جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3997

پاسخ : جــــو بــــازار

آيا سهامي كه ربطي به قيمتهاي جهاني ندارد بايد منفي باشد بخاطر اينكه الباقي بازار منفي شده ؟

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7515

در اصل توسط sharifi پست شده است View Post
      شما بخر من هر وقت بالا بره میخرم بالاتر میفروشم امیدوام مثل بعضی ها نخری یک ماه دیگه 20 درص د از قیمت خریدت پایینتر بیاد حد ضرر هم داشته باش
      شریفی جان بله حواسم هست و از راهنمایی خوب شما سپاسگزارم
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• قمار باز حرفه ای
        Banned
        • Oct 2014
        • 647

بازار به صغیر و کبیر رحم نمیکنه

کل بازار منفی شده

اوضاع خیلی بی ریخت شده یکی این تحریما رو برگردونه :D

نظر

• جم1
          عضو عادی
          • Dec 2013
          • 106

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          اغلب میگن بدترین وضعیت و اشتباه ترین سیاستها در بعد از انقلاب داره اجرا میشه !

شما با یک فرض خیلی ساده دارید در مورد یک موضوع پیچیده براحتی حکم صادر می کنید !

واقعا فکر میکنید که طیب نیا در مقابل سرمایه دارها ایستاده؟؟؟؟

پس باید وضع بی سرمایه ها خیلی بهتر شده باشه ! شما که میگید خرید راحت شده برای قشر کارمند و کارگر !! پس چرا تقاضا نمیاد در بازار ؟؟؟

همه میگن رکود هست و بازار تقاضایی نداره !

اتفاقا طیب نیا همون اول کار که اومد بزرگترین باج را به سرمایه دار ها داد !!

گفت هر کی پول داره دیگه نگران نباشه ! سقف نرخ سود را بر میدارم تا آزاد باشه ! هر کی پول داره بیاره بدون ریسک 30-40 % سود میدم بهش !

همه از بازارها بردن دو دستی تقدیم کردن ! و آخر هر ماه راحت بدون ریسک و استرس تولید و رصد کردن بازارهای موازی و باراهای جهانی و تحقیق برای سرمایه گذاری و ... سود میره به حسابشون !!!

اونوقت شما دلت خوشه که کارگر و کارمند راحت دارن خرید میکنن و ...
          درود بر شما
          سرکار خانم، با افزایش قدرت خرید کارمند و کارگر، بازارهای پولی و سرمایه ای رشد زیادی نمیکنن چون این اقشار صرفاً مایحتاج اولیه زندگی را راحت تر تهیه میکنن
          دلیل و منطق من هم کاملا روشن و ساده است: بازار راکد موجب کسر قیمت شده در حالی که حقوق کارمندان بیش از تورم رشد کرده.
          حرفم هم کاملا غیر سیاسی است. همانطور که خیلی از دوستان به طرح مسکن مهر احمدی نژاد خوشبین نیستند ولی من آن را افتخار احمدی نژاد و جمهوری اسلامی میدانم و همیشه از آن دفاع کرده ام. سیاست اقتصادی روحانی هم به همین صورت
          بگذارید از جار و جنجال مشتی افراد لوده و هرزه زبان که به هر دولتی میرسند فحاشی میکنند رد شویم. گذر زمان به همه اجازه میده که بدون تعصب و فارغ از منافع لحظه ای قضاوت کنن
          پیروز باشید

نظر

• علیرضا123
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1605

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
            آيا سهامي كه ربطي به قيمتهاي جهاني ندارد بايد منفي باشد بخاطر اينكه الباقي بازار منفي شده ؟
            بهر حال ...متاسفانه خیلی وقته بازار تحلیلی نیست...روز به روز فقط استاد های بازار زیاد میشند...وگرنه 90 درصد افراد با تحلیل خرید و فروش نمیکنند

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35705

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
              1- چرا باید جلو سرمایه دار ایستاد؟ آنجه بد است فقر است 2- قدرت خرید قشر متوسط و پایین جامعه بوسیله تورم 4 نعل سال 90 و 91 از بین رفته، 3- بعد از هر تورم شدید رکود حتمی است
              من نگفتم باید جلوی سرمایه دار ایستاد ! شما پست کاربر جم رو بخون !

