جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    نظر شماره 2 ---
    سه دلیل عمده و اصلی تورم ایران، درآمد های نفتی و افت و خیز آن ، چاپ بی محابا و بدون پشتوانه پول که به مالیات تورمی موسوم ........
    نظر شماره 3 ---

تورم یعنی باد کردن تورم یعنی حباب ، تورم یعنی پستی و خباثت و بد اخلاقی ، تورم یعنی افزایش مدوام و پی در پی قیمت ها ، تورم یعنی بی ثباتی ، تورم یعنی نمی دانیم که در آینده چه خواهد شد ، تورم یعنی در مدت کوتاهی عده ای بدون شایستگی پولدار شوند و عده ای با داشتن لیاقت و شایستگی فقیر ،تورم یعنی که بدانید که بعد از تورم حتما رکود اتفاق می افتد ، تورم ........ اما دقت کنید تورم را با اصلاح قیمت که کنترل شده باشد و برای یک بار اتفاق بیفتد اشتباه نگیرید.

در کشور های دیگر هم مسبوق به سابقه است بدترین آن آلمان بعد از جنگ جهانی اول در حدود سالهای 1920 تا 1933 که به سال های سیاه معروف است ، در ترکیه ، در روسیه ، در کره ، و .........

اولین توصیه بورسی ما انتخاب یک یا دو سهم دلار محور در پرتفو بود بنده خودم شاراک و شرانل را انتخاب کرده ام شرانل را با میانگین قیمت 970 دارم و الان در ضررم ولی حتی یک لحضه هم فکر نمی کنم که سهم بدی است شرانل از اسب افتاده است از اصل نیفتاده ، شاراک که از اسب هم نیفتاده،(البته این معنی را نمی دهد که یک سهم در آینده هم خوب خواهد بود باید مرتب وضعیت سهم از نظر قیمت و سایر شاخص ها مورد بررسی قرار گیرید)، ممکنه سهم های بهتر دیگری باشند ممنون میشم که دوستان معرفی کنند ، تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت ده باز. -------

دومین توصیه بورسی من مدیریت احساسات خودمان است، یکی از مورد های آن نکته مهمی است، و ان اینه که بدانید دولت حاکم چه سیاست اقتصادی را در پیش گرفته است من مخالف باشم یا موافق اصلا مهم نیست ، حتی دولت های بسیار ضغیف تاثیر گذاری بالایی دارند و تعیین کننده اصلی روند های پیش رو هستند پس با شناخت سیاست های غالب به سمت ثروتمندی حرکت کنید. به امید خدا بحث را ادامه خواهیم داد. آباد مخلص شما
    آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2015/12/31, 22:30.
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

خیلی بلاتکلیفیم تو بازار ....نفت که هنوز پایینه نه بنیادی و نه تکنیکال خطر از سرش هنوز رفع نشده....گزارشات پیش رو هم که اکثرا جالب نیست... و مشخص نشدن بودجه ..حالا اینها تو یک کفه ترازو
      کفه دوم...قیمت جذاب سهمها...جو سیاسی قبل از انتخابات....و رفع تحریم ها...

راستش خودمم دو دل شدم....یکجورایی سهم هستم و نقد هم هستم...:D....یعنی جز معدود دفعاتی هست که گیجم تو بازار....
      بهر حال جهت اصلی را بازار مشخص میکنه....ببینم حجم معاملات داره بالا میره و سهم خوب هم دم دست بیاد شک نمیکنم در خرید....نصف نقدینگی سبد را هم سهم میشم...سهم خوب هم در شرایط فعلی باید دو تا ویژگی داشته باشه...حقوقی نخاله نداشته باشه...برای تعدیل منفی هم بسته نشه....البته تحلیل هم شرط اصلی انتخاب سهمه
      حالا دیگه امید به خدا....

