جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abed
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 430

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post

برادر بزرگوار بحث نصیحت و این حرفا نیست!!!
    من دارم صحبت منافع میکنم
    من یک سوال دارم! بشما بگن ته این خیابون دره است و پرت میشی و خدا نکرده کشته میشی! و خودتم میدونی همینه ادامه میدی؟!
    خب حالا بگو نه من میگم نمیشه و ادامه میدی وتهش ضرر بیشتره
    وقتی میگم بچه ۵ ساله یعنی واضح و آشکاره و هر کسی با کمترین تجربه میداند ته بورس فعلا دره است!
    دوم اینکه چه بلدی چه نابلد چه تجربه ۲۰ ساله داری چه تازه کار!وقتی قواعد بازی اینجا بلد نیستم و همیشه طرف بازنده ام عقل حکم میکنه ادامه ندم!!!
    خود من سال ۹۹ یک کانال داشتم (کاملا مجانی) حدود ۴۰-۵۰ نفرم عضو بودن هر روز بهشون میگفتم چی بخرن چی بفروشن! تا حدودی هم سود کردن ولی از یه جا ببعد دیدم هرچی تصمیم میگیرم غلط ازآب در میاد شبا خوابم نمیبرد نه بخاطر پول خودم بخاطر اونا!! چون ۹۸ و ۹۹ اینقدر سود کرده بودم اگه هرچی هم ضرر میکردم بازم ناراحتی نداشت که کردم و خیلی زیاد بود ولی ازون بنده خدایی که دوزار پولشو به امیدی گذاشته بود بورس ناراحت بودم.یکروز پیام دادم آقاجان من دیگه از بازی بورس سر در نمیارم وپولتون همینجا خارج کنین ازینجا ببعد مسوولیتش با خودتون.من توی بازی که قانونش بلذ نیستم بازی نمیکنم
    الانم اگه برگشتم رفتم یه چیزایی یاد گرفتم که توی این مصیبت ضرر نکردم والا چند سال بود پام از بورس کشیده بودم بیرون.الانم هروقت ببینم زورم نمیرسه میکشم بیرون نه اینکه هر روز بیام به این اون فحش بدم!!!!

البته اگر 100% میدونستیم تهش دره است خب حتما میفروختیم میرفتیم. اما با یک احتمال بعد از همه دعواها صلحه و بعد روزنه ای برای ثبات. اما چون این تحلیل در اوج بد بینی است (بحق) و همچنین چند و چون ثباتش هم از نظر زمانی و محتوایی اصلا مشخص نیست زیاد بهش اهمیتی نمیدیم. فکر کنیم شاید یکی از دلایل پایین امدن قیمت سهام اینه که وقایع خیلی مشخص نیست و نمیشه پیش بینی کرد و همه دست به فروشند(چون بورس اینده را تا اونجا که میبینه پیش بینی میکنه) (البته خوب از اینطرف هم از سهامدار جزء سوء استفاده میشه)

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3787

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post

سخت نگیر امید جون سهامداری ۸۰ سال اولش سخته.
      توقع داشتی چی بیاد بگه، بگه اولویت اول کشور وسط جنگ سفته بازهای بورسی هستن 😂

وسط جنگ وقتی ملک و خودرو معامله نمیشه، سهام اصلا به اندازه پشم هم ارزشی داره کسی بخواد بخره.

واقعا برید خدارو شکر کنید شاخص بورس ایران رو ۲۵۰۰ هستش و سهام دارن معامله میشن حالا با هر عددی، کلیت این سهام با یک سوم یک چهارم این قیمت ها هم ارزش خرید ندارن.

