جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • FARIBORZ NAEL
    ستاره دار(2)
    • Jan 2015
    • 1837

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    دوستان بعید نیست منفی گروه بانکی به سایر گروه ها هم سرایت کند...

به شخصه فکر کنم دولت/بازیگران اجازه ندهند همه گروه ها مثبت باشند و هر روز 700 واحد مثبت داشته باشیم

شاید الان نوبت ساختمان و خودرو تمام شده باشد و نوبت سیمان و پتروشیمی شده باشد.

(البته خودم 10 درصد وساخت و 50 درصد خنصیر دارم و فعلا فروشنده هم نیستم.)
    فردا که مثبت شدن همه میان میگن پولبک بود!!!!

دیدید گفتیم ....دیدیدگفتیم!!!!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
    آن حلقه زنجیر همان است که بودست
    نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• ahmoeini
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2562

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
      ظاهرا امروز همه منتظر خرید بانکی توی منفی تر هستن الان تو این قیمت خرید متوقف شده وخیلی دیر به دیر معامله میشه

فکر نکنم بانک ملت به پائین باز گردد
      اگر برگشت مطمئنا باید خرید
      ولی فعلا پله پله بالا میرود
      این تکنیک حقوقیها برای جمع کردن سهمه
      در انتهای معاملات امروز حقوقیها برنده هستند

نظر

• هوای تازه
        عضو فعال
        • Jan 2016
        • 738

بانکی ها در حال برگشتن توجه کنید

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7515

موقتا از سکرما در قیمت حداکثر خارج شدم سهم خوبی است ازش نوسان خواهم گرفت آن را رصد می کنم. شاراک را مقداری اضافه کردم در قیمت 502 .
          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
            فردا که مثبت شدن همه میان میگن پولبک بود!!!!

دیدید گفتیم ....دیدیدگفتیم!!!!
            من هم دقیقا منظورم همان استراحت موقت بود. (نه بازگشت به قیمت های کف)
            همان طور که گفتم بنده 70 درصد سبدم خودرویی و بانکی (وقوام-10 درصد) و ساختمانی است.

به هر حال هر گاوی اگر یک کله سر بالا برود خسته می شود، باید یک استراحت کند، نفس تازه کند بعد موج اصلی اش (موج سوم) را آرام آرام ادامه دهد.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• رامین حیاتی
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 1321

حقوقی تا الان 6میلیون وبملت جمع کرد این بازی امروز همش واسه جمع اوری سهام بود
              بانک صادرات هم 21میلیون خرید
              همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• m.hossein
                Banned
                • Nov 2013
                • 3031

