جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد 66
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2938

پاسخ : جــــو بــــازار

اینقدر ابله هستند که فکر میکنند با کم کردن سود بانکی مشکل اقتصاد حل میشه .

تورم و سود بانکی باید یک مقدار داشته باشند ، سود بانکی 20 درصد و تورم 13 درصده این تفاوت یعنی اقتصاد مشکل داره ، هرچقدر به بانکها فشار میارند سودشان را کم نمیکنند حق هم دارند بانکها بخوان سودشان را کم کنند باید تعطیل کنند .حالا ببینید این دولت چقدر ابلهه وقتی نمیتونه نقدینگی تولیدکننده را از بانک تامین کنه باید پایه پولی را افزایش بده ، وقتی میبینند که نمیتونند سود بانکی را به تورم نزدیک کنند باید تورم را به سود بانکی نزدیک کنند تا مشکلات اقتصاد حل بشه .

یک بلایی سر اقتصاد در آوردند که یک شرکت چند هزار میلیاردی به زور 30 میلیون در روز معامله میشه ، فقط شرکت YAHOO که یکی از صدها شرکت آمریکایی است روزانه بالای 3000 میلیارد تومان معامله میشه ، تفاوت را ببینید تا چه اندازه است کل بورس ایران کل پتروشیمی ها ، بانکها و فلزات و معادن و خودرو و پالایشگاهی ها و ... با کلی معامله بلوکی در روز 50 میلیارد معامله میشند بعد شرکتی مثل YAHOO در روز 3000 میلیارد تومان ارزش معاملاتش است .

نظر

• قمار باز حرفه ای
      Banned
      • Oct 2014
      • 647

خرید خزر در منفی فردا کم ریسک میتونه باشه

نظر

• محمد 66
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2938

نفت ، مس ، روی امروز حدود 3 درصد رشد کردند ، شاخص فردا احتمالا 200 تا 300 واحد مثبت بشه .

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 3373

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
          نفت ، مس ، روی امروز حدود 3 درصد رشد کردند ، شاخص فردا احتمالا 200 تا 300 واحد مثبت بشه .
          به قول محمود ممه رو لولو خورد /:.yead.:/
          با این دو سه درصد هیچ رشدی در کار نیست
          تا زمانی که نفت کاملا بالای 50 دلار تثبیت نشه خطر ریزش بیشتر برای نفت و فلزات برطرف نشده

نظر

• سلطان بورس
            كاربر فعال
            • Aug 2011
            • 3373

سه شنبه آینده گزارش آمانو راجب برنامه هسته ای ایران منتشر میشه
            احتمال داره بازار بعد از تعطیلی اربعین حسینی یه حرکتی داشته باشه
            بودجه هم گویا هفته دیگه به مجلس ارائه میشه و خیلی از ابهامات برطرف میشه
            کمی تنش در منطقه داره زیاد میشه . مخصوصا اتفاق امروز بین روسیه و ترکیه . همچنین عربستان خواستار افزایش قیمت نفت شده . افزایش قیمت نفت خیلی از مشکلات دولت را برطرف میکنه و 100 درصد به نفع بورس هست
            در صورتی که دلار در بودجه سال دیگه 3200 باشه قیمت دلار آزاد مجدد تا 3500 پایین میاد

نظر

• محمد 66
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2938

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
              به قول محمود ممه رو لولو خورد /:.yead.:/
              با این دو سه درصد هیچ رشدی در کار نیست
              تا زمانی که نفت کاملا بالای 50 دلار تثبیت نشه خطر ریزش بیشتر برای نفت و فلزات برطرف نشده
              همین 3 درصد و 4 درصد خیلی تاثیر گذاره ، فملی الان با ارزش ذاتیش فاصله زیادی داره و راحت تر از شرکتهای دیگه میتونه تعدیل بده ، خیلی از شرکتها در حالت اشباع قرار دارند و توان تعدیل نخواهند داشت اما سهمی مثل فملی که مفت افتاده همین چند درصد باعث تعدیل سودش میشه .

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

خدا از دهنتون بشنوه
                این دولت تو این 3 ماه جز غصه چیزی به خنه های سهامداران بیچاره نفرستاد
                این 3 ماه دور دور سفته بازان بود

نظر

• امام قلی خان
                  عضو فعال
                  • Aug 2015
                  • 1542

در اصل توسط قمار باز حرفه ای پست شده است View Post
                  قلی جان جون اون عزیزت انقدر کتابی صحبت نکن

