جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4209

در اصل توسط اوشنوس پست شده است View Post
    ارزش معاملات امروز به 16 همت رسید باز هم کسی نیست که به این سئوالم پاسخ دهد!!!؟ نکنه همگی نقد هستین که سکوت اختیار کردین!!؟

این چه رکودی در بازار است که ارزش معاملاتش اینقدر بالا باشد!!؟ بازار خراب و رکود در بازار فیک است یا این ارزش معاملات بالا!!

هذا شی بسیار عجیب!!!

دوست عزیز بسیاری از روزها این ارزش معاملات به اون شکلی نیست که شما فکر میکنید . از جمله همین 16 همتی که گفتید اونی نیست که فکر میکنید . در واقع گول زننده است
    معاملات خرد و کلان حقیقی حقوقی طی روند عادی روزانه نیست

ترکیبی است . معاملات بلوکی و اخزا و کوفت و زهر مار ... بعلاوه معاملات عادی روزانه
    شما یه نگاه به حجم معاملات شاخص سازها همین دیروز ( شنبه ) بنداز ببین از روزهای عادی دیگر اگر کمتر نباشد ، بیشتر هم نبود . موارد زیادی کمتر هم بود

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4209

در اصل توسط جان کافی پست شده است View Post

با سلام وشب خوش...

بازار یک نوسان + داره
      فردا تو منفی ها خرید می شه ...
      درود . دیروز باید خرید میکردی زرنگ 😋 ( شوخی . به دل نگیرید )
      شما هم که فکر نمیکنم اهل مثبت خریدن باشی

ماشه هم احتمال بالا فعال و عملی میشه . این دیگه پیش بینی روزهای منفی و مثبت بورس نیست . این باید بر اساس شواهد بررسی شود نه پیش بینی
      شروط سه گانه اروپا که شروط سخت و نافرمی هم نیست و طبیعی است ، بعید است مورد پذیرش اینها باشد
      یکیش مذاکره با امریکاست ، حتی امریکا هم دیگه تمایلی به این کار نداره

نظر

• Davar
        عضو فعال
        • May 2017
        • 3151

در اصل توسط b4city پست شده است View Post

درود . دیروز باید خرید میکردی زرنگ 😋 ( شوخی . به دل نگیرید )
        شما هم که فکر نمیکنم اهل مثبت خریدن باشی

ماشه هم احتمال بالا فعال و عملی میشه . این دیگه پیش بینی روزهای منفی و مثبت بورس نیست . این باید بر اساس شواهد بررسی شود نه پیش بینی
        شروط سه گانه اروپا که شروط سخت و نافرمی هم نیست و طبیعی است ، بعید است مورد پذیرش اینها باشد
        یکیش مذاکره با امریکاست ، حتی امریکا هم دیگه تمایلی به این کار نداره
        برخی منابع غربی مدعی‌اند، مقامات ارشد وزارت خارجه ایران گفته‌اند که ایالات متحده درخواست‌های ایران برای مذاکرات را نادیده گرفته است.

یک مقام ارشد ایرانی گفت که ایران ۱۵ پیام ارسال کرده است که همه توسط دولت ترامپ نادیده گرفته شده‌اند.

نظر

• اوشنوس
          ستاره دار(3)
          • Dec 2015
          • 897

جناب بیفور سیتی عزیز سلام

گیریم به قول شما که این ارزش معاملات در این چند روزه اخیر اونی نیست که من فکر میکنم! و گول زننده است! پس این صف خریدهای سنگین 300 میلیونی برای فولاد و صف خریدهای فخوز و فسپا و خیلی از سهمهای دیگر امروز دلیلش چیست!!؟ آیا اینها هم اونی که من فکر میکنم و الآن دارم میبینم نیست!!؟ و دارن گولم میزنند!! ان هذا شی عجیب اندر عجیب به خدا...

