در اصل توسط کریشنا پست شده است
مشاهده پست
جــــو بــــازار
جمع کردن
X
-
در کل باید گفت از ۳۰ نماد شاخص ساز بزرگ و به خصوص اهرمی ها با توجه به ریسک آنها حتی المقدور باید دوری کرد و تا اصلاح شاخص قیمت تکمیل نشود! نباید در این نمادها ورود کرد. فارس - شپنا - اخابر - شستا - حکشتی - وبملت - فولاد -فملی - کگل - خودرو و... چندتای دیگر از این قبیل سهمها هستند و بزودی وارد اصلاح بیشتر و شارپتر خواهند شد نمودار همه آنها نیز قریب الوقوع بودن این اصلاح را نشان میدهد.
👍 ۲🙏 ۱نظر
-
همان شاخصی که تغییرات قیمتی سهام شرکتها را بدون در نظر گرفتن سود نقدی تقسیم شده محاسبه میکنه! دراصطلاح انگلیسی به TEPIX معروفه! به نظرم این این شاخص از شاخص کل خیلی دقیق تره
در اصل توسط اسد-ص پست شده است مشاهده پست
شاخص قیمت کدوم است ؟
🤔 ۱🙏 ۱نظر
-
دروددر اصل توسط اسد-ص پست شده است مشاهده پست
شاخص قیمت کدوم است ؟
یعنی میفرمایید پس از اصلاح پیش رو قیمت ها تا حداقل ۷ برابر به طور میانگین رشد خواهند کرد؟همیشه راهی هست.
نظر
-
جناب کریشنا ممنون بابت به اشتراک گذاری مطالب و تحلیلاتوندر اصل توسط کریشنا پست شده است مشاهده پستهمان شاخصی که تغییرات قیمتی سهام شرکتها را بدون در نظر گرفتن سود نقدی تقسیم شده محاسبه میکنه! دراصطلاح انگلیسی به TEPIX معروفه! به نظرم این این شاخص از شاخص کل خیلی دقیق تره
ممنون میشم اگر وقت داشتید یه تحلیل هم از خبنیان داشته باشید البته فقط تکنیکالی
نظر
-
سلام آرین آقا
خبنیان به نظر میاید با شیب ملایم قدرت روند افزایشی دارد! ولی از طرفی دیگر در نمودارش مشکوک به تشکیل سر و شانه است و ممکنه همزمان با ریزش شاخص وارد اصلاح عمیق شده و به نقطه کف قبلش برسد. خبنیان از آنجایی که سهمی به شدت بازیگر محور است! در هر حالت کمی مراقب باشید که غافلگیر نشوید! فقط همین را میتوانم بگم
در اصل توسط Arian۰۲ پست شده است مشاهده پستجناب کریشنا ممنون بابت به اشتراک گذاری مطالب و تحلیلاتون
ممنون میشم اگر وقت داشتید یه تحلیل هم از خبنیان داشته باشید البته فقط تکنیکالی
🙏 ۲👍 ۱نظر
-
تشکر لطف کردیندر اصل توسط کریشنا پست شده است مشاهده پستسلام آرین آقا
خبنیان به نظر میاید با شیب ملایم قدرت روند افزایشی دارد! ولی از طرفی دیگر در نمودارش مشکوک به تشکیل سر و شانه است و ممکنه همزمان با ریزش شاخص وارد اصلاح عمیق شده و به نقطه کف قبلش برسد. خبنیان از آنجایی که سهمی به شدت بازیگر محور است! در هر حالت کمی مراقب باشید که غافلگیر نشوید! فقط همین را میتوانم بگم
نظر
-
با فزر ۵۰ همتی میشه هر سه شرکت بالا را خرید === این حراجی تا کی ادامه خواهد داشت؟در اصل توسط بیت کوین پست شده است مشاهده پستپترول+ خوارزمی + شاراک = فزر 🤔
😮 ۵نظر
-
درود
گزارش بازار ۴ شنبه
سهام و حق تقدم و صندوقهای سهامی ورود پول ۱۰۱ میلیارد تومن قدرت خریدار ۱.۳۲
صندوقهای درآمد ثابت ورود پول ۱/۰۴۱ میلیارد تومن قدرت خریدار ۱.۲۴
۵۰ شرکت بزرگ خروج پول ۵۰ میلیارد تومن قدرت خریدار ۱.۰۶
صندوقهای طلا ورود پول ۱/۴۸۸ میلیارد تومن قدرت خریدار ۱.۲۲
صنایع با بیشترین ورود پول بعد از صندوقهای طلا و درآمد ثابت :
دارویی ۱۲۷ میلیارد تومن> میانگین ۵ روزه>میانگین ۲۰ روزه قدرت خریدار ۱.۴۸
شیمیایی ۹۹ میلیارد تومن> میانگین ۵ روزه>میانگین ۲۰ روزه قدرت خریدار ۱.۶۸
کانی فلزی ۸۰ میلیارد تومن < میانگین ۵ روزه>میانگین ۲۰ روزه قدرت خریدار ۱.۰۱
صنایع با بیشترین خروج پول:
فلزات اساسی ۵۸ میلیارد تومن > میانگین ۵ روزه>میانگین ۲۰ روزه قدرت خریدار ۱.۰۳
صندوقهای سهامی کلاسیک ۴۸ میلیارد تومن > میانگین ۵ روزه>میانگین ۲۰ روزه قدرت خریدار ۲.۰۷
فرآورده های نفتی ۴۱ میلیارد تومن > میانگین ۵ روزه>میانگین ۲۰ روزه قدرت خریدار ۱.۲۶
در پایان معاملات ۶۲% نمادها مثبت و الباقی منفی معامله شدند.
در کل بازار ۵۵% خرید و ۶۰% فروش توسط حقوقی انجام شده است.
عزت زیاد
🙏 ۴نظر
-
حالا خود پترول= شلرد+شارپیلین+ صدف+۲۰ همت سهام بورسی و فرابورسی پتروشیمیدر اصل توسط بیت کوین پست شده است مشاهده پست
با فزر ۵۰ همتی میشه هر سه شرکت بالا را خرید === این حراجی تا کی ادامه خواهد داشت؟
نظر
-
حالا خود پترول= شلرد+شارپیلین+ صدف+۲۰ همت سهام بورسی و فرابورسی پتروشیمیدر اصل توسط بیت کوین پست شده است مشاهده پست
با فزر ۵۰ همتی میشه هر سه شرکت بالا را خرید === این حراجی تا کی ادامه خواهد داشت؟
نظر
-
جدیدا من به نمودار برخی از سهمها در بازه خیلی بلند مدت یعنی از سال ۱۳۸۴ تا الان یعنی ۲۰ سال نگاه کردم و نمودار و روند افرایش برخی از سهمها واقعا برام جالب بود!
کسی میدونه که آیا سایتی یا منبع اطلاعاتی هست که بازده سهمها را در این بازه ها حساب کرده باشه و با بازده قیمت دلار، طلا و تورم سالیانه مقایسه کرده باشه؟!
یا اینکه خودم باید برم یکی یکی نگاه کنم و بررسی کنم و احتمالا بیارم اینجا منتشر کنم؟!
نظر

نظر