جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : جــــو بــــازار

هر کسی می تواند از این فرصت استفاده کند برای بردن سود یا جبران ضرر حداقلی خودش مسول خرید و فروشش می باشند حتما افراد تازه وارد شده بازار سال 92 در از یاد

نبرده اند و می داند طمع کردن یعنی چی و چه تاوان سختی داره پس دوستان زیاد نگران نباشند همه ما خاطره سال 92 را فراموش نکردیم
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35711

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
      هرکسی بهتره با سلیقه و تصمیم خودش سهم بخره تا بعدا کسی رو مقصر ندونه. درسته الان بازر گل و بلبله اما یاد روزهای قرمز بورس هم باشید. پس هر سهمی رو نخرید و در هر قیمتی وارد سهام نشید.
      قبلا هم این نکته ای که شما نوشتید به دوستان گوشزد شده و اغلب هم اینو می دونند .

اما متاسفانه برخی کاربران اینجا رفتار درستی ندارن و خود رو در همه مسایل حق به جانب میدونن !

خودشون هر چی بگن و هر پیش بینی بکنن اشکالی نداره !

به محض اینکه فردی پستی بذاره که به مذاقشون خوش نیاد ! بلافاصله واکنش های اینجوری نشون میدن !

حالا خوبه جناب heydar اسمی از شرکتی نبرد !

اما خود اینها 2 سال بر طبل خودرویی ها کوبیدند و عده زیادی در همین خودرویی ها گرفتار شدند !!!

قبلا هم به این دوستان گفتم، آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند !

اما اینها میگن کسی پستی نزنه که با افکار ما جور در نمیاد ! خبری که ما خوشمون نمیاد نزنه ! تحلیلی که با تحلیل ما جور در نمیاد ننویسه !!! .....

طرف نظرشو گفته ! شما هم نظرتو بگو یا بگو به این دلایل مخالفم با نظرت ! اما میگن یا برطبق میل ما پست بزن یا هیچی نگو !

نظر

• 717
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 596

خانم ميناوي دليل اعتراض به شما اصرار براي تخريب گروه خاصي از سهام است نظر شما محترم ولي اصرار و تكرار به اينكار به معني تخريب سهام ديگران است و حق بدهيد به شما اعتراض كنند

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14645

فردا باید انتظار داشت تا با شکسته شدن مقاومت 143 تومانی وسپه
          سهم بدون مشکل تا 180 تومان حرکت کنید
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• TAJ2014
            عضو فعال
            • Dec 2014
            • 1027

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
            امثال شما دو سال پیش در سهام خودرویی بسیار مطمئن !! صحبت از رسیدن خودرویی ها به قیمت های بالای شبندر در سال 93 میکردید !!!

البته بعد از اجرایی شدن برجام هم باز این ادعا را مطرح کرده اید !!!

چرا دو سال پیش به خودتان نمی گفتید که هرگز با این اطمینان در مورد سهام و بازار سرمایه صحبت نکنید !!!

امثال شما که سال 92 مدام وعده میدادید قیمت خودرویی ها به شبندر می رسد ! فکر نکردید خدای نکرده کسی در این 2 سال از این حرفهای شما متضرر بشه !!! که خیلی ها شدند متاسفانه !
            سرکار خانم میناوی بنده قلبا خدمت شماارادت دارم و از زحمات شما در خصوص انتشار گزارشات قدر دانی میکنم
            و بعضا پست هایی که با ذکر منابع و ماخذ و آمار میذارید تا مورد استفاده دوستان قرار گیردخدا قوت
            بازار مدت زیادی اشفته بوده و بسیاری در ضرر بودن و اندک مدتیست بازار روی خوشش رو داره نشان میده
            بیایید به جای این همرنگ سهامداران باشیم در خوشیشان شریک همان طور که در ناراحتیشان در زمان نزول بازار شریکشان بودیم
            بالاخره بنده هم چند تا موی سرم سفید شده اما امیدوارم باعث ناراحتی سرکار خانم نشوم بذار به حساب چند تار موی سفیدمان
            این را بگذارید به حساب یک دلنوشته سهامداری وگرنه بنده حقیر کوچک همه دوستان منجمله شخص شخیص شما هستم
            قلبا عذر خواهی میکنم

