جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشبخت
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 5464

پاسخ : جــــو بــــازار

ملاک سنجش شاخص باید دارایی ها و ارزش دفتری سهم ها باشه

تا وقتی که دی پی اس و افزایش سرمایه ها و غیره تو این شاخص هست رو تحلیل اعداد ارقامش تمرکز نکنید و چون با عقل جور در نمیاد
    زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      وقتی گزارشهای 6 ماهه آمد نوشتم که حداقل شاخص باید میرفت زیر 60 هزار !

آقایان به خاطر مسایل سیاسی و اینکه شاخص پایینتر از رقمی که تحویل گرفته اند نرود، با بلوک زنی نگذاشتند برود پایین !

وضعیت در ماههای پایانی سال هم اینجور که پیش می روند بدتر نشود، بهتر نخواهد شد !

گزارشهای 9 ماهه با همین وضعیت بیاید دیگر هیچ توجیهی برای عدم کاهش قیمتها و شاخص نخواهد بود !

هرچه جلوی ریزش را بگیرند، کار رشد مجدد برای بازار سخت تر خواهد شد !

شاید برخی فکر کنند با افزایش قیمت دلار در داخل، سهام برخی شرکتها رشد می کند یا بازار بالا خواهد رفت،

اما این هم جواب نمی دهد چون روند جهانی قیمتها نزولی است

حق با شماست...ولی گزارشات 9 ماهه بدتر هستند...من بیشتر گزارشات را که میخوندم...تعدیلهای منفیشون را برای 9 ماهه گذاشته بودند...من جمله بانک و سیمان و برخی فلزات و معدنیها...

نظر

• قمار باز حرفه ای
        Banned
        • Oct 2014
        • 647

قلی جان جون اون عزیزت انقدر کتابی صحبت نکن

من با این مدل صحبت میبری تو چند قرن پیش

در ضمن هر ی جمله در میون از کلمه زالو صفت استفاده میکنی

قلی اگه بدونی زالو چه خواص مفیدی تو طب سنتی داره این قدر تکرارش نمیکردی

اگه دلت از مسئولین پره همون راکون و شیر و یابو رو بگی سنگین تره

تو کانادا رو نمیدونم ولی اگر بچه محلمون بودی این مدلی حرف میزدی .... بگذریم....خدا بهت توفیق بده

نظر

• ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          وقتی گزارشهای 6 ماهه آمد نوشتم که حداقل شاخص باید میرفت زیر 60 هزار !

آقایان به خاطر مسایل سیاسی و اینکه شاخص پایینتر از رقمی که تحویل گرفته اند نرود، با بلوک زنی نگذاشتند برود پایین !

وضعیت در ماههای پایانی سال هم اینجور که پیش می روند بدتر نشود، بهتر نخواهد شد !

گزارشهای 9 ماهه با همین وضعیت بیاید دیگر هیچ توجیهی برای عدم کاهش قیمتها و شاخص نخواهد بود !

هرچه جلوی ریزش را بگیرند، کار رشد مجدد برای بازار سخت تر خواهد شد !

شاید برخی فکر کنند با افزایش قیمت دلار در داخل، سهام برخی شرکتها رشد می کند یا بازار بالا خواهد رفت،

اما این هم جواب نمی دهد چون روند جهانی قیمتها نزولی است

تنها چیزی که به نظ می رسه شرکتهای گروه پتروشیمی و معادن تعدیل منفی دهد اعلام نرخ خوراک گران برای پتروشیمی و بالا بردن بهره مالکانه هماند سال گذشته برای معدنی ها می باشد از یک طرف افزایش هزینه ها شرکتها بالا رفته و از طرف دیگه هم کاهش قیمتهای جهانی باعث تعدیل منفی سنگین می شود همان طور که گفتید ولی اگر تغییری در نرخ خوراک و بهره مالکانه به وجود اید می تواند تعدیل منفی را بسیار کم کند مثلا نرخ خوراک را 10 سنت اعلام کنند باز هم خوبه برای گروه پتروشیمی و بهره مالکانه را هم از 30 درصد به 15 درصد برساند اثر کاهش قیمتهای جهانی و رکود فروش در بازار های داخلی را بسیار خنثی می کند ولی زمانی دیگه نمانده برای روشن شدن وضعیت بازار
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• محمد 66
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2938

