جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • asir
    ستاره دار(4)
    • Jan 2013
    • 416

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    قبلا هم گفتم من به دلیل مسایل کاری با 2 صندوق درآمد ثابت و کارگزاری در ارتباط هستم

الان هم نه سهمی دارم که بخواهم بفروشم ! نه قصدی برای خرید دارم !

قبلا هم برای خرید و فروش از این روشها استفاده نکردم، و نمیکنم

اینجا افرادی هستند که علنا اعلام کرده اند فلان رانت را دارند یا داشته اند و سودش را هم برده اند ! یا با رانت خرید وفروش می کنند

شما هیچ واکنشی به آنها ندارید، اما اصرار دارید ثابت کنید من رانت دارم !
    ولی خانوم میناوی به شما توصیه میکنم در اولین فرصت به بازار سرمایه ورود کنید ممکنه زود دیر بشه اصن من که خجالت میکشم مثلا بگم قیمت سهم فولاد صد تومنه یا بقیه سهام معتبر بورسی که گاهن تا یک چهارم ارزش خود نزول کرده اند این بازی غول بازار میباشد که بورس ایران را به این روز انداخته الان وقت وقت خریده توصیه بنده به تمامی دوستان حاضر در این کار زار جنگی سهام اینه که این روزها در حد اخرین توان خود سهام بنیادی معتبر خریداری کنید چونکه خیلی زود دیر میشود وناراحتی وافسوس خرید نکردن در این روزها بیشتر از ناراحتی ضررهای این دوسال میباشد عاجزانه استدعا دارم خرید های خود را کامل گنید وبه اراجیف مشتی یاوه گو که بر علیه بازار اظهار نظر میکنند گوش فرا ندهید مدعای بنده حرکت شاخص در هفته اتی میباشد بدردو
    حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

نظر

• رهگذار
      عضو فعال
      • May 2011
      • 433

در اصل توسط جم1 پست شده است View Post
      دیروز همه فلزات در بازار جهانی شدید ریخته. چرا اینها مثبت شدند؟ به نظرت نمیخوان خالی کنن؟
      نه عزیز
      کف قیمت هستند.دلیلی برای خالی کردن نیست.
      کلیه نظراتم شخصی است.

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

ايشون خانوم نيست اقاست

شكل نوشتارش به خانوما نميخوره

البته به من ربطي هم نداره

در اصل توسط asir پست شده است View Post
        ولی خانوم میناوی به شما توصیه میکنم در اولین فرصت به بازار سرمایه ورود کنید ممکنه زود دیر بشه اصن من که خجالت میکشم مثلا بگم قیمت سهم فولاد صد تومنه یا بقیه سهام معتبر بورسی که گاهن تا یک چهارم ارزش خود نزول کرده اند این بازی غول بازار میباشد که بورس ایران را به این روز انداخته الان وقت وقت خریده توصیه بنده به تمامی دوستان حاضر در این کار زار جنگی سهام اینه که این روزها در حد اخرین توان خود سهام بنیادی معتبر خریداری کنید چونکه خیلی زود دیر میشود وناراحتی وافسوس خرید نکردن در این روزها بیشتر از ناراحتی ضررهای این دوسال میباشد عاجزانه استدعا دارم خرید های خود را کامل گنید وبه اراجیف مشتی یاوه گو که بر علیه بازار اظهار نظر میکنند گوش فرا ندهید مدعای بنده حرکت شاخص در هفته اتی میباشد بدردو
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• محمد 66
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2938

در اصل توسط asir پست شده است View Post
          با شما موافقم ، شاخص از همین محدوده باید رشدش شروع بشه ، امروز آخرین روز منفی بود .

چادرملو با حجم بسیار کم از -5 تا +5 بالا رفت ، این خیلی معنا داره ، قبلا هر موقع مثبت میشد حجم بسیار بالایی جابجا میشد .

یا ثمسکن تا لحظات پایانی حجم معاملاتش صفر بود که این مورد برای این سهم بی سابقه است .

حجم معاملات سهمهایی همچون شراز ، شبریز ، شسپا ، فارس ، فخوز ، کنور ، تایرا ، پکرمان ، فباهنر ، فولاژ ، وصندوق ، تیپیکو ، سفارس ، سیدکو و ... رقمی حدود 10 میلیون تومانه ، فروشنده توی بازار نیست ، زمانی که فروشنده نباشه محکوم به رشد خواهد بود چون خریداران هم تا یک زمانی صبر میکنند .

