صبح دوستان بخیر و تبریک برای استارت برای بالای 50000
جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
به گزارش خبرنگار مهر،حسنعلی نوری مدیر کل انتخابات وزارت کشور در ساعت 9 صبح روز شنبه پنجمین سری نتایج آراء یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرد.
به گفته حسنعلی نوری تا این لحظه کل آراء ماخوذه 5.378.714 رای شمارش شده که آراء صحیح 5.211.245 رای است.
در شمارش اولیه به این شرح است:
حسن روحانی دو میلیون و 720 هزار144 رای
محمد باقر قالیباف 903 هزار و389رای
سعید جلیلی 670 هزار و 924 رای
محسن رضایی میر قائد536 هزار 725 رای
علی اکبر ولایتی 305 هزار و 529 رای
سید محمد غرضی 65 هزار و934 رای
=D>
نظر
-
شرانل و کهمدا هم تو بازار خوب مقاومت میشکونن دیگه دوستان..........آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/06/15, 08:23.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
نمیزارن یه گره بریم ولغدر و کی داد واتی و کی داره میده!!!؟؟؟ندید بابا
روحانی هم که شد 52 درصد.....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
-
-
-
دوستان که از خرید سهام جا موندن پیشنهاد بررسی سهم کفپارس رو دارم البته من نظرم روی این سهم مثبت هست ولی نیازه حتما بررسی بیشتری داشته باشید و رایزنی کنید این سهم تا دقایقی دیگه بازگشایی میشه ولی امکان بازگشایی در قیمت های احساسی رو هم باید مد نظر داشت.....این هم هدیه من به ادافی ها....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
اینکه شاخص جای رشد دارد و بعضی از تک سهمها بایستی صف خرید باشند و ... تا پایان سال کاملا مشخص است
ولی
این سبک معامله که همه بازار مثبت هست شاید برای روزهای آینده زیاد جالب نباشد پس بهتر است از روی جو گیری سهم خرید نشود و سهامهای پتانسیل دار در سبد باشد که در روزهای منفی هم ارزشش هویدا باشد...جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postاینکه شاخص جای رشد دارد و بعضی از تک سهمها بایستی صف خرید باشند و ... تا پایان سال کاملا مشخص است
ولی
این سبک معامله که همه بازار مثبت هست شاید برای روزهای آینده زیاد جالب نباشد پس بهتر است از روی جو گیری سهم خرید نشود و سهامهای پتانسیل دار در سبد باشد که در روزهای منفی هم ارزشش هویدا باشد...
دروود---حرفی سنجیده و تحلیلگرانه بود دوستان به این نوشته دوست خوبمون شاهین جان توجه کنید بازار در شرایط احساسی هر سهمی رو مثبت میکنه و لذا سهم خوب رو گرونتر بخرید بهتره تا سهم بد رو به هر حال بخرید و هیچ سهمی رو حتی مثلا خودرویی ها که اگه روحانی بشه قطعا براشون خوبه تا روند مثبت نشده نخرید و از این گروه وساپا و ولساپا پیشنهاد میشه....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط fatima پست شده است View Postسلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
آقا سعید به نطرتون کهمدا میخواد حرکتش شروع کنه؟ یا با شیران که داره فرصت میده عوض کنم؟
بسیار سپاسگزارمسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
نظر