کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بانکی اکثرا وارد مدار منفی شدن.. گروه خوردرو نزدیک صفر .... مردم چه انتظاری داشتن!!!!!
ولی به نظر بنده بر خلاف دفعات قبلی بازار به تدریج با تقاضا همراه خواهد شد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
به نظر من فعلا تا جلسه کذایی وین برگزار نشود و خبرش نیاد !! وضعیت رو همینطور نگه میدارند !
تا اینجا دقیقا مثل مقاطع قبلی عمل کرده اند ! رشد حجم و ارزش معاملات چند روز قبل از اتفاق سیاسی مرتبط با پرونده هسته ای !
کاهش ارزش دلار در بازار ! مثبت شدن شاخص بورس !!!
تیترهای رسانه ای با مضمون استقبال بورس از توافق هسته ای ! بیانیه لوزان ! برجام ! !!!
و متاسفانه بعدش ریزش !!!
البته امیدوارم آخرش حداقل مثل دوره های قبل نشه ! اما تا اینجا هیچ دلیلی برای اینکه سناریو مثل قبل اجرا نشه وجود نداشته متاسفانه !
بهانه و توجیه کاهش قیمت نفت برای ریزش هم که وجود داره و حتی رسانه های طرفدار دولت از همین حالا شروع کردن به بلد کردن اون !
در نیم ساعت اول معاملات بورس رخ داد
واکنش تاریخی بورس تهران به اجرای برجام
با انتشار اخباری مبنی بر سفر وزیر امور خارجه به وین برای قرائت بیانیه مشترک بورس تهران به این خبر واکنش تاریخی نشان داد و در نیم ساعت اول معاملات با پرش 1000 واحدی مواجه شد.
به گزارش خبرنگار ایسنا، بورس تهران که از روزهای گذشته روند صعودی خود را آغاز کرده است، در اولین روز معاملات هفته همانطور که پیشبینی میشد به اخبار منتشر شده مبنی بر سفر وزیر امور خارجه به وین برای قرائت بیانیه مشترک و آغاز رفع تحریمها واکنش بیسابقهای از خود نشان داد و در نیم ساعت اول معاملات رشد 1100 واحدی را تجربه کرد.
شنیده میشود سایپا و رنو برای انتقال بلوک مدیریتی شرکت پارس خودرو به توافق رسیده اند , و این قرارداد در سفر روحانی به پاریس برنامه ریزی شده است. علت صف خرید و اقبال بازار در نماد نیز به همین دلیل می باشد.
به خودمان که رحم نمی کنیم بخاطر فرزندانمان در مصرف اب صرفه جویی کنیم , ما در مصرف بی فرهنگترین مردم هستیم
نظر