جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد 66
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2938

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
    سلام دوستان صبح بخیر ....خوشحالم ایدیم بعد این همه مدت مسدود بودن دوباره باز شد..........دوستان کسی میدونه خاهن تو کوتاه مدت رشدی میکنه یا نه با این همه اخبار خوب داره فقط رو اعصاب مانور میده
    قیمتش جذاب نیست ، بهتر از خاهن زیاد داریم ، در گروه خودرو سایپا روی 100 تومان قیمت خوبی داره ، سایپا 100 تومانی میان مدت سود خوبی میده .

نظر

• ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

بهترین معامله ای که می تواند انجام داد تا بیشترین سود را برد تا آخر آذر ماه صبر می باشد !!!
      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
        اینم از قندی ها یه روز عاشق یه روز فارغ

همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید قیمت دلار در آخرین گام صعود خود امواج صعودی کوتاه و تو در تو ساخته که هنوز خود را به سقف قبلی نرسانده است. در طی معاملات این هفته چنانچه قیمت بتواند خط روند داخلی INNER خود را بشکند، احتمال این که شاهد افت قیمت تا محدوده کف کانال که می‌تواند نقش خط روند بیرونی و OUTER را برای دلار داشته باشد برساند دور از ذهن نخواهد بود. شکست خط روند داخلی می‌تواند اخطاری برای فروش دلار باشد.

نظر

• محمد 66
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2938

قیمت مناسب برای خرید قشیر و قچار 150 تومان ، بازی قندی ها تمام شد ، اونایی که باید میفروختند فروختند الان علی مونده و حوضش .

نظر

• محمد 66
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2938

در اصل توسط orumbourse پست شده است
            اون حق فولاد هایی که روی 150 ریال خریدی ،اونا رو من فروختم. یعنی سی درصد پایین اومد.حالا ببین کی مونده کنار حوضش؟
            ضمن اینکه شما فکر میکنید سهامدارهای حرفه ای توی تله قندیها میفتند،نه جانم.از خدامه قشیر بیاد روی 150 تومن،بخدا.
            ضمن اینکه قندیها اگه دو سه روز منفی شده اند الان بیشتر سهامدارنش روی سود هستند،ولی بغیر از این قندیها کدوم گروه توی این دو سال بیشترین سود رو به سهامدارنش رسوندن ،که حالا علی مونده باش و حوضش.
            حق فولاد 200 هزارتا بیشتر روی 144 ریال نخریدم ، اصل خریدم حدود 900 هزار تا دوهفته قبل روی 11 تومان و 300 هزار تا هم میانگین 105 ریال چهارشنبه خرید کردم .

در ضمن قندی ها که بیشترین سود را دادند به کی دادند ؟ من خودم 60 درصد دوماهه از قشیر و قچار گرفتم (خرید 130 و فروش 210 تومان ) ؟ شما و خیلی افراد دیگه وقتی قیمتها 2 برابر شد وارد شدید و حرفه ای ها خالی کردند و الان یک عده آماتور ماندند که پولشون باید حداقل 3 تا 4 ماه بخوابه تا موج صعودی جدید بیاد ، قندی ها تا عید روند فرسایشی خواهند داشت .

نظر

• محمد 66
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2938

من نمیدونم برای چند نفر باید تکرار کنم ، چند بار در تالار بورس هم توضیح دادم و پستهای بنده در تالار بورس موجود است ، 4 ماه قبل گفتم همه قندی ها سقف قبلیشون را مجددا لمس میکنند الان هم میگم اما بازه زمانی مشخص کردم و گفتم در بلند مدت بین 18 ماه تا 2 سال قیمتها تا سقف قبلی بالا میره ، الان فقط 4 ماه گذشته در ضمن زمانی که من تارگت دادم شاخص بالای 70 هزار بود و سهمهایی مثل فولاد و ومعادن و فملی بالای 150 تومان قیمت داشتند ، الان شاخص شده 63 هزار و ومعادن و فولاد شدند 100 تومان .

