جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
    نمیدونم چرا بعضی افراد این قدر ترس دارند ، در گذشته سهمهایی داشتیم که در یک سال تا 10 برابر قیمت هم رشد کردند ، الان سهم 20 درصد رشد میکنه همه از ترسشون فروشنده هستند .

خودرو ، وبملت ، سفارس ، کچاد ، تاپیکو ، وغدیر ، اخابر ، ستران ، شپنا ، وساخت و ... همگی تا 1000 تومان جا برای رشد دارند ، تازه اول راه هستیم .
    '@-@

اگر این سهم ها هزار تومان را ببیند شاخص کل باید چه رقمی باشه 150 هزار یا بالاتر زمانی واقعا می تواند به این قیمتها برسند که رشد اقتصادی واقعی داشته باشیم که خیلی زمان می بره
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
      نمیدونم چرا بعضی افراد این قدر ترس دارند ، در گذشته سهمهایی داشتیم که در یک سال تا 10 برابر قیمت هم رشد کردند ، الان سهم 20 درصد رشد میکنه همه از ترسشون فروشنده هستند .

خودرو ، وبملت ، سفارس ، کچاد ، تاپیکو ، وغدیر ، اخابر ، ستران ، شپنا ، وساخت و ... همگی تا 1000 تومان جا برای رشد دارند ، تازه اول راه هستیم .
      آخه چه دلیلی چه برهاتی ؟ وقتی میگید 1000 تومان 3 تا دلیل حداقل بیارید .

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

در اصل توسط هوای تازه پست شده است View Post
        بانکی ها فردا راحت میشه خرید کرد دارن پول بک میزنن
        خوب میشه خرید
        فردا اول وقت فرصت خریدی روی صفر تابلو و ممکنه منفی خفیف بدن که باید خوب استفاده کرد
        لیدر این گروه
        وبملت
        وبصادر
        وسینا
        حکمت
        از هر کدوم یه مقداری تو سبد داشته باشید
        بابت تضمین سبد بورسی که دارید
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• b-asgharne
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1055

سهامداری کنید عجله نکنید شاخص اگر بیاد رو 72400 (نمودار لگاریتمی ماهانه) تازه برگشته رو روند صعودی طولانی مدت ماهانه و البته بعدش مقاومت 75 هزار رو در پیش داره.
          ولی قبلش لازمه که از 70 هزار رد بشه.
          حجم معاملات زمان رکود بورس 60 میلیارد بود الانه حجم معاملات هر روز حدود 400 میلیارده. این بهمن برف تازه راه افتاده تا تمام نشده تو خروج عجله نکنید خیلی ها با دید نوسان خارج شدند و قندی خریدند ولی هنوز پول داره وارد می شه یعنی پول های جدید وارد شده دید نوسانی ندارند که سریع هم خارج بشن.
          آخرین ویرایش توسط b-asgharne؛ 2016/01/24, 18:49.

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

سوئفت آخر هفته وصل میشه اون وقت تازه فروشنده ها میفهمن بانکی یعنی چی
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
              این فروش آبشاری حقوقی ها تو گروه بانکی جه معنی می دهد؟
              سلام جناب آباد گرامی؛

یعنی اینکه ما هم باید هوشیار باشیم چون ممکن است هر آن روندشان برگردد؛

حکم چراغ زرد بین سه رنگ چراغ راهنمایی رانندگی را دارد؛ یعنی احتیاط و آمادگی! و منتظر ماندن برای علامت بازگشت.

=============

البته علامت برگشت را هر کس طوری می بیند. شاید من با یک روز منفی خوردن از سهم خارج شوم، کس دیگری "سه روز صف فروش" را علامت بازگشت بداند... یا کس دیگری با دو درصد مثبت بترسد و بیرون برود...
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                دوستان البته شما همه خودتون استاد هستید،فقط جهت یادآوری

در حق تقدم ها و سهم مادر همیشه توجه داشته باشید که حق باید ارزانتر از سهم مادر باشه،چون دردسر و زمان نیاز داره تا به سهم تبدیل بشه

اگر میبینید که حق از سهم اصلی پیشی گرفته بدونید نه به دلیل ارزندگی که به خاطر حرکات سفته بازانه برای گرفتن سود بیشتر و ...است

نمونه بشهر و حقش،برای حقش صف تشکیل میدن اما خود سهم روان و کمتر از قیمت حق معامله میشه!!!
                در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post

یعنی چی آخه؟؟؟اگر ارزشمند هست واقعا ،،خود سهم رو سنگین کنن اگه راست میگن!!(نقد رو بدی نسیه رو بگیری؟؟خب معلومه فقط برای گرفتن کاپتال گین اینکار رو میکنند)

سلام جناب نائل؛

فکر کنم بیشتر هنگامی که سهم اصلی پایین تر از حق قرار می گیرد به این معنی است که (یا عده ای می خواهند سفته بازی کنند یا اینکه) بازار آینده ی صنعت را بسیار خوب پیش بینی می کند!

شما فکر کنید یک سهم 1200 ریالی اگر در آینده بشود 1800 ریال، حق تقدم 300 ریالی آن در آینده 800 ریال معامله خواهد شد! (به خصوص استفاده نشده)

اگر چنین آینده ای برای یک سهم در نظر گرفته شود طبیعی است که حق تقدم 100 ریال بالاتر که سهل است، 300 ریال بالاتر از سهم اصلی باشد!

