جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.hossein
    Banned
    • Nov 2013
    • 3031

پاسخ : جــــو بــــازار

امروز هم تکرار. و مثبت کامل

اما بطور کلی جو بازار هم داره روز به روز بهتر میشه. خدا رو شکر یکم روحیه همه بچه ها بالا رفته

.............................

انشاالله که همیشه پر سود باشی . روحیه همه بالا رفته فقط شما هم از پشت شیشه بیای بیرون حله .

نظر

• m.hossein
      Banned
      • Nov 2013
      • 3031

اباد یه شعر خوب بگو ببینیم. شما بهترین دوست من هستی .

مانند اسم اواتاری هم روحیه میده هم اباد میکنه . همیشه باش پاینده و استوار مانند اباد.

ایمیل و پیدا نکردم .
      آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/01/04, 16:15.

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7515

در اصل توسط m.hossein پست شده است View Post
        اباد یه شعر خوب بگو ببینیم. شما بهترین دوست من هستی .

مانند اسم اواتاری هم روحیه میده هم اباد میکنه . همیشه باش پاینده و استوار مانند اباد.
        همه دوستان شاد باشند و از اینکه گاهی وقت ها نظرشون رو نقد می کنیم ناراحت نشن شما هم همین کار رو بکنین و درود بر جناب حسین

تن تن تن ز زهره‌ام پرده همي زند نوا--------------
        دف دف دف از اين طرب پرده درد ز رق رقي---
        گل گل گل شكفت و من بلبل بينو ا شدم------
        غل غل غل همي زنم در چمنش ز وق وقي----
        جم جم جم ز جام جم جمجمه مرا نوا---------------
        كف كف كف مرا مده در ظلم عشقشي----
        دم دم دم همي دهد چون دهلم هواي او---------
        خم خم خم كمند او مي‌كشدم كه عاشقي---
        دل دل دل ز زلف او ره نبرد به هندو چين----------
        غم غم غم ظلام آن ره زندش كه عاشقي----
        دو دو دو چو گوي شو در خم صولجان او--------
        مي مي مي‌رسد ترا جم جم جام حق حقي-----
        حق حق حق همي زند فايض نور شمس دين---------
        دق دق دق منه بخود حرف خرد كه دق دقي----

مولانای عزیز
        آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2016/01/04, 16:19.
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

مختصری از بازار جهانی امروز به عنوان روز اول سال 2016
          بورس چین منفی 7درصد و بازار رو مدیریت بورس شانگهای بدلیل چلوگیری از بحران بستنذ . فلزات اساسی اکثرا بالای منفی 3 درصد .
          بورس های اروپایی اکثرا بالای منفی 3 درصد .
          به نظر میرسد دوران سلطنت چین رو به پایان باشه و سال 2016 سال تقویت مجدد اقتصاد های آمریکا و اوروپا ست .
          با این چشم انداز مواد اولیه مثل سنگ آهن و فلزات اساسی هنوز راه زیادی برای افت دارند .
          .
          بورس های عربی نیز بدلیل تشنج ایجاد شده منفی بودند .
          بورس ما در عین تعجب فکر کنم تنها بورس جهان بود که مثبت بود :D این نشان ار ابر قدرتی ما دارد دست کم نگیرید .

دلار با رشد مجدد به سطوح 3692 رسید و سقف جدید در دوره ی ریاست جمهوری به ثبت رسید .
          سکه نیز با رشد 10 تومانی به 944 رسید و سپس به سطوح 940 افت کرد.
          به نظر میرسه طلا به عنوان سرمایه امن فعلا تقاضای مناسبی در سطح جهان دارد