من گفتم طیب باجی به مراتب بزرگتر از آرامش بازاری که شما فکر می کنید برای کارگر و کارمند ایجاد شده ! به سرمایه داران داده

ایشون فکر میکنه چون تورم مثل سالهای قبل نیست پس وضعیت قشر ضعیف و متوسط بهتر شده ! در حالیکه در همین 2 سال چندین برابر آنچه که سرمایه داران با پولشان می توانستند در بازار پر رونق و با تورم زیاد کسب کنند به راحتی توسط نرخ سود بالا گیرشان آمده

حالا در آینده خواهید دید که فاصله دهکهای درآمدی جامعه از 92 به بعد و روی کار آمدن دولت روحانی چقدر زیادتر شده

نکته بعدی اینکه تورم قدرت خرید مردم را در 90-91 کاهش داده ! دولت قبل میگفت به طرف تقاضا که مردم باشن کمک مالی بکنیم تا این وضعیت جبران بشه ! همه کارشناسان و مجلس و اقتصاد دانان و ... به قول لاریجانی نظام ! مخالف بودن !

میگفتن یارانه به تولید بده !!! یعنی همین کاری که الان دولت روحانی با خودروسازان کرد ! و همه کارشناسان مخالف بودن !!

دولت روحانی هم برای همین آوردند سر کار ! که طرف تقاضا را تقویت نکند !

در حالیکه همانطور که شما گفتید وقتی قدرت خرید از بین رفته به خاطر تورم شدید، پس باید این قدرت خرید تقویت بشه ! اگر تقویت نشه اونوقت منجر به رکود در بازارها خواهد شد !

که دولت روحانی طرف تقاضا را تقویت نکرد ! و به رکود بیشتر دامن زد و هر روز هم بیشتر می شود با این وضعیت

نظر

• قمار باز حرفه ای
                Banned
                • Oct 2014
                • 647

استاد تحلیل بنیادی شبکه 5 داره صحبت میکنه

نظر

• علیرضا123
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1605

من نگفتم باید جلوی سرمایه دار ایستاد ! شما پست کاربر جم رو بخون !

من گفتم طیب باجی به مراتب بزرگتر از آرامش بازاری که شما فکر می کنید برای کارگر و کارمند ایجاد شده ! به سرمایه داران داده

ایشون فکر میکنه چون تورم مثل سالهای قبل نیست پس وضعیت قشر ضعیف و متوسط بهتر شده ! در حالیکه در همین 2 سال چندین برابر آنچه که سرمایه داران با پولشان می توانستند در بازار پر رونق و با تورم زیاد کسب کنند به راحتی توسط نرخ سود بالا گیرشان آمده

حالا در آینده خواهید دید که فاصله دهکهای درآمدی جامعه از 92 به بعد و روی کار آمدن دولت روحانی چقدر زیادتر شده

نکته بعدی اینکه تورم قدرت خرید مردم را در 90-91 کاهش داده ! دولت قبل میگفت به طرف تقاضا که مردم باشن کمک مالی بکنیم تا این وضعیت جبران بشه ! همه کارشناسان و مجلس و اقتصاد دانان و ... به قول لاریجانی نظام ! مخالف بودن !

میگفتن یارانه به تولید بده !!! یعنی همین کاری که الان دولت روحانی با خودروسازان کرد ! و همه کارشناسان مخالف بودن !!

دولت روحانی هم برای همین آوردند سر کار ! که طرف تقاضا را تقویت نکند !

در حالیکه همانطور که شما گفتید وقتی قدرت خرید از بین رفته به خاطر تورم شدید، پس باید این قدرت خرید تقویت بشه ! اگر تقویت نشه اونوقت منجر به رکود در بازارها خواهد شد !

