نرخ ارز تالار دوم ۹۶۵۰۰
جــــو بــــازار
Collapse
X
-
سلام
در تایم فریم هفتگی نمودار شاخص کل یک اصلاح دیده میشه! علی الظاهر به خاطر گزارش ضعف بعضی شرکتها از جمله فولادی هاست اما در واقع آبان ماه فصل واریز کردن سود نقدی توسط شرکتهاست! شاید این هم یک دلیل افت باز امروز باشه! به هر حال بعضی دوستان منفی بودن شاخص در ماه آبان را قبلآ پیش بینی کرده بودند! و تا به این اینجا این پیش بینی درست از آب در آمده است! بنده امروز کلآ نقد کردم و منتظرم تا ببینم این اصلاح چه مدت طول خواهد کشید!!
در اصل توسط HapuKumar پست شده است View Postاین منفی ناگهانی بازار برای چیه؟! خبری شده؟!
من که خبر خاصی ندیدم در سایتها!
🤔 1👍 1نظر
-
داداش بازار اگر اندک آبرویی دارد بواسطه فولاد می باشد ==== شما می فرمایید بقیه شاخص سازا بدون توجه به فولاد رشد خواهند کرد؟ ==== من و شما اینجا خواهیم دید این اتفاق خواهد افتاد یا خیر === نظر خودم اینه که تا فولاد از 290 - 300 عبور نکنه رشد خاصی برای شاخص نخواهیم داشت == شاید بازی برود روی سهام کوچک === اما اگر فولاد سرازیر شود سیگنال خیلی بدی است باید از بازار فرار کرددر اصل توسط HapuKumar پست شده است View Post
واقعا! یعنی فقط بخاطر گزارش فولاده؟!
و البته من گزارش فولاد را می بینم که 6 ماهه 201 ریال سود ساخته که تقریبا 2 برابر سه ماهه بوده (108 ریال) یعنی تقریبا مشابه سه ماهه اول! خوب اینکه چندان بد نیست!
من که خودم فولاد یا سهام شاخصی ندارم ولی یه کمی عجیبه که بازار برای این گزارش بخواد اینطور منفی بشه!
🤔 1👍 1نظر
-
پس کاش من هم میفروختم و نقد میشدم! اما امروز وبملت و خیلی از سهمهای دیگر صف خرید داشتند!! بعضی ها هم مثل طیب اینقدر از بازار تعریف میکردند و دروغ هاشون برایم شیرن بود دیابت گرفتم
در اصل توسط بیت کوین پست شده است View Post
داداش بازار اگر اندک آبرویی دارد بواسطه فولاد می باشد ==== شما می فرمایید بقیه شاخص سازا بدون توجه به فولاد رشد خواهند کرد؟ ==== من و شما اینجا خواهیم دید این اتفاق خواهد افتاد یا خیر === نظر خودم اینه که تا فولاد از 290 - 300 عبور نکنه رشد خاصی برای شاخص نخواهیم داشت == شاید بازی برود روی سهام کوچک === اما اگر فولاد سرازیر شود سیگنال خیلی بدی است باید از بازار فرار کرد
نظر
-
صندوقها و فولاد و یک تعداد شاخص سازی در زمان عشقی با هدف بالا بردن مکرر و کوبیدنشان بر سر بازار سرمایه در دولت تروریستی قبل شاخ شده اند ،
چنانچه حسابسازی های جعلی هم بیش از این جواب ندهند و سرازیر بشوند ،
فقط یک راه حل جبرانی برای نمایش شاخص سازی وجود دارد ، پایشان را از روی گلوی 90 درصد شرکتهای بازار سرمایه که به ناحق ده ها بار زیر سم هایشان تخریب کرده اند بردارند.
سازمان بورس از زمان عشقی ، عمله تروریست جماعت دزد ، متولی زمین زدن اقتصاد ایران و بی بها کردن اوراق بهادار بوده.
قطعا برای بزخری " عده ای " ، در این روزها
مافییای ثروت و قدرتی که به خصوص از دولت روحانی و رئیسی قدرت دستش افتاده با سودهای چند هزار درصدی که از محل به آتیش کشیدن کشور و در سفته بازی طلا و ارز و کریپتو و مرابحه بانکی و صندوقی بدست آورده اند، علنا در پی مفت خری و تصاحب اموال مردم و دولت در این روزها بوده و هستند.
لطفا ، بیلاخ فراموش نشود.
به اون مردک دزد خبیث ، فرزین ، به هیچ وجه نباید اجازه داده بشود به واسطه طلا ها و رمز ارزهای بابک زنجانی ، قبل از گور به گور شدنش برای مدتی نرخ ارز پایین بیاورد.
نباید اجازه داده بشود قبل از سر رسید اوراقش با نرخ بهره بالای 40 درصد و بالا زدن کثافتکاریهایش در منفجر کردن بازارهای کسب و کار و تعطیلی تولید و اشتغال قسر در برود.آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2025/10/26, 02:06.
نظر

نظر