در اصل توسط mohsen ho پست شده است
View Post
منم بعد از 15 سال ، اواخر اذر سال گذشته تقریبا بطور کامل خارج شدم و البته پول را جهت بهینه سازی زندگی خرج کردم . اینو گفتم که برچسب طلا و دلار و اینجور چیزا نخورم . هرگز دلار و طلا باز نبودم در کل عمرم . کاش همون طلا باز بودم . بعد از 15 سال همه یا اکثریت در هر کاری به قول معروف اوستا کار میشن ، فوت و فن میاد دستشون و کسب و کار و درامدشون روز افزون میشه و طبیعی هم هست چنین باشد ، ما باید در این کار و سرمایه گزاری بعد از 15 سال خارج بشیم اونم از ناچاری و به نوعی دلخوری از این کار 😪😢😢
این مطلب هم یک گفتگوی دو طرفه است نه با دید کلی و عمومی و یا توصیه و .. به دیگران . هرگز چنین قصدی نیست . فقط دیالوگ است
من فکر میکنم این تصمیمی است که عاقبت گریبان یکی به یکی اکثریت سرمایه گزاران این بازار را میگیره . فقط دیر و زود داره . معدودی هم شاید تا سال های درازی بمانند یا حتی تا اخر عمر . بازار سرمایه ایران اعصابی فولادین میخواد و سرمایه ای کاملا مازاد که هیچ وقت نیازی بهش نباشه
در مورد تصمیمی که گفتم مهم دیر و روز بودنش است که ما دیر اقدام کردیم . همان 99 و حتی 1400 وقتش بود
حکایت گفتگو و مذاکرات است که 7 سال پیش که ترامپ از برجام خارج شد و دلار تازه داشت خیز میگرفت و 6هزار بود توجهی نشد . البته خروج ترامپ نوعی عهد شکنی بود ولی بی توجهی مطلق کار درستی نبود
سال بعد که نامه ترامپ توسط شینزو ابه ارسال شد و دلار 12 هزار بود بازم هیچی تا اخر دوره ترامپ
4 سال بایدن هم وقت کشی و ... و عاقبت روی دلار 105 هزاری تصمیم گرفته شد
هر تصمیمی در زندگی را در بهترین زمان باید گرفت
نظر