نظر

• بامبو
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 471

درود

هم وزن تایم روزانه به 61فیبو رسیده.فولاد وسایر شاخص سازها اصلاح زیادی کزدن ودلاروصندوقهای طلا توسقف خودشونن.هرچند هم وزن هفتگی سیگنال ورود نداده ولی فکرمیکنم یه نیمچه صعودی داشته باشیم.حدسم اینه میخواد سرو شانه نزولی درست کنه.شانه چپ تکمیل شده.این تحرکات شاید به همین خاطر باشه.

تاپرشدن 30روز مهلت ماشه سیب سیاست چرخهاخواهدخورد

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4209

جناب بیفور سیتی عزیز سلام

گیریم به قول شما که این ارزش معاملات در این چند روزه اخیر اونی نیست که من فکر میکنم! و گول زننده است! پس این صف خریدهای سنگین 300 میلیونی برای فولاد و صف خریدهای فخوز و فسپا و خیلی از سهمهای دیگر امروز دلیلش چیست!!؟ آیا اینها هم اونی که من فکر میکنم و الآن دارم میبینم نیست!!؟ و دارن گولم میزنند!! ان هذا شی عجیب اندر عجیب به خدا...
              سلام و درود
              ای بابا ..... ادم را پیشیمون نکنید از جوابی که به شما داده . تنها کسی بودم که جواب دادم به احترام شما . و الان میگم اشتباه کردم . کلا اکثر مطالبی که دوستان با حسن نیت مینویسند اشتباه است بهتر هیچ حرفی زده نشه چون همواره بر علیه خودت دادگاه تشکیل میشه و محاکمه . جواب بدی یه جور ، جواب ندی میگن چرا کسی جوابمون را نمیده
              خب اقا جان من نوعی اگر منتظرم جوابی باب میلم کسی بهم بده و تائیدم کنه خب دیگه این سوال کردن نداره . من باب میل شما جواب ندادم و عذر میخوام دیگه تکرار نمیشه

برگشت و صف خرید چه ربطی به حجم های روز قبل داره . صف خریدهای امروز چه واقعی و چه برخی فیک ، همینه که میبینید و گولتون نمیزنه . البته همینا هم میتونه برخی موارد گول بزنه که بارها دیدید
              اصلا مگر برای مثبت شدن یکی دو روزه یا چند روزه بازار باید حتما روزهای قبلش حجم بره بالا ؟؟؟؟؟؟

من از حجم فیک گفتم و اونی که شما فکر میکنید نیست و دلیل اوردم . اون حجم معاملات خرد نبود
              روزهای قبل اکثر شاخص سازها و غیر شاخص سازها حجمی بالاتر از میانگین ماهانه نداشتند

از اینکه بازار نمیتونه برگرده حرفی نزدم و خودم هم روزهای قبل چندین بار صندوق اهرمی خرید و فروختم و باز دیروز خریدم تا جائی که لازم باشد بفروشم و مشکلی با رشد بازار ندارم

برای برگشت بازار فقط اراده لازم است و دیگر هیچ . ضمن اینکه دلار 100 را مجدد زد و سفت میکنه و به نظرم دیگه زیر 100 رفت در دفترچه خاطرات تاریخ . مگر اینکه معجره ای شود و اوضاع ماشه و بحرانها تغئیر کند

مسلما بورس هم باید تکونی بخوره و وقتش بود بعد از کلی ریزش و رسیدن به سطوح حمایتی تا زمانی که شرایط به جنگی و نظامی برنگشته . اگر برگشت دیگه داستان فرق داره

نظر

• اوشنوس
                ستاره دار(3)
                • Dec 2015
                • 897

بیفور جان چرا اینقدر عصبی مزاج هستین شما!! مگه من چی گفتم به شما که اینقدر زود به هم ریختین!! شما میگین این معاملات مربوط به اوراق و اخزاست و من هم پرسیدم از شما پس این نشانه ها چیست همین!! خوب شما به سئوالم پاسخ دادین دیگه این همه منت گذاشتن ندارد عزیزم! هذا شی عجیب!! من که از شما هیچ انتقادی نکردم اینقدر برآشفته شدین!! اگر مثل شما زبان انتقادی داشتم آن وقت چه میشد!! یعنی میفرمائید شما فقط حرف بزنید و بنده در مقابل شما فقط باید سکوت کنم!!؟ ان هذا شی عجاب!!!