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
            عزیزانی که در ایران میباشند به دفتر رئیس جمهور زنگ بزنند و بگویند این چه وضعش است.اگر روحانی صفحه اینترنتی دارد هم بگویید تا من خودم اول بنویسم.اینطوری اقتصاد را در رکود نگه داشتن را همه بلدند.پس اینهمه دکتر دکتر به ریش هم میبندند و ادعا میکنند انگلیس و آمریکا درس خوانده اند کو؟ یک کدام نه انگلیسی بلدند و نه اقتصاد میدانند که.اگر بلد نیستند بروند کنار تا کاربلدها و جوانان بایستند و اداره کنند.
            یعنی یک بچه جای این روحانی میگذاشتند اوضاع اقتصاد بهتر از این میشد ، 3 سال از ریاستش گذشته هیچ غلطی نکرده ، بلایی که روحانی سر کشور آورد 100 پله بدتر از احمدی نژاد بود .

نظر

• امام قلی خان
              عضو فعال
              • Aug 2015
              • 1542

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
              یعنی یک بچه جای این روحانی میگذاشتند اوضاع اقتصاد بهتر از این میشد ، 3 سال از ریاستش گذشته هیچ غلطی نکرده ، بلایی که روحانی سر کشور آورد 100 پله بدتر از احمدی نژاد بود .
              استغفرالله!90 درصدش تقصیر دولت قبل است.این حرف را نزن بودن خان.اگر تخریب این دولت تفنگ بادی باشد تخریب آن دولت بمب اتمی بوده است. البته دیروز به اکبری خان هم گفتم.اینها که بلد نبودند درست کنند خرابکاری محمود را بیخود قول و وعده دادند.مردم روی این حرفها حساب باز کردند وگرنه اینطوری نگه داشتن را همه بلدبودند.شما علت همه ی علت ها را که همه میشناسن بشناس و همه ش تقصیر همان است.اگر محمود اینقدر کاغذ پاره کاغذ پاره نمیکرد که این دولت و یا هر دولتی نمیتوانست دو سه سال مردم را معطل کند که دارم مذاکره میکنم بعدش شلوار اقتصاد را بالا میکشم.میتوانست؟نه؟ اگر محمود نابود نکرده بود بهانه ای برای دولت نبود؟ بود؟ ده نبود بودن خان. دو روز است داری نیت خیرت را کم رنگ میکنی و مثل نگار مینوی مینویسی.مواظب باش که این منفی بافی و مغرضی واگیر دار میباشد.بپا یکوقت آلوده به ویروض غرضورزی نشوی.باتشکر
              نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
              از هم ندوشیم.
              با هم بنوشیم.

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

جو منفی فعلی بازار برای اعلام بودجه سال 95 می باشد واقعا ترس هم داره اگر فکر اساسی نکند ریزش سنگینی در انتظار بازاره

نظر

• محمد 66
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2938

استغفرالله!90 درصدش تقصیر دولت قبل است.این حرف را نزن بودن خان.اگر تخریب این دولت تفنگ بادی باشد تخریب آن دولت بمب اتمی بوده است. البته دیروز به اکبری خان هم گفتم.اینها که بلد نبودند درست کنند خرابکاری محمود را بیخود قول و وعده دادند.مردم روی این حرفها حساب باز کردند وگرنه اینطوری نگه داشتن را همه بلدبودند.شما علت همه ی علت ها را که همه میشناسن بشناس و همه ش تقصیر همان است.اگر محمود اینقدر کاغذ پاره کاغذ پاره نمیکرد که این دولت و یا هر دولتی نمیتوانست دو سه سال مردم را معطل کند که دارم مذاکره میکنم بعدش شلوار اقتصاد را بالا میکشم.میتوانست؟نه؟ اگر محمود نابود نکرده بود بهانه ای برای دولت نبود؟ بود؟ ده نبود بودن خان. دو روز است داری نیت خیرت را کم رنگ میکنی و مثل نگار مینوی مینویسی.مواظب باش که این منفی بافی و مغرضی واگیر دار میباشد.بپا یکوقت آلوده به ویروض غرضورزی نشوی.باتشکر
                  کسی از محمود دفاع نکرد ، یکی احمق تر و ابله تر از دیگری ، این دو نفر با همکاری هم کشور را 20 سال عقب انداختند .

