جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • صفاریان
    عضو عادی
    • Jul 2025
    • 73

در اصل توسط آپولون پست شده است View Post
    هنوز دو روز از سبز پوش شدن بازار بورس نگذشته همه پیج های اینستاگرامی و تلگرامی و واتسآپی پوشاک زیر زنانه اسمشون رو به آموزش بورس از صفر تا صد تغییر دادند! (اولین سیگنال قطعی و تایید شده رشد بورس)

نظر تحلیلی یک کارشناس ارشد بورسی
    الان اسد-ص هم میاد تبلیغ
    فعلن دستش بنده

نظر

• صفاریان
      عضو عادی
      • Jul 2025
      • 73

در اصل توسط آپولون پست شده است View Post
      هنوز دو روز از سبز پوش شدن بازار بورس نگذشته همه پیج های اینستاگرامی و تلگرامی و واتسآپی پوشاک زیر زنانه اسمشون رو به آموزش بورس از صفر تا صد تغییر دادند! (اولین سیگنال قطعی و تایید شده رشد بورس)

نظر تحلیلی یک کارشناس ارشد بورسی
      اپلو
      کفترات چکار کردی
      هنوز داری

نظر

• مهدی جمشیدی
        عضو فعال
        • Jan 2020
        • 1702

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

ملانصرالدین بازی رفیق زرنجمون

پ.ن. ملانصرالدین و زنش بهترین پیش بینهای آب و هوا بودن، چون خودش میگفت فردا آفتابیه و زنش میگفت فردا بارون میاد، و تحت هر شرایطی همیشه درست میگفتن
        خدایی چقدر بیکاری😄😄😄

من هم چقدر مهم شدم که جنابعالی اومدی سابقه مطالب من رو می گردی و قاب می کنی و نمایش می دی😄
        مگه من تحلیلگر قابل و معروفی هستم ؟؟
        من هم یک شخص کم اطلاع با یک دنیا اشتباهم..

بیخیال شو مشتی🤓
        بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• بیت کوین
          عضو فعال
          • Jan 2018
          • 303

امروز صف ها را میدن، حالا اگر میخوان بازار رشد کنه باید پایین ها را بخرند ==== برای من مقاومت بازار وقتیه که فولاد برسه به 290 === پس فعلا حجم ها را خواهند خرید

نظر

• خوش بین
            عضو فعال
            • Jul 2022
            • 344

tse بالا نمیاد.

نظر

• بیت کوین
              عضو فعال
              • Jan 2018
              • 303

یه سهمی رانتی صف شد === یعنی بازار را جمع میکنن

نظر

• کریشنا
                عضو فعال
                • Dec 2015
                • 1115

در نمودار شاخص کل مقاومتهای مهمی یکی یکی در حال شکسته شدن هستند! بدون شک بازار وارد فاز صعودی شده خودرو و فولاد و گروه فولادی اکثرآ صف خرید بستند! فخوز با اینکه تا الآن 50 میلیون حجم خورده ولی هنوز به بنده که توی صف خرید نشستم فرصت خرید نداده!

نظر

• Arian02
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1727

خیلیا منتظر یه اصلاح دیگه هستن زرنگ بازی در بیارن از طلا بپرن رو سهام ولی فرصت محدوده و به اون صورتی که میخوان نمیشه
                  احتمال اصلاح دوباره و دیدن قیمتای پایینتر از کف های هفته پیش کمه

نظر

• پیمان
                    ستاره دار (1)
                    • Sep 2020
                    • 703

درود
                    در برخی سهام شاخص ساز قدرت فروشنده حقیقی بالاتر از خریداره.....حقوقی هم خوب میخره......آیا کد به کد حقیقی به حقوقیه؟
                    تا الان حدود 922 میلیارد از بازار سهام خارج شده...... 1371 میلیارد از درآمد ثابت....تا الان که صندوقهای طلا باز نشدن هیچ ورود پولی ثبت نشده
                    کمی مشکوکه

نظر

• Arian02
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1727

اونی که میترسه و امروز میفروشه تو خیلی از سهام بالاتر خواهد خرید
                      شخصا موج رو تک سهم شدم اتفاق خاص خارج از بورس نیفته هر طوری چارتو نگاه میکنم اوضاع اوکیه

نظر

• پیمان
                        ستاره دار (1)
                        • Sep 2020
                        • 703

درود مجدد
                        سامانه سفارش گذاری صندوقهای طلا دچار مشکل شده...... سفارشات ریز زیر 100 عدد و متعدد در ستونهای خرید و فروش دیده میشه

نظر

• سهامدار 67
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 3472

فردا ممکنه شاخص کل کمی منفی کنه و یه پولبکی به خط روند شکسته شده داشته باشه! که اون هم بیشتر از یکی دو روز طول نمیکشه از این فرصتها برای خرید باید نهایت استفاده رو کرد وقتی فقط امروز تا الآن خریداران رانتی 14 هزار میلیارد تومان خرید کردند باید متوجه بازی بزرگان شده باشید که دیگه دوره نوسانگیری گذشته و به بلند مدت فکر کنید برام خیلی عجیبه که یکی از دوستان بنگاه دار املاکی بنده فقط توی این دو سه روزه 400 میلیارد تومان وارد بورس کرده! شخصی که از بورس هیچی سر در نمیاره! ولی دوستان بورسی اکثرآ هنوز توی شک و تردید خودشون موندن!! از بس مارگزیده شدند! اینرسی ذهنی شون هم همین سیگنال و خطا رو داره بهشون میده که تو هر بالایی بفروشند و پایین تر جمع کنند! البته اگه بتونند و اینبار از تازه سواران رانتی رکب نخورند! من خودم که یه عمر توی این بازار نوسانگیری کردم اصلآ حاضر نیستم به خاطر یه نوسان 3 الی 5 درصدی خودم رو توی ریسک بیندازم! اون شخصی که قبلا براتون ذکر کردم! اونقدر اطلاعات رانتی قوی و موثق داشته و با برنامه و وبودجه دولت کنونی ارتباط تنگاتنگی داره که حتی از امسال خبر داشته که هیچ جنگی رخ نخواهد داد! و خیلی از اطلاعات دیگه که شاید در آینده نزدیک در رسانه ها خبر سازی بشه! بازی طلا در حال اتمام است و بازی جدید دیگری اینبار در این بازار در حال شروع شدن است توی سبدتون هر سهمی که داشته باشید به نظرم زیاد مهم نیست! مهم توان نگهداری سهمها توی سبدتون و سهامداری است... نظر شخصی
                          آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2025/09/30, 11:59.

نظر

در حال کار...
                          X