جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شروع مجدد
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 937

جناب كريشنا ، صرفنظر از اينكه پيشبيني جنابعالي از ريزش شاخص درست دربياد يا نه ، اينكه در سقف شاخص هشدار ريزش مي دهيد ، ارزشمند و قابل تقدير هست هر چند كه عملاً بسياري از سهام بازار از رشد اخير نفعي نبرده اند.
    آنکه نامخت از گذشت روزگار
    هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• کریشنا
      عضو فعال
      • Dec 2015
      • 1154

سلام ممنونم از شما جناب شروع مجدد
      هم اکنون در زمانیکه برای شپنا صف خرید بستند بنده این هشدار را دادم درست در زمانیکه همه دم از خرید میزنند و کلیت بازار سبز سبز هست پای حرفم هم ایستادم و اگر بر خلاف حرف بنده بازار روند صعودیش را ادامه دهد مسئولیت اشتباه محاسباتی خود را کاملآ میپذیرم البته حرفهای بنده تاکید بر فروش و یا خرید نیست فقط نظرم را در اینجا ارائه دادم همین و بس.
      در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
      جناب كريشنا ، صرفنظر از اينكه پيشبيني جنابعالي از ريزش شاخص درست دربياد يا نه ، اينكه در سقف شاخص هشدار ريزش مي دهيد ، ارزشمند و قابل تقدير هست هر چند كه عملاً بسياري از سهام بازار از رشد اخير نفعي نبرده اند.

نظر

• مگنوس کارلسن
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1689

چه نوشابه ای هم واسه هم باز میکنند....چی میگین عموها....فردا قراره قرمز باشه؟؟...اوکی...پس فردا وروز بعدش چی؟؟...ولمون کنین توروخدا...

نظر

• شروع مجدد
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 937

يا بشكند يا بگذرد كشتي در اين گردابها!
          هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• کریشنا
            عضو فعال
            • Dec 2015
            • 1154

نموداری اگه بخوایم بررسی کنیم! شپنا و فولاد و اهرم و خودرو در دقایق پایانی بازار بد جوری دارن میشکنند اما صدای شکستنشان فردا بهتر شنیده خواهد شد

يا بشكند يا بگذرد كشتي در اين گردابها!

نظر

• شروع مجدد
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 937

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
              نموداری اگه بخوایم بررسی کنیم! شپنا و فولاد و اهرم و خودرو در دقایق پایانی بازار بد جوری دارن میشکنند اما صدای شکستنشان فردا بهتر شنیده خواهد شد
              البته شخصا اميدوارم از اين نقطه عبور كنيم ولي ريسك برگشت بازار هم زياد شد. الان واقعاً همون برهه حساس هست!
              هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• کریشنا
                عضو فعال
                • Dec 2015
                • 1154

با سلام مجدد

نکات مهم در معاملات امروز

صف های خرید بازار چندین بار و به طور متوالی عرضه شدند! و مجددا با تقاضای جدید به صف خرید نشستند! از همه مهمتر حجم معاملات بالا بود!

بر حلاف دیروز در واقع لیدرهای بازار در معاملات امروز در تمام لحظات صف خرید پایدار و محکمی تشکیل نداند!

همچنین حقوقی ها در سمت فروش به صورت مداوم فروشنده بودند که بسیار شک برانگیزه!

واسه همین کمی جوانب احتیاط را در خرید و فروش ها کمی رعایت کنیم

البته شخصا اميدوارم از اين نقطه عبور كنيم ولي ريسك برگشت بازار هم زياد شد. الان واقعاً همون برهه حساس هست!

نظر

• مگنوس کارلسن
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1689

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
                  با سلام مجدد

نکات مهم در معاملات امروز

صف های خرید بازار چندین بار و به طور متوالی عرضه شدند! و مجددا با تقاضای جدید به صف خرید نشستند! از همه مهمتر حجم معاملات بالا بود!

