جــــو بــــازار

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • مرغ سحر
    عضو عادی
    • اردیبهشت ۱۴۰۱
    • ۶۵

سلام
    اینجا کسی با نهایت نگر کار میکنه؟
    امروز نمیشه وارد حسابمون بشیم

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو فعال
      • دی ۱۴۰۰
      • ۲۰۰۷

قیمت فولاد ... و ذوب...الان خوبه برای خرید...شاید حتی پول کارگزاریشون رو هم امروز بشه درآورد...توصیه به خریدهست!!🍉🍇🥑

نظر

• vion
        عضو فعال
        • مهر ۱۳۹۹
        • ۸۷۸

در اصل توسط مرغ سحر پست شده است مشاهده پست
        سلام
        اینجا کسی با نهایت نگر کار میکنه؟
        امروز نمیشه وارد حسابمون بشیم
        درود
        من الان وارد شدم. مشکلی نداره
        همیشه راهی هست.

نظر

• کاوه آهنگر
          عضو فعال
          • شهریور ۱۳۹۹
          • ۵۰۸

این داستان سهمیه بنزین چیه؟
          واسه یکعده ریختن یکعده دیگه نریختن
          مورد بوده ال ۹۰ واسه یکفنر ریختن واسه نفر دیگه نریختن؟!

نظر

• b1saeed
            عضو فعال
            • آبان ۱۳۸۹
            • ۳۴۲

شاخص
            ۳۹۰۰۰۰۰
            امروز احتمالا خریداران قوی در منفی سهام خریده اند
            چند روز دیگر معلوم می شود که ایا درست عمل کرده اند یا نه

نظر

• bahramkhaliran
              عضو فعال
              • شهریور ۱۳۹۹
              • ۹۳۲

سلام قبلناافرادتحلیلگری بودندکه چندین مورد بادلیل بیان (تجزی وتحلیل بورس)می کردندکه مسیرحرکت سهم ویابورس به کدام سواست!
              امابه نظرمن چنان کلاف سردرگمی ساخته اندکه سکوت بهترین گزینه شده!
              ازقدیم گفته اندصلاح خویش خسروان دانند!(ریال که ازاول انقلاب ارزشش راازدست می دهدوامروزه دلارهم ریسمان پاره کرده)

نظر

• HapuKumar
                Banned
                • مرداد ۱۴۰۴
                • ۲۳۴

آقایان عزیزی که درباره آپشن و معاملات آپشن اطلاعات دارند، یه سوال درباره آپشنهای فزر دارم.
                آپشنی مثل آپشن خرید ضفزر۱۰۱۵ که سررسیدش ۷ دی یعنی فقط ۳ روز بورسی دیگه است و قیمت اعمالش ۱۲۰۰۰ تومن است برای سهم فزر؛ چطور میتونه حدود ۴۰ ریال قیمت داشته باشه؟!
                قیمت امروز سهم فزر ۱۰۶۰۰ تومن است که مسلما تا ۳ روز دیگه نمیتونه به ۱۲۰۰۰ تومن برسه! پس چرا کسی میاد و آپشن خریدش را ۴۰ ریال میخره؟! اینکه یعنی دور ریختن پول آپشن که! اینطور نیست؟!
                به نظر من که این آپشن حتی ۱ ریال هم ارزش نداره! نمیدونم آیا اشتباه میکنم؟!

نظر

• Arian02
                  عضو فعال
                  • شهریور ۱۳۹۹
                  • ۱۹۲۷

داشتم نقشه بازار ۳ ماه اخیر رو نگاه میکردم..... راستش نشمردم که بخوام دقیق بگم ولی حدودی ۲۰-۲۵ درصد بازار تو این مدت بین ۵۰ تا ۷۰ رشد داشتن درصد کمی بیشتر از ۷۰درصد مثلا از هر گروه ۲-۵ سهم
                  کمتر از ۱۰ درصد سهام رشد زیر ۱۰ درصد و حتی منفی داشتن
                  مابقی ۲۵الی ۵۰ درصد رشد داشتن که البته با توجه به ثابت موندن ارزش دلاری بازار یعنی هیچی

