جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amir12
    عضو فعال
    • Apr 2020
    • 732

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post

داری آدرس غلط میدی پرفسور.خودتم خوب میدونی که قیمت سهام این نیست و حداقل باید 10برابر الان قیمت بخورد تا با قیمت ارز و طلا متعادل شود.زیادی هم روضه نخون،تابلو میشی.دلیل نمیشه طلا خریدی بیای اینجا کاربران را گمراه کنی.فعلا که 6ساله دستکاری بورس فقط درجهت بی ارزش کردن دارایی سهامدار و داغ کردن طلا و ارز و اوراق بوده.بنابراین از خودت داستان نساز
    نظر رو هوا نده بی سواد مطلق !!!
    تو هرکاری دوست داشتی بکن اما بعدا نیای آه و ناله کنی!!!

نظر

• shimaalovelygirl
      ستاره دار (1)
      • Jul 2022
      • 1137

در اصل توسط amir12 پست شده است View Post

نظر رو هوا نده بی سواد مطلق !!!
      تو هرکاری دوست داشتی بکن اما بعدا نیای آه و ناله کنی!!!
      خوش بحال تو باسواد مطلق
      مردک نوسانگیر 2ریالی حقه باز بی ادب

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3812

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
        حقوقی های رانتی ،گوه زدند به بورس،که خودی ها و نورچشمی هاشون بتوانند خیلی راحتتر،سهام مفت با دلار 15هرارتومانی را از چنگ سهامدار خون به جیگر شده بیرون بکشند...
        این سهامی که من و شما می خریم سهام عادین و مدیریتی نیستن ارزشی ندارن که بخوان از چنگ من و شما دربیارن ...الان برگه گواهی سهامتو ببر در شرکت یا کارخونه در کارخونم راهتون نمیدن همشم بخرید نهایتا میرید تو‌مجمع یه کتکی بهتون میزنن میندازن بیرون😆سودم که مثلا بدن از قیمت خود سهم کم می کنن ..بعد اینکه تورم بی ارزشش کرد میریزن به حساب خیلیا فک میکنن با خرید سهام عادی کارخونه خریدن 😆 خیر شما فقط بخشی ازتامین مالی اون کارخونه یا شرکت بودید که به درخواست شرکت توسط سازمان بورس انجام شده یعنی تامین مالی صورت های مالیشون یا پرداخت بدهی که درراینده سعی خواهند کرد با ایجاد رونق به شما سود مجمع بدن یا فیمت سهامتون رو کمی ببرن بالا یا تو مجمع کتک بزنن بهتون باز بسته به شرکتش داره ...سهامداری تووایران فقط به دردحقوقی و سهامدار عمده و هیات مدیره میخوره که هم حقوق می گیرن هم حسابی با منابع شرکت برا خودشون لفت و لیس می کنن ...حالا سهامدار جز هم بسته به شانسش ته مونده ای بهش برسه یا نه....متاسفانه ...ما وقتی وارد بازار شدیم فک کردیم تعریف بازار سرمایه همینی هست که تو کتابا نوشتن و توکشورای دیگه وجود داره ...

نظر

• Dexterous
          ستاره‌دار(35)
          • May 2012
          • 707

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          خیلیا فک میکنن با خرید سهام عادی کارخونه خریدن
          شما فقط بخشی ازتامین مالی اون کارخونه یا شرکت بودید که به درخواست شرکت توسط سازمان بورس انجام شده یعنی تامین مالی صورت های مالیشون یا پرداخت بدهی
          بزرگوار جسارت بنده رو میبخشید
          اما حالا که دارین از دانشتون ما رو بهره مند میکنین،

لطف میکنین برا عزیزانی که مثل من سوادشون کمه این مقوله ژرف و سترگ رو باز کنین که ما وقتی سهام شرکت رو میخریم چطوری شرکت تامین مالی میشه؟
          الان مثلا امروز من رفتم یه درصد فلان شرکت صنعت برق رو خریدم، این مبلغ ۲۰ میلیارد تومنی که من دادم به کارگزاری، توضیح میدین چطور و طبق چه مکانیسمی صنعت برق کشور رو تامین مالی میکنه، یا به فرمایش متینتون چطور بدهی های اون شرکت رو پرداخت میکنه؟

