کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خبری نیست بازار رم کرده. مگه باز کسی گفته ببینیم چه خواهد شد؟
من حداقل یک ماه با بازار هستم
قمار ترامپ و ملا سرانجام خوشی برای آخوند نخواهد داشت. 2 ماه بعد تنشها رو میاد. ترامپ نه پول میده نه به وعدش عمل میکنه . دندونای آخوندارو تا نکشه و تنکنه و تنمبانشونو دستشون نده دست بردار نیست . تنها اشکال کار فرصت کم دونالد خان است
درود،
خدا کند دروغشان راست باشد!
کمترین ضرر از دلار ۱۲۰ تومنی را بورس،و بیشترین منفعت را هم باز بازار سرمایه میبرد!
اگر این ریسکهای سیاسی/اقتصادی،بر سر بازار نباشد که فرض محال دلار ۱۲۰ تومانی شما و اون یک عده!خبر از رفع ریسکها میدهد،محتملا دکان دلاکی ارز و طلا و سرخطی ثبتنام خودرو تعطیل خواهد شد! در آنصورت چه جایی بهتر از بازار سرمایه؟!
با اینوجود،بهنظر حتی با رفع یا دفع میانمدت ریسکهای سیاسی/اقتصادی،بعلت مصائب و خسارات جنگ و سالها تحریم و کمداشت و حتی جلوگیری از خروج دفعی ارز،چنین ارقامی جایی در محاسبات اقتصادی ندارند!
الحاصل،سرمایه سهامدار خرد که در این سالها با الگوریتم و لگاریتم و آریتم! به باد فنا رفته و یک چندم شده،دلار هم پائین بیاید مختصر جبران مافاتی است!:)
البته دلار ۱۲۰ تومانی را مگر در «دکان پوستیندوز»بشود دید!
*دکان پوستین دوز
حکایت دو روباهی که شکار شدند و الباقی ماجرا....
منطق الطیر:
ماده میپرسد ز نر، کای رخنهجوی ما کجا با هم رسیم، آخر بگوی گفت اگر ما را بود از عمر بهر بر دکان پوستیندوزان شهر
....
ایرج میرزا:
یکی مویهکنان با جفت خود گفت که دیگر در کجا خواهیم شد جفت جوابش داد آن یک از سر سوز همانا در دکان پوستیندوز!
والسلام من اتبع الهدی!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
درود،
کمترین ضرر از دلار ۱۲۰ تومنی را بورس،و بیشترین منفعت را هم باز بازار سرمایه میبرد!
اگر این ریسکهای سیاسی/اقتصادی،بر سر بازار نباشد که فرض محال دلار ۱۲۰ تومانی شما و اون یک عده!خبر از رفع ریسکها میدهد،محتملا دکان دلاکی ارز و طلا و سرخطی ثبتنام خودرو تعطیل خواهد شد! در آنصورت چه جایی بهتر از بازار سرمایه؟!
با اینوجود،بهنظر حتی با رفع یا دفع میانمدت ریسکهای سیاسی/اقتصادی،بعلت مصائب و خسارات جنگ و سالها تحریم و کمداشت و حتی جلوگیری از خروج دفعی ارز،چنین ارقامی جایی در محاسبات اقتصادی ندارند!
الحاصل،سرمایه سهامدار خرد که در این سالها با الگوریتم و لگاریتم و آریتم! به باد فنا رفته و یک چندم شده،دلار هم پائین بیاید مختصر جبران مافاتی است!:)
*دکان پوستین دوز
منطق الطیر:
ماده میپرسد ز نر، کای رخنهجوی ما کجا با هم رسیم، آخر بگوی گفت اگر ما را بود از عمر بهر بر دکان پوستیندوزان شهر
....
ایرج میرزا:
یکی مویهکنان با جفت خود گفت که دیگر در کجا خواهیم شد جفت جوابش داد آن یک از سر سوز همانا در دکان پوستیندوز!
والسلام من اتبع الهدی!
درود،
شایعه از طرف خودتان نباشد؟
چون من جای درستوحسابیای و یا از تحلیلگری(نه خودخوانده)چنین چیزی ندیدم!
در ثانی،
اینکه شما دیروز گفتید و امروز فرض محال شایعهش پخش شد به معنای درستی و صحت کلام شما نیست.
سنایی در حدیقة الحقیقه میفرماید:
پسری احوَل از پدر پرسیدکای حدیث تو بسته را چو کلید گفتی احوَل یکی دو بیند چون من نبینم از آنچه هست فزون احول ار هیچ کژ شمارستی بر فلک مه که دوست چارستی
*احول:لوچ
القصه:
پسری با چشم لوچ به پدرش گفت که چه کسی گفته که احولها یکی را دو تا میبینند!اگر اینگونه بود من دو ماه آسمان را ،چهارتا میدیدم!