سلام و درود
                ای بابا ..... ادم را پیشیمون نکنید از جوابی که به شما داده . تنها کسی بودم که جواب دادم به احترام شما . و الان میگم اشتباه کردم . کلا اکثر مطالبی که دوستان با حسن نیت مینویسند اشتباه است بهتر هیچ حرفی زده نشه چون همواره بر علیه خودت دادگاه تشکیل میشه و محاکمه . جواب بدی یه جور ، جواب ندی میگن چرا کسی جوابمون را نمیده
                خب اقا جان من نوعی اگر منتظرم جوابی باب میلم کسی بهم بده و تائیدم کنه خب دیگه این سوال کردن نداره . من باب میل شما جواب ندادم و عذر میخوام دیگه تکرار نمیشه

برگشت و صف خرید چه ربطی به حجم های روز قبل داره . صف خریدهای امروز چه واقعی و چه برخی فیک ، همینه که میبینید و گولتون نمیزنه . البته همینا هم میتونه برخی موارد گول بزنه که بارها دیدید
                اصلا مگر برای مثبت شدن یکی دو روزه یا چند روزه بازار باید حتما روزهای قبلش حجم بره بالا ؟؟؟؟؟؟

من از حجم فیک گفتم و اونی که شما فکر میکنید نیست و دلیل اوردم . اون حجم معاملات خرد نبود
                روزهای قبل اکثر شاخص سازها و غیر شاخص سازها حجمی بالاتر از میانگین ماهانه نداشتند

از اینکه بازار نمیتونه برگرده حرفی نزدم و خودم هم روزهای قبل چندین بار صندوق اهرمی خرید و فروختم و باز دیروز خریدم تا جائی که لازم باشد بفروشم و مشکلی با رشد بازار ندارم

برای برگشت بازار فقط اراده لازم است و دیگر هیچ . ضمن اینکه دلار 100 را مجدد زد و سفت میکنه و به نظرم دیگه زیر 100 رفت در دفترچه خاطرات تاریخ . مگر اینکه معجره ای شود و اوضاع ماشه و بحرانها تغئیر کند

مسلما بورس هم باید تکونی بخوره و وقتش بود بعد از کلی ریزش و رسیدن به سطوح حمایتی تا زمانی که شرایط به جنگی و نظامی برنگشته . اگر برگشت دیگه داستان فرق داره

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4209

بیفور جان چرا اینقدر عصبی مزاج هستین شما!! مگه من چی گفتم به شما که اینقدر زود به هم ریختین!! شما میگین این معاملات مربوط به اوراق و اخزاست و من هم پرسیدم از شما پس این نشانه ها چیست همین!! خوب شما به سئوالم پاسخ دادین دیگه این همه منت گذاشتن ندارد عزیزم! هذا شی عجیب!! من که از شما هیچ انتقادی نکردم اینقدر برآشفته شدین!! اگر مثل شما زبان انتقادی داشتم آن وقت چه میشد!! یعنی میفرمائید شما فقط حرف بزنید و بنده در مقابل شما فقط باید سکوت کنم!!؟ ان هذا شی عجاب!!!