در ضمن زمان رشد اصلی گروه قند الان نیست ، چون هیچ علتی به جز سفته بازی فعلا برای رشدشون وجود نداره ، رشد اصلی با بهبود اوضاع شرکتهای این گروه بعد از عید شروع میشه ، تا عید 50 درصد روی سهمهای دیگه گین خواهم گرفت بعد میام سراغ قندی ها ، قندی ها بعد از عید ، قدیمی های بازار خوب میدونند برج 9 و 10 به بعد متعلق به چه گروهیه ، فلزات اساسی .

نظر

• ashkan zandi
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1129

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
                من نمیدونم برای چند نفر باید تکرار کنم ، چند بار در تالار بورس هم توضیح دادم و پستهای بنده در تالار بورس موجود است ، 4 ماه قبل گفتم همه قندی ها سقف قبلیشون را مجددا لمس میکنند الان هم میگم اما بازه زمانی مشخص کردم و گفتم در بلند مدت بین 18 ماه تا 2 سال قیمتها تا سقف قبلی بالا میره ، الان فقط 4 ماه گذشته در ضمن زمانی که من تارگت دادم شاخص بالای 70 هزار بود و سهمهایی مثل فولاد و ومعادن و فملی بالای 150 تومان قیمت داشتند ، الان شاخص شده 63 هزار و ومعادن و فولاد شدند 100 تومان .

در ضمن زمان رشد اصلی گروه قند الان نیست ، چون هیچ علتی به جز سفته بازی فعلا برای رشدشون وجود نداره ، رشد اصلی با بهبود اوضاع شرکتهای این گروه بعد از عید شروع میشه ، تا عید 50 درصد روی سهمهای دیگه گین خواهم گرفت بعد میام سراغ قندی ها ، قندی ها بعد از عید ، قدیمی های بازار خوب میدونند برج 9 و 10 به بعد متعلق به چه گروهیه ، فلزات اساسی .
                یه سلامیم بکنیم به
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                .
                شمایی ک گین های50% میگیری در حالی ک خوده رییس سازمان به5% راضیه
                شایم منظورت ضرر50%بوده(ایشالا ک نباشه)
                خسته نباشی گین گیر

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

سجاد جان كندل روز 4 شنبه و امروز هپكو رو يه تحليل ميكني؟كندلاي جالبي هست...تو تاپيكش بزار كه گم نشه

مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• شاه ماهی بورس
                    عضو عادی
                    • Aug 2014
                    • 261

سلام اگر دوستان دبالک را برسی کنند ممنون میشوم

نظر

• Senator1989
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 2577

http://www.aparat.com/v/d9avz

مشاور دولت راستگویان و دشمن قسم خورده بازار سهام و صنایع تولیدی کشور
                      اکبر ترکان

نظر

• ahmoeini
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2562

سلام
                        صبح بخیر
                        امیدوارم روز خوبی داشته باشید

تو سایتها بوی انتخابات و رد صلاحیتها می آید
                        برای همینه که تو قرچک یکی رو میزنند
                        و باز تاریخ تکرار میشود

از همه طرف دارن داعش رو بمباران میکنند
                        داعش شده مثل این سوسک ریزا که تو کابینتها هست
                        هرکاریش بکنی یکی دو تا باقی میمونند که دوباره زاد و ولد میکنند

به شروع پایان تحریمها نزدیک میشیم
                        بورس هم که دیگه براش مهم نیست کسی متوجه کنترلش بشه یا نشه همه قیمتها رو هر نیم روزی یه بار ریست میکنه
                        اصلا متوجه بشن چی میشه؟
                        هیچی
                        نه خانی اومده نه خانی رفته
                        درست مثل قضیه تکرار تاریخ بالا
                        همه باید به این نوع کارها عادت کنند

پوتین هم برای همدردی با سگ کشته شده در فرانسه یه سگ توله فرستاده برای فرانسویها
                        دلجویی از نوع سگی و روسی
                        چقدر هم ما قبولش داریم

