جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shimaalovelygirl
    ستاره دار (1)
    • Jul 2022
    • 1071

در اصل توسط zess پست شده است View Post
    اهالی بورس که دلشان را برای توافق و در پی آن رشد بازار صابون زده بودند، حسابی روی اقدامات تعرفه ای ترامپ و قصد او برای نابود کردن سیستم موجود اقتصادی جهان نکرده بودند
    نترس ما سهامی نداریم که بخواهیم دلمان را به رشدش صابون بزنیم...
    من یکی هر از گاهی میام این سایت که ببینم کی بالاخره تو و امثال تو از رو می روید، ازین سایت بیرون می روید و در افق محو می شوید.هنوز درحال کسب درآمدی با این اراجیف بافتن؟آخه بورس ایران چیش شبیه بورس جهانیه که روضه میخونی حاج آقا مسجد-ندیده ؟!!!

نظر

• liverno
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 1742

تغییرات مهم در نرخ های شاملا در بورس کالا
      قیمت 6600 رسیده به 9200

نظر

• گالیور
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 8572

افزایش حجم معاملات در کف نمودارها چه معنی میتواند داشته باشند؟

نظر

• zess
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3107

تحلیلگران گلدمن ساکس در یادداشتی هشدار دادند که بازارها ممکن است همچنان خطر وقوع یک رکود تمام‌عیار را پس از تشدید نزاع های تعرفه ای، لحاظ نکرده باشند.

به گفته آنها، پس از اعلام افزایش تعرفه‌ها، بازارهای آمریکا شاهد یکی از بزرگترین افت های دوره ای دو روزه در دهه‌های اخیر بودند به‌طوری‌که انتظارات رشد تولید ناخالص داخلی آمریکا حدود ۱۳۰ واحد پایه کاهش یافت، رقمی که با شوک‌های دوران کرونا، بحران مالی جهانی و دوشنبه سیاه سال ۱۹۸۷ برابری می‌کند.

گلدمن ساکس خاطرنشان کرد که علیرغم فروش های گسترده در وال‌استریت در روزهای ۳ و ۴ آوریل، بازارها هنوز به‌طور کامل سناریوی یک رکود معمولی را در قیمت‌ها لحاظ نکرده‌اند.

این تحلیل گران میگویند: در میان معیارهای رایج رکود، تنها شاخص ناپایداری(VIX) به سطوحی رسیده که با دوران اوج‌ رکود در گذشته مشابهت دارد، اما سایر شاخص های بازار سهام به سطوح مشابه دوران های رکود قبل نرسیده اند. احتمال بالایی وجود دارد که در بازار سهام به سمت قیمت‌گذاری کامل مشابه دوران رکود پیش برویم که به معنای ضعیف‌تر شدن بازار سهام، تشدید چرخه کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو خواهد بود.

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8572

وضعیت فردا را چطوری میبینید؟

آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2025/04/09, 19:57.

نظر

• گالیور
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 8572

سکوت قبل از طوفان
              خیلی مردم نامردی داریم.

نظر

• zess
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3107

به نظر میرسه سیاست و تصمیمات ترامپ قمارباز، کل بازارهای جهانی را به کازینو و قمارخانه تبدیل کرده

نظر

• amir12
                  عضو فعال
                  • Apr 2020
                  • 698

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                  سکوت قبل از طوفان
                  خیلی مردم نامردی داریم.
                  مردم به اوج آگاهی رسیدند و اوج نافرمانی مدنی را شاهد هستیم ، تنها کاری است که در مقابل سرکوب 46 ساله و تصمیمات غلط از دستشان بر میاد منتظر تغییرات گسترده هستیم هرچه زودتر بهتر !!!
                  آخرین ویرایش توسط amir12؛ 2025/04/10, 13:44.

نظر

• shimaalovelygirl
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2022
                    • 1071

سایت آپگرید شد هیشکی دیگه تحلیل نمیذاررررررره !!!

بنظر شما بورس چی میشه تو سال سرمایه گذاری در تولید ؟

من که تو منفی آخرای اسفند تقریبا همه سهام را فروختم و ریختم داخل صندوق درآمدثابت .طلا که آنقدر گرون شده ، میترسم بخرم،بورس هم که روانی کرد ما را....یعنی این حقوقی ها و ناظران و بازارگردانان خواهند گذاشت بورس رشدی کند؟آیا بورس 98-99 دوران روحانی برمی گردد؟

کسی پیشنهادی برای من دارد که عمده پولم را چی بخرم؟

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                      ستاره‌دار(2)
                      • Oct 2020
                      • 708

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                      سایت آپگرید شد هیشکی دیگه تحلیل نمیذاررررررره !!!

بنظر شما بورس چی میشه تو سال سرمایه گذاری در تولید ؟

من که تو منفی آخرای اسفند تقریبا همه سهام را فروختم و ریختم داخل صندوق درآمدثابت .طلا که آنقدر گرون شده ، میترسم بخرم،بورس هم که روانی کرد ما را....یعنی این حقوقی ها و ناظران و بازارگردانان خواهند گذاشت بورس رشدی کند؟آیا بورس 98-99 دوران روحانی برمی گردد؟

کسی پیشنهادی برای من دارد که عمده پولم را چی بخرم؟
                      یه بز بخر
                      پشگلش جمع کن
                      بفروش
                      بهتر سهام مملکته

نظر

• گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8572

شیما جان

ایران و آمریکا توافق خواهند کرد و بورس خواهد ترکید.