احمدی نژاد که افتضاح بود ، این یکی افتضاح تر از احمدی نژاد ، واقعا نمیدونم این روحانی چه کار مفیدی انجام داده ، این هسته ای هم چند سال دیگه گندش در میاد .

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
                    کسی از محمود دفاع نکرد ، یکی احمق تر و ابله تر از دیگری ، این دو نفر یا همکاری هم کشور را 20 سال عقب انداختند .

احمدی نژاد که افتضاح بود ، این یکی افتضاح تر از احمدی نژاد ، واقعا نمیدونم این روحانی چه کار مفیدی انجام داده ، این هسته ای هم چند سال دیگه گندش در میاد .

منظورت پت و مت که نیست !!!

نظر

• امام قلی خان
                      عضو فعال
                      • Aug 2015
                      • 1542

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                      جو منفی فعلی بازار برای اعلام بودجه سال 95 می باشد واقعا ترس هم داره اگر فکر اساسی نکند ریزش سنگینی در انتظار بازاره
                      ایرج جونم مرگ یکبار شیون هم یکبار.بگذارید این بودجه نکبتی را به مجلس بدهد ببینیم چه شق القمری کرده اند.انشاالله یک چیزی درحد ضریب هوشی طراحان وام خودرو نباشد.با این وضع که پیش میرویم میترسم آذر و دی که حرفش را زدی را هرگز نبینیم و آذر بعد از بودجه وضع خرابتر هم بشود.
                      نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                      از هم ندوشیم.
                      با هم بنوشیم.

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

ایرج جونم مرگ یکبار شیون هم یکبار.بگذارید این بودجه نکبتی را به مجلس بدهد ببینیم چه شق القمری کرده اند.انشاالله یک چیزی درحد ضریب هوشی طراحان وام خودرو نباشد.با این وضع که پیش میرویم میترسم آذر و دی که حرفش را زدی را هرگز نبینیم و آذر بعد از بودجه وضع خرابتر هم بشود.

نه هرگز نمیشه اینطور پیش بره یعنی اینکه باید شرکتها بودجه خود را برای سال اینده با نرخ های قطعی خوراک حالا 10 سنت شد 13 سنت شد را باید اعلام کند که آثار جز تعدیل منفی کم یا زیاد چیزی دیگری نداره و اصلاح قیمتها

نظر

• ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

94/09/03 - 11:22

رئیس فراکسیون بازار سرمایه مجلس در گفت‌وگو با فارس خبر داد

نشست کمیسیون اقتصادی با سازمان بورس/ بررسی راهکار ارتقا بازار در برنامه ششم و بودجه ۹۵
                          رئیس فراکسیون بازار سرمایه مجلس با اشاره به نشست امروز کمیسیون اقتصادی مجلس با مسئولان سازمان بورس گفت: چگونگی ارتقا و بهبود بازار سرمایه در برنامه ششم توسعه و قانون بودجه ۹۵ از محورهای این جلسه است.