حسابی به زحمتتون انداختم
          اما کم انسان دانشمند دلسوز پیدا میشه که اینطور مفاهیم عمیقی رو باز کنه
          خدا از بزرگی کمتون نکنه

حس میکنم مسیر زندگیم رو تغییر دادین

Dexter is to kill killers
          DEXTEROUS too
          من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• خوش بین
            عضو فعال
            • Jul 2022
            • 349

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
            این سهامی که من و شما می خریم سهام عادین و مدیریتی نیستن ارزشی ندارن که بخوان از چنگ من و شما دربیارن ...الان برگه گواهی سهامتو ببر در شرکت یا کارخونه در کارخونم راهتون نمیدن همشم بخرید نهایتا میرید تو‌مجمع یه کتکی بهتون میزنن میندازن بیرون😆سودم که مثلا بدن از قیمت خود سهم کم می کنن ..بعد اینکه تورم بی ارزشش کرد میریزن به حساب خیلیا فک میکنن با خرید سهام عادی کارخونه خریدن 😆 خیر شما فقط بخشی ازتامین مالی اون کارخونه یا شرکت بودید که به درخواست شرکت توسط سازمان بورس انجام شده یعنی تامین مالی صورت های مالیشون یا پرداخت بدهی که درراینده سعی خواهند کرد با ایجاد رونق به شما سود مجمع بدن یا فیمت سهامتون رو کمی ببرن بالا یا تو مجمع کتک بزنن بهتون باز بسته به شرکتش داره ...سهامداری تووایران فقط به دردحقوقی و سهامدار عمده و هیات مدیره میخوره که هم حقوق می گیرن هم حسابی با منابع شرکت برا خودشون لفت و لیس می کنن ...حالا سهامدار جز هم بسته به شانسش ته مونده ای بهش برسه یا نه....متاسفانه ...ما وقتی وارد بازار شدیم فک کردیم تعریف بازار سرمایه همینی هست که تو کتابا نوشتن و توکشورای دیگه وجود داره ...
            خیر این طور نیست هر شخص حقیقی یا حقوقی عرضه داشته باشه 51 درصد سهام هر شرکتی رو تصاحب کنه حرف اول و آخر رو تو اون شرکت میزنه.

نظر

• کامرانی اردبیلی
              عضو جدید
              • Sep 2025
              • 8

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

بزرگوار جسارت بنده رو میبخشید
              اما حالا که دارین از دانشتون ما رو بهره مند میکنین،

لطف میکنین برا عزیزانی که مثل من سوادشون کمه این مقوله ژرف و سترگ رو باز کنین که ما وقتی سهام شرکت رو میخریم چطوری شرکت تامین مالی میشه؟
              الان مثلا امروز من رفتم یه درصد فلان شرکت صنعت برق رو خریدم، این مبلغ ۲۰ میلیارد تومنی که من دادم به کارگزاری، توضیح میدین چطور و طبق چه مکانیسمی صنعت برق کشور رو تامین مالی میکنه، یا به فرمایش متینتون چطور بدهی های اون شرکت رو پرداخت میکنه؟

حسابی به زحمتتون انداختم
              اما کم انسان دانشمند دلسوز پیدا میشه که اینطور مفاهیم عمیقی رو باز کنه
              خدا از بزرگی کمتون نکنه

حس میکنم مسیر زندگیم رو تغییر دادین

لکسوز خان این ساختمانیا چرا اینطو شدن
              سیمان پاکتی 10/000 تومن شده پاکتی 300/000 تومن
              بعد اپارتمان سر به فلک کبریایی داره
              سهامش 90 درصد ریخته
              ول کن هم نیستند
              اذیت امیدخان نکن
              همشهری مشتی مسعودخان پزشکیانه
              اشاره کنه پهلوون مسعود ضربه فنی ات میکنه

نظر

در حال کار...