نظر

• محمد 66
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2938

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
        خیلی بلاتکلیفیم تو بازار ....نفت که هنوز پایینه نه بنیادی و نه تکنیکال خطر از سرش هنوز رفع نشده....گزارشات پیش رو هم که اکثرا جالب نیست... و مشخص نشدن بودجه ..حالا اینها تو یک کفه ترازو
        کفه دوم...قیمت جذاب سهمها...جو سیاسی قبل از انتخابات....و رفع تحریم ها...

راستش خودمم دو دل شدم....یکجورایی سهم هستم و نقد هم هستم...:D....یعنی جز معدود دفعاتی هست که گیجم تو بازار....
        بهر حال جهت اصلی را بازار مشخص میکنه....ببینم حجم معاملات داره بالا میره و سهم خوب هم دم دست بیاد شک نمیکنم در خرید....نصف نقدینگی سبد را هم سهم میشم...سهم خوب هم در شرایط فعلی باید دو تا ویژگی داشته باشه...حقوقی نخاله نداشته باشه...برای تعدیل منفی هم بسته نشه....
        حالا دیگه امید به خدا....
        ببین دوست عزیز نمیدونم سال 90 توی بازار بودی یا نه ، همه تحلیل میزدن شاخص تا 18 هزار نزول میکنه و میتونست تا 18 هزار پایین بره اما جلوی افتش را گرفتند و از 24 هزار واحد یعنی 30 درصد بالاتر شروع به رشد کرد .

امسال هم شاخص میتونست تا 50 هزار پایین بره اما اجازه ندادند و نمیدند شاخص بیشتر از این افت کنه ، همانطور که سال 90 از 30 درصد بالاتر رشد کرد الان هم میتونه از همین 61 هزار رشدش را شروع کنه .

شاخص از همین 61 هزارتا آرام آرام رشد میکنه تا اقتصاد به طور کامل از رکود خارج بشه و جهش اصلی بعد از خروج از رکود رخ میده .

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

دوستانی که قصد ریسک بالایی ندارند ساختمانی های با پی به ای زیر 4 مناسبند . بخرید بازار بد شد هم ریزش آنجنانی ندارند اکر هم خوب بشه یحتمل بالا برند . بنده فعلا ساختمان رو کم ریسک میدونم . بقیه ی گروه ها بانکی ها خیلی جا برای رشد ندارند جون پی به ای اکثرشون بالاست و معمولا پی به ای بانکی ها باید متناسب با نرخ بهره باشد حداکثر 5 .
          خودرویی ها اصلاح خوبی کردند ولی روندشون فعلا جالب نیست نوسان های کم و کوتاه .
          گروه های دیگر هم نظزی ندارم .
          البته کروه قند هنوز زوندشون صعودی هست. نمیدونم پارادوکس این و آن چگونه خواهد شد

نظر

• علیرضا123
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1605

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
            ببین دوست عزیز نمیدونم سال 90 توی بازار بودی یا نه ، همه تحلیل میزدن شاخص تا 18 هزار نزول میکنه و میتونست تا 18 هزار پایین بره اما جلوی افتش را گرفتند و از 24 هزار واحد یعنی 30 درصد بالاتر شروع به رشد کرد .

امسال هم شاخص میتونست تا 50 هزار پایین بره اما اجازه ندادند و نمیدند شاخص بیشتر از این افت کنه ، همانطور که سال 90 از 30 درصد بالاتر رشد کرد الان هم میتونه از همین 61 هزار رشدش را شروع کنه .

