جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ائلچی
    ستاره دار (2)
    • Jul 2013
    • 1945

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

بیشعور ا فکر کردن هر گندی بزنن فرداش می تونن با دستور و فلان درستش کنن ولی فعلا که دستشون به جایی بند نشده ، خاک بر سرتون کهحلال و حرام حالیتون نیست یارو خوبه حالا معارف اسلامی خونده.
    أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• agahi
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 218

سازمان بورسي ها بايد سودهاي 110 درصدي كه از تسه ها گرفتند در روزهاي كه سهم هاي مردم عادي 50 % اصلاح داشتند باز هم پايين بياورند تا دوبازه اينها را بالا ببرند .
      هيچ كس نيست كه پاسخگو باشد چرا تسه ها پس از بازگشايي 20% مثبت باز شدند ؟
      خدايا اين گرگ هاي انسان نما و اينها حيوانهاي پست را خود پاسخگو باش

نظر

• mehdi8400
        عضو عادی
        • Oct 2013
        • 123

باسلام

یه مشت آدم احمق باصطلاح اقتصاددان با مدرک کشک جمع شـدن دور هـم به جـای

راهکارهای اقتصادی دارن نقشه های اقتصادی طرح می کنند . هممون میدونیم ایـن

کار با دزدی هیچ تفاوتی نداره . فقط میشـه گفـت وای به حـال مردم . نگران نباشیــد

این بازار بر میگرده ، این بـار اگه برگـرده طوفان میکـنه . به کـوری چشـم کسانـی کـه

نمی تونن ببینن سرمایه تو جیب مردم باشه .
        آخرین ویرایش توسط mehdi8400؛ 2014/01/26, 11:00.

نظر

• ائلچی
          ستاره دار (2)
          • Jul 2013
          • 1945

در اصل توسط djhaji پست شده است View Post
          دوستان سلام من بترانس دارم میخواستم تحلیل تکنیکالشو بدونم و از راهنمکایی شما استفاده کنم من الان تو ضرر هستم میخواستم خطوط مقاومت و حمایتشو هم بدونم که اگه قراره بیشتر ضرر کنم بیام بیرون از شه

ممنون میشم کمکم کنید
          سلام
          در این بازار نه تکنیکال جواب میده نه بنیادی شرکت! سهام های بزرگی رو هم که میبینی صف فروش ندارن به خاطر کنترل شاخص هستش! شما هم که به نظر به بازی آشنایی ندارین بهتره در صورتی که نیاز به نقدینگی ندارین بیخیال بازار بشین و صبر کنید! البته این فقط نظر شخصی بنده هستش.
          أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• za_trader
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1456

در اصل توسط djhaji پست شده است View Post
            دوستان سلام من بترانس دارم میخواستم تحلیل تکنیکالشو بدونم و از راهنمکایی شما استفاده کنم من الان تو ضرر هستم میخواستم خطوط مقاومت و حمایتشو هم بدونم که اگه قراره بیشتر ضرر کنم بیام بیرون از شه

ممنون میشم کمکم کنید
            خط روند صعودیش رو شکونده ، ولی همچنان در کانال صعودی قرار دارد ، امروز به کف کانال برخورد کرده ، باید دید چه میکند.
            حمایتهاش هم در شکل معلومه.
            ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• za_trader
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1456

به نظر من داره شاخص داره رو 82000 واحد کف سازی میکنه ، به نظر من اگر 2-3 روز تو این محدوده بمونه بهتره واسش

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3237

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
                به نظر من داره شاخص داره رو 82000 واحد کف سازی میکنه ، به نظر من اگر 2-3 روز تو این محدوده بمونه بهتره واسش
                ضمن احترام به نظرات دوستان، به نظر من بازار از تحلیل خارج شده و در حال حاضر تکنیکال یا بنیادی جواب نمی ده .متاسفانه بازی ناجوانمردانه ای در جریانه که در صورت ادامه می تونه به اقتصاد ملی لطمات بسیار جدی وارد کنه.در حال حاضر در صورت خروج نقدینگی، احتمال فعال شدن سفته بازی در بخش مسکن طلا ارز بسیار محتمل به نظر می رسه.اتفاقی که در صورت وقوع پیامدهای تاسف باری در پی خواهد داشت آن هم در شرایطی که امید می رفت که نقدینگی سرگردان به سمت تقویت صنعت این مرز وبوم سوق داده بشه، نه سفته بازی.بهر حال باعث و بانی این شرایط ، هر که باشه از هر طیف و گروه سیاسی که باشه در حال ارتکاب خیانت بزرگی در حق این ملت هست
                Honesty is the best policy

نظر

• هوای آفتابی
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 184

من با نظرتون کاملاً موافقم البته خیلی دلم نمی خواد این جمله رو بگم ولی برگشت شاخص بدون کف سازی امکان نداره ...