خودم بدترین عملکرد چند سال اخیر رو تو بازار صعودی داشتم تا اینجا فقط ۲۰ درصد بالا اومده حساب و راستش دارم روانی میشم و در حالیه که کف کف بازار موج خریده بودم که با دید نوسان و ازترس افت زود فروختم

نظر

• پیمان
                    ستاره دار (۱)
                    • شهریور ۱۳۹۹
                    • ۸۹۷

در اصل توسط Arian۰۲ پست شده است مشاهده پست
                    داشتم نقشه بازار ۳ ماه اخیر رو نگاه میکردم..... راستش نشمردم که بخوام دقیق بگم ولی حدودی ۲۰-۲۵ درصد بازار تو این مدت بین ۵۰ تا ۷۰ رشد داشتن درصد کمی بیشتر از ۷۰درصد مثلا از هر گروه ۲-۵ سهم
                    مابقی ۲۵الی ۵۰ درصد رشد داشتن که البته با توجه به ثابت موندن ارزش دلاری بازار یعنی هیچی

خودم بدترین عملکرد چند سال اخیر رو تو بازار صعودی داشتم تا اینجا فقط ۲۰ درصد بالا اومده حساب و راستش دارم روانی میشم و در حالیه که کف کف بازار موج خریده بودم که با دید نوسان و ازترس افت زود فروختم
                    آرین عزیز درود
                    بی جهت خودتون رو سرزنش نکنید.... همه ما از این دست حرکات کم نداشتیم......خود من بهنوش را ۲۲ مهر ۵۱/۰۷۰ ریال خریدم و در ۲۶ آبان در ۶۵/۵۸۰ فروختم.... گرچه در ۱ ماه ۲۶.۸۱% خرج در رفته سود داد ولی اگه نفروخته بودم الان ۷۰% سود کرده بودم.......یا اگه اول سال پیش طلا یا مشتقات اون رو خریده بودیم الان وضع طور دیگری بود
                    قضاوت پس از وقوع رویداد که به After the fact analysis معروفه خیلی راحته و البته همراه با تاسفه
                    مهم اینه که ریشه ترس را ببینیم که بیشتر عدم اعتماد به بازار و هم چنین به تحلیلمان است...... خودمون را سرزنش نکنیم.....ما به همه چیز اشراف نداریم

نظر

• Arian02
                      عضو فعال
                      • شهریور ۱۳۹۹
                      • ۱۹۲۷

در اصل توسط پیمان پست شده است مشاهده پست

آرین عزیز درود
                      بی جهت خودتون رو سرزنش نکنید.... همه ما از این دست حرکات کم نداشتیم......خود من بهنوش را ۲۲ مهر ۵۱/۰۷۰ ریال خریدم و در ۲۶ آبان در ۶۵/۵۸۰ فروختم.... گرچه در ۱ ماه ۲۶.۸۱% خرج در رفته سود داد ولی اگه نفروخته بودم الان ۷۰% سود کرده بودم.......یا اگه اول سال پیش طلا یا مشتقات اون رو خریده بودیم الان وضع طور دیگری بود
                      قضاوت پس از وقوع رویداد که به After the fact analysis معروفه خیلی راحته و البته همراه با تاسفه
                      مهم اینه که ریشه ترس را ببینیم که بیشتر عدم اعتماد به بازار و هم چنین به تحلیلمان است...... خودمون را سرزنش نکنیم.....ما به همه چیز اشراف نداریم
                      تشکر بابت راهنمایی🙏🌹
                      معمولا تو بازارای صعودی سود خوب یا متوسط بازار رو میگرفتم هر چند که تو بازار نزولی همه رو پس میدم چون خود کنترلی ندارم برای نخریدن سهام طی مدتی که نزولیه ولی اینبار حتی همینم نشده تابحال
                      واشتباه خیلی بدترم خرید سهمی بی بنیاد مثل خبنیان از رو دست کاربر تمام بود که خلاصه تا اینجا هیچی
                      توبه کردم چندتا اشتباه رو فقط امیدوارم این یکی ختم بخیر بشه

نظر

• M.DALAHOO
                        ستاره‌دار (۲)
                        • فروردین ۱۴۰۱
                        • ۷۹۷

بورس ایران در سال ۱۴۰۴ با بازدهی ۴۸/۷ در صدی، بالاترین بازده ۵ سال اخیر را داشته است.

