در اصل توسط reza@bourse2024 پست شده است
View Post
جــــو بــــازار
Collapse
X
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postبازدهی قابل توجه بدون تحمل ریسک متناسب امکان پذیر نیست
این جمله بالا حرف اول و آخر را داراست
کسانیکه ریسک پذیری بالایی دارند بیشترین سود را میبرند
بطور کلی در تمامی عرصه ها تغییرات کلان توسط افراد ریسک پذیر بوجود میاد
اکثر قیمت سهام بازار سرمایه در مقطع فعلی جذاب است و کسانیکه ریسک پذیری بالای دارند و در این بازار سرمایه گذاری میکنند سود بیشتری نسبت به سایر بازارهای موازی خواهند داشت چون سایر بازارها در رکود و حباب قیمتی قرار دارند
در ارزندگی که ابدا شکی نیست. منتهی عامل ترس خیلی قوی تره
👍 2نظر
-
در اصل توسط reza@bourse2024 پست شده است View Post
مگر جناب صفاریان فحش داده؟ فقط از یه سری کلمات معمولی برای بیان احساساتش استفاده کرده.
اقلی دالانهو
مگه به شما فح=ش داده
به سیستم فاسد بورس و رابطانش فحش داده
که کار بسیار خوبی کرده
کاری که اگر همه اهالی بورسمیکردندکسی جرات این مسخره بازیها و شاخص سازی نمیکرد
ای جونم شاخص 7 روزه سبزه ضرر ما غ روزه شده 27 درصد بیشتر
ماشاالل
https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en
👍 10نظر
-
در اصل توسط پیمان پست شده است View Post
درود
در ارزندگی که ابدا شکی نیست. منتهی عامل ترس خیلی قوی تره
فرمایش حضرتعالی متین
موضوع ترس ابعاد گسترده ای داره و در صورتیکه بطور علمی بررسی بشه به نکات خیلی مهمی خواهیم رسید
ترس در حیطه سرمایه گذاری نشئت گرفته از عدم و یا کمبود دانش و یا تجربه منفی و بد گویی های بعضی از افراد است و میشه گفت یک عامل روانی است
قیاس ارزش کلیت بازار سرمایه کشور ما با سایر کشورها یکی از موارد خیلی مهم است که با بررسی آن نتیجه گیری های خوبی خواهیم داشت
اینکه بعضی از عوامل در مقطع فعلی سرمایه گذاری های کوتاه مدتی را خدشه دار میکنه درست است ولی افرادیکه با دید میانمدت و بلند مدت سرمایه گذاری میکنند سود خیلی بالای را خواهند داشت چون عوامل بازدارنده فعلی در سرمایه گذاری بازار سرمایه ایران مقطعی است و کاملا قابل تغییر و اکثرا عامل سیاسی است و چون تمامی ارزش ها در بستر زمان و مکان قرار میگیرند قابل تغییر هستند و ما باید به این مهم ارزش و دقت زیادی داشته باشیم
ارادت
👍 4نظر
-
در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
اگر دیوث، قرمساق و پدر سگ فحش نیست و کلمات معمولی است، پس................................
اینکه استفاده از کلمات زشت در ادبیات نوشتاری درست نیست مبرهن است
البته در ادبیات نوشتاری مکان های با دانش
ولی در مکان هایی مثل میادین میوه ووو رایج شده است که در اصطلاح ادبی بعنوان مصطلح های غلط نامیده میشوند
.دقت کنیم به این موضوع که متاسفانه عملکرد مدیران کشور ما اکثرا در جهت ضد تولید بوده و هست و ربا خواری و دلالی و فساد و فاصله فاحش طبقاتی بیداد میکند و بهمن دلیل بعضی از دوستان در مقطعی از کوره در میروند و از این کلمات مصطلح غلط استفاده میکنند و میشه ندید گرفت
مخلصیم
👍 3نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Post
سلام بزرگوار
اینکه استفاده از کلمات زشت در ادبیات نوشتاری درست نیست مبرهن است
البته در ادبیات نوشتاری مکان های با دانش
ولی در مکان هایی مثل میادین میوه ووو رایج شده است که در اصطلاح ادبی بعنوان مصطلح های غلط نامیده میشوند
.دقت کنیم به این موضوع که متاسفانه عملکرد مدیران کشور ما اکثرا در جهت ضد تولید بوده و هست و ربا خواری و دلالی و فساد و فاصله فاحش طبقاتی بیداد میکند و بهمن دلیل بعضی از دوستان در مقطعی از کوره در میروند و از این کلمات مصطلح غلط استفاده میکنند و میشه ندید گرفت
مخلصیم
سلام، ممنون.
من از آقای دکتر مدنی زاده نقل قول کردم ، یک شخص، شحصی که کولبار علمیش خیلی سنگینتر از توان اون فحاش و همپالگی های شاه پرست ( اشتباه نکنید من منظورم سلطنت طلب نیست، چون سلطنت طلبی یک روش حکومت داری از قرنهای پیش بوده و هست) او است. من به علم و عالم خیلی احترام میگذارم. این جوان شاگرد اول مکانیک دانشگاه شریف بوده و با بورس تحصلی رفته دانشگاه استانفورد دکترا ی اقتصاد گرفته و الان هم دارد تلاش میکند که در این سیستم عقب مانده ارتجایی کاری انجام دهد، فحشهای چارواداری به این جوان شایسته چه مشکلی را حل میکند؟ مگر ایشون مسیول این همه نا بسامانیهای اقتصادی در این کشور است؟
🙏 2نظر
-
[QUOTE=M.DALAHOO;n1743131]ست
سلام، ممنون.
من از آقای دکتر مدنی زاده نقل قول کردم ، یک شخص، شحصی که کولبار علمیش خیلی سنگینتر از توان اون فحاش و همپالگی های شاه پرست ( اشتباه نکنید من منظورم سلطنت طلب نیست، چون سلطنت طلبی یک روش حکومت داری از قرنهای پیش بوده و هست) او است. من به علم و عالم خیلی احترام میگذارم. این جوان شاگرد اول مکانیک دانشگاه شریف بوده و با بورس تحصلی رفته دانشگاه استانفورد دکترا ی اقتصاد گرفته و الان هم دارد تلاش میکند که در این سیستم عقب مانده ارتجایی کاری انجام دهد، فحشهای چارواداری به این جوان شایسته چه مشکلی را حل میکند؟ مگر ایشون مسیول این همه نا بسامانیهای اقتصادی در این کشور است؟[/QUOTE]
نه. جناب مدنی زاده تقصیری ندارن.
اصلا مگه می شه وزیر اقتصاد مقصر نابسامانی های اقتصادی باشه.
البته ایشون حتی یک ساعت هم کار اجرایی و اقتصادی نکردن که هیچ اهمیتی نداره.
خخخخخخ
👍 2نظر
-
حالا کاری نداریم به علم و ادب
ولی حقشه سهامدارها همه آفتابه بدست بروند سازمان بورس و برینند به کل ساختمانشان.
طوری که ورودی میرداماد و سعادت آباد بند بیاد.
ریدن هم جرم نیست.
هر روز باید رید در ورودی این دو ساختمان.
کاری که آنها با بازار کردند.
در مورد بازار هم به عقیده آنها هیچ جرم و جنایت اقتصادی رخ نداده.
نظر
-
خودرو چرا باید بسته بماند !!؟؟
آیا دستکاری بازار نیست؟
نظر
نظر