جــــو بــــازار

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Ali5559
    عضو عادی
    • Apr 2025
    • 28

الان همین پترول رو ببینید اگر آن تحولات و رژیم چنجی که دوستان میخواهن رخ دهد هر سهمش ۱ دلار کمتر نیست، یه پتروشیمی لاستیک سازی با هزینه ۳۲ همتی در شرف افتتاح دارد مارکت ۱۵ همت در حالیکه مارکت ۹۹ اش ۵۵ همت بوده

نظر

• همیشه گمراه
      ستاره‌دار(11)
      • Oct 2020
      • 528

در اصل توسط liverno پست شده است View Post
      بهترین سهم خودرویی با پی بر ای 4 :
      خدیزل
      خفنر چی خوبه یا نه
      https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• همیشه گمراه
        ستاره‌دار(11)
        • Oct 2020
        • 528

یه زمانی خفنر پروزه بود
        https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• کریشنا
          عضو فعال
          • Dec 2015
          • 1124

فاتحه طلا دیگه خوانده شد دلار هم دیگه بالایی نخواهد داشت فقط بازار بورس تنها جامانده و باید عقب ماندگی های خود را جبران کند آنهایی که طلا و دلار دارند دارند به سرعت به بازار بورس شیفت میکنند مراقب سرمایه های خود باشید

نظر

• liverno
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 1750

تاکید میکنم در خودرویی ها فقط خدیزل که از بالای 300 اومده پایین و در کف با پی بر ای 4 می باشد

نظر

• liverno
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 1750

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
              فاتحه طلا دیگه خوانده شد دلار هم دیگه بالایی نخواهد داشت فقط بازار بورس تنها جامانده و باید عقب ماندگی های خود را جبران کند آنهایی که طلا و دلار دارند دارند به سرعت به بازار بورس شیفت میکنند مراقب سرمایه های خود باشید
              پولهای بزرگ داره میاد سمت بورس
              بهتره سهم با پی بر ای خوب و رو به رشد بخریم
              بورس جامانده بزرگ است

نظر

• HapuKumar
                عضو عادی
                • Aug 2025
                • 38

من که خودم فعلا نه طلا دارم و نه سهام ولی چرا داری بی منطق حرف میزنی؟!
                قیمت طلای جهانی که رسیده به بالای 4000 دلار و ظاهرا همچنان رو به رشده! قیمت دلار هم اگر خیلی خیلی افت کنه و تازه اونهم کوتاه مدت، میرسه به 100 هزار و دوباره میاد بالا! پس این حرف که کار طلا تمومه دیگه چه معنی میده!
                همینطور بی دلیل و از سر هوی و هوس میای یه چیزی میگی که مثلا بازار سهام را رونق بدی؟!

نظر

• کریشنا
                  عضو فعال
                  • Dec 2015
                  • 1124

بی منطق و بیراه حرف نمیزنم تا آخر امسال طلا و دلار بعد از این سقفی که زدن دیگه بالاتر نخواهد رفت از دو روز پیش هم به دوستان اعلام کردم آیا به نظر شما دلار از 118 هزارتومان توی همین دو روز تا امروز بالاتر رفته؟ و یا حتی طلا !!کجای این حرفم بی منطق هست!؟ خودتان بروید قیمتها را مشاهده کنید بعد بیایید اینجا به من بگویید بی منطق حرف میزنم! انس جهانی هم الآن روی سقف و مقاومت سختی است که بعید میدانم بتواند از این مقاومت عبور کند

در اصل توسط HapuKumar پست شده است View Post

من که خودم فعلا نه طلا دارم و نه سهام ولی چرا داری بی منطق حرف میزنی؟!
                  قیمت طلای جهانی که رسیده به بالای 4000 دلار و ظاهرا همچنان رو به رشده! قیمت دلار هم اگر خیلی خیلی افت کنه و تازه اونهم کوتاه مدت، میرسه به 100 هزار و دوباره میاد بالا! پس این حرف که کار طلا تمومه دیگه چه معنی میده!
                  همینطور بی دلیل و از سر هوی و هوس میای یه چیزی میگی که مثلا بازار سهام را رونق بدی؟!

نظر

• کریشنا
                    عضو فعال
                    • Dec 2015
                    • 1124

به نظر شما سرمایه گذاری سلیم با پی بر ای 2/8 خوب است برای خرید!؟ وبملت نیز پی بر ای پایین تری دارد کدامیک بهتر است؟

در اصل توسط liverno پست شده است View Post

پولهای بزرگ داره میاد سمت بورس
                    بهتره سهم با پی بر ای خوب و رو به رشد بخریم
                    بورس جامانده بزرگ است

نظر

• طيب
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 3145

به نظر شما سرمایه گذاری سلیم با پی بر ای 2/8 خوب است برای خرید!؟ وبملت نیز پی بر ای پایین تری دارد کدامیک بهتر است؟

سلام و عرض ادب و احترام

به این موضوع مهم دقت کنیم

روند سود سازی آتی مهمتر از سود فعلی است

قیمت سهام کلیت بنگاه های اقتصادی رابطه تنگاتنگی با روند سود سازی آتی دارند

ارادت

نظر

• liverno
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 1750

شاملا تا سال بعد با طرح ید حدود ۶۰۰ تومان سود می‌سازد با پی بر ای ۱۰ میشه ۶۰۰۰....قیمت امروز ۱۵۳۳

نظر

• BOURSY
                          مدیر سایت
                          • Nov 2010
                          • 252

متاسفانه به دلیل عدم رعایت قوانین سایت و به کاربردن الفاظ ناشایست مدتی از حضور دوستانمون جناب سهامدار۶۷ و b4city محروم خواهیم بود.
                          دوستان دقت کنند، چند بار پیشتر هم یادآوری شده، در صورتی که پست توهین آمیز مشاهده کردید، از مقابله به مثل خودداری کنید، و موضوع رو صرفا از طریق ارسال پست در تاپیک ارتباط با مدیران، و یا ارسال پیام خصوصی به این آیدی یا سایر مدیران پیگیری کنید.

نظر

در حال کار...
                          X