کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امیدوارم فقط اتفاق خارج بورس بدی نیفته
خود بورس مشکلی نداره الان
درود
با اینکه امروز به وبملت در 1081 اضافه کردم ولی روندی که در خروج پول می بینم حتی در صندوقهای طلا نگرانم میکنه....... علیرغم افزایش دلار و طلا صندوقها زیر ارزش NAV معامله میشوند.... آیا بازار به احتمال تنش وزن بیشتری را میده و نگران قفل شدن دارایی در روزهای آینده است؟ آیا من دچار توهم شده ام؟
اصلا قصدم فاز منفی نیست
فردا ممکنه شاخص کل کمی منفی کنه و یه پولبکی به خط روند شکسته شده داشته باشه! که اون هم بیشتر از یکی دو روز طول نمیکشه از این فرصتها برای خرید باید نهایت استفاده رو کرد وقتی فقط امروز تا الآن خریداران رانتی 14 هزار میلیارد تومان خرید کردند باید متوجه بازی بزرگان شده باشید که دیگه دوره نوسانگیری گذشته و به بلند مدت فکر کنید برام خیلی عجیبه که یکی از دوستان بنگاه دار املاکی بنده فقط توی این دو سه روزه 400 میلیارد تومان وارد بورس کرده! شخصی که از بورس هیچی سر در نمیاره! ولی دوستان بورسی اکثرآ هنوز توی شک و تردید خودشون موندن!! از بس مارگزیده شدند! اینرسی ذهنی شون هم همین سیگنال و خطا رو داره بهشون میده که تو هر بالایی بفروشند و پایین تر جمع کنند! البته اگه بتونند و اینبار از تازه سواران رانتی رکب نخورند! من خودم که یه عمر توی این بازار نوسانگیری کردم اصلآ حاضر نیستم به خاطر یه نوسان 3 الی 5 درصدی خودم رو توی ریسک بیندازم! اون شخصی که قبلا براتون ذکر کردم! اونقدر اطلاعات رانتی قوی و موثق داشته و با برنامه و وبودجه دولت کنونی ارتباط تنگاتنگی داره که حتی از امسال خبر داشته که هیچ جنگی رخ نخواهد داد! و خیلی از اطلاعات دیگه که شاید در آینده نزدیک در رسانه ها خبر سازی بشه! بازی طلا در حال اتمام است و بازی جدید دیگری اینبار در این بازار در حال شروع شدن است توی سبدتون هر سهمی که داشته باشید به نظرم زیاد مهم نیست! مهم توان نگهداری سهمها توی سبدتون و سهامداری است... نظر شخصی
سوالم اینه که چرا دیروز حجم داده نشد؟
چرا امروز صف های خرید رو دادن؟
ربطی به اتفاقات روز گذشته در امریکا نداره؟
کشور در آستانه جنگ دوم یا قیام مردم نیست؟
خرید سهام حرکت روی لبه تیغ هست، نیاز به مقدار زیادی شخم داره.
به قول دوستمون قصدم دادن فاز منفی نیست.
سوالم اینه که چرا دیروز حجم داده نشد؟
چرا امروز صف های خرید رو دادن؟
ربطی به اتفاقات روز گذشته در امریکا نداره؟
کشور در آستانه جنگ دوم یا قیام مردم نیست؟
خرید سهام حرکت روی لبه تیغ هست، نیاز به مقدار زیادی تستوسترون داره.
به قول دوستمون قصدم دادن فاز منفی نیست.
درود داور خان
چیزی از بازار نمی دانم ، آخرین بار 6-7 ماه پیش بود
این روزا وقت کنم فقط نقشه بازار را چند ثانیه می بینم که سبزه یا قرمزه و حجم معاملات چنتا از درشتا رو بررسی می کنم .
الان نمودار چنتا از درشت ها رو دیدم ، شبیه به ابتدای موج سه صعودی بودن ! نگاه سطحی در حد چند ثانیه.
اخبار را هم فرصت نمی کنم ، اینجا میام چکیده تحلیل های دوستان و اخبار می بینم
اتفاقات روز گذشته امریکا و جنگ و قیام مردم یکم بیشتر توضیح بده (سانسور شده ام بگی میفهمم )
نظر