شاخص از همین 61 هزارتا آرام آرام رشد میکنه تا اقتصاد به طور کامل از رکود خارج بشه و جهش اصلی بعد از خروج از رکود رخ میده .
            اخه محمد جان....همه مولفه هاش دست اینها نیست...مثلا قیمتهای جهانی پایینه...اینهمه شرکت معدنی و فلزی و پتروپالایشی داریم....خوب اینا بالایی ندارند....
            من یکم خرید کردم تو بازار...البته از گروههای غیر وابسته به قیمتهای جهانی...شرایط خوب باشه بازم میخرم....اگر بازار بالا داشته باشه که رو چارتش تریل میکنم و میایم بالا ...اگر هم نداشته باشه که هیچ....خداییش شرایط الان خیلی گیج کننده است با اون سال فرق میکنه

نظر

• محمد 66
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2938

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
              اخه محمد جان....همه مولفه هاش دست اینها نیست...مثلا قیمتهای جهانی پایینه...اینهمه شرکت معدنی و فلزی و پتروپالایشی داریم....خوب اینا بالایی ندارند....
              من یکم خرید کردم تو بازار...البته از گروههای غیر وابسته به قیمتهای جهانی...شرایط خوب باشه بازم میخرم....اگر بازار بالا داشته باشه که رو چارتش تریل میکنم و میایم بالا ...اگر هم نداشته باشه که هیچ....خداییش شرایط الان خیلی گیج کننده است با اون سال فرق میکنه
              من هم همینطور فکر میکردم که شاید شرایط الان متفاوت از سال 90 باشه ، چون سال 90 نفت 100 دلار بود ، اما چند مورد میتونه خلا افت قیمتهای جهانی را پر بکنه ، یکی حل شدن موضوع هسته ایه ، دوم اینکه افت قیمتها در 2 سال قبل هم از لحاظ زمانی و هم قیمتی خیلی بیشتر از افت سال 90 است و این خودش کمک میکنه کف شاخص بالاتر بره ، سومین مورد اینکه وابستگی بودجه کشور به نفت خیلی کمتر شده و تاثیر قبل را نداره ، چهارمین مورد اینکه انتخابات مجلس را در پیش داریم و احتمال داره برای راضی کردن مردم به بازار پول تزریق کنند .

هر طور حساب میکنم شاخص از همین جا باید بالا بره .

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                نظر شماره 3 ---

اولین توصیه بورسی ما انتخاب یک یا دو سهم دلار محور در پرتفو بود بنده خودم شاراک و شرانل را انتخاب کرده ام ........

نظر شماره 4 -----------

اگر در انتخاب یک سهم تفکر و تحلیل کنیم شانس موفقیت بالا خواهد رفت بعنوان مثال در تحلیل شرانل اگر به آخرین صورت مالی اون نگاه کنیم می بینیم که:
                1- درآمد ارزی شرانل نسبت به دوره قبل با وجود تحریم تغییری حاصل نشده ، پس در پسا تحریم این درآمد بالا خواهد رفت ، قیمت ارز هم بالا می رود
                2 - با کاهش قیمت نفت ، وضع شرانل از نظر کاهش هزینه مواد اولیه بهتر می شود. سال 2016 به نظر قیمت نفت بالا نخواهد رفت احتمال پایین آمدن هم دارد
                3- گفتیم شرانل از اسب افتاده ، یعنی در بازار داخلی مجبور به تخفیف شده (مقدار فروش کم نشده بیشتر هم شده) و این خیلی خوبه یعنی حفظ بازار
                4- رکود در حال اتمام هست ، 100 هزار خودرو هم به مشتریان بالقوه شرانل اضافه میشند
                5- مهمترین سهامدار شرانل باید خرید کنه تا بتونه بالای 50 درصد سهام رو کسب کنه
                6- همه شرکت ها از جمله شرانل باید من بعد هزینه ها رو کاهس بدهند
                7-......