بس کن اقا . کارمون شده با یه مشت پیر مرد علاف اینجا سر کله بزنیم . فقط حواست باشه اتهام و توهین به روال سابق نداشته باشی حواست را خوب جمع کن
                  شما خصومت شخصی چندین ساله با من دارید و میدونم کی هستید بس کن
                  اتفاقا زبان شما بسیار تند و بد است و خواهد بود . بس کن اقا

شما هنوز نمیدونید برای یک مثبت یک روزه و نه به بار و نه دار چطور نتیجه گیری کنید
                  حرف زدن و جواب دیگران دادن اشتباه و خریت است در این فضا فقط همین
                  بس کن برو پی کارت

نظر

• اوشنوس
                    ستاره دار(3)
                    • Dec 2015
                    • 897

اینجا فقط جای خانم نگار میناوی خالیست و اگر میبود به سئوالات بنده یک پاسخ منطقی و قانع کننده میداد! ولی حیف که ایشان نیستند! سئوال منطقی پاسخ منطقی را میطلبد ارزش معاملات دیروز فقط در بازار اول بورس 16هزار و 400 میلیارد تومان بود این چه ربطی به اخزا و اوراق منتشره دارد؟ این اوراق در بازار فرابورس عرضه میشوند نه در بازار اول بورس مسئله احترام گذاشتن یا نگذاشتن به من نیست مسئله این است که هر کسی قادر به پاسخ دادن به سئوالم نیست

نظر

• اوشنوس
                      ستاره دار(3)
                      • Dec 2015
                      • 897

آقای محترم شما از چه خصومتی دارید حرف میزنید!!؟ مثل اینکه ذهن مسمومی دارید و دوست دارید بدون دلیل به هر کسی پرخاشگری کنید!! مشکل خودتان را بروید در خودتان و ذهن خراب تون جستجو کنید نه در حرفهای بنده که بدون هیچ اهانتی به شما بوده!! اصلآ حرف شما قبول بنده هیچی از این بازار نمیدانم شما که میداند و اینقدر دانا هستین چرا اینقدر پرت و پلا پاسخ میدهید!! شما لطفآ بس کنید و به اعصاب نحیفتان مسلط بشید من با این سن و سال حال و حوصله بحث و جدل و کل کل کردن با شما یکی که 24 ساعته در حال بحث و جدل با دیگران هستید را ندارم لطفآ تمامش کنید من نمیدانم اینجا تاپیک تحلیل بورس هست یا دارالمجانین!!

بس کن اقا . کارمون شده با یه مشت پیر مرد علاف اینجا سر کله بزنیم . فقط حواست باشه اتهام و توهین به روال سابق نداشته باشی حواست را خوب جمع کن
                      شما خصومت شخصی چندین ساله با من دارید و میدونم کی هستید بس کن
                      اتفاقا زبان شما بسیار تند و بد است و خواهد بود . بس کن اقا

شما هنوز نمیدونید برای یک مثبت یک روزه و نه به بار و نه دار چطور نتیجه گیری کنید
                      حرف زدن و جواب دیگران دادن اشتباه و خریت است در این فضا فقط همین
                      بس کن برو پی کارت

نظر

• پیمان
                        ستاره دار (1)
                        • Sep 2020
                        • 670

دروذ
                        بازار فقط رو شاخص ساز داره میچرخه...... هم وزن 0.23% رشد کرده
                        حس خوبی نسبت به بازار ندارم.....اسنپ بک اجرا نشه مملکت به لحاظ انرژی و اقتصادی پوکیده.شاید هم من بدبین شدم
                        در هر حال امیدوارم سهامدار زیانش جبران بشه

نظر

• اوشنوس
                          ستاره دار(3)
                          • Dec 2015
                          • 897

چه اشتباهی کردم یک سئوال بورسی اینجا مطرح کردم!! سئوالم را پس میگیرم آقا من اصلآ سئوالی ندارم و حوصله کلکل کردن با یک آدم متوهم و مبتلا به شیزوفرنی را ندارم خودش را عقل کل میپندارد در حالیکه هیچی از بورس و حتی اوراق و اخزا و ارزش معاملات حالیش نیست! فقط به دنبال گیر دادن به یک آدم بی زبان و گوشه گیر مثل بنده است این دیگر چه کوفتی است اول صبحی دامن گیر من شد!!...

نظر

در حال کار...
                          X