جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4128

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
    بعد از 15سال امروز از بازار خارج شدم.. دیگه کشش هیجانات نیست... سرمایه داخل بازار را هم تبدیل به صندوق طلا کردم.. این مملکت از بیخ وگوشه هر روز آسیب پذیر هست... و امنیت سرمایه گذاری از بین رفته....این بازار را بوسیدیم گذاشتیم کنار... باشه واس خود آقایون با وعده های مسخره ... عمری است می‌گذرد ارزش نداره آدمیزاد هر روز استرس بی کفایتی داخلی ها را داشته باشه...
    درود محسن جان . امیدوارم هر چه میکنی و هر کجا هستی موفق و سرفراز باشی . شما را دوست مجازی خوب و فهیمی میدانم و خواهید بود . ارادت

منم بعد از 15 سال ، اواخر اذر سال گذشته تقریبا بطور کامل خارج شدم و البته پول را جهت بهینه سازی زندگی خرج کردم . اینو گفتم که برچسب طلا و دلار و اینجور چیزا نخورم . هرگز دلار و طلا باز نبودم در کل عمرم . کاش همون طلا باز بودم . بعد از 15 سال همه یا اکثریت در هر کاری به قول معروف اوستا کار میشن ، فوت و فن میاد دستشون و کسب و کار و درامدشون روز افزون میشه و طبیعی هم هست چنین باشد ، ما باید در این کار و سرمایه گزاری بعد از 15 سال خارج بشیم اونم از ناچاری و به نوعی دلخوری از این کار 😪😢😢

این مطلب هم یک گفتگوی دو طرفه است نه با دید کلی و عمومی و یا توصیه و .. به دیگران . هرگز چنین قصدی نیست . فقط دیالوگ است

من فکر میکنم این تصمیمی است که عاقبت گریبان یکی به یکی اکثریت سرمایه گزاران این بازار را میگیره . فقط دیر و زود داره . معدودی هم شاید تا سال های درازی بمانند یا حتی تا اخر عمر . بازار سرمایه ایران اعصابی فولادین میخواد و سرمایه ای کاملا مازاد که هیچ وقت نیازی بهش نباشه

در مورد تصمیمی که گفتم مهم دیر و روز بودنش است که ما دیر اقدام کردیم . همان 99 و حتی 1400 وقتش بود
    حکایت گفتگو و مذاکرات است که 7 سال پیش که ترامپ از برجام خارج شد و دلار تازه داشت خیز میگرفت و 6هزار بود توجهی نشد . البته خروج ترامپ نوعی عهد شکنی بود ولی بی توجهی مطلق کار درستی نبود
    سال بعد که نامه ترامپ توسط شینزو ابه ارسال شد و دلار 12 هزار بود بازم هیچی تا اخر دوره ترامپ

4 سال بایدن هم وقت کشی و ... و عاقبت روی دلار 105 هزاری تصمیم گرفته شد
    هر تصمیمی در زندگی را در بهترین زمان باید گرفت

نظر

• MOSTAFAVI
      Banned
      • Jun 2012
      • 5636

دوستانی که سهامشون رو فروختند و نقد کردن و رفتند بیرون ، اگه مقدوره بگن با چند درصد سود و یا احیانا ضرر ، بازار رو ترک کردن 😞

نظر

• zess
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 3107

به نظر میرسه بالا باز شدن نسبی خودرو هم معضلی بر معضلات بازار شده

شاید اگر پایین باز میشد شاید می‌توانست کمک حال بازار باشد

نظر

• MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5636

در اصل توسط zess پست شده است View Post
          به نظر میرسه بالا باز شدن نسبی خودرو هم معضلی بر معضلات بازار شده

شاید اگر پایین باز میشد شاید می‌توانست کمک حال بازار باشد
          صفش رو می تونن با 60 تا 100 میلیاردتومن جمع کنند

نظر

• zess
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3107

باید دید آیا در دور دوم احتمالی عرضه ها، بازار می‌تونه کمر راست کنه

نظر

• نادر کاظمی
              ستاره دار(1)
              • Jul 2018
              • 794

چرا بازار اینجوری شد؟ بنظرتان اثر حادثه بندر رجایی یا اثر مذاکره هسته ای؟🙄
              مپنا/خاور/اتکام

نظر

• shimaalovelygirl
                ستاره دار (1)
                • Jul 2022
                • 1115

خرید سهام با تمام دارایی ام طی یک هفته گذشته و اتمام پول امروز.فول سهم با مقدار اندکی صندوق عیار

کاربران پرمدعای سایت بورسی با ادعای تریدری 15سال به بالا،سال99 بجای ترغیب به خروج، به به و چهچه می کردند که بورس برمیگرده،بزودی قله ها را فتح میکنه و بمانید و جا نزنید،باعث زیان چندصددرصدی کاربران سهامدار شدند.حالا که موقع خریده،سینگال وارونه ارسال می کنند.
                ارسال سینگالهای منفی و ترغیب سهامدار به فروش در این نقطه از بازار توسط آقایان حرفه ای و پرسابقه mohsen ho​ و b4city​ نشانه چیست؟نشانه این است که تو این سایت هرچی جار زدند گفتند،باید برعکسش رو انجام داد.همه اینجا نوسانگیر شدند و ادای آدمهای دلسوز سهامدار را درمی آورند.

نظر

• shimaalovelygirl
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2022
                  • 1115

در اصل توسط نادر کاظمی پست شده است View Post
                  چرا بازار اینجوری شد؟ بنظرتان اثر حادثه بندر رجایی یا اثر مذاکره هسته ای؟🙄
                  هیچکدام

کثافتکاری حقوقی و بازارگردانان دزد جهت نوسانگیری و خالی کردن جیب مردم...