پس شرانل در قیمت فعلی ارزنده است و حتی اگر در گزارش 9 ماهه خود هم هنوز مشکل داشته باشه هیچ نگرانی نداره ، شرکتی که در حاضر حدود 180 تومان سود می ده جای نگرانی نداره.....البته باید حداقل هر سه ماه وضعیت رو برای هر سهمی رصد کرد تعصب جایر نیست
                حالا اگر تصور کنید سفته باز ها و کانالها شیفت کنند روی این سهم چی میشه....
                اگر هم نکنند ریسک سرمایه گذاری خیلی کمه.....
                عرض بنده اینه که اگر با تحلیل جلو بریم ریسک خیلی کم میشه و احتمال سود آوری بالا میریه ........ ادامه دارد
                آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2016/01/01, 00:41.
                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• m.hossein
                  Banned
                  • Nov 2013
                  • 3031

اعتقاد من به اینه تمام گروهها

ارزشش خیلی بیشتر از این قیمتها است تا بحال به ارزش یک شرکت یا یک صنعت یا یک هلدینگ با ان همه زیر مجموعه

فکر کردین من شفارا رو مثال زدم در سال 80 دوهزارتومان معامله میشده در مابین

سال 92 چهارهزارو صد تومان در حال حاضر 5538 ریال قیمت داره.

سال 80 ما تحریم نبودیم با ان همه صادرات و واردات. ولی در سال 92 تحریم بودیم

نه صادراتی نه وارداتی نه پولی که برگشت داده بشه بابت صادراته مون

ولی اگر توجه داشته باشیم میبینیم که بالا ترین رشد در سال 91 و 92 اتفاق افتاده.

یعنی رشد این دوسال مربوط به ارزش واقعیه یک سهم هست.

الان در حال حاضر بطرف برداشته شدن تحریم پیش میرویم یعنی رشد و شکوفایی

اقتصادیعنی برداشته شدن زنجیرها از شرکتها و صنایع یعنی صادرات و وادرات

ولی همان مثال شفارا قیمتش 5582 ریال هست .

ما باید دست پیش بگیریم که پس نیافتیم اگر درست بررسی شود.

بازار سرمایه جایی برای افت نداره. تا نظر باقی بچه ها چی باشه.

فعلا دپو کردن برای صادرات
                  آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/01/01, 01:04.

نظر

• بورث
                    ستاره‌دار (۶)
                    • Sep 2013
                    • 263

باسلام
                    تشکراز اباد عزیز در کمک به انتخاب سهم آینده دار این موضوع فکر منو خیلی مشغول کرده و رشته ام اقتصاد نیست تا بتونم تصمیم درست بگیرم.
                    بنظرم سهمی پیدا کنیم که مواد اولیه اش ارزان و از داخل تامین شه و کشش لازم در صادرات داشته در اولویت قراربگیره
                    چرا؟ چون دولت مجبوره ازپول ازاد سازی توافق، تولید( صنایع صادرات محور ) رو حمایت کنه چون نیاز به ارز اوری داره و باتولید میتونه از کمند تورم بربیاد
                    صنایع کاشی وسرامیک خوب رشد کرده بودند، ولی الان صادرات ندارند(البته یه سری مواد اولیه اش رو باید وارد کنند).
                    احتمالا پتروشیمی با ورود تکنولوژی رشد خوبی کنند. البته سال ایندشاید.
                    بااحترام

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
                      من هم همینطور فکر میکردم که شاید شرایط الان متفاوت از سال 90 باشه ، چون سال 90 نفت 100 دلار بود ، اما چند مورد میتونه خلا افت قیمتهای جهانی را پر بکنه ، یکی حل شدن موضوع هسته ایه ، دوم اینکه افت قیمتها در 2 سال قبل هم از لحاظ زمانی و هم قیمتی خیلی بیشتر از افت سال 90 است و این خودش کمک میکنه کف شاخص بالاتر بره ، سومین مورد اینکه وابستگی بودجه کشور به نفت خیلی کمتر شده و تاثیر قبل را نداره ، چهارمین مورد اینکه انتخابات مجلس را در پیش داریم و احتمال داره برای راضی کردن مردم به بازار پول تزریق کنند .

هر طور حساب میکنم شاخص از همین جا باید بالا بره .