من با این مدل صحبت میبری تو چند قرن پیش

در ضمن هر ی جمله در میون از کلمه زالو صفت استفاده میکنی

قلی اگه بدونی زالو چه خواص مفیدی تو طب سنتی داره این قدر تکرارش نمیکردی

اگه دلت از مسئولین پره همون راکون و شیر و یابو رو بگی سنگین تره

تو کانادا رو نمیدونم ولی اگر بچه محلمون بودی این مدلی حرف میزدی .... بگذریم....خدا بهت توفیق بده
                  قمار باز خان چرا قسم بازی درآوردی و مسخره بازی میکنی؟من یگ پیرمردم و تازه فارسی ام هم خرابتر شده از وقتی فروم نویسی میکنم چون بچههای این دوره یکجور دیگر مینویسند.من را به حال خودم بگذار. هر وقت زالوصفتی تمام شد و یک روز نبود که در این مملکت زالوصفت بازی کنند آنروز من هم در یک پست حتی اسم زالو را نمیبرم.در طب هم زالو خون میمکد و آن طب میباشد نه اینکه در اقتصاد هم زالو به کار کسی آمده باشد. همه چیز را قاطی نکن. با نقطه چین هم با من حرف نزن و مواظب رفتارت باش.تو حالا به پیری های من خورده ای.برای یک پیرمرد شاخ و شانه کشیدن را همه بلدن.خدا به خودت هم توفیق و عقل و سود خود در بورس بدهد.با تشکر
                  نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                  از هم ندوشیم.
                  با هم بنوشیم.

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

دیشب خواب دیدم طیب نیا جیبمو زده
                    کیف پولمو برداشت ازش پس گرفتم

نظر

• امام قلی خان
                      عضو فعال
                      • Aug 2015
                      • 1542

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                      دیشب خواب دیدم طیب نیا جیبمو زده
                      کیف پولمو برداشت ازش پس گرفتم
                      باد اسپنسر خان.جیبت را زده است خودت خبر نداری.بسکه متوجه نشده ای فرشتگان خواسته اند در خواب حالی ات کنند اما باز متوجه نشده ای و فکر میکنی خواب بوده است و خیر است.من 37 سال است خواب میبینم همه چیزم را برده اند قم و جمکران.
                      نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                      از هم ندوشیم.
                      با هم بنوشیم.

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

پایگاه اطلاع رسانی و تحلیلی بورس۲۴: ۱۸:۰۱۱۳۹۴/۹/۲آخرین خبرها از افزایش سرمایه خچرخش/ شنیده شده مراحل قیمت گذاری زمین های خچرخش به پایان رسیده و میزان افزایش سرمایه شرکت از محل تجدید ارزیابی زمین بیش از 300% می باشد. / در این خصوص فرشباف مدیر امور سهام شرکت چرخشگر در گفتگو با بورس24 بیان کرد: چند روز پیش، کارشناسان آخرین بازدید و ارزیابی خود را انجام دادند. با توجه به این که در منطقه ای که زمین مورد نظر قرار دارد، تقریبا 20 سال است معامله ای صورت نگرفته، قیمت گذاری کمی بیش از معمول طولانی شد. هنوز میزان دقیق افزایش سرمایه مشخص نشده ولی به زودی میزان دقیق اعلام خواهد شد. میزان افزایش سرمایه 300% چندان موثق نیست.
                        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

با فرشباف که صحبت کردم نمیدونست خاهن همسایش با 111000 متر زمین..و 32 سرمایه...100 درصد تجدید گرفته....بش گفتم...گفت خوب زمین ما که با ارزشتره........................................... .................................................. ...
                          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• linux_linda
                            عضو فعال
                            • Jun 2014
                            • 3356

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                            باد اسپنسر خان.جیبت را زده است خودت خبر نداری.بسکه متوجه نشده ای فرشتگان خواسته اند در خواب حالی ات کنند اما باز متوجه نشده ای و فکر میکنی خواب بوده است و خیر است.من 37 سال است خواب میبینم همه چیزم را برده اند قم و جمکران.
                            لبخند بزن سهامدار

نظر

• علیرضا123
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1605

نمیخوام سهام دیگران را بکوبم و از سهم خودم تعریف کنم....
                              ولی کگاز و کفپارس تو گروه کانی غیر فلزی سفته بازی داره میره بالا فاندشون فعلا خوب نیست برای خرید...ولی شلیا فرق داره....شلیا به سود دهی بالایی میرسه با قراردادهای جدید و تکمیل طرح توسعه اش
                              البته کگاز هم خوبه برای خرید اما احتمال بالایی میدم که تعدیل منفی در گزارش 9 ماهه داشته باشه...و همچنین افزایش سرمایه اش هم باید ثبت بشه...بعد از ان فکر کنم ساختار سرمایه اش بهبود پیدا کنه و طرح توسعه اش هم کامل بشه و رشد کنه...الان خیلی زوده خریدش

نظر

• بورس 2016
                                عضو عادی
                                • Oct 2015
                                • 186

سلام
                                امروز با توجه به تحلیل بنیادی فملی و سود عملیاتی این
                                سهم که چند برابر شش ماهه سال 93 می باشد
                                سیگنال خرید دیر بجنبید با صف خرید مواجه می شوید

نظر

در حال کار...
                                X