جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حمید89
    عضو فعال
    • Apr 2013
    • 378

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط hamid888 پست شده است View Post
    دوست عزیز بازم خوب بود که به مردم وام می دادند و می تونستند پس بگیرند الان که به سرمایه دار وام می دن شرکت رو نخوابونن بعد سرمایه دار حاضر به پس دادن وام نیست و در کل وام هم جای دیگه هزینه می شه
    دولت فقط داره جلو می ره اما نمی دونه چی کار کنه سرمایه دار داره از قوانین سو استفاده می کنه شرکتها رو زیان دیده معرفی می کنن فقط وام بگیرن بیشتر شرکت ها هم تو کار دلالی هستند نه تولید دولت هم بهشون فشار بیاره می گن شرکت رو می خوابونیم و 1000 نفر رو بی کار می کنیم خب دولت مجبوره مدرا کنه تا کی گندش دربیاد با این روش این سیاست زیاد پایدار نیست الان هم که دولت پولی نداره وام بده شرکت ها هم زدن تو کار اخراج پرسنل تا دولت رو زیر فشار بزارند برای گرفتن وام
    فقط می تونم بگم خصوصی سازی شرکت ها واقعا اشتباه بود که نشون دادن مردم در دولت جمهوری اسلامی اندازه ببخشید یک پهن هم ارزش ندارن
    این وامهایی که پس ندادند نه مال دوران خاتمیست و نه روحانی
    همین کارخانه هایی که تعطیل میشوند هم با وامهای دکتر و بدون توجیه اقتصادی ساخته شدند
    نمونش هم سیمان خرم اباد. منتظر پتروشیمیهای کیلوییش هم هستیم که هر دهاتی میرفت یکی میزد.
    موج ورشکستگی اونها هم در راه خواهد بود با این قیمتهای جهانی.
    شما برو داستان وام 6500 میلیارد تومانی محمدعلی رستمی صفا رو بخون متوجه میشی
    وام گرفته تا واردات انجام بده و صنعت داخل رو به فنا بده.
    اون همه دلار که تبدیل به ریال شد هم تورم ایجاد کرد و هم واردات بی رویه و هم تبدیل به وامهایی شد که هیچ وقت برنمیگردد.
    عوضش پول پیمانکاران را نمیداد و خیلیها رو به فنا داد

نظر

• Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
      الان برن یقه اون صادق محصولی که تو سوآپ نفت صدام نقش داشت رو بگیرند چون خودش گفته بود سرمایه من پشتوانه انقلاب و نظام هست سال 88 ایشون تو مجلس گفت 280 میلیارد تومن !!!! سرمایه داره ! الان مطمئنا شده 1500 میلیارد تومن!!!

خوب انتخابات و وزیر شدن خرج داشت که داد الان هم نظام بره در خونش ازش پول طلب کنه چرا سهامدار باید فقط ضرر کنه !
      آقا اونها خودی هستن ما سهام دارا رعیت اصلا حقی برای ماها قائل نیستن. چرا انتخابات 88 رو دادن دست این آدم؟ آتویی که سر 88 از نظام دارن امثال صادق محصولی و قاضی مرتضوی رو بیمه می کنه

نظر

• FARIBORZ NAEL
        ستاره دار(2)
        • Jan 2015
        • 1837

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        متوسط فروش نفت هر بشکه در زمان خاتمی در لینکی که فرستادی (درست یا غلط) نوشته 22.76 دلار !

یعنی حدودا 60 درصد بیشتر از 14 دلاری که شما عنوان کردید !!!

فقط ادعا می کنید ! حالا یکبار خودت حساب کن !

این خبرگزاریها معلوم نیست درست حساب کرده باشند.

برخی شان قیمت هر سال نفت ایران را در 8 سال جمع می کنند تقسیم بر 8 می کنند ! می گویند متوسط !!!

در حالی که این غلط است چرا که مقدار فروش هر ساله متفاوت است و باید میانگین وزنی گرفته شود !

این لینک شما نگفته که چطوری حساب کرده اما در هر حال با 14 دلار ادعایی شما 60% اختلاف داره !!!

متوسط قیمت زمان احمدی نژاد را هم حساب کن ! ببین با 140 دلار ادعایی شماها چقدر تفاوت دارد !!!
        یکبار دیگه به طور کامل بخون
        1-در این گزارش به صراحت گفته است که دولت احمدی نژاد از اواخر دوره اول آمار دقیقی ارائه نکرده!

2-گزارش به صورت سالیانه است(نه ماهیانه و یا روزانه)

انصاف چکیده خصایل انسانی است که متاسفانه شما نداری و در محمود ذوب شده ای.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
        آن حلقه زنجیر همان است که بودست
        نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

جناب علیرضا را نمی دانم اما یادم هست که اروم بورس اعتقاد به افزایش 2-3 هزار واحدی شاخص تحت شرایطی داشت در آن زمان ها !

که این زیاد با آثار کاهش قیمت های جهانی که فرمودید جور در نمیاد !

البته طرفداران برجام که همه مدعی افزایش شدید شاخص بودند بوِیژه در آذرماه !

که این هم با کاهش قیمت های جهانی جور در نمیاد !!!

اقا سجاد تاج سر من هستن و تحلیل هاشون ناب و بی منت

حالا هر چی گفتن ما خشمون میاد ربطی هم به وطن فروشا نداره
          زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• علیرضا123
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1605

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
            در اصل ایران نیست پوله ایرانه!!

ریال در مقابل دلار حرفی برای گفتن نداره!

دوره بستن هرمز و ترمز تموم شده چون ذخایر امریکا سر به فلکه!

شاید تا 50 سال دیگه ما نفت وارد کنیم از اونا!
            جالب است که ادعا کردند تنگه هرمز را میبندند...فردای اون روز امارات و عربستان قراردهای خرید تسلیحات از امریکا را هر کدام به مبلغ 3.5 و 3 میلیارد دلار منعقد کردند...یعنی واقعا ما جهان سومیها سر کار هستیم..

نظر

• قمار باز حرفه ای
              Banned
              • Oct 2014
              • 647

مدیر محترم سایت

اگه قرار نیست جلوی پست های سیاسی در این تاپیک گرفته بشه شفاف بیان کنید

کاری نداره که اگه بنا به تخلف باشه منم هر روز میام کلی مطلب از همه روزنامه ها کپی و پیست میکنم

اونوقت دیگه اگر کسی مطالب من پاک کنه نمیتونم خیلی محترمانه برخورد کنم

کاربران خاطی از هر حزب و جناحی باید جلوشون گرفته بشه و مسدود بشن

در غیر اینصورت من هم 3 سوت مثل خودشون رفتار میکنم اما به مراتب شدیدتر و هولناک تر:D

این گفتم ی وقت نگی قمار قبلش چیزی نگفت

در ضمن من به حبس عادتی دیرینه دارم:)

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10169

جناب علیرضا را نمی دانم اما یادم هست که اروم بورس اعتقاد به افزایش 2-3 هزار واحدی شاخص تحت شرایطی داشت در آن زمان ها !

عجب آدمی هستی تو ،مگه سه هزار واحد بالا نرفت؟
                چشمات رو بستی و دهنت رو باز میکنی و هرچی از دهنت در میاد میگی؟
                الان مدارکش رو برات بالا میارم.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                  جالب است که ادعا کردند تنگه هرمز را میبندند...فردای اون روز امارات و عربستان قراردهای خرید تسلیحات از امریکا را هر کدام به مبلغ 3.5 و 3 میلیارد دلار منعقد کردند...یعنی واقعا ما جهان سومیها سر کار هستیم..
                  علیرضا جان این مثال همیشه در خاطرت باشه

از ان نترس که هایو هوی دارد از ان بترس که سر به زیر دارد!

اینا قمپوز زیاد در میکنن
                  زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10169

در اصل توسط قمار باز حرفه ای پست شده است View Post
                    مدیر محترم سایت

اگه قرار نیست جلوی پست های سیاسی در این تاپیک گرفته بشه شفاف بیان کنید

کاری نداره که اگه بنا به تخلف باشه منم هر روز میام کلی مطلب از همه روزنامه ها کپی و پیست میکنم

اونوقت دیگه اگر کسی مطالب من پاک کنه نمیتونم خیلی محترمانه برخورد کنم

کاربران خاطی از هر حزب و جناحی باید جلوشون گرفته بشه و مسدود بشن

در غیر اینصورت من هم 3 سوت مثل خودشون رفتار میکنم اما به مراتب شدیدتر و هولناک تر:D

این گفتم ی وقت نگی قمار قبلش چیزی نگفت

در ضمن من به حبس عادتی دیرینه دارم:)
                    همش زیر سر یه نفره.
                    من چندین بار اخطار دادم ولی کو گوش شنوا.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علیرضا123
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1605

بنده که هیچوقت ادعای افزایش رشد شاخص را نداشتم...اروم بورس عزیز هم نداشت...یادمه دو هفته پیش در همین تاپیک پست زد که این بازار ارزش این را داره که 10 درصد سرمایه وارد بازار کرد...من شخصا تحلیلهاش را دنبال میکنم چون هم صادقانه مینویسه و هم سواد بورسی خوبی داره...
                      خواهشا خانم میناوی جو ایجاد نکنید...من نمیدونم شما چرا اینقدر اصرار دارید فضای اینجا را متشنج کنید؟؟؟؟

نظر

• Senator1989
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 2577

وزارت خزانه داری انگلستان میگه بابک زنجانی اسمش از لیست تحریم ها خارج شده و ایشون تو انگلستان حساب و سرمایه داره

چند روز بعد سخنگوی دستگاه قضا میاد جلوی دوربین میگه این فرد انجا هیچ حسابی نداره !!!!!!!

برادر دالتون ها میاد از بابک زنجانی تقاضایی باج و خراج توپول میکنه فیلمش رو عالم و ادم میبینن هیچ کس باهاش کاری نداره !!!

قاضی مرتضویی هم که قربانش برم از یوسف پیغمبر برای این نظام پاکتر و مقدس تر هست

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35705

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          همش زیر سر یه نفره.
                          شما پستهای دوستانت را چون موافق هستی و زیرش تشکر میزنی سیاسی نمی دانی!

فقط پستهایی که خوشت نمیاد را سیاسی میدانی حتما !

نظر

• قمار باز حرفه ای
                            Banned
                            • Oct 2014
                            • 647

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                            همش زیر سر یه نفره.

5 نفری میشن

اگه درست نشه منم میام وسط میشیم 6 نفر:)

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35705

در اصل توسط حمید89 پست شده است View Post
                              این وامهایی که پس ندادند نه مال دوران خاتمیست و نه روحانی
                              همین کارخانه هایی که تعطیل میشوند هم با وامهای دکتر و بدون توجیه اقتصادی ساخته شدند
                              نمونش هم سیمان خرم اباد. منتظر پتروشیمیهای کیلوییش هم هستیم که هر دهاتی میرفت یکی میزد.
                              موج ورشکستگی اونها هم در راه خواهد بود با این قیمتهای جهانی.
                              شما برو داستان وام 6500 میلیارد تومانی محمدعلی رستمی صفا رو بخون متوجه میشی
                              وام گرفته تا واردات انجام بده و صنعت داخل رو به فنا بده.
                              اون همه دلار که تبدیل به ریال شد هم تورم ایجاد کرد و هم واردات بی رویه و هم تبدیل به وامهایی شد که هیچ وقت برنمیگردد.
                              عوضش پول پیمانکاران را نمیداد و خیلیها رو به فنا داد
                              خیلی سخت نیست، یه سری بزن به اداره حقوقی و وصل مطالبات یکی از بانکهای دولتی

ببین پرونده های حقوقی که الان برای عدم باز پرداخت هنوز در جریان هست و به جایی نرسیده مربوط به چه سالهایی هست !

اکثر فعالان اقتصادی که از کانالهای سیاسی طرفدار دولت خاتمی و هاشمی وام گرفته بودن، بعد از آمدن احمدی نژاد در اقدامی نسبتا هماهنگ ، بازپرداخت وامهاشون رو متوقف کردن !

خرده پاها که حامی نداشتن رو نمیگم ! گردن کلفت هاشون که حامیان سیاسی داشتن ! همون لیست معروف

با اطلاع موثق میگم هنوز در بانکها پرونده حقوقی از سال 74-76-78-82 باز هست که چند صد میلیون تومان فقط حق الوکاله پرداخت شده براش ! و همینجور مونده !

همیشه هم سهم وامی که به سیاسیون رسیده به مراتب بیشتر از وامی بوده که به مردم معمولی پرداخت شده !

و اتفاقا در بازپرداخت هم ، مردم به مراتب بهتر عمل کردن تا سیاسیون !

یکی از سیاسیونی که در دولت خاتمی وام سنگین گرفته و هنوز هم پرداخت نکرده ، پسر یکی از مراجع معروف ! هست ! رقمش سر به فلک می زند !

هر دفعه هم وزیر اقتصاد می رود پیش این مرجع ! بلافاصله از حرام بودن دیرکرد و جرایم می گوید و .... !

الان دلار تبدیل به ریال نمیشه ؟؟؟ پس این 900 هزار میلیارد نقدینگی که 400 هزار میلیاردش در 2 سال روحانی ایجاد شده از کجا تبدیل به ریال شده ؟؟؟

نظر

• Senator1989
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 2577

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                                آقا اونها خودی هستن ما سهام دارا رعیت اصلا حقی برای ماها قائل نیستن. چرا انتخابات 88 رو دادن دست این آدم؟ آتویی که سر 88 از نظام دارن امثال صادق محصولی و قاضی مرتضوی رو بیمه می کنه
                                رویت حساب های بانکی مسئولین از نظر این جماعت حرام ولی قطع یارانه مردم اختلاس ضربه زدن به سرمایه مردم تو موسسات و بورس حلال تولید ماشین های مقوایی و الوده کردن طبیعت و از بین بردن جنگل ها و طبیعت بکر هم که جوک شده

نظر

در حال کار...
                                X