نظر

• naruto
              عضو فعال
              • May 2011
              • 1879

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
              سرکار خانم میناوی بنده قلبا خدمت شماارادت دارم و از زحمات شما در خصوص انتشار گزارشات قدر دانی میکنم
              و بعضا پست هایی که با ذکر منابع و ماخذ و آمار میذارید تا مورد استفاده دوستان قرار گیردخدا قوت
              بازار مدت زیادی اشفته بوده و بسیاری در ضرر بودن و اندک مدتیست بازار روی خوشش رو داره نشان میده
              بیایید به جای این همرنگ سهامداران باشیم در خوشیشان شریک همان طور که در ناراحتیشان در زمان نزول بازار شریکشان بودیم
              بالاخره بنده هم چند تا موی سرم سفید شده اما امیدوارم باعث ناراحتی سرکار خانم نشوم بذار به حساب چند تار موی سفیدمان
              این را بگذارید به حساب یک دلنوشته سهامداری وگرنه بنده حقیر کوچک همه دوستان منجمله شخص شخیص شما هستم
              قلبا عذر خواهی میکنم
              چه خوب
              خودت خودتو ارشاد میکنی :))
              فقط خواجه حافظ شیرازی نمیدونست اکانت شما و ایشون مال یه نفره که اونم دونست:D
              لا اقل گاهی رنگ فونتت رو عوض کن.سرتم بیار بیرون همه میبیننت:))

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

به امید خدا فردا شاخص کل با گروه بانکی - پالایش و چند سهم شاخص ساز از مقاومت عبور خواهد کرد به دوستان توصیه می کنم دنبال حاشیه سازان نباشند و هر

کجا ازضرر و یا سود معقول راضی بودند خارج بشوند و طمع را کنار بگذارند و بروند دنبال سهم های که رشد نداشته اند این روندی که شروع شده می تواند با اعلام

گزارشهای پیش بینی سال 95 ادامه دار باشه حالا بغضی از سهم رشدی نداشته اندو جز شاخص سازها می باشند مثل گروه فولادی گروه سنگ اهنی گروه پتروشیمی که برای هر

کدام دلیلی می اید و می تواند شاخص کل را از مرز مقاومت 70 هزار واحد عبور دهد

نظر

• m.hossein
                  Banned
                  • Nov 2013
                  • 3031

همه شرکت ها و صنایع ما عالی و خوب هستند . ارزش یک سهم از یک شرکت یا یک صنعت در دیگر کشورها چقدر هست.

همه به خوبی میدانیم باعث افزایش شاخص در گذشته بابت ارزش یک سهم بود. در حالی که تحریم بودیم.

دوسال پیش دلار چند بود الان چند هست . دوسال بازار بورس منفی شد اینهمه گفتگو نشد .

این قانون طبیعت هست 2 سال منفی 2 سال هم مثبت .

7 سال نعمت و فراوانی 7 سال قحطی و خشکسالی.

37 سال گذشت .

تازه اول کاره

نظر

• sorena
                    عضو عادی
                    • Nov 2014
                    • 78

سهام گوگل امروز با 2% صعود به 720 دلار رسید یعنی هر سهمش حدود دو میلیون و ششصد هزار تومن!!!
                    امروز 2 میل داد و ستد شد یعنی فقط سهم گوگل امروز تو نزدک در روز عادی یک و نیم میلیارد دلار ارزش معاملاتش بود یعنی هشت برابر ارزش معاملات همه 900 شرکت بورسی و فرابورسی ما... اونم امروز که ارزش معاملات چند برابر روزهای عادی بود
                    p/e 8
                    وطنم پاره تنم

نظر

• "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                      به امید خدا فردا شاخص کل با گروه بانکی - پالایش و چند سهم شاخص ساز از مقاومت عبور خواهد کرد به دوستان توصیه می کنم دنبال حاشیه سازان نباشند و هر

کجا ازضرر و یا سود معقول راضی بودند خارج بشوند و طمع را کنار بگذارند و بروند دنبال سهم های که رشد نداشته اند این روندی که شروع شده می تواند با اعلام

گزارشهای پیش بینی سال 95 ادامه دار باشه حالا بغضی از سهم رشدی نداشته اندو جز شاخص سازها می باشند مثل گروه فولادی گروه سنگ اهنی گروه پتروشیمی که برای هر

کدام دلیلی می اید و می تواند شاخص کل را از مرز مقاومت 70 هزار واحد عبور دهد
                      انتخابات >:D<

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

[QUOTE="heydar";660422]انتخابات >:D

من شک دارم که این روندی که شروع شده تا 9 اسفند تمام بشه ولی باید مراقب روند ورودی پول و خروجی باشیم ما 2 تا انتخابات مهم پیش رو داریم مجلس و ریاست جمهوری که سال 96 می باشد و قرار روحانی در سال 95 رشد اقتصادی 5 درصد برای نشان دادن کارنامه این دولت ارایه دهد پس این روند به احتمال زیاد ادامه دار خواهد بود تا انتخابات ریاست جمهوری تا 3 ماهه اول 96 به هر حال این دو انتخابات یک شانس الهی بوده تا ضرر دیدگان بتواند جبران ضرر کنند و ما هم باید از این فرصت استفاده کنم با تشکر
                        آخرین ویرایش توسط ایرج سابق؛ 2016/01/23, 21:04.