برقرار باشید!
درود،
*دکان پوستین دوز
منطق الطیر:
....
ایرج میرزا:
والسلام من اتبع الهدی!
ممکنه پیشبینی شما صحیح باشه
ولی تعداد زیادی از جماعتی که داخل بازار سرمایه هستن، ورودی های بعد از سال ۹۰ هستند که فقط سهام در دوران تحریم و همگام با افزایش افسارگسیخته قیمت ارز را درک کرده و رقص و سوددهی اوراق سهام در سایه تحریم و دلار را مشاهده کرده اند
در نتیجه از دید این افراد بدون وجود تحریم ، تنش و رشد دلار، سودی در بازار بورس وجود نخواهد داشت
احتمالا در صورت رفع تحریم، چشمها را باید شست، جور دیگر باید دید
در نتیجه از دید این افراد بدون وجود تحریم ، تنش و رشد دلار، سودی در بازار بورس وجود نخواهد داشت
درود بر شما،
از منظر سهامداری عرض میکنم:
نرخ ارز از ۹۹ تا امروز تقریبا ده برابر شده است.از استثنا که بگذریم آیا فعالان بورس میتواند ادعا کنند که از از آن تاریخ تا به امروز ۵ برابر سرمایه سابقشان سود کردهاند؟!
فرضا کرده باشند؛تورم چند درصد از این سود را خورده؟
این رالی افزایش افسارگسیخته نرخ ارز جز برای معدودی هیچ خیری نداشته است!و ملت همگی با هم فقیر شدهاند.
چه طرحهای توسعه و افزایش کارآمدی و راندمانی،نوسازی یا بروزرسانی خطوط تولید که بواسطه افزایش خشونتبار! نرخ ارز از دست رفته است.چه بازارهای صادراتیای که بروی محصولات ایرانی بواسطه تحریم بسته بوده یا مشمول تخفیف وحشتناک شده است!چه تعطیلیها بواسطه قطع گاز و برق و نرسیدن بموقع ماشینآلات که سود شرکتها را سوزانده است!
البته ارز و تحریم تنها عامل وضعیت فعلی ما نیست...اما حتی زمینهساز بسیاری از مفسدههای دیگر هم هستند.
ایران یکی از بکرترین نقاط زمین برای سرمایهگذاری است.اگر سن کار را مطابق اسناد OECD(Organisation for Economic Co-operation and Development) در نظر بگیریم،۱۵ تا ۶۴ ساله جمعیت کار محسوب میشود.با نظرداشت دهه شصتیها بعنوان پر جمعیتترین دهه جمعیتی کشور و لحاظ سال ۶۵ بعنوان سال میانی دهه،(۴۰ ساله)ایران طی حداکثر ۲۴ سال باید نهایت بهره برای را از پیک جمعیتی خود ببرد .البته وقت تنگ است و با توجه به افزایش جمعیت کشورهای همسایه در چپ و راست کشور (بویژه افغانستان و عراق) و مسائل دیگر،نظر شخصی من به ۱۰ تا ۱۵ سال برای جهش اقتصادی است.
حال با فرض افتادن ایران در ریل توسعه و بهرهمند شدن از مواهب عادیسازی روابط،ببینید که آیا ایران جای مناسبی برای سرمایهگذاری است یا فرضا فرانسه و انگلستان و بلژیک؟!جای شرح نیست اما میدانیم که میل سرمایهگذاران خارجی به کدام مناطق است و چرا.
کفبین یا آدمخیالاندیشی نیستم.اما به قول شما،به فرض رفع تحریم و افتادن ایران در ریل توسعه،چشمها را باید شست،جور دیگر باید دید.
ارزش دلاری بازار در معاملات دیروز به حدود 113 م دلار رسید که نشون می ده بازار به حد تعادلی که مد نظر اهالی بازار بود رسیده.
البته یک بخش مهم افزایش سریع ارزش دلاری بازار، به دلیل کاهش قیمت دلار بود نه رشد قیمت سهام
به هر حال از این پس راه شرکت های خوب از شرکت های ضعیف جدا میشه و سهامی که قراره تا آخر سال بازدهی بهتر از دلار بدن، همچنان صف خرید هستند اما سهامی که بازدهی در حد دلار و طلا (حدود 50 درصد) یا کمتر رو ممکنه بدن، دیروز و امروز با عرضه مواجه شدن و اگر گزارش های خوب جدید ندن، خریداران خوب هم نخواهند داشت...
بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
نظر