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

بازار این روزها بازار مناسبی است برای عدم جمود و تحرک پذیری سریع . رو سهمی که بازار روش نیست نمونید .جه کاریه آخه؟ بازار میخواد تجهیزاتی غدایی بخره من و شما چرا به فرض مثال رو خودرویی بمونیم یا ساختمونی یا بانکی . پول اونجاست و زمان کم . زمان کم است واقعا بازار فکر نمیکنم ممتد و دراز مدت خوبه بشه حداکثر نظر شخصی اندازه یه فصل خواهد بود پس چرا پول رو بلوکه کنیم و درجا بزنیم تا روزی روزگاری بازار بیاد رو سهام ما .زمان واقعا مهمه . مثلا یکی که فاذر به فرض مثال سه ماه پیش خریده . 250 تومان از اونیکه دوهفته پیش 290 خرید عقب تره . چون سه ماه خواب پول بوده

نظر

• m.hossein
              Banned
              • Nov 2013
              • 3031

پس چرا پول رو بلوکه کنیم و درجا بزنیم تا روزی روزگاری بازار بیاد رو سهام ما .

......................

چاره ای نداریم میگی چکار کنیم. یکی به حد ضرر یکی به خرید پلکانی. کدامش صحیح هست

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7515

دوستان اگر وبیمه(سرمايه‌ گذاري‌ صنعت‌ بيمه‌ ) دارید یا می خواهید بخرید خوب بررسی کنید تا آنجایی که من بررسی کردم جالب نیست نظر من فروش و عدم خرید است البته بابررسی و نظر خودتان
                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• m.hossein
                  Banned
                  • Nov 2013
                  • 3031

البته ما که فعلا اچار بدست هستیم تا بعد ببینم چی میشه

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7515

وضعیت بنیادی غشاذز زیاد جالب نیست در 7 سال گذشته زیان انباشته دارد به نظر حداقل 2 سال طول بکشد که این زیان انباشته جبران شود اگر همراه با بازار هستید حواستان به خروج به موقع باشد

نظر

• m.hossein
                      Banned
                      • Nov 2013
                      • 3031

فعلا که از ریشمون میچسبونن به سیبیل از سیبیل به ریش

نظر

• Aiming
                        ستاره دار(18)
                        • Jul 2012
                        • 2641

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                        بازار این روزها بازار مناسبی است برای عدم جمود و تحرک پذیری سریع . رو سهمی که بازار روش نیست نمونید .جه کاریه آخه؟ بازار میخواد تجهیزاتی غدایی بخره من و شما چرا به فرض مثال رو خودرویی بمونیم یا ساختمونی یا بانکی . پول اونجاست و زمان کم . زمان کم است واقعا بازار فکر نمیکنم ممتد و دراز مدت خوبه بشه حداکثر نظر شخصی اندازه یه فصل خواهد بود پس چرا پول رو بلوکه کنیم و درجا بزنیم تا روزی روزگاری بازار بیاد رو سهام ما .زمان واقعا مهمه . مثلا یکی که فاذر به فرض مثال سه ماه پیش خریده . 250 تومان از اونیکه دوهفته پیش 290 خرید عقب تره . چون سه ماه خواب پول بوده
                        ببینید فرمایش شما از نگاه مثبت، خیلی خوبه ولی باید قبول کنیم که هیچ سرمایه گذار یا تریدری نیست که بتونه دقیقا معامله پر سود را تشخیص بده..

(قبلش داخل پرانتز اینم بگم انتخاب صنعت برتر و سهام برتر در اون صنعت یک اصل اساسیه و از این منظر با شما هم عقیدم و این شاه بیت کار یک سرمایه گذاره که از صنایع مرده و بی اقبال دوری کنه..)

به فرض، شما مثالی از فاذر زدید که مثالی مثبته و امروز که دیگه همه چی عیان شده میگیم اگر زودتر خریده بودیم چقدر جلو بودیم مثل بنده که از آکنتور یه سود 40درصدی گرفتم و حالا دارم میبینم اگه نگه داشته بودم الان سودم به 110 درصد رسیده بود! #:-S

ولی از دید دیگه هم به موضوع میتونیم نگاه کنیم که اگر با شروع خرید ما، قیمت مسیری دیگه انتخاب میکرد اونوقت هم میتونستیم این نتیجه گیری رو داشته باشیم؟!
                        قطعا خیر .. مخصوصا تریدری که با این استراتژی (کوتاه مدتی) وارد معاملات میشه قطعا حد ضرر کوچکی باید برای خودش تعریف کنه و این باعث حد ضرر خوردنهای پی در پی معامله گر میشه و سوای ضرر مالی و کسر کارمزدهای بسیار، دچار تزلزل روحی و پراکندگی تمرکز میشه که یه سم مهلک برای معامله گره..