بازار هیچ چیزی برای گفتن نداره
                        تقریبا همه سهامها چندماهی هست در کف هستند
                        ولی این کفیه که بر اساس تعریف بورس صورت گرفته نه بر اساس طبیعت بازار
                        توصیه به خرید و فروش به همین دلیل غیر منطقی و با ریسک می باشد
                        شاید بهترین کار نقد بودن باشه که خیلی از ماها بلد نیستیم
                        به هر حال دل به نوسانات یکی دو درصدی بستن میتونه درآمد زا باشه
                        ولی کنار نشستن و نگاه کردن هم استرس رو کمتر میکنه

روز پر برکتی داشته باشید

نظر

• heaven_smile77
                          عضو عادی
                          • Jul 2012
                          • 257

دوستان به نظر شما چطوری میشه این سهم شتهران رو خرید؟ هر روز صف خرید زیادی داره و خیلی قطره چکانی معامله میشه. اگه کسی راهی میدونه لطفا راهنمایی کنه

نظر

• امام قلی خان
                            عضو فعال
                            • Aug 2015
                            • 1542

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
                            حق فولاد 200 هزارتا بیشتر روی 144 ریال نخریدم ، اصل خریدم حدود 900 هزار تا دوهفته قبل روی 11 تومان و 300 هزار تا هم میانگین 105 ریال چهارشنبه خرید کردم .

در ضمن قندی ها که بیشترین سود را دادند به کی دادند ؟ من خودم 60 درصد دوماهه از قشیر و قچار گرفتم (خرید 130 و فروش 210 تومان ) ؟ شما و خیلی افراد دیگه وقتی قیمتها 2 برابر شد وارد شدید و حرفه ای ها خالی کردند و الان یک عده آماتور ماندند که پولشون باید حداقل 3 تا 4 ماه بخوابه تا موج صعودی جدید بیاد ، قندی ها تا عید روند فرسایشی خواهند داشت .
                            بودن خان چرا به ارومبورسی خان گیر دادی پس؟ ارومبورس خان خودش ختم زبلهاست و از این کلاه ها که میگویی سرش نرفته است و نمیرود.از کجا میدانی دوبرابر وارد شده است؟ بعد هم در پست بعدی میگویی نوشته هایم در تالار بورس موجود می باشد.خب نوشته هایت اینجا هم موجود است.من که هرچی دیدم یادم نمی اید این هشداها را اینجا داده باشی.من چون خودم حرفه ای نیستم از روی دست میخرم و از کسی گله ندارم اما پارسال از روی دستت یک پتروشیمی خریدم که بدبخت شدم.خودت میدانی کدام است. در جمع با اینکه دوستت دارم و خیلیها به من گفته اند سن و سالت کم میباشد و نیتت هم خیر است باز میبینم که گناه داری که روی حق تقدم فولاد ضرر کنی.وقتی همه دارند میگویند نخر خب نخر.حقوقی هم فروشنده میباشد و نیا بگو که خریدت روی 15 تومان نبوده است چون یادم هست روی 15 تومان خریدی و هی اصرار میکنی که روی قیمتهای کمتر خریده ای. حرفهای تو اگر بورس بالا برود خوب است اما وقتی یک نفر زشت است و هی بگویی خوشگل موشگل میباشد خود زشت بدش میاید چه برسد به اطرافیانش که فکر میکنند که داری مختص و عمدی میگویی.حالا داستان تو وشاخص شده است که میگویی میکشد بالا و میجنبد و نمیجنبد. این چند روز هم عصبی شده ای.که حیف از اعصابت.با کاربران دوست باش و با زالوصفتان دشمن.با تشکر
                            نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                            از هم ندوشیم.
                            با هم بنوشیم.

نظر

• hamid888
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 1207

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
                              دوستان به نظر شما چطوری میشه این سهم شتهران رو خرید؟ هر روز صف خرید زیادی داره و خیلی قطره چکانی معامله میشه. اگه کسی راهی میدونه لطفا راهنمایی کنه
                              نمی تونی چون از سمت کارگزاری ورود کرده
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

هر چی به سمت لغو تحریم ها میریم بازار داره بدتر میشه
                                واقعا انگار از قصد دارن بازار را بیشتر منفی میکنن

نظر

در حال کار...
                                X