حالا وبشهر را نمی دانم ولی نمونه اش خودروح که یک مدت (اگر اشتباه نکنم) بالاتر از قیمت سهم اصلی بود. و الان رشد خیلی خیلی بهتری نسبت به سهم اصلی کرده ولی افتاده عقب!!!
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/01/24, 20:41.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

عرضه ها به کدهای خودشون میخوره تو بانکی ها
                  مراقب باشید که فریب فروشنده نخورید
                  حقوقی به کدهای حقیقی خودش میزنه
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                    سوئفت آخر هفته وصل میشه اون وقت تازه فروشنده ها میفهمن بانکی یعنی چی
                    جناب تمام؛
                    سلام؛

حرفتان کاملا منطقی و درست است؛

ولی این حرف برای بلند مدت است. در کوتاه مدت معلوم نیست وضع چطور می شود؟

در ثانی یک نظر هست که بنده به تدریج قبولش کرده ام: قدرت (پول) بالاتر از تکنیکال و بنیادی است!

به خصوص در کوتاه مدت باید ببینیم قصد دولت و بازیگران سهم چیست؟

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                    عرضه ها به کدهای خودشون میخوره تو بانکی ها
                    مراقب باشید که فریب فروشنده نخورید
                    حقوقی به کدهای حقیقی خودش میزنه

یک زمانی بنده هم همین فکر را می کردم ولی وقتی دیدم با همین کار بعد از چند روز چگونه روند بسیار صعودی یکباره برگشت نظرم عوض شد.

اگر اشتباه نکنم در برجام قبلی! حقوقی ها همین کار را کردند و اگر اشتباه نکنم اصلا با همین سهم های بانکی هم بود که عرضه های زیاد انجام دادند و کمر بازار را شکستند...

نمی گویم بفروشیم. بلکه می گویم مراقب باید باشیم. (چراغ زرد)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

چند سهم برای بررسی (کوتاه مدت-میان مدت-تقریبا مطمئن):

ومعادن
                      تاپیکو
                      وقوام
                      وساخت
                      سکارون
                      شبندر
                      شسپا
                      بساماح
                      شاراک
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

گروه معدنی سنگی و فولادی فلزاتی وابسته به نفت هستن
                        اگر فردا نفت بالا رفت رشدشون ادامه دار میشه
                        اگر نفت افت کرد خارج بشید
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• arman22
                          عضو عادی
                          • Mar 2011
                          • 80

در گروه خودرو شایعاتی هست که احتمالا شرکتهای زامیاد و پارس خودرو ممکن است به دلایلی که گفته میشه اطلاعات با اهمیت بسته بشه. دلیلش هم بسته شدن غیر منطقی نماد خساپا و بسته ماندن نمادهای ورنا و وساپا عنوان می شه که بسیار مشکوک و نوعی تصفیه حساب مدیریتی با گروه خودروسازی سایپا می باشد. امیدوارم مسولان سازمان دلیل موجهی برای این کار داشته باشند.

نظر

• milad97
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 2520

فردا در صورت تایید صلاحیت هاشمی و سیدحسن خبر خوشی برای بازار هستش و احتمالا تا اخر هفته بازار مثبت خواهد بود
                            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• ashkan zandi
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1136

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
                              فردا در صورت تایید صلاحیت هاشمی و سیدحسن خبر خوشی برای بازار هستش و احتمالا تا اخر هفته بازار مثبت خواهد بود
                              هاشمی تایید شد ولی سید حسن تا حالا نه مگه اینکه اتفاق خاصی بیفته و تاییدشون کنن

نظر

• TAJ2014
                                عضو فعال
                                • Dec 2014
                                • 1027

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                                چه خوب
                                خودت خودتو ارشاد میکنی :))
                                فقط خواجه حافظ شیرازی نمیدونست اکانت شما و ایشون مال یه نفره که اونم دونست:D
                                لا اقل گاهی رنگ فونتت رو عوض کن.سرتم بیار بیرون همه میبیننت:))

ناروتو جان اصلا حوصله بحث ندارم اما اگر اثبات بشه بنده یه مرد 44 ساله ام اهل گوهردشت کرج و هیچ صنمی با هیچ سهامداری هم ندارم
                                و خانم میناوی شخصیتی جدا باشه حاضری بیای اینجا و اون 11 نفر لایک کننده یه چرتی که نوشتی عذر خواهی کنید
                                میخوای شماره ثابت خونمو بذار اینجا و همتون زنگ بزنید میخوای؟؟؟؟؟؟؟
                                من از مدیریت سایت میخوام در اثبات این قضیه کمک کنن
                                ظاهرا دوستان خیلی مغرضانه باقضیه برخورد میکنند
                                من توصیه ای به خانم میناوی کردم اونوقت اومدی یه چرتی اینجا تحویل میدی که چی؟
                                اگر راه اثباتی دیگه داری بگو انجام میدم مثلا یه ایرانسل 5000 تومانی بذار اینجا من از شماره ثابت زنگ میزنم
                                از خانم میناوی هم میخوایم همزمان با شماره ات تماس بگیره انشالله رفع سو تفهام میشه
                                دوستان تورو به خدا هر چرتی رو لایک نکنید بنده که تماما تلاش میکنم مطلبی نزنم اگر هم پستی میذارم یا تشکر هست یا پی جوی وضعیت دوتا سهم میشم نه تکنیکال نه بنیادی هیچی نمینویسم علت دشمنی دوستان با خودم نمیدونم راهنمایی کنید

نظر

در حال کار...
                                X