جــــو بــــازار

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • Rudel
    عضو فعال
    • فروردین ۱۳۹۳
    • ۲۱۶۴

پاسخ : جــــو بــــازار

تا اونجایی که من اطلاع داشتم رانت دارا رو شپلی می خواستن رو ۲۹۰-۲۸۰ خالی کنند که گویا هم خالی کردن آورین

نظر

• djdream
      عضو فعال
      • آبان ۱۳۹۲
      • ۴۱۵۹

به نظر شما سهمي وجود داره كه قيمتش يك چهارم ارزش دفتريش باشه و پي به اي ۲ داشته باشه و تعداد سهمش هم كلا ۱۵۰ ميليون تا باشه ؟

نظر

• mey
        عضو فعال
        • مهر ۱۳۹۳
        • ۴۴۴۴

سازمان بابای مدیر مالی شپلی را در اورده......احتمالا امروز یه تکون بخوره تو واچ باشه......
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
          عضو فعال
          • مهر ۱۳۹۳
          • ۴۴۴۴

در اصل توسط djdream پست شده است مشاهده پست
          به نظر شما سهمي وجود داره كه قيمتش يك چهارم ارزش دفتريش باشه و پي به اي ۲ داشته باشه و تعداد سهمش هم كلا ۱۵۰ ميليون تا باشه ؟
          چون سهمی وجود داره که قرار بالا ۳۲۰ تجدید بده و الان ۲۲۰ تومانه.....پس همه چیز ممکنه.......................
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • خرداد ۱۳۹۳
            • ۳۶۷۰

گزارش خوب بانک تجارت واکنش بازار برگشت به قیمت ۸۸

نظر

• mey
              عضو فعال
              • مهر ۱۳۹۳
              • ۴۴۴۴

خریدندی شپل .ندی..۲۳۸.۳.....تا خدا چی بخواد ندی......

نظر

• mey
                عضو فعال
                • مهر ۱۳۹۳
                • ۴۴۴۴

در اصل توسط mey پست شده است مشاهده پست
                خریدندی شپل .ندی..۲۳۸.۳.....تا خدا چی بخواد ندی......
                این شپل ...جنی شده...یه هویی فروشنده سنگین پیدا میکنه...................بوی نوسان معکوس بر مشام میرسد....
                پترول هم ۱۴۰ را پوکاند......مراقب باشید...........
                فروش شپل با یه معکوس خوشگل ....البته در حده یه توک بود.......خدا را شکر با ملاقه بر نداشتم.......راستی ملاقه درسته یا ملاغه........
                آخرین ویرایش توسط mey؛ ۱۳۹۴/۰۹/۰۴، ۱۱:۴۴.

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • مهر ۱۳۹۳
                  • ۴۴۴۴

قانون سوم نیوتن:

تعداد و ایدی بوقچی ها ثابت است فقط ممكن است ار بوقچی خربد به بوقچی فروش تبدیل شوند

نظر

• mkamyab
                    عضو عادی
                    • دی ۱۳۸۹
                    • ۲۶۸

ونفت خوبه

نظر

• علیرضا123
                      عضو فعال
                      • خرداد ۱۳۹۲
                      • ۱۶۰۵

در اصل توسط djdream پست شده است مشاهده پست
                      جناب اسم سهم را بفرمایید تا ببینیم چیه؟

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (۱)
                        • آبان ۱۳۹۰
                        • ۱۰۳۱۱

قانون سوم نیوتن:

تعداد و ایدی بوقچی ها ثابت است فقط ممكن است ار بوقچی خربد به بوقچی فروش تبدیل شوند
                        عیبی نداره،پیش میاد.
                        با توجه به جمع آوری دیروز ،امروز فرصت اینو داشت که مثبت بشه ولی باز هم منفی خورد این نشونه میده که هنوز هم فروشنده داره یا خریدارهای دیروزی اونقدر قدرت نداشتند که امروز در برابر عرضه ها مقاومت کنند.
                        من فکر میکنم سهم اگه بخواد یه نوسانی بکنه ۲۱۵ تومن قیمت خوبیه البته این ،سهم خیلی تیزیه،یه دقیقه اینوره یه دقیقه اونوره.
                        ولی اون قیمت خیلی حمایت قویه فکر میکنم اون قیمت یه نوسانی بده.البته خود ۲۳۰ تومن هم قیمت خوبیه ولی ۲۱۵ تومن بیشتر معتبره برای نوسان.
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • مهر ۱۳۹۳
                          • ۴۴۴۴