که دولت روحانی طرف تقاضا را تقویت نکرد ! و به رکود بیشتر دامن زد و هر روز هم بیشتر می شود با این وضعیت
                  لطف کنید مطالب سیاسی را در تاپیک نبض سیاست بزنید

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35705

در اصل توسط جم1 پست شده است View Post
                    درود بر شما
                    سرکار خانم، با افزایش قدرت خرید کارمند و کارگر، بازارهای پولی و سرمایه ای رشد زیادی نمیکنن چون این اقشار صرفاً مایحتاج اولیه زندگی را راحت تر تهیه میکنن
                    دلیل و منطق من هم کاملا روشن و ساده است: بازار راکد موجب کسر قیمت شده در حالی که حقوق کارمندان بیش از تورم رشد کرده.
                    حرفم هم کاملا غیر سیاسی است. همانطور که خیلی از دوستان به طرح مسکن مهر احمدی نژاد خوشبین نیستند ولی من آن را افتخار احمدی نژاد و جمهوری اسلامی میدانم و همیشه از آن دفاع کرده ام. سیاست اقتصادی روحانی هم به همین صورت
                    بگذارید از جار و جنجال مشتی افراد لوده و هرزه زبان که به هر دولتی میرسند فحاشی میکنند رد شویم. گذر زمان به همه اجازه میده که بدون تعصب و فارغ از منافع لحظه ای قضاوت کنن
                    پیروز باشید
                    منظورم از اینکه شما میگید کارمند و کارگر دارن خرید میکنن راحت و من گفتم پول نمیاد در بازار، منظورم از بازار ، بورس نبود همون بازارهای کالایی هست

همه بازارهایی کالایی و مصرفی در رکود هستن !

اتفاقا قشر ثروتمند و طبقه بالا که همیشه خرید داشته و الان هم داره در بازار مصرفی، اونی که به رکود منجر کرده بازار رو توقف خرید همین طبقه متوسط وروبه پایین هست

شما مطمئن باش اگر بازار مصرفی رشد کنه و بازارهای کالایی رونق داشته باشه، کم کم این رونق در فروش و صورتهای مالی شرکتها دیده میشه و بازار سرمایه هم تاثیر می پذیره

اما وقتی شرکت های دارویی و غذایی هم مشکل فروش دارند چه توقعی از بورس میشه داشت

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3356

حسن آقا برامون شاخص 61300 آورده
                      ظاهرا از خرید جامونده خود حسن میخواد 61300 خریدش انجام بده همراه با آقا جواد

نظر

• جم1
                        عضو عادی
                        • Dec 2013
                        • 106

منظورم از اینکه شما میگید کارمند و کارگر دارن خرید میکنن راحت و من گفتم پول نمیاد در بازار، منظورم از بازار ، بورس نبود همون بازارهای کالایی هست

همه بازارهایی کالایی و مصرفی در رکود هستن !

اتفاقا قشر ثروتمند و طبقه بالا که همیشه خرید داشته و الان هم داره در بازار مصرفی، اونی که به رکود منجر کرده بازار رو توقف خرید همین طبقه متوسط وروبه پایین هست

شما مطمئن باش اگر بازار مصرفی رشد کنه و بازارهای کالایی رونق داشته باشه، کم کم این رونق در فروش و صورتهای مالی شرکتها دیده میشه و بازار سرمایه هم تاثیر می پذیره

اما وقتی شرکت های دارویی و غذایی هم مشکل فروش دارند چه توقعی از بورس میشه داشت
                        اتفاقا صورت های مالی همین دو گروه نشون میدن که با وجود سیاست های انقباضی دولت، فروش اونها به طور چشمگیر کم نشده. شما که خیلی بهتر از من از صورتهای مالی خبر دارید چرا این فرمایش را میگید؟

نظر

• djdream
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 3997

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                          بهر حال ...متاسفانه خیلی وقته بازار تحلیلی نیست...روز به روز فقط استاد های بازار زیاد میشند...وگرنه 90 درصد افراد با تحلیل خرید و فروش نمیکنند
                          خيلي با عكس آواتارت حال كردم. بله مشكل بازار عدم وجود تحليل است. بنده در حال خريد هستم و خريدهاي قبلي را كه در سود خوبي هستم نگهداري ميكنم. به نظرم قيمت بعضي سهام ها خنده دار است. همه چي گرونه الا سهام. البته سهام خوب و آينده دار نه هر سهمي. شما برو يدونه هنونه شب يلدا بخر 20 تومن پولشه اونوقت بعضي سهم ها ....