آمریکا میدونه اگر جنگ بشه هزینه زیادی باید بکند. به عبارتی تیر خلاص بر پیکر اقتصاد آمریکا بعد این همه افزایش نرخ بهره توسط فد. از سوی دیگر این جنگ تعرفه ها همه چی را در آمریکا گران خواهد کرد و بزودی مردم صدایشان درخواهد امد. تنها برگ برنده اش توافق با ایران و گرفتن بازار نفت و گاز ایران است.
                        ایران هم برد سنگینی خواهد کرد.
                        چون برادر پوتین هم الان نفتش را زیر قیمت ما میفروشد و مشتریانمان را میپراند و هم اجازه استخراج و صادرات گاز به ما نمیدهد.
                        پوتین واسه ما تره هم خورد نکرد.
                        چین هم بز میخره نفت را پولش را هم نمیدهد.

ترامپ روابطش الان با نتانیاهو هم خیلی عالی نیست.

توافق با ایران برد بیشتری دارد برایش تا حمایت از اسرائیل که همش هزینه است.

توافق ایران و آمریکا به نفع هر دو اقتصاد و حتی جامعه جهانی است.

با این توافق تورم کاهش میابد چون پولهای بلوکه شده ازاد خواهند شد.
                        تقویت شدید ریال.
                        از سوی دیگر توان صادراتی جهش خواهد داشت و بازارهای جهانی در دست ایرانی ها کارخهانه هایشان خواهد بود.

بقیه اش اصلاً مهم نیست.

نظر

• shimaalovelygirl
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2022
                          • 1071

شیما جان

ایران و آمریکا توافق خواهند کرد و بورس خواهد ترکید.

آمریکا میدونه اگر جنگ بشه هزینه زیادی باید بکند. به عبارتی تیر خلاص بر پیکر اقتصاد آمریکا بعد این همه افزایش نرخ بهره توسط فد. از سوی دیگر این جنگ تعرفه ها همه چی را در آمریکا گران خواهد کرد و بزودی مردم صدایشان درخواهد امد. تنها برگ برنده اش توافق با ایران و گرفتن بازار نفت و گاز ایران است.
                          ایران هم برد سنگینی خواهد کرد.
                          چون برادر پوتین هم الان نفتش را زیر قیمت ما میفروشد و مشتریانمان را میپراند و هم اجازه استخراج و صادرات گاز به ما نمیدهد.
                          پوتین واسه ما تره هم خورد نکرد.
                          چین هم بز میخره نفت را پولش را هم نمیدهد.

ترامپ روابطش الان با نتانیاهو هم خیلی عالی نیست.

توافق با ایران برد بیشتری دارد برایش تا حمایت از اسرائیل که همش هزینه است.

توافق ایران و آمریکا به نفع هر دو اقتصاد و حتی جامعه جهانی است.

با این توافق تورم کاهش میابد چون پولهای بلوکه شده ازاد خواهند شد.
                          تقویت شدید ریال.
                          از سوی دیگر توان صادراتی جهش خواهد داشت و بازارهای جهانی در دست ایرانی ها کارخهانه هایشان خواهد بود.

بقیه اش اصلاً مهم نیست.

5سال پیش هم همینطوری میگفتی که ما وایسادیم رو سهام و سرمایمون نابود شد.طلا خریده بودم الان 5برابر شده بود.ولی حتی همون مبلغ 5سال قبل هم مقداریش کم شده .

حالا به چی این بورس ما می تونیم اعتماد کنیم؟دولت و وزرا و بانک مرکزی و مجلس و مردم و همه و همه ضد بورس هستند...

توافق هم کنند،میان میگن چون دلار پایین میاد پس بورس هم باید بریزه.درست مثل ابتدای دوره بایدن.بورس ایران واقعا سیرک است.مشتی چپاولگر دارن عده ای ساده لوح را غارت می کنند و دولت و سازمان بورسش هم حامی غارتگران است.

ی سوال دارم از شما آقای گالیور که انتظار دارم صادقانه جواب بدید.شما که بیش از 30سال است توی بورس تهرانی،الان واقعا مولتی میلیاردر شدی؟آیا حساب کردی اگر خیلی سال قبل خارج می شدی و جای دیگه سرمایه گذاری میکردی،الان بیشتر نداشتی؟واقعا بورس در بلندمدت سرمایه دار می کند یا این حرفها همش کشک بوده؟
                          آخرین ویرایش توسط shimaalovelygirl؛ 2025/04/12, 09:53.

نظر

• گالیور
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 8572

بله 5 سال پیش.
                            هیچکس فکرش را نمیکرد اونطوری بورس بریزه.
                            ریزشی بود که تا امروز ادامه دارد شیما جان.
                            من اگر پیشگو بودم الان وال استریت بودم و نه تو این فوروم باشما.

نظر

• shimaalovelygirl
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2022
                              • 1071

آقای گالیور همینک ی نگاه به صندوق کلید که مورد توجه شما بود،بیانداز.ببین سازمان دزد بورس تهران چطوری از صف خرید 3شنبه قبل ،کشوندش به منفی امروز،با زور .الان این بورس و سازمان بورس بنظرت بر اساس عرضه و تقاضاست یا براساس زور و زورگویی و غارت و رانت و دزدی؟

نظر

• shimaalovelygirl
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2022
                                • 1071

بله 5 سال پیش.
                                هیچکس فکرش را نمیکرد اونطوری بورس بریزه.
                                ریزشی بود که تا امروز ادامه دارد شیما جان.
                                من اگر پیشگو بودم الان وال استریت بودم و نه تو این فوروم باشما.
                                حاج آقا گالیور جواب سوال من این نبود.
                                الان دیگه ما انتظار پیشگویی خصوصا از شما را نداریم.فقط خواستم سرانگشتی حساب کنی ببینی طی 30سال سهامداری واقعا برد کردی یا باختی؟

نظر

در حال کار...
                                X