دولت خیلی بهتون لطف کرده و خیلی حمایت کرده که وضع بازار اینه خدایی
      ما که توقعی ازین امام‌ زاده نداشتیم ولی بعضی ها داریه دنبک برداشته بودن این وزیرک جدید رو حلوا حلوا می کردن که با سواد ترین وزیر اقتصاد مملکت هست !مثل همون زرشکیان که می گفتن با سوادترین رییس دوولت!!دنیاس
      خواستم به اونا یاداوری کنم

نظر

• کاوه آهنگر
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 422

در اصل توسط abed پست شده است View Post

البته اگر 100% میدونستیم تهش دره است خب حتما میفروختیم میرفتیم. اما با یک احتمال بعد از همه دعواها صلحه و بعد روزنه ای برای ثبات. اما چون این تحلیل در اوج بد بینی است (بحق) و همچنین چند و چون ثباتش هم از نظر زمانی و محتوایی اصلا مشخص نیست زیاد بهش اهمیتی نمیدیم. فکر کنیم شاید یکی از دلایل پایین امدن قیمت سهام اینه که وقایع خیلی مشخص نیست و نمیشه پیش بینی کرد و همه دست به فروشند(چون بورس اینده را تا اونجا که میبینه پیش بینی میکنه) (البته خوب از اینطرف هم از سهامدار جزء سوء استفاده میشه)
        احسنت! پس قبول داری بر اساس این شرایط آخرین نفرو تعیین کننده ترین نفر که تصمیم میگیره این پولهاتون به چخ بره خودتونید.چون خودت میدونی که مسوولین بورس دلشون براتون نسوخته و از طرفی خودت تصمیم میگری فلان سهم بخری .پس دیگه فحش و بد بیراه به دیگران دادن درست نیست

نظر

• اسد-ص
          ستاره دار(5)
          • Feb 2011
          • 685

سلام رئیس جمهور کارهاش بوداره درکشور عزاداری یا جشن باشه رئیس جمهوردرتهران در مجالس غزا یا جشن شرکت میکنه پزشگیان تاسوعا اردبیل عاشورا تبریز وفرداش آستارارفته .... وروزبعد ارومیه ؟؟؟؟؟؟

نظر

• شاهان
            ستاره دار (1)
            • Aug 2022
            • 1800

نمیدونم دلیل این همه ریزش بورس برای چیه
            در 12 روز جنگ هیچ آسیبی ب هیچ شرکتی وارد نشد . پس میشه نتیجه رسید ابعاد جنگ فقط بحث نظام و گروه های خاصی هست .
            وقتی شرکتی داره تولید و فروشش رو انجام میده و نیاز 90 میلیون جمعیت رو برآورده میکنه و بنیاد قوی داره ، واقعا چرا باید در این مدت 40 تا 50 درصد ریزش کنه

نشد یک بار بازار بورس منطقی رفتار کنه بجای هیجانی .
            یا از ترس داره خودکشی میکنه یا از ترس جا موندن هر قیمتی میخره .
            ن ب سال 99 ک داشتن سهما رو پی بر ای 30 و 60 میخریدن . ن ب الان ک با پی بر ای 3 میفروشن

نظر

• همیشه گمراه
              ستاره‌دار(11)
              • Oct 2020
              • 508

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
              نمیدونم دلیل این همه ریزش بورس برای چیه
              در 12 روز جنگ هیچ آسیبی ب هیچ شرکتی وارد نشد . پس میشه نتیجه رسید ابعاد جنگ فقط بحث نظام و گروه های خاصی هست .
              وقتی شرکتی داره تولید و فروشش رو انجام میده و نیاز 90 میلیون جمعیت رو برآورده میکنه و بنیاد قوی داره ، واقعا چرا باید در این مدت 40 تا 50 درصد ریزش کنه

نشد یک بار بازار بورس منطقی رفتار کنه بجای هیجانی .
              یا از ترس داره خودکشی میکنه یا از ترس جا موندن هر قیمتی میخره .
              ن ب سال 99 ک داشتن سهما رو پی بر ای 30 و 60 میخریدن . ن ب الان ک با پی بر ای 3 میفروشن
              شاید دارن پیشخور حملات بعدی میکنه
              https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• همیشه گمراه
                ستاره‌دار(11)
                • Oct 2020
                • 508

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
                سلام رئیس جمهور کارهاش بوداره درکشور عزاداری یا جشن باشه رئیس جمهوردرتهران در مجالس غزا یا جشن شرکت میکنه پزشگیان تاسوعا اردبیل عاشورا تبریز وفرداش آستارارفته .... وروزبعد ارومیه ؟؟؟؟؟؟
                خب بنده خدا اهل دل است
                با عزاداری بزرگ شده
                عشقش عزاداریه
                عیبی داره
                مثل محمود وابراهیم نیست
                خاکی است
                https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

در حال کار...
                X