کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
گروه خودرو واگراییش نسبت به سیمان بیشتره انتظار داشتم خودرویی ها زودتر صف بشن ، اما گروه سیمان یک مزیت داره و آن هم شناوری پایینه همین کمک میکنه زودتر رشد کنند .
وبملت ، شرانل ، شاراک ، وبصادر ، بیمه مهین ، سخوز و ونفت ، در قیمت های فعلی بسیار کم ریسک هستند اون ها رو رصد کنید راجع به شرانل یه تحلیل در صفحات قبلی گذاشتم مطالعه کنید.
سخوز صف خرید شد در این قیمت ارزنده است و کم ریسک در سیمانی ها سشمال و سکرما هم کم ریسک هستند سکارون هم خیل افت کرده ( خودم هم سکارون دارم ) ولی منتظر گزارش 9 ماهه می مانیم
سخوز صف خرید شد در این قیمت ارزنده است و کم ریسک در سیمانی ها سشمال و سکرما هم کم ریسک هستند سکارون هم خیل افت کرده ( خودم هم سکارون دارم ) ولی منتظر گزارش 9 ماهه می مانیم
در کل باید هم منتظر گزارشهای 9 ماهه باشیم و هم رفع ریسکهای مهم بازار فقط فقط تا 15 روز باید صبر کرد !! با بلوک زدن نمی تواند روند واقعی را تغییر دهند !!!
در کل باید هم منتظر گزارشهای 9 ماهه باشیم و هم رفع ریسکهای مهم بازار فقط فقط تا 15 روز باید صبر کرد !! با بلوک زدن نمی تواند روند واقعی را تغییر دهند !!!
گزارش نه ماهه جه انتظاری دارید ؟ تقریبا واضحه روند همونه . یا پوشش معمولی یا تعدیل منفی اکثر سهام بازار اینگونه هستند.
گزارش نه ماهه جه انتظاری دارید ؟ تقریبا واضحه روند همونه . یا پوشش معمولی یا تعدیل منفی اکثر سهام بازار اینگونه هستند.
بیشتر وقت ها که نوشته های شما را می بینیم جای تعجب داره !! مگر بنده گفتم گزارشهای 9 ماهه خوبی در پیش داریم باید قبول کنیم که خرید کردن دراین چند روز بسیار خطر ناک می باشد مگر تک سهم های که خبر از تعدیل مثبت بدهند که تازه شروع به رشد نکرده باشند نه اینکه 100 درصد رشد کرده باشه بعد برویم خرید کنیم بنده منتظر می مانم تا آخر این ماه تکلیف معلوم میشه با تشکر
وبملت:
از اردیبهشت تاحالا نم نمک میخرم ولی سهام دار عمده اش تو این مدت سهم رو فریز کرده اجازه بازی -2 تا +2 رو نمیده ولی بنظر بنده تا حرکت اصلی بازار شروع نشه این سهم تو قیمت 190تومن +-10تومن بیشتر بازی نخواهد کرد. بعید بدونم حرکت مثبتش امسال باشه.اما کفش هم همین جاست.
بیشتر وقت ها که نوشته های شما را می بینیم جای تعجب داره !! مگر بنده گفتم گزارشهای 9 ماهه خوبی در پیش داریم باید قبول کنیم که خرید کردن دراین چند روز بسیار خطر ناک می باشد مگر تک سهم های که خبر از تعدیل مثبت بدهند که تازه شروع به رشد نکرده باشند نه اینکه 100 درصد رشد کرده باشه بعد برویم خرید کنیم بنده منتظر می مانم تا آخر این ماه تکلیف معلوم میشه با تشکر
ایرج جان گزارشات منفی همه پیش خور شده ، اگه قرار بود گزارشات خوب باشه که شاخص بالای 70 بود .
تجربه 6 ساله من میگه بیشتر مواقع گزارشات پیش خور میشن .
بی امنیتی رو همین آدمها و مشابهشون ایجاد میکنند و بعد خودشون میان امنیت بسازند؟
بی امنیتی این نیست که به مرز کشور آدم حمله کنند
الان دشمن تو خونه های ماست
سرطان، بی سوادی، دزدی، رانت، خرافات، جهل، حق خوری، قوه قضایی ضعیف، ایجاد بی ثباتی، مجریان بی سواد و دشمن مردم و ... دشمن ماست
بی امنیتی از اینهاست
=D>
آفرین ...
مغز ملت را فلج کرده اند, با همه فلاکتی که برایشان باقی مانده صحبت از امنیت میکنند ...دیگر حتی نفس نمیتوانیم بکشیم, ...تازه ایران فردا دیدن دارد, بچه هایی با هزاران مشکلات فیزیولوژی و روانی ...
بعد ملت را همچین ترسانده اند از دشمن(مثلا داعش) که کمترین شعوری برای دیدن فلاکت خود ندارند ...
نادانی در ایران بیداد میکند بیداد,حتی نزد قشر به اصطلاح تحصیل کرده و بروز ملت !...البته به نظر من سواد آگاهی میآورد اما فهم و شعور خیر !
نظر