در اصل توسط امیدازاد پست شده است
View Post
جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
-
سلام طیبدر اصل توسط طيب پست شده است View Post
عرض ادب
بله دل خوشی دارم🤔
فردا و نهایتا پس فردا این دل خوش بنده مشخص خواهد شد که از چه نوعی بوده
هر چند برام مهم نیست
موضوع اصلی در سهامداری رفتار عقلی که بر پایه اصول علمی منطبق باشد درست است نه احساسی
موضوعی که بنده عرض کرده ام ارزش ذاتی است که در حال حاضر اکثر شرکت های بازار سرمایه از ارزش ذاتی خود فاصله های زیادی دارند و بهمین دلیل حقوقی ها و حقیقی هایی که بر این مهم واقفند خریدهاشونو انجام میدهند
روند صعودی همچنان پابرجاست چه از منظر تکنیکالی و بنیادی
مخصوصا از منظر بنیادی قیمت سهام اکثر شرکت های بازار سرمایه خیلی جذاب هستند
ارادت
آدمی چه موجود آسیب پذیر و در عین حال غریبی است و در بعضی مواقع خیلی قوی
خیلی ها نفهمیدند و هنوز هم نمیفهمند زلیخا مرد بود
یادش گرامی
تاحالا 3تا پس فردا گذشت پس چی شد؟
🤔 1نظر
-
سلامدر اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Postبازاراصلا رهاشده...هیچ اراده ای انگار برای کمک به بازار نیست...قیمتها داره برمیگرده به شهریور....حتی تلاشی هم نمیشه..
اراده درکاربود بیشترسهمهااز 50 تا 100 درصد بالارفته بود
طمع چشمهارا کورکرده بود
درهمینجا تعدادی اعلان خطرکردن ولی امان ازطمع
🤢 2نظر
-
نقش سازمان تروریستی بورسو دیدیم حیف اکسیژن
نقش بازارگردان چیه
الان وآینده با ۱۰۰۰۰ زیان داره ۹۰۰ بازخرید میشه
اگه شرکتا برشکستن و تعطیلن اعلام کنید و از ما بازخریدشون کنید
عرضه مدیریت مثل اپ ساده هم ندارید
خیلی هنر میخاد ارزش دلاری بازارو برسونی زیر ۱۰۰م
با این همه عرضه جدید و صندوقهای سفته بازی که شدن بلای بازار.فقط شاخص سازی .تمومش کنید.یه انسان آزاده تو این خرابشده نیست یه حرکتی انجام بده.لعنت ۲ عالم بر سر شما.حرام باد تک تک ریالهای دریافتیتان
👍 6نظر
-
البته من به توصیه شما گوش دادم....ولی این ریزش رو تصور نمیکردم.....این که پول از بازار بیرون کشیده بشه به دلیل ترس ازجنگ منطقیه...اما حمایت نکردن بورس...تااین حدهم...دیگه خیلی غیرمنطقیه...پس این صندوق حمایت رو براکی نگه داشتن؟در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
سلام
اراده درکاربود بیشترسهمهااز 50 تا 100 درصد بالارفته بود
طمع چشمهارا کورکرده بود
درهمینجا تعدادی اعلان خطرکردن ولی امان ازطمع
🙏 1👍 1نظر
-
در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
سلام طیب
تاحالا 3تا پس فردا گذشت پس چی شد؟
سلام
چرا دروغ میگی؟!
فقط امروز یعنی یکروز اضافی ولی تحلیل فیلد نشده
چون روند همچنان صعودی است
بازهم به ادامه روند صعودی کاملا باور دارم چون نوع روند تغییر نیافته
بازهم تاکیدا عرض میکنم درصورتیکه اتفاق غیر منتظره ای رخ نده ادامه روند صعودی را شاهد خواهیم بود
👍 8نظر
-
✅ در بین شرکتهای بزرگ و شاخص ساز، بهترین گزارش و بیشترین سود را شبندر ساخته است.
در حال حاضر ارزنده ترین و سودساز ترین و بنیادی ترین سهم شرکتهای بزرگ، شبندر است.
آخرین گزارش شرکتهای بزرگ:
♦️شبندر ۹ ماهه حدود ۱۲۰ تومان سود ساخته است. قیمت سهم ۸۰۰ تومان و ارزش بازار ۳۷۰ هزار میلیارد تومان.
♦️فملی ۹ ماهه حدود ۷۰ تومان سود ساخته است. قیمت سهم ۱۳۷۰ تومان و ارزش بازار ۱۴۴۰ هزار میلیارد تومان.
♦️فولاد ۹ ماهه حدود ۳۰ تومان سود ساخته است. قیمت سهم ۳۴۶ تومان و ارزش بازار ۵۱۹ هزار میلیارد تومان.
♦️شپنا ۹ ماهه حدود ۸۵ تومان سود ساخته است. قیمت سهم ۷۰۰ تومان و ارزش بازار ۳۷۰ هزار میلیارد تومان .
✅ به نسبت قدرت بالای سودسازی و بهترین و ارزنده ترین سهم بنیادی و ارزش بازار، شبندر در اولویت اول قرار دارد.🌹
علاوه بر پتانسیل بالای سودسازی، طرح های توسعه ای بزرگی که شبندر در حال انجام آن است، آینده سودآوری سهم را تضمین میکند.
🙏 1نظر

نظر