استراتژی الان باید روی سهامهای با دامنه نوسان کم و یا روی خط حمایت باشه. برای مثال شاوان ، اخابر و خیلی های دیگر که شما بهتر از من می دونید.

باید یکم دیگه دندون رو جیگر گذاشت و تا می شه اعتراض کرد.
                  [COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]

نظر

• za_trader
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1456

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                    ضمن احترام به نظرات دوستان، به نظر من بازار از تحلیل خارج شده و در حال حاضر تکنیکال یا بنیادی جواب نمی ده .متاسفانه بازی ناجوانمردانه ای در جریانه که در صورت ادامه می تونه به اقتصاد ملی لطمات بسیار جدی وارد کنه.در حال حاضر در صورت خروج نقدینگی، احتمال فعال شدن سفته بازی در بخش مسکن طلا ارز بسیار محتمل به نظر می رسه.اتفاقی که در صورت وقوع پیامدهای تاسف باری در پی خواهد داشت آن هم در شرایطی که امید می رفت که نقدینگی سرگردان به سمت تقویت صنعت این مرز وبوم سوق داده بشه، نه سفته بازی.بهر حال باعث و بانی این شرایط ، هر که باشه از هر طیف و گروه سیاسی که باشه در حال ارتکاب خیانت بزرگی در حق این ملت هست
                    بله نمیشه تحلیل کرد ،ما هممون سفته بازیم ، هیچ کدامیک از ما ، سهامدار نیستیم ، ما هم سوداگریم و از نوسان قیمتی بهره میبریم ، ما فقط سفته باز کوچک هستیم

نظر

• za_trader
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1456

پاسخ : جو بازار

فکر کنم هسته تاپیک بورسی هم ترکید ، من تو تاپیک سهام طلایی پست زدم اما الان یکجای دیگه هستم؟
                      جالبه

نظر

• تیدی آلفا
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2540

درخواست مردمی برای عزل رییس سازمان بورس و رسیدگی به اوضاع بازار سرمایه

ریاست جمهوری
                        http://www.saamad.ir/Portal/Home/Def...9-6aac8438efc7

وزیر اقتصاد
                        http://www.saamad.ir/Portal/Home/Def...9-6aac8438efc7

رییس مجلس
                        http://www.parliran.ir/index.aspx?si...=4747&siteid=1

نظر

• Mesbah68
                          عضو فعال
                          • Sep 2013
                          • 346

لعنت بر جناح خائن اصولگرا و پایداری ها ..................تمام سازمان هاشون بنیاد مستضعفین تامین اجتماعی استانه قدس برای ضربه ضدن به توافق هسته ای دست به کار شدن............بورس مال مردم رو دارند اینها سر میبرند

نظر

• علی خان
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 271

سلام
                            اخه اگه منطقی بود این منفی حرف شما درست بود
                            اما به این وضعیت فروش به نظرم نمیشه گفت کف سازی
                            [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• نیکا
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Nov 2011
                              • 2110

سلام اصلا بازار از کف سازی و... خارج شده چرا ؟ عده ای که درگذشته از طریق رانت وواردات بازار را تصاحب کرده اند و باخرید سهام واحدهای تولیدی نسبت برکود ان اقدام نموده اند اکنون برای مقابله باتولید و دوباره واردات رانتی شروع ریزش سهام خود وتخریب بازار زده تا تولید پایدار نشود برای خلاصی بایستی پول زیاد انان را عقب بزند و.....

نظر

• نجاT...
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 2638

انگار ديگه اكثريت به اين نتيجه رسيدن كه آخراي افت بازاره
                                امروز يا فردا
                                چون تاپيكاي خريد داره مياد بالا
                                البته اين مردمي كه من مي بينم كششون بيشتر از اين حرفاست
                                :D
                                گناهي هم ندارن بيچاره ها
                                اينجا ايرانه!!
                                و اينجا بورس تهران!!!
                                انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

در حال کار...
                                X