بر حلاف دیروز در واقع لیدرهای بازار در معاملات امروز در تمام لحظات صف خرید پایدار و محکمی تشکیل نداند!

همچنین حقوقی ها در سمت فروش به صورت مداوم فروشنده بودند که بسیار شک برانگیزه!

واسه همین کمی جوانب احتیاط را در خرید و فروش ها کمی رعایت کنیم

دقیقا همین پست...بدون کم وزیاد...توی سهامیاب هم زده بودین!!!!...جل الخالق...چه پرکاروپرتلاش!!!!....نکنه کپی میکنین@@

نظر

• کریشنا
                    عضو فعال
                    • Dec 2015
                    • 1154

اگه نظرم درست باشه! تو سهام بزرگ حواستون باشه که خرید پرریسک هست ولی بعضی از سهمهای جامانده از بازار مانند شغدیر میتوانند به راه خود ادامه دهند اما اگه شاخص همینطور به صعود ادامه بده! دیگر هیچ و فعلآ درکی ازش ندارم و چیزی دیگری برای گفتن ندارم

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post

دقیقا همین پست...بدون کم وزیاد...توی سهامیاب هم زده بودین!!!!...جل الخالق...چه پرکاروپرتلاش!!!!....نکنه کپی میکنین@@

نظر

• shimaalovelygirl
                      Banned
                      • Jul 2022
                      • 1171

بورس کاملاً دستوریه و ما کاملاً بی خبر
                      اگر حقوقی ها و عوامل دزد سازمان غارتگر بورس،تو فکر ریزش باشند،از امشب شروع می کنند به بولد کردن اخبار جنگ و اسقاطیل و عدم سودسازی شرکتها و قطعی آب و برق و ...
                      ولی اگر دستور صعود به آنها داده شده باشد،نوسان سازی رو به منفی امروز و فردا،جهت درآوردن سهام از چنگ سهامدار و مفت خری و مفت خوری می باشد.
                      الکی هم تو نمودارها دنبال صدای شکستن سهام و این اراجیف نباشید.دنبال یک شخص دولتی رده بالا باشید که رانت داشته باشد و اطلاعات بگیرید و اینجا با همکاران و کاربران سایت به اشتراک بگذارید تا آنها دعاگوی شما باشند...

نظر

• مگنوس کارلسن
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1689

معاملات امروز نشون میاد احتمالا فردا بازار منفی باشه...ولی به نظر نگرانی نداره...روندهمچنان صعودیه...نشونه ای ازپایان روند...ندیدم...متن انگیزشی بلدنیستم بنویسم...اما هرجورحساب میکنم...باتجربه نزدیک ۹۸سال بازارخوانی بورسی..نشونه ای از تغییر روند...ندیدم....جوری به بازارخوش بینم که امیدبه ادامه روند تا دست کم عیدنوروز رو دارم....کمتر پیش اومده که اشتباه کنم.....این پست رو فقط برا این نوشتم...چون احساس کردم...جو وانرژی منفی زیادی وارد فروم کردند...خواستم به سهم خودم کمی تلطیفش کنم....روحیه اهمچنان بالا....وازهمین حالا تاکید کنم...منفی نیم بند فردا...دلیلی برای نگرانی نباشه....همون فردا اگر...نشانه ناجوری به چشمم خورد...به اشتباهم اعتراف خواهم کرد....
                        پیروز و پرسود باشید....

