جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Ali5559
    عضو عادی
    • Apr 2025
    • 30

الان همین پترول رو ببینید اگر آن تحولات و رژیم چنجی که دوستان میخواهن رخ دهد هر سهمش ۱ دلار کمتر نیست، یه پتروشیمی لاستیک سازی با هزینه ۳۲ همتی در شرف افتتاح دارد مارکت ۱۵ همت در حالیکه مارکت ۹۹ اش ۵۵ همت بوده

نظر

• همیشه گمراه
      ستاره‌دار(11)
      • Oct 2020
      • 528

در اصل توسط liverno پست شده است View Post
      بهترین سهم خودرویی با پی بر ای 4 :
      خدیزل
      خفنر چی خوبه یا نه
      https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• همیشه گمراه
        ستاره‌دار(11)
        • Oct 2020
        • 528

یه زمانی خفنر پروزه بود
        https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• سهامدار 67
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 3483

واقعآ جای تاسف داره که بعضی چقدر آدمهای پررو و قبیح هستند که حتی حاضر نیستند برای یک بار هم که شده حرف حق را بپذیرند!! دوستان به ارزش معاملات امروز خوب دقت کنید و ببینید چه کسی اینجا داره حرف حق رو میزنه و چه کسی از سر عقده گشایی داره اینجا پرت و پلا مینویسه!! 40 روز پیش وقتی یه بنده خدایی همینجا سئوالی رو مطرح کرد که ارزش معاملات چرا اینقدر بالا رفته همین فرد معلوم الحال و پریشان روان پرید بهش و کلی چرت و پرت تحویلش داد و عقیده داشت ارزش معاملات به خاطر فروش اخزا و اوراق هستش! آخه مردک دیوانه و احمق هنوز هم حاضر نیستی حرف حق رو از شخصی که ارش خوشت نمیاد بپذیری!! و به قول خودت حریف میطلبی!! تا بلکه کسی پیدا بشه با اراجیف ت بحث و جدل کنه!! واقعآ برای خودم متاسفم که اطلاعات موثقی که داشتم رو اینجا به اشتراک گذاشتم از قدیم گفتن سری که درد نمیکنه رو دستمال نمی بندند واقعآ بعضی حرفها اینجا ارزش گفتن رو ندارن چون بعضی گوشها لیاقت شنیدن رو ندارند . تو بمون اینجا با چند نفر مثل خودت بشین از شب تا صبح بحث و جدل کن لیاقت امثال تو که خودت رو نخبه زپرتی معرفی میکنی بیش از این هم نیست ای کاش به جای اینکه اینجا ژست آدمای عاقل رو به خودت بگیری و عقده گشایی کنی میرفتی تیمارستانی مطبی تحت درمان قرار میگرفتی! این تالار هم بمونه برای تو و چندتا مثل خودت.

دوستان بنده آدم بی ادبی نیستم ولی بعضی ها متاسفانه سزاوار توهین هستند

خدا نگهدار همگی

نظر

• کریشنا
            عضو فعال
            • Dec 2015
            • 1125

فاتحه طلا دیگه خوانده شد دلار هم دیگه بالایی نخواهد داشت فقط بازار بورس تنها جامانده و باید عقب ماندگی های خود را جبران کند آنهایی که طلا و دلار دارند دارند به سرعت به بازار بورس شیفت میکنند مراقب سرمایه های خود باشید

نظر

• liverno
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 1748

تاکید میکنم در خودرویی ها فقط خدیزل که از بالای 300 اومده پایین و در کف با پی بر ای 4 می باشد

نظر

• liverno
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 1748

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
                فاتحه طلا دیگه خوانده شد دلار هم دیگه بالایی نخواهد داشت فقط بازار بورس تنها جامانده و باید عقب ماندگی های خود را جبران کند آنهایی که طلا و دلار دارند دارند به سرعت به بازار بورس شیفت میکنند مراقب سرمایه های خود باشید
                پولهای بزرگ داره میاد سمت بورس
                بهتره سهم با پی بر ای خوب و رو به رشد بخریم
                بورس جامانده بزرگ است

نظر

• HapuKumar
                  عضو عادی
                  • Aug 2025
                  • 36

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
                  من که خودم فعلا نه طلا دارم و نه سهام ولی چرا داری بی منطق حرف میزنی؟!
                  قیمت طلای جهانی که رسیده به بالای 4000 دلار و ظاهرا همچنان رو به رشده! قیمت دلار هم اگر خیلی خیلی افت کنه و تازه اونهم کوتاه مدت، میرسه به 100 هزار و دوباره میاد بالا! پس این حرف که کار طلا تمومه دیگه چه معنی میده!
                  همینطور بی دلیل و از سر هوی و هوس میای یه چیزی میگی که مثلا بازار سهام را رونق بدی؟!

نظر

• کریشنا
                    عضو فعال
                    • Dec 2015
                    • 1125

بی منطق و بیراه حرف نمیزنم تا آخر امسال طلا و دلار بعد از این سقفی که زدن دیگه بالاتر نخواهد رفت از دو روز پیش هم به دوستان اعلام کردم آیا به نظر شما دلار از 118 هزارتومان توی همین دو روز تا امروز بالاتر رفته؟ و یا حتی طلا !!کجای این حرفم بی منطق هست!؟ خودتان بروید قیمتها را مشاهده کنید بعد بیایید اینجا به من بگویید بی منطق حرف میزنم! انس جهانی هم الآن روی سقف و مقاومت سختی است که بعید میدانم بتواند از این مقاومت عبور کند

در اصل توسط HapuKumar پست شده است View Post

من که خودم فعلا نه طلا دارم و نه سهام ولی چرا داری بی منطق حرف میزنی؟!
                    قیمت طلای جهانی که رسیده به بالای 4000 دلار و ظاهرا همچنان رو به رشده! قیمت دلار هم اگر خیلی خیلی افت کنه و تازه اونهم کوتاه مدت، میرسه به 100 هزار و دوباره میاد بالا! پس این حرف که کار طلا تمومه دیگه چه معنی میده!
                    همینطور بی دلیل و از سر هوی و هوس میای یه چیزی میگی که مثلا بازار سهام را رونق بدی؟!

نظر

• کریشنا
                      عضو فعال
                      • Dec 2015
                      • 1125

به نظر شما سرمایه گذاری سلیم با پی بر ای 2/8 خوب است برای خرید!؟ وبملت نیز پی بر ای پایین تری دارد کدامیک بهتر است؟

در اصل توسط liverno پست شده است View Post

پولهای بزرگ داره میاد سمت بورس
                      بهتره سهم با پی بر ای خوب و رو به رشد بخریم
                      بورس جامانده بزرگ است

نظر

در حال کار...
                      X