نظر

• امام قلی خان
            عضو فعال
            • Aug 2015
            • 1542

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
            با شما موافقم ، شاخص از همین محدوده باید رشدش شروع بشه ، امروز آخرین روز منفی بود .

چادرملو با حجم بسیار کم از -5 تا +5 بالا رفت ، این خیلی معنا داره ، قبلا هر موقع مثبت میشد حجم بسیار بالایی جابجا میشد .

یا ثمسکن تا لحظات پایانی حجم معاملاتش صفر بود که این مورد برای این سهم بی سابقه است .

حجم معاملات سهمهایی همچون شراز ، شبریز ، شسپا ، فارس ، فخوز ، کنور ، تایرا ، پکرمان ، فباهنر ، فولاژ ، وصندوق ، تیپیکو ، سفارس ، سیدکو و ... رقمی حدود 10 میلیون تومانه ، فروشنده توی بازار نیست ، زمانی که فروشنده نباشه محکوم به رشد خواهد بود چون خریداران هم تا یک زمانی صبر میکنند .
            هنوز خجالت نمیکشی بودن خان؟تحلیل مینوشتی اشکالی نداشت اما مسخره بازی در میاوری وقتی هر روز میگویی امروز آخرین روز منفی بود. بعد هم ریش و قیچی دست خودت میباشد و میایی یک دروغ سر هم میکنی که منظورم فلان بود و بیسار بود. یک صدم ایرج خان با مردم صداقت نداری و همه را سرکار گذاشته ای.مرگ بر مسخره کنندگان
            نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
            از هم ندوشیم.
            با هم بنوشیم.

نظر

• محمد 66
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2938

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
              هنوز خجالت نمیکشی بودن خان؟تحلیل مینوشتی اشکالی نداشت اما مسخره بازی در میاوری وقتی هر روز میگویی امروز آخرین روز منفی بود. بعد هم ریش و قیچی دست خودت میباشد و میایی یک دروغ سر هم میکنی که منظورم فلان بود و بیسار بود. یک صدم ایرج خان با مردم صداقت نداری و همه را سرکار گذاشته ای.مرگ بر مسخره کنندگان
              تحلیلهای من میان مدتیه ، در تایپیک شاخص کل قرار شد شاخص 85 هزار واحد را تا شب عید به شما و ایرج خان نشان دهم و این کار را انجام خواهم داد ، فقط صبر کن .

حق فولاد 50 تومانی هم یادم باشه بهت نشان بدم .

نظر

• anahita
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 769

دوستان ، بازار دیگر بازار قبل نیست نمیشود به راحتی سقف و کف برایش تعیین کرد . خیلی از پارامترها عوض شده و دیگر قابل اتکا نیستند . همدیگر را نکوبید که هیچ نفعی در آن نیست .
                *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• m.hossein
                  Banned
                  • Nov 2013
                  • 3031

برخیز ز خواب تا شرابی بخوریم ..... زان پیش که زمانه تابی بخوریم.

کین چرخه ستیزه جوی ناگه روزی...... چندان ندهد زمان که ابی بخوریم.

.........................
                  با سلام . این قیمت ازاد سازی بلیط ها ی هواپیمایی به کجا رسید.

نظر

• seraj
                    ستاره دار(2)
                    • Feb 2012
                    • 2064

صف فولای بخاطر افزایش سرمایه اونهم طی دو سال اونهم عمدتا از آورده واقعا نوبره !
                    نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

فلوله داران گرامی...حواسشون به 160 باشه...نباید بشکنه...حمایت روانیه مهمیست........
                      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• محمد 66
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2938

خودرویی ها تا ظهر صف خرید خواهند بود ، شاخص بخواد بالا بره لیدر گروه خودرو خواهد بود .

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
                          خودرویی ها تا ظهر صف خرید خواهند بود ، شاخص بخواد بالا بره لیدر گروه خودرو خواهد بود .
                          اونوقت اگر صف نشدند چی؟؟...یک ناهار شرط ببندیم؟:D

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10190

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                            اونوقت اگر صف نشدند چی؟؟...یک ناهار شرط ببندیم؟:D
                            ایشون نظراتشون میان مدتیه یعنی تا ظهر شش ماه بعد هم میتونه صف خرید بشه!:D
                            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

خودرویی ها لیدر بودن ممکنه غلط باشه ولی دارن خوب میخرن خودوریی ها رو امکان نوسان و یه سریا صف شدن هست

مثلا خکمک پولبکش تموم شده و ممکنه صف شه
                              زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• Senator1989
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 2577

خکمک رو تا اخر سال 25% بالاتر میبینم 110 تومن یعنی

نظر

در حال کار...
                                X