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11251

در اصل توسط b4city پست شده است View Post

درود محسن جان . امیدوارم هر چه میکنی و هر کجا هستی موفق و سرفراز باشی . شما را دوست مجازی خوب و فهیمی میدانم و خواهید بود . ارادت

منم بعد از 15 سال ، اواخر اذر سال گذشته تقریبا بطور کامل خارج شدم و البته پول را جهت بهینه سازی زندگی خرج کردم . اینو گفتم که برچسب طلا و دلار و اینجور چیزا نخورم . هرگز دلار و طلا باز نبودم در کل عمرم . کاش همون طلا باز بودم . بعد از 15 سال همه یا اکثریت در هر کاری به قول معروف اوستا کار میشن ، فوت و فن میاد دستشون و کسب و کار و درامدشون روز افزون میشه و طبیعی هم هست چنین باشد ، ما باید در این کار و سرمایه گزاری بعد از 15 سال خارج بشیم اونم از ناچاری و به نوعی دلخوری از این کار 😪😢😢

این مطلب هم یک گفتگوی دو طرفه است نه با دید کلی و عمومی و یا توصیه و .. به دیگران . هرگز چنین قصدی نیست . فقط دیالوگ است

من فکر میکنم این تصمیمی است که عاقبت گریبان یکی به یکی اکثریت سرمایه گزاران این بازار را میگیره . فقط دیر و زود داره . معدودی هم شاید تا سال های درازی بمانند یا حتی تا اخر عمر . بازار سرمایه ایران اعصابی فولادین میخواد و سرمایه ای کاملا مازاد که هیچ وقت نیازی بهش نباشه

در مورد تصمیمی که گفتم مهم دیر و روز بودنش است که ما دیر اقدام کردیم . همان 99 و حتی 1400 وقتش بود
                    حکایت گفتگو و مذاکرات است که 7 سال پیش که ترامپ از برجام خارج شد و دلار تازه داشت خیز میگرفت و 6هزار بود توجهی نشد . البته خروج ترامپ نوعی عهد شکنی بود ولی بی توجهی مطلق کار درستی نبود
                    سال بعد که نامه ترامپ توسط شینزو ابه ارسال شد و دلار 12 هزار بود بازم هیچی تا اخر دوره ترامپ

4 سال بایدن هم وقت کشی و ... و عاقبت روی دلار 105 هزاری تصمیم گرفته شد
                    هر تصمیمی در زندگی را در بهترین زمان باید گرفت
                    درود وارادت ...شما بسیار عزیزی برامون و اتفاقا نگاه واقع بینانه جذابتون همواره مورد تقدیر بوده

هرشغلی یک تایمی داره ... و وقتی دیتاها و بررسی ها با واقعیت های روی تابلو مچ نباشه ..بهتره کنار کشید

وقتی بازدهی بازار با وجود رشدش نمیتونه همپای طلا و سایر لول های سرمایه گذاری باشه

چه اصراری به موندن هست...

هرکس دراین بازار فعاله قصدش این هست ازتورم موجود درجامعه بازدهی بالاتری نصیبش بشه

و غیراین نیست .. چون اگر بود دلیلی نبود این همه استرس وهیجانات روزانه مملکت وشرکت ها را به جون بخره ...

این بازار دراین15سالی که بودیم... ریسک های سیستماتیک زیاد داشت .. اما هیچ موقع علنا و به رویارویی رو در رو نکشیده بود

اقتصاد کشور از بیخ خراب هست وهزاران دلیل ومورد براش هست..

دولت هم این وسط جیب شرکت ها را تا تونست زد .. و این یکسال هم ریسک های سنگین تری به مباحث قبلی اضافه شد

لذا دیگه کشش این سو مدیریت سیستمی و سازمانی نیست..

ایشالا برای دوستان بورسی عزیز روزگار وشرایط جذاب پیش بیاد واین بازار روند خوبی را تجربه کنه

...................................

ماحصل نوشته این هست که شرایط کشور به مراتب خراب ترازتصورات ماست .. واین خودش بزرگ ترین ریسک سیستماتیک یک دهه اخیرهست!

امنیت سرمایه گذاری ازبین رفته...

روزگار خوش

نظر

• zess
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 3107

احتمالا در ادامه با عرضه صف شتران ممکن هست شرایط بازار سخت بشه

نظر

• bigdelib
                        عضو جدید
                        • Apr 2023
                        • 17

خروج کامل از بازار

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35714

تمام تلاش حقوقی ها و صندوقها اینه که با لیدرسازی از نمادهای بزرگ و شاخص ساز، نمادهای کوچک رو بازی بدن و اجازه رشد قیمت ندن بهشون !

سهامی که فعلا از بیشترین حجم 30 روزه عبور کردن : ونوین، فخوز، سفارس، غشهداب، وسرمد، سپید، فتوسا، فارمانی

نظر

• bahramkhaliran
                            عضو جدید
                            • Sep 2020
                            • 812

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                            تمام تلاش حقوقی ها و صندوقها اینه که با لیدرسازی از نمادهای بزرگ و شاخص ساز، نمادهای کوچک رو بازی بدن و اجازه رشد قیمت ندن بهشون !

سهامی که فعلا از بیشترین حجم 30 روزه عبور کردن : ونوین، فخوز، سفارس، غشهداب، وسرمد، سپید، فتوسا، فارمانی
                            سلام
                            آنکس که بت ساخت عاقبت بت پرست شد!

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

با توجه به روند معاملاتی امروز به نظر میرسه افرادی که در بازار در حال معامله هستند، یا خیلی حرفه ای یا خیلی مبتدی هستند

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8775

توافق قطعیه.
                                مثبت بازار تازه بعد خبر قطعی شروع میشود.

نظر

در حال کار...
                                X