جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نیکا
    ستاره‌دار (۲)
    • Nov 2011
    • 2140

شرکت ها سودهای خوبی اعلام میکنند ولی متاسفانه انگار کسی بتحقق آن اعتماد ندارد ویا بپایداربودن کل شرکت اعتقادی ندارند

نظر

• بیت کوین
      عضو عادی
      • Jan 2018
      • 293

در اصل توسط آپولون پست شده است View Post
      دو روز پیش برای یک کار بانکی به یکی از تالارهای شهرستان ساعت 9 صبح سر زدم داشتم سالن خلوت تالار را تماشا میکردم و متوجه شدم فقط یک نفر سهامدار در سالن نشسته بود رفتم پیش او و با سلام و عرض ادب کنارشان چند دقیقه نشستم چون میخواستم سر صحبت را با ایشان باز کنم از ایشان پرسیدم ظاهرآ به جز شما کس دیگری توی تالار حضور ندارد!؟ او در پاسخ به من گفت چرا چندتا عقب مانده دیگر هم هستند کم کم باید پیدایشان شود بنده از پاسخ این فرد سهامدار میانسال یکه خورده و دیگر ساکت شدم. به خودم گفتم این سازمانیها این صیدی نادان و این مدنی بچه سال و متکبر با ما بورسی ها و سهامداران چه کردند که اینقدر در چشم همه زبون و خار شدیم! به فاک رفتیم که هیچ! باید شب و روز زخم زبان و نیش و کنایه های مردم و دوستان و آشنایان را هم تحمل کنیم تا اطلاع ثانوی از دست این نامسئولان نالایق تعطیل و باطل شدیم رفت
      داداش این عقب مونده را راست گفته === دیروز مجمع سهم معروف پیرمردی وخارزم بوده === یه هیئت مدیره پیر شارلاتان === و یه چند تا پیرمرد در مجمع حاضر بودن == موقع تقسیم سود، 211 ریال پیشنهاد میشه === یکی از پیرمردهای حاضر داد میزنه که 211 ریال چیه ؟؟؟ رندش کن == رئیس شارلاتان مجمع هم میگه چشم 200 ریال تصویب میشه === حالا این اینجا را داشته باشید === میگن کسی سئوالی پیشنهای نداره ؟؟؟!!! یکی دیگه از پیرمردهای حاضر در مجمع میگه لطفا مجمع را جایی برگزار کنید که پارکینگ داشته باشه !!1 === یکی دیگه از پیرمردها هم ظاهرا قبل از شروع مجمع به رئیس هیئت مدیر شارلاتان وخارزم پیشنهاد داده بوده که روزنامه اطلاعات را هم برای اطلاع رسانی شرکت اضافه کنید !!!! که مورد تصویب قرار میگیره !!!!!! === ی

نظر

• طيب
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 3126

در اصل توسط طيب پست شده است View Post

فک کنم بازار از فردا رشدش شروع بشه
        فک کنم شاخص تا محدوده دو میلیون و هشتصد برسه ولی رشد اصلی بعد از شکست این محدوده خواهد بود که بعداز شکست این محدوده رشد پر شتاب خواهد بود

نظر

• سهامدار 67
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 3466

التهاب شدید رو توی دونماد از لیدرمن های بازار (فولاد و سایپا) را تماشا کنید! دقت کنید چه حجمهای سنگینی داره دست به دست و رد وبدل میشه! دیروز سایپا 2/5 میلیارد سهم توی صف فروش عرضه کرد و با صف فروش سنگین هم بست! و امروز چند بار صف خرید شد و دوباره داره صف خرید میبنده! فولاد هم همینطور همش برنامه ست نقشه ای بزرگ برای بازار کشیدند اگه این دو نماد رو توی سبدتون دارید به نظرم نگه بدارید خیلی بهتره تا اینکه بخواید یه نوسان 4 الی 6 درصدی ازشون بگیرید! چون زمانش که برسه چنان زیر بازار بزنند و صف خریدهای سنگین واسشون قرار بدهند که تا 15 درصد بالاتر هم نتونید دوباره سوار بشید ... نظر کاملآ شخصی یک نوسانگیر قدیمی بازار که فعلآ از نوسان گرفتن توبه کرده لطفآ مبنای خرید و فروش دوستان قرار نگیرد

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5107

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
            التهاب شدید رو توی دونماد از لیدرمن های بازار (فولاد و سایپا) را تماشا کنید! دقت کنید چه حجمهای سنگینی داره دست به دست و رد وبدل میشه! دیروز سایپا 2/5 میلیارد سهم توی صف فروش عرضه کرد و با صف فروش سنگین هم بست! و امروز چند بار صف خرید شد و دوباره داره صف خرید میبنده! فولاد هم همینطور همش برنامه ست نقشه ای بزرگ برای بازار کشیدند اگه این دو نماد رو توی سبدتون دارید به نظرم نگه بدارید خیلی بهتره تا اینکه بخواید یه نوسان 4 الی 6 درصدی ازشون بگیرید! چون زمانش که برسه چنان زیر بازار بزنند و صف خریدهای سنگین واسشون قرار بدهند که تا 15 درصد بالاتر هم نتونید دوباره سوار بشید ... نظر کاملآ شخصی یک نوسانگیر قدیمی بازار که فعلآ از نوسان گرفتن توبه کرده لطفآ مبنای خرید و فروش دوستان قرار نگیرد
            احتراما ،
            خساپا نسبت به خودرو هیچ حرفی برای گفتن نداشت ، نه در حجم و نه در نحوه معاملات ، نه دیروز و نه امروز
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• سهامدار 67
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 3466

سلام
              قصد بنده از صحبتهام اصلآ مقایسه این دوتا لیدر گروه خودرو نبود! خودمم هم اصلآ یک دونه سهم گروه خودرویی فعلآ توی سبدم ندارم حالا خودرو حجم معاملاتش اگه از سایپا بیشتر فرقی در محتوای واقعیت قضیه پشت پرده نداره! آینده این بازار رو هم هیچکسی قادر نیست پیشگویی کنه باید منتظر بود و دید که کدامیک بازدهی بیشتری خواهد داد شاید خودرو هم جزء اون گروه 17تا سهمی باشه که قراره بیشترین بازدهی رو نصیب سهامدارنش بکنه!! الله اعلم... نظر شخصی

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

احتراما ،
              خساپا نسبت به خودرو هیچ حرفی برای گفتن نداشت ، نه در حجم و نه در نحوه معاملات ، نه دیروز و نه امروز

نظر

در حال کار...
              X