محمدرضا پورابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با اشاره به برگزاری نشست مشترک کمیسیون اقتصادی مجلس با رئیس و معاونان سازمان بورس و اوراق بهادار اظهار داشت: این جلسه ظهر امروز برگزار می‌شود و در آن وضعیت بازار سرمایه و راهکار ارتقا و بهبود این بازار در برنامه ششم توسعه و قانون بودجه 95 بررسی می‌شود.رئیس فراکسیون بازار سرمایه مجلس با اشاره به اینکه رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گزارشی از عملکرد بازار در 8 ماهه سال جاری ارائه خواهد کرد، بیان داشت: از دیگر موضوعات جلسه بررسی شرکت‌ها و نهادهای حوزه بازار سرمایه است.عضو شورای عالی بورس ادامه داد: همچنین پیشنهادات احتمالی اصلاح قانون بازار سرمایه، راهکارهای افزایش سرمایه شرکت‌ها پس از رفع تحریم‌ و مشکلات بنیادی و ساختاری بورس در کنار بررسی موارد خاص مانند حق انتفاع معادن و خوراک پتروشیمی‌ها در دستور کار خواهد بود.

نظر

• نیکا
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Nov 2011
                            • 2110

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                            سلام زیاد ببودجه نباید توجه کرد در عملکرد بودجه سنوات گذشته نگاه کنید (تفریغ بودجه ) اصلا عملکرد بامصوب مجلس قابل قیاس نیست و هرکس سازخودرامیزند اعتبار وتخصیص هم بازی است . اما بااین منفی ها 2روز است دقت نمایید خرید میشود چرا؟؟ شاید علت ان اماده ساز ی زمینه حرکت و شعار من بودم من بودم درراه باشد ازطرف چه کسی ؟؟؟؟

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                              سلام زیاد ببودجه نباید توجه کرد در عملکرد بودجه سنوات گذشته نگاه کنید (تفریغ بودجه ) اصلا عملکرد بامصوب مجلس قابل قیاس نیست و هرکس سازخودرامیزند اعتبار وتخصیص هم بازی است . اما بااین منفی ها 2روز است دقت نمایید خرید میشود چرا؟؟ شاید علت ان اماده ساز ی زمینه حرکت و شعار من بودم من بودم درراه باشد ازطرف چه کسی ؟؟؟؟

مگر میشه سال مالی گروه پتروشیمی تمام بشه بعد نرخ خوراک عدد خاصی نداشته باشه برای اعلام قطعی شرکت قبول نمی کند باید یک عددی اعلام بشه الان شرکتهای پتروشیمی بیشتر نرخ های 8 الی 9 سنت بسته اند مثل خارک اگر نرخ خوراک 8 بشه که هیچ و گرنه اگر 10 سنت هم اعلام بشه برای پایان سال مالی 94 تعدیل منفی کم دارند

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

بورس در بی خبری

بورس تهران بعد از افت قیمتی در روز گذشته امروز نیز روند روز گذشته خود را دنبال کرد و با افت متغیرهای خود مواجه شد.به گزارش خبرنگار ایسنا، بورس

تهران در ادامه رکود مدت دار خود و افت قیمت ها همچنان در کانال 62 هزار واحدحرکت کرده و در ناامیدی و بی خبری روزهای خود را سپری می کند.

این در حالی است که علی رغم در پیش رو بودن لغو تحریم ها، بورس تهران واکنشی به این موضوع نشان نداده و همچنان در مسیر نزولی و یا نوسان‌های

محدود و زود گذر حرکت می کند.
                                البته نزدیک شدن به زمان ارائه بودجه سال آینده و همچنین انتخابات پیش روی مجلس در ادامه فضای انتظاری بازار سرمایه و روند محتاطانه آن موثر است. زیرا بسیاری از سهامداران در انتظار تصمیمات دولت در بودجه سال آینده هستند.

از سوی دیگر از آنجایی که لغو تحریم ها و ورود سرمایه گذاران خارجی تاثیرات بلند مدتی در وضعیت بنگاه‌های اقتصادی و صنایع بورسی می گذارد، سهامداران

فعلا ترجیح می دهند تا به اخبار این حوزه واکنشی از خود نشان ندهند و بیشتر منتظر تصیمات اقتصادی دولت باشند.

سه‌شنبه ۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۵

نظر

در حال کار...
                                X