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • آبان ۱۳۹۹
                          • ۴۲۶۷

در این کشور پیش بینی سخت است چون اقتصاد و بازرهاش رو هیچ قاعده ای نیست . و منم معتقدم سرزنش خود بیهوده است هر چند برای همه پیش میاد
                          اگر میدونستیم که اهرمی موج ۱۴۰۰ را ۴ ماه پیش خریده بودیم و با مثبت امروز ۱۹۰% سود کرده بودیم

اشنائی هست سال قبل ملکی خریده اونم داره میناله که ای بابا ۲۰% بالاتر هم ملک را ازم نمیخرند و اگر فلان چیزو خریده بودم بهتر بود . میگه از کجا میدونستم جنگ میشه و رکود و تنش و ...
                          به قول ایدی گرامی پیمان که میگه اگر میدونستیم ابتدای سال قبل طلا میخریدیم ... ابتدای سال قبل چرا
                          همون ۵ سال پیش این موقع یا چند ماه قبلش که بورس به فنا رفته بود طلای گرم ۱ میلیونی یا اندک جزئی بالاتر خریده بودیم ...

فایده نداره این حرفها بجز سایش روان که برای همه مون پیش اومده . اگر فلانی میدونست قرار است بره مسافرت و تصادف کنه خانمش و یکی از بچه هاش کشته بشن چی ؟ میرفت ؟

نظر

• dornaa
                            Banned
                            • شهریور ۱۳۹۹
                            • ۱۷۹۷

الان هم دیرنشده

تبدیل به طلا کن

بروتخت بخواب

نظر

• dornaa
                              Banned
                              • شهریور ۱۳۹۹
                              • ۱۷۹۷

در اصل توسط b۴city پست شده است مشاهده پست
                              در این کشور پیش بینی سخت است چون اقتصاد و بازرهاش رو هیچ قاعده ای نیست . و منم معتقدم سرزنش خود بیهوده است هر چند برای همه پیش میاد
                              اگر میدونستیم که اهرمی موج ۱۴۰۰ را ۴ ماه پیش خریده بودیم و با مثبت امروز ۱۹۰% سود کرده بودیم

اشنائی هست سال قبل ملکی خریده اونم داره میناله که ای بابا ۲۰% بالاتر هم ملک را ازم نمیخرند و اگر فلان چیزو خریده بودم بهتر بود . میگه از کجا میدونستم جنگ میشه و رکود و تنش و ...
                              به قول ایدی گرامی پیمان که میگه اگر میدونستیم ابتدای سال قبل طلا میخریدیم ... ابتدای سال قبل چرا
                              همون ۵ سال پیش این موقع یا چند ماه قبلش که بورس به فنا رفته بود طلای گرم ۱ میلیونی یا اندک جزئی بالاتر خریده بودیم ...

فایده نداره این حرفها بجز سایش روان که برای همه مون پیش اومده . اگر فلانی میدونست قرار است بره مسافرت و تصادف کنه خانمش و یکی از بچه هاش کشته بشن چی ؟ میرفت ؟
                              ملک از سال۹۶ تا سال ۱۴۰۲ افزایش ۵سال بعد روپیشخورکرده واز تیررس خارج شد

منطقیش اینکه ۵سال خواب داشته باشه

دلیلش هم اینکه الان ملک رو حتی به قیمت سال قبل هم اجاره نمیکنند چه رسدکه بخرند

نظر

• dornaa
                                Banned
                                • شهریور ۱۳۹۹
                                • ۱۷۹۷

تشکر بابت راهنمایی🙏🌹
                                معمولا تو بازارای صعودی سود خوب یا متوسط بازار رو میگرفتم هر چند که تو بازار نزولی همه رو پس میدم چون خود کنترلی ندارم برای نخریدن سهام طی مدتی که نزولیه ولی اینبار حتی همینم نشده تابحال
                                واشتباه خیلی بدترم خرید سهمی بی بنیاد مثل خبنیان از رو دست کاربر تمام بود که خلاصه تا اینجا هیچی
                                توبه کردم چندتا اشتباه رو فقط امیدوارم این یکی ختم بخیر بشه
                                خداانشالله تادیرنشده به راه راست هدایتمون کنه انشاالله

درهمه امورزندگی

نظر

در حال کار...