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35705

در اصل توسط جم1 پست شده است View Post
                            اتفاقا صورت های مالی همین دو گروه نشون میدن که فروش اونها به طور چشمگیر کم نشده. شما که خیلی بهتر از من از صورتهای مالی خبر دارید چرا این فرمایش را میگید؟
                            بستگی داره با کجا مقایسه کنید !

سالها فروش این شرکتها بطور کمی نه ریالی منظورم مقدار فروش هست، روبه رشد بوده !

الان نه تنها روبه رشد نیست بلکه کاهش نسبی هم داشته !

این کاهش نسبی رو اگر با کاهش فروش مطلق شرکتهای گروه سیمانی مثلا مقایسه کنید ، بله وضعیت فروش اینها نسبت به سیمانی ها بهتر هست

اما اگر با روند فروش سالهای قبلشون مقایسه کنید، کاملا معلومه که اینها هم در رکود هستند !

واضح هست که دارو و غذا مایحتاج ضروری هست، با توجه به میزان جمعیت مصرف همیشه وجود داره ! اما بحث ما برای رکود میزان رشد مصرف هست که نسبت به سالهای قبل در شرکتهای این گروهها هم کاهش یافته !

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7515

من نگفتم باید جلوی سرمایه دار ایستاد ! شما پست کاربر جم رو بخون ! من گفتم طیب باجی به مراتب بزرگتر از آرامش بازاری که شما فکر می کنید برای کارگر و کارمند ایجاد شده ! به سرمایه داران داده ایشون فکر میکنه چون تورم مثل سالهای قبل نیست پس وضعیت قشر ضعیف و متوسط بهتر شده ! در حالیکه در همین 2 سال چندین برابر آنچه که سرمایه داران با پولشان می توانستند در بازار پر رونق و با تورم زیاد کسب کنند به راحتی توسط نرخ سود بالا گیرشان آمده حالا در آینده خواهید دید که فاصله دهکهای درآمدی جامعه از 92 به بعد و روی کار آمدن دولت روحانی چقدر زیادتر شده نکته بعدی اینکه تورم قدرت خرید مردم را در 90-91 کاهش داده ! دولت قبل میگفت به طرف تقاضا که مردم باشن کمک مالی بکنیم تا این وضعیت جبران بشه ! همه کارشناسان و مجلس و اقتصاد دانان و ... به قول لاریجانی نظام ! مخالف بودن ! میگفتن یارانه به تولید بده !!! یعنی همین کاری که الان دولت روحانی با خودروسازان کرد ! و همه کارشناسان مخالف بودن !! دولت روحانی هم برای همین آوردند سر کار ! که طرف تقاضا را تقویت نکند ! در حالیکه همانطور که شما گفتید وقتی قدرت خرید از بین رفته به خاطر تورم شدید، پس باید این قدرت خرید تقویت بشه ! اگر تقویت نشه اونوقت منجر به رکود در بازارها خواهد شد ! که دولت روحانی طرف تقاضا را تقویت نکرد ! و به رکود بیشتر دامن زد و هر روز هم بیشتر می شود با این وضعیت
                              درود 1- طرف تقاضا و طرف عرضه هر دو مردمند 2- من به اشخاص کاری ندارم ما در یک جامعه دموکراتیک زندگی نمی کنیم هم دولت قبل و هم دولت جدید نقدینگی را افزایش دادند که مردم را دچار مشکل تورم و رکود کرد و باز هم خواهد کرد معنی سخنم این است که ممکن است سیاستی درست باشد یا غلط 3- من خدا پرستم، شخص پرست نیستم شخص پرستی از بت پرستی هم بدتر است، بنابراین گفتار و رفتار را مهم می دانم و اگر در موردی با شما یا شخص دیگری اختلاف نظر دارم برای غنی شدن بحث است. نظرم مخالفت با شخص نیست و به همه دوستان احترام قایلم 4- به همه انسانهایی که تفکر می کنند و احساس خوب دارند بویژه بهمه صالحان تاریخ درود می فرستم
                              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2938

تحلیلگران تکنیکال میگن انتهای یک روند معاملات حالت افراطی به خود میگیرد ، الان دقیقا این حالت افراطی در بازار ایجاد شده امیدوارم انتهای این روند نزولی باشیم .

نظر

در حال کار...
                                X