموم مردم در بورس ضرر کردند واین تجربه را به اطرافیان منتقل کردند الان حتی حرفه ایهای قدیمی مدتهاست بورس را ترک کرده اند سال گذشته طلا می توانست بعضی از ضررها را جبران کند به نظرم هنوز می توان در صندوقهای طلا سود گرفت الان طلا از سقف 2940 دلار را دارد عبور می کند صندوق زرفام من امروز خریدم فقط گفتم روش فکر کنید وخودتان بسنجید
گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش
با اعلام وصول استیضاح وزیر اقتصاد، مشخص بود که چنین شرایطی پیش میاد. دیروز فزر صف فروش بود، اما امروز از ابتدای ساعات معاملاتی مثبت و به صف خرید رسید. اسکناس دلار هم با بیش از 92 شروع و الان 93 و 94 هم نرخ میدن. لذا مثبت صندوق های طلا برای امروز با این اوصاف اصلا عجیب نیست. البته باید روزهای اینده رو هم دید. در واقع این اتفاقاتی که امروز دارید می بینید بواسطه اصرار جبهه پایداری برای استیضاح وزیر اقتصاد هست که مشخصا از نظر من تنها چیزی که برای پایداری چی ها و اساسا جمهوری اسلامی مطرح نیست، معیشت مردمه.
اتفاق عجیب و دور از انتظاری نیست. با اعلام وصول استیضاح وزیر اقتصاد، مشخص بود که چنین شرایطی پیش میاد. دیروز فزر صف فروش بود، اما امروز از ابتدای ساعات معاملاتی مثبت و به صف خرید رسید. اسکناس دلار هم با بیش از 92 شروع و الان 93 و 94 هم نرخ میدن. لذا مثبت صندوق های طلا برای امروز با این اوصاف اصلا عجیب نیست. البته باید روزهای اینده رو هم دید. در واقع این اتفاقاتی که امروز دارید می بینید بواسطه اصرار جبهه پایداری برای استیضاح وزیر اقتصاد هست که مشخصا از نظر من تنها چیزی که برای پایداری چی ها و اساسا جمهوری اسلامی مطرح نیست، معیشت مردمه.
از نشانه های پایان یک موج همین عوض شدن مکرر صف خرید و فروش و اوج هیجانه === قول میدم طلا اصلاح کنه
نظر