نظر

• MNB1984
                          عضو فعال
                          • Jan 2020
                          • 382

با درود
                          اینطور که از نظرات برمیاد هنوز جو ترس و شجاعت در این بازار نمود داره ترس از جا ماندن و ترس از در ضرر رفتن.در برزخ بودن بدترین قسمت تو زندگی یک انسان میتونه که خب به دلیل تجربه های تکراری سالهای پیش زندگی هست... این روانشناسی موضوع..
                          یک مطلبی هم در مورد بازار بگم...این پولی که پشت بازار هست اصلا نمیدونه سهام چیه.تکنیکال چیه یا حتی فاندامنتال چیه!!!
                          این پوله داغه و صاحباش تو سود مورد نظر رو نگیرن این قیمتها قراره بالا بره....
                          این بازیگران همه چی در دستشون هست رسانه .سازمان .سایبری های خودشون.بانکها و حتی نرخ خوراک!
                          بنظرم زیادی باسواد بودن رو باید کنار گذاشت...یه ضرب المثل آلمانی میگه...
                          بزرگترین سیب زمینی هارو احمقترین کشاورزان برداشت میکنند...حالا شما فکر ته نخبه ها هستی...

نظر

• آپولون
                            ستاره دار (1)
                            • Dec 2015
                            • 669

انشاءالله که خیر است شیما خانوم امیدوارم سود خوبی کنید من خودم امروز هیجان زده شدم و دوباره دارایکم و شتاب خریدم خدا عاقبت ما را ختم به خیر کند علی ایها الظاهر امروز پولهای سنگینی منتظر سقف شکنی بودند! هر چند که در بازار صعودی نباید اسیر هیجانات شویم اما چاره چیست!! باید همرنگ جماعت شد شاید دیگر از اصلاح هیچ خبری نباشد! و شاید هم فردا روز دیگری باشد!

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است
                            تو جو ترسناک امروز،منو جو گرفت و :

خرید ۲۰۰میلیون تومان آپشن
                            ضهرم
                            ضخودرو
                            ضساپا

حالا شما اینجا فریاد میزنید که سهام بزرگ پرریسک هست.با این اوصاف احتمالا فردا ۲۰-۳۰میلیون تومنی میره تو ضرر...

هاپوکومار تو نظرت چیه؟...
                            آخرین ویرایش توسط BOURSY؛ 2025/11/03, 20:39. دلیل: نقل پست حذف شده

نظر

• آپولون
                              ستاره دار (1)
                              • Dec 2015
                              • 669

با این تحلیتان خیلی امیدوارم کردید جناب هورنخوف عزیز واقعآ شما 98 سال سن دارید!!؟ یوزارسیف میگفت دو گروه از آدمها خیر دنیا و آخرت را نخواهند دید گروه اول کسانی که به پدر و مادر خود احترام نمیگذارند و گروه دوم کسانی که به بزرگتر از خود احترام نمیگذارند شایسته واقعآ احترامید بزرگوار👌👍💕
                              فکر کنم شما در زمان فتحعلی شاه قاجار دیده به جهان گشوده اید! درست میگم!!؟

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                              معاملات امروز نشون میاد احتمالا فردا بازار منفی باشه...ولی به نظر نگرانی نداره...روندهمچنان صعودیه...نشونه ای ازپایان روند...ندیدم...متن انگیزشی بلدنیستم بنویسم...اما هرجورحساب میکنم...باتجربه نزدیک ۹۸سال بازارخوانی بورسی..نشونه ای از تغییر روند...ندیدم....جوری به بازارخوش بینم که امیدبه ادامه روند تا دست کم عیدنوروز رو دارم....کمتر پیش اومده که اشتباه کنم.....این پست رو فقط برا این نوشتم...چون احساس کردم...جو وانرژی منفی زیادی وارد فروم کردند...خواستم به سهم خودم کمی تلطیفش کنم....روحیه اهمچنان بالا....وازهمین حالا تاکید کنم...منفی نیم بند فردا...دلیلی برای نگرانی نباشه....همون فردا اگر...نشانه ناجوری به چشمم خورد...به اشتباهم اعتراف خواهم کرد....
                              پیروز و پرسود باشید....

نظر

• HapuKumar
                                عضو عادی
                                • Aug 2025
                                • 59

فردا بازار منفی است تا نشان بده به برخی افراد بختک الدولتی که قرار نیست بازار هی زارت و زارت بره بالا!

نظر

در حال کار...
                                X