کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
داداش گلم .تو بازار مطمئن نداریم کلا . احتمالات .
سناریویی که تو ذهن منه اینه شاخص تا جدود 66-67 میره بعد احتمالا بره برای تست کف جدید حدودا 7هفته مثبت البته باز سناریوست دیگه شاید نظر عوض بشه نظر ثابتی کلا ندارم
ای حیدر ، ای کار درست
جدا با پست هات خیلی حال میکنم
با این پولی که دارن وارد بازار می کنن ، اگر همینطور ادامه بدن به احتمال قوی سناریویی که گفتی درسته
کلا من همیشه به معاملات فاذر و بعضی سهمهای دیگه نگاه میکنم شیطونا همشون هماهنگن ، میدونن کی قراره بازار بره بالا و کی باید بره پایین ...
وقتی شکربنی که چند ماه سهامدارش بودم، هیچوقت نتونست و نخواستن که از 330 رد بشه اما الآن همراه با بازار داره اوج میگیره،، این یعنی قطعا خبریه...
امروز صبح هم دیدم شبکه 5 تهرون داشت تبلیغ بورس رو میکرد ... /:.yead.:/
ببخشید ولی صحبت هر کسی باید بر مبنای اطلاعات تحلیلی و دقیق باشه که با روانشناسی بازار منطبق شده باشه. نه اینکه بدون هیچ توضیحی بگید این سهم ها سفته بازی هستند. خود من الان چندین ماهه که سهامدار وبیمه هستم و در تمام مدتی که بازار در حال ریختن بود این سهم خیلی خوب عمل کرد.
البته ممکنه این صف خرید شدن های جدیدش مبنایی نداشته باشه و از فردا هم منفی بشه، اما دلیل لازمه برای حرفها برادر من
دوست خوب ، جون من هم به وبیمه اشاره کرده بودم ، اولا : چون الان در وضعیت خوبی از نظر بازار هستیم و امکان تصمیم با سود فراهم است خدمت دوستان عرض شد. دوما : امکان اینکه وبیمه تا 220 تومان و بالاتر هم رشد کنه هست و غرض از هشدار این بود که سهامدار آن را رصد کنه تا بتونه به موقع ازش خارج بشه سوم : اگر سهام داری از وضعیت خاص یک سهم اطلاع داره خوب جای نگرانی نیست و اگر سایرین رو هم مطلع کنه، (که هدف همه ما که اینجا جمع شدیم همینه) ، چه منفی باشه چه مثبت، کمک به تصمیم گیری است.حرف شما هم کاملا درسته باید مستدل باشه. درود
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
امروز برای این مرحله از بورس خیلی مهمه
اگر معاملات دیروز به همان شیوه ادامه داشته باشد امیدوار کننده است
در غیر اینصورت قیمتها مجدد ریست خواهد شد
و اگر کمتر شود اگر مثبت بماند خوبه و اگر منفی بماند بد است
عرضه اضافه بر روند طبیعی اگر وجود داشته باشد خطرناک است
بیمه مهین، اولین مقاومت 109 تا 110 تومان، رد کنه 120 تومان رو هدف خواهد گرفت با توجه به گزارش 6 ماهه جزء گزینه های خوب گروه بیمه است اگر گزارش 9 ماهه هم به خوبی گزارش 6 ماهه باشه عالی است گروه بانکی و گروه بیمه بیشترین نفع از باز شدن سویفت و لغو تحریم ها خواهند برد البته یک سرمایه گذار خوب تو سهم های بهتر خرید می کنه تا اگر کل بازار اصلاح کنه ریسک زیان کمینه باشه. تو گروه بانکی وبملت و وبصادر در گروه بیمه، مهین
بیمه مهین رو رصد کنید بی صواب نیست
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
تو سهم هایی که تو سود خوب هستید عاقلانست یه مقدار سبک کنید......حواستون هم به برخی تک سهم ها که رشد نکردن باشید.....مدیونید اگه فکر کنید منظورم شفارسه...:D
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر