جــــو بــــازار
Collapse
X
-
از زمانی که پست زیر را ارسال کردم دو هفته بیشتر نمیگذره! و طلا به ازاء هر گرم یک میلیون و چهارصد هزار تومان ریخت و سکه از قیمت 105 میلیون تا 80 میلیون ریخت و الآن داره وارد کانال 70 میلیون میشه!! ارفع و اپال هنوز دارن فرصت خرید خوبی میدهند و از سهمهای پر ریسک و بازار پایه پلوله و شستان را هنوز میشه خرید حالا یه عده هنوز باور ندارند و نمیخوان هم به این باور و حقیقت برسند... جا نمونید... نظر شخصی
در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Postپاسخ : جــــو بــــازار
زمانیکه اونس و سکه و طلای داخل و دلار در سقف باشه و قیمت اکثر سهمهای بازار در کف کف باشه به نظر شما کدامیک را باید انتخاب کنیم!!؟ بنده که تا یک ماه پیش در بازار فیزیکی طلای آبشده و شمش نقره فعال بودم عقیده دارم که بزودی حبابها ترکیده خواهد شد و رفتن تو بازارهای موازی که تاکنون رشد سرسام آوری داشته اند نه تنها هیچ جذابیتی ندارد! بلکه ریسک به ریوارد بسیار بالایی دارد ولی بازار بورس هنوز یک شانس رشد و پتانسیل یک بازدهی حداقل صد درصدی را در میانمدت دارد و به نظرم در حال حاضر و با این قیمتها امن ترین مکان و پناهگاه برای سرمایه گذاری است. بنده امروز با خرید کل اعتباری که داشتم خریدهام رو تکمیل کردم و با یک سبد 15 میلیون سهمی صبورانه در انتظار گذر زمان پیش رو خواهم نشست... نظر کاملآ شخصی و یه وقت به خاطر همین نظر شخصی فحش نخوریم! بلاخره هر کسی صلاح خودش رو بهتر میدونه
👍 6نظر
-
قرار نیست رشد بورس باعث تلاطم بازارهای دیگر شود.
بدون این که بازارهای دیگر و بانکها هیج تغییری داشته باشند. بورس چراغ خاموش و نامحسوس رشد ۱۰۰-۲۰۰ درصدی را رقم بزند.
شتر دیدی ندیدی.
انگار نه انگار
انها ما را قبول نداشتند و ندارند و به کار خود برسند انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده.
ما بمونیم و مشکلات خودمان در بورس.
یتیم یتیم.
نظر
-
در اصل توسط zess پست شده است View Postصندوق های طلا با دلار حدود ۸۰ تومانی صف فروش هستند
یعنی قرار هست دلار تا کجا بریزد!!!!!
اگر اختلاف این دلار رو با دلار آزاد 18 تا 20% فرض کنیم بعیده دلار زیر 84 تومن باقی بمونه.
(نظر شخصیه و ممکنه اشتباه باشه)
نظر
-
در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Postاز زمانی که پست زیر را ارسال کردم دو هفته بیشتر نمیگذره! و طلا به ازاء هر گرم یک میلیون و چهارصد هزار تومان ریخت و سکه از قیمت 105 میلیون تا 80 میلیون ریخت و الآن داره وارد کانال 70 میلیون میشه!! ارفع و اپال هنوز دارن فرصت خرید خوبی میدهند و از سهمهای پر ریسک و بازار پایه پلوله و شستان را هنوز میشه خرید حالا یه عده هنوز باور ندارند و نمیخوان هم به این باور و حقیقت برسند... جا نمونید... نظر شخصی
نقدی منصفانه و دوستانه
این دیدی گفتم ها بر اساس نتایج مبتنی بر مسائل سیاسی امنیتی است . بله مسلما دلار بالای 100 هزار و سکه 100 میلیونی را بجز شما خیلی ها مثل شما فکر میکردند که احتمال زیاد کوتاه مدت و میان مدت سقف باشه ولی نکته اینجاست که اگر خبری مبنی بر شکست مذاکره و ادامه نیافتن ان منتشر میشد همین دلار 100 و سکه 100 یکیش هزار و یکیش میلیون خلاف نظر شما میشد
دیدی گفتم ها در بورس ایران معنای خاصی نداره . امروز و فردا خودت هم هر چی داری فروشنده ای
اگر بنا بر دیدی گفتم باشه ...
من از حدود 5 سال پیش تا کنون جائی ندیدم کسی گفته باشه اون شاخص 2 میلیونی مرداد 99 دلار 60-70 هزاری را پیشخور کرده بود ولی من از چند سال قبل تا کنون چندین بار گفتم
هنوزم تک و توکی هستند که بازم میگن دلار سال 99 حدود 23 بود و شاخص 2 میلیون ، و مینالند ولی حالا دیگه اکثریت مطلق به این نتیجه رسیدند که اون شاخص 2 میلیونی 5 سال پیش دلار 70 را پیشخور کرده بود و کمتر کسی تو مخش میرفت
👎 4👍 2🤢 1نظر
-
خدا رو شکر خریدام تکمیل شد قبل عید
امیدوارم اتفاق خاصِ یهویی نیفته
چارتای بلندمدت از این بهتر نمیشه وضعیتشون
انشالله که سهامدارا هم کمی از ضرراشون جبران بشه امسال
فقط اینکه با روند نجنگید چه طلا باشه (که فرصت سود عالی رو خیلیامون از دست دادیم) چه الان رو سهام
👍 5نظر
-
در بازار طلا و نقره و تتر و دلار هر بالایی به عقیده بنده فرصت خیلی خوب فروش هستش و در بازار بورس هر پایینی میتونه فرصت خرید خیلی خوبی باشه چون در نقطه شروع یک سیکل پرقدرت صعودی هستیم و پربازده ترین بازار در مقابل بازارهای رقیب در سالهای پیش رو خواهد بود. امروز به امید خدا شاخص کل از سقف تاریخی 3 میلیون واحد برای اولین بار و با قدرت عبور خواهد کرد و روزهای خوشی را برای همه سهامداران رقم خواهد زد... نظر کاملآ شخصی
👍 6نظر
نظر