در اصل توسط orumbourse پست شده است مشاهده پست
                          عیبی نداره،پیش میاد.
                          با توجه به جمع آوری دیروز ،امروز فرصت اینو داشت که مثبت بشه ولی باز هم منفی خورد این نشونه میده که هنوز هم فروشنده داره یا خریدارهای دیروزی اونقدر قدرت نداشتند که امروز در برابر عرضه ها مقاومت کنند.
                          من فکر میکنم سهم اگه بخواد یه نوسانی بکنه ۲۱۵ تومن قیمت خوبیه البته این ،سهم خیلی تیزیه،یه دقیقه اینوره یه دقیقه اونوره.
                          ولی اون قیمت خیلی حمایت قویه فکر میکنم اون قیمت یه نوسانی بده.البته خود ۲۳۰ تومن هم قیمت خوبیه ولی ۲۱۵ تومن بیشتر معتبره برای نوسان.
                          فدا سرت...فدا سرم......نوسان معکوس شیرینی ترید............

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (۱)
                            • آبان ۱۳۹۰
                            • ۱۰۳۱۱

این شپل ...جنی شده...یه هویی فروشنده سنگین پیدا میکنه...................بوی نوسان معکوس بر مشام میرسد....
                            پترول هم ۱۴۰ را پوکاند......مراقب باشید...........
                            فروش شپل با یه معکوس خوشگل ....البته در حده یه توک بود.......خدا را شکر با ملاقه بر نداشتم.......راستی ملاقه درسته یا ملاغه........
                            سه ماه پیش وقتی بالای ۱۵۰ تومن بود من برای پترول قیمت ۱۲۳ تومن رو درآورده بودم.
                            فعلا از اون زمان داره نوسان فرسایشی منفی میکنه. ۱۳۶ تومن رو بشکنه احتمال دیدن این قیمت زیاد میشه ولی اینم باید توجه داشت سهم های با بنیادی قوی ،هر چقدر قیمت نازل تری داشته باشند خریداران مصممی در پایین خواهند داشت و این یعنی جدال روند نزولی با خریداران و حاصلش نوسانات زیاد.
                            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• linux_linda
                              عضو فعال
                              • خرداد ۱۳۹۳
                              • ۳۶۷۰

قمارباز کجاست؟
                              آخر پاییز شده قندی ها صف فروش
                              و دیگر هیچ عرضی ندارم
                              بی تشکر پاگنده

نظر

• نامحدود
                                عضو عادی
                                • شهریور ۱۳۹۱
                                • ۴۸

در اصل توسط orumbourse پست شده است مشاهده پست
                                سه ماه پیش وقتی بالای ۱۵۰ تومن بود من برای پترول قیمت ۱۲۳ تومن رو درآورده بودم.
                                فعلا از اون زمان داره نوسان فرسایشی منفی میکنه. ۱۳۶ تومن رو بشکنه احتمال دیدن این قیمت زیاد میشه ولی اینم باید توجه داشت سهم های با بنیادی قوی ،هر چقدر قیمت نازل تری داشته باشند خریداران مصممی در پایین خواهند داشت و این یعنی جدال روند نزولی با خریداران و حاصلش نوسانات زیاد.
                                سلام استاد
                                میانگین خریدم در پترول ۱۴۵ هست و پول لازمم و بیشتر نمیتونم صبر کنم
                                به نظر شما باید چکار کرد؟
                                اگر ۱۲۳ رو ببینه چقدر طول میکشه به قیمت خریدم برسه؟به نظر شما خرید پله ای رو مناسب میبینید؟

نظر

در حال کار...