نظر

• محمد 66
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2938

رقم شاخص=66960

فردا 67000 واحد شکسته بشه فعلا تا 70000 واحد صعود خواهیم داشت .

روی گروههایی سرمایه گذاری کنید که رشدی نداشتند مثل سیمان و ساختمان سازی .

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
                            رقم شاخص=66960

فردا 67000 واحد شکسته بشه فعلا تا 70000 واحد صعود خواهیم داشت .

روی گروههایی سرمایه گذاری کنید که رشدی نداشتند مثل سیمان و ساختمان سازی .

ما در شرایط هستیم که فقط 3 هزار واحد با مقاومت بسیار مهم 70 هزار واحدفاصله داریم که به نظر میرسه تا اخر اوایل اسفند ماه به آن برسه گذر از این مقاومت یک سیگنال دیگه برای خرید صادر می کنه به لحاظ تکنیکالی نمیشه با روند صعودی فعلا جنگید !!!

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35711

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
                              قلبا عذر خواهی میکنم
                              ممنونم از توجه شما !

اما چیزی که من در این بازار می بینم سهامداری نیست ! فقط نوسانگیری !

اگر سهامداری باشه ! بنده هم همرنگ سهامدار میشم !

از اینکه بابت گزارشها هم قبلا اشاره کردید هم اینجا ممنونم !

اما اینجا کاربرانی هستن که فقط توهین میکنند و تهت می زنند !

یکیش همین کاربر naruto ، فکر میکنه چون رنگ فونت شما با رنگ فونت من یکی هست در این پست ! پس اکانت بنده و شما یکی هست !

قبلا هم کاربران دیگری را متهم کرده بودند همین ها که اکانتشون با من یکی هست ! هیچکدام هم نبود ! و نتوانستند اثبات کنند !

الان هم از ناظر بخاهید از روی IP چک کند !

اینها به راحتی دروغ می گویند و تهمت می زنند و توهین می کنند !!!

اگه به رنگ باشه پس اغلب که رنگ فونتشون مشکی هست ! اکانتشون برای یه نفر هست !!!

در مورد گزارشات خیلی دوستان دیگر هم پیام دادند و تشکر کردند !

اما همین کاربر خوشبخت ! و همفکرانش که قبلا بارها به پست زدن من در مورد گزارشات شرکتها و کدال اعتراض داشتند !!! و حتی از ناظر چند باری خواستند که جلوی پست زدن منو بگیره !!

بارها توهین کردند به من که تو سواد نداری و پستهایت کپی از سایت کدال و گزارش شرکتهاست !!!

حالا خودش همین پست ها را می زند ! و همان کپی را به قول خودش می کند !!!

من نه به پست زدن ایشون نه هیچ کاربر دیگری اعتراض ندارم ! تا جایی که مخالف قوانین سایت نباشه ! و توهین و فحاشی نباشه توش !!!

اما اینها متاسفانه رفتارشون همینه ! هر آنچه خودشان می کنند درست است !

اما همان کار را اگر طرف مقابلشان انجام دهد ! توهین و تحقیر و فحاشی و ... نثارش می کنند !!!!

دولتشان هم همین است ! هر چه در دولت قبل انجام می شد از واردات و نقدینگی بگیرید تا آلودگی !! همه را بدتر کردند !

اما اینها می گویند نقدینگی فقط وقتی در دولت قبل شد 450 هزار میلیارد بد بود ! الان که شده 900 هزار میلیارد ظرف 2 سال !!! بد نیست ! خوبم هست !!

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                                ما در شرایط هستیم که فقط 3 هزار واحد با مقاومت بسیار مهم 70 هزار واحدفاصله داریم که به نظر میرسه تا اخر اوایل اسفند ماه به آن برسه گذر از این مقاومت یک سیگنال دیگه برای خرید صادر می کنه به لحاظ تکنیکالی نمیشه با روند صعودی فعلا جنگید !!!

مرکل به تهران می آید

عسگراولادی در برنامه تیتر امشب از سفر قریب‌الوقوع صدراعظم آلمان بهمراه تیم صدنفره اقتصادی جهت سرمایه گذاری در خودرو و داروسازی به ایران خبر داد

نظر

در حال کار...
                                X