لذا به نظر میرسه این روش ظاهری خوش آب و رنگ و بدون تلف شدن زمان به ادم نشون میده ولی اگر ورق طور دیگه ای برگرده اونوقت باعث ضرر سنگین، از دست دادن اعتماد بنفس و تمرکز رو به همراه داره..

من شخصا تو سالیان فعالیتم در بورس، افراد میان مدتی رو موفق تر و با اعصابی راحتتر دیدم.. و البته نوسانگیران کوتاه مدتی زیادی که خیلی زود با بورس خداحافظی کردن..

ممکنه این نظر منم اشتباه باشه ولی تجربمو خواستم به اشتراک بذارم شاید بدرد کسی خورد..;)

اینم ببینیم بد نیست..
                        http://www.aparat.com/v/zQV7J/%D8%A7...8%AE%D8%AE_%3A)))
                        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• m.hossein
                          Banned
                          • Nov 2013
                          • 3031

من تک انگشتی تایپ میکنم صریع نمی توانم پاسخ بدم.

ولی دیدگاه من خرید پلکانی هست با سهم ماندن نه به باد دادن از نظر ارزشی.

ما میتوانیم سرمایه رو مدیریت کنیم . البته من به سبد هم اعتقاد ندارم.

تمام سرمایه روی یک سهم با تحقیق و بررسی هر سر بالایی سرازیری هم داره فرق نمیکنه

حال هر که بتوان خودش . دیگه از سیبیل به ریش نیست.
                          آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/01/05, 01:34.

نظر

• m.hossein
                            Banned
                            • Nov 2013
                            • 3031

بروبچ بورسی

برداشت اینجانب تا الان در حال حاضر همه نقدیا سهامدارن مثل خود ما

ما که از قبل بودیم بیایم روشها را دیگرگون کنیم.

یک فروش ممنوع . فروش ممنوع . سه فروش ممنوع . هیچکس در هر سهمی

حق فروش ندارد همه سهامدارها همه باهم همه شرکتها خوبند . روش من

خرید پلکانی فروش پلکانی یک نسخه برای همه یک نسخه برای همه

جو بازار در خدمت همه . با یک سهم بمانید جابجایی ممنوع . جابجایی ممنوع

بیاید بپرسید . حرکتی رو به جلو

همه سهام دارها در تمام شرکتها و صنایع اطلاع رسانی

به افراد با تجربه در این مسیر نیازمندیم . همین جا در گفتگوی بورسی

تا ببینیم چند چندیم هیچکس حق جابجا کردن سهم رو ندارد . فروش ممنوع
                            آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/01/05, 02:18.

نظر

• m.hossein
                              Banned
                              • Nov 2013
                              • 3031

همه بچه های اینجا عزیز و محترم هستند همه دوستان من هستند

من یه نفرم بعضی وقتها احساس تنهایی میکنم بعضی وقتها فکر میکنم به رفتن نزدیکم.

ما با هم هستیم در یک مسیر تا حالا حد ضرر بود . حالا روش جدیدخرید و فروش پلکانی .

مسیرها رو تغییر میدهیم تک روی ممنوع همینجا در گفتگوی بورسی . منظور چند چند بابت تلگرامی ها بود . یا علی مدد

نظر

• m.hossein
                                Banned
                                • Nov 2013
                                • 3031

اباد کجایی برادر من رو تو حساب میکنم . بیا شعر رو بگو همه عزیزان من هستند.

نظر

در حال کار...
                                X