شاخص کل حرکت قوی نخواهد داشت مگر در حد نوسان تا روشن شدن تکلیف گروه پتروشیمی -گروه سنگ اهنی - پالایش- و گزارش 9 ماهه که تا اخر این ماه تکلیف معلوم میشه که انتظار حداقل حمایت دولت را شاهد باشیم و گر نه در قیمتهای جهانی که خبری نیست برای رشد در گروه های مربوط بعد میشه نظر قطعی داد برای صعود یا نزول
                      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7516

در اصل توسط بورث پست شده است View Post
                        باسلام
                        تشکراز اباد عزیز در کمک به انتخاب سهم آینده دار این موضوع فکر منو خیلی مشغول کرده و رشته ام اقتصاد نیست تا بتونم تصمیم درست بگیرم.
                        بنظرم سهمی پیدا کنیم که مواد اولیه اش ارزان و از داخل تامین شه و کشش لازم در صادرات داشته در اولویت قراربگیره
                        چرا؟ چون دولت مجبوره ازپول ازاد سازی توافق، تولید( صنایع صادرات محور ) رو حمایت کنه چون نیاز به ارز اوری داره و باتولید میتونه از کمند تورم بربیاد
                        صنایع کاشی وسرامیک خوب رشد کرده بودند، ولی الان صادرات ندارند(البته یه سری مواد اولیه اش رو باید وارد کنند).
                        احتمالا پتروشیمی با ورود تکنولوژی رشد خوبی کنند. البته سال ایندشاید.
                        بااحترام
                        ممنون عزیز ، به نکته خیلی خوبی اشاره کردید قطعا یکی از سیاست های دولت توسعه صادرات برای جبران کاهش قیمت نفت خواهد بود ، مخصوصا تهاتر با محصولات مورد نیاز ما ، و همچنین کسب درآمد ارزی

نظر

• m.hossein
                          Banned
                          • Nov 2013
                          • 3031

مخصوصا تهاتر با محصولات مورد نیاز ما

........................
                          انموقع زمان تحریم بود
                          به غیراز این فکر کن اباد عزیز فعلا دپو کردن برای صادرات.

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7516

در اصل توسط m.hossein پست شده است View Post
                            مخصوصا تهاتر با محصولات مورد نیاز ما

........................
                            انموقع زمان تحریم بود
                            به غیراز این فکر کن اباد عزیز فعلا دپو کردن برای صادرات.
                            کاملا درسته ، با فرض بدبینانه گفتم یعنی اگر محدویت ارزی هم داشته باشبم خیلی کشورها حاضرند در قبال کالا ، کالا بدهند مثلا تهاتر روغن موتور با برنج با پاکستان یا ... اتفاقا دولت ممکنه واردات رو منوط کنه به خرید کالا از ما ، دست دولت در پسا تحریم خیلی باز میشه. به دپو کردن هم خوب اشاره کردید چون در اینده می تونه برای شرکت ها درامد شارپ ایجاد کنه . درود

نظر

• m.hossein
                              Banned
                              • Nov 2013
                              • 3031

دست دولت در پسا تحریم خیلی باز میشه. به دپو کردن هم خوب اشاره کردید چون در اینده می تونه برای شرکت ها درامد شارپ ایجاد کنه . درود

...........................

دقیقا همینه . باقی رو دنبالش نرو

از بحث خارج نشیم دوستانی که تازه امدند مطالعه میکنند از صفحه 980 شروع کنن.

ارزش واقعی یک شرکت یا یک صنعت در حال حاضر چقدر هست . ها ماچ

هنوز خیلی از دوستان وارد این موضوع نشدن ما منتظریم.

نظر

• بورس 2016
                                عضو عادی
                                • Oct 2015
                                • 186

تحلیل تکنیکال دلار

قیمت دلار در برابر ریال بعد از رسیدن به سطح 3680 تومان، یک موج اصلاحی را شروع کرد.

تحلیل تکنیکال دلار به ریال

قیمت دلار در برابر ریال بعد از رسیدن به سطح 3680 تومان، یک موج اصلاحی را شروع کرد.

نظر

در حال کار...
                                X