قنبر كيست؟

جوان کافری عاشق دختر عمویش شد ،عمویش پادشاه حبشه بود .
                جوان رفت پیش عمو و گفت عمو جان من عاشق دخترت شده ام آمدم برای خواستگاری .
                پادشاه گفت حرفی نیست ولی مهر دختر من سنگین است .
                گفت عمو هر جه باشد من میپذیرم
                شاه كفت : در شهر بديها (مدينه) دشمنی دارم که باید سر او را برایم بیاوری آنوقت دختر از آن تو ،
                جوان گفت عمو جان این دشمن تو اسمش چیست ،
                گفت اسم زیاد دارد ولی بیشتر او را به نام علی بن ابیطالب می شناسند
                جوان فورا اسب را زین کرد با شمشیر و نیزه و تیر و کمان و سنان راهی شهر بدی ها شد
                به بالای تپه ی شهر که رسید دید در نخلستان جوان عربی درحال باغبانی و بیل زدن است
                به نزدیک جوان رفت گفت ای مرد عرب تو علی را میشناسی ،
                گفت تو را با علی چکار است
                گفت آمده ام سرش را برای عمویم که پادشاه حبشه است ببرم چون مهر دخترش کرده است .
                گفت تو حریف علی نمی شوی ،
                گفت مگر علی را میشناسی
                گفت بله من هر روز با اون هستم و هر روز او را میبینم
                گفت مگر علی چه هیبتی دارد که من نتوانم سر او را از تن جدا کنم ،
                گفت قدی دارد به اندازه ی قد من هیکلی هم هیکل من
                گفت خب اگر مثل تو باشد که مشکلی نیست ،
                مرد عرب گفت اول باید بتونی من رو شکست بدی تا علی را به تو نشان بدهم
                خب چی برای شکست علی داری ،
                گفت شمشیر و تیر و کمان و سنان
                گفت پس آماده باش ، جوان خنده ای بلند کرد و گفت تو با این بیل میخواهی مرا شکست دهی پس آماده باش شمشیر را از نیام کشید
                گفت اسمت چیست مرد عرب جواب داد عبدالله
                پرسید نام تو چیست
                گفت فتاح، و با شمشیر به عبدالله حمله کرد
                عبدالله در یک چشم بهم زدن کتف و بازوی جوان کافر را گرفت و به آسمان بلند کرد و به زمین زد و با خنجر خود جوان خواست تا او را بکشد که دید جوان از چشمهایش اشک می آید
                گفت چرا گریه میکنی جوان گفت من عاشق دختر عمویم بودم آمده بودم تا سر علی را ببرم برای عمویم تا دخترش را به من بدهد حالا دارم بدست تو کشته میشوم
                مرد عرب جوان را بلند کرد گفت بیا این شمشیر سر مرا برای عمویت ببر ،
                گفت مگر تو کی هستی گفت منم اسدالله الغالب علی بن ابیطالب، كه اگر من بتوانم دل بنده ایی از بندگان خدا را شاد کنم حاضرم سر من مهر دختر عمویت شود
                جوان بلند بلند زد زیر گریه و به پای مولای دو عالم افتاد و گفت من میخواهم از امروز غلام تو شوم یا علی
                پس فتاح شد قنبر غلام علی بن ابیطالب .
                یا علی به حق قنبرت دست ما هم بگیر ، بر جمال پرنور مولا علی ع صلوات?

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7515

چه عجب حقوقی وبملت نمی فروشد.
                  Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• FARIBORZ NAEL
                    ستاره دار(2)
                    • Jan 2015
                    • 1837

من هم دقیقا منظورم همان استراحت موقت بود. (نه بازگشت به قیمت های کف)
                    همان طور که گفتم بنده 70 درصد سبدم خودرویی و بانکی (وقوام-10 درصد) و ساختمانی است.

به هر حال هر گاوی اگر یک کله سر بالا برود خسته می شود، باید یک استراحت کند، نفس تازه کند بعد موج اصلی اش (موج سوم) را آرام آرام ادامه دهد.
                    برقرار باشی دوست عزیز
                    آخه این بیچاره ها راهی نرفتن که!!!

اینها به خاطر اضافه وزنی که دارن(شناور زیاد و حقوقی بد) نتونستن همپای بقیه باز برن!عقب موندن
                    laughingsmiley

نظر

• محمد 66
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2938

60000 عدد ثاخت اضافه کردم ، تعجب میکنم توی این بازار صف خرید نداره ، از خیلی از سهمها ارزنده تره .

نظر

• رامین حیاتی
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1321

یه سلامی به اون حقیقی عزیز بکنم که امروز سهم وبملتش رو دونه ای 2145داد به ما فردا بیا بالاتر بهت برش گردونم عزیز:.thumbsupsmileyanim

نظر

• FARIBORZ NAEL
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2015
                          • 1837

بدی این بازار به این هست که متاسفانه همه سهمها با هم رشد میکنن و نمیشه از تمام گروهها استفاده کرد!
                          شاخص هم بدجوری بالا میره
                          مثلا اگر معدنی و فلزی بعد از بقیه بازار رشد میکرد چقدر خوب بود؟؟!!!

نظر

• رامین حیاتی
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 1321

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                            بدی این بازار به این هست که متاسفانه همه سهمها با هم رشد میکنن و نمیشه از تمام گروهها استفاده کرد!
                            شاخص هم بدجوری بالا میره
                            مثلا اگر معدنی و فلزی بعد از بقیه بازار رشد میکرد چقدر خوب بود؟؟!!!
                            من از حباب میترسم دوست من حبابی که سال 92ترکید وهمه رو گریبان گیر کرد

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35705

دوستان بعید نیست منفی گروه بانکی به سایر گروه ها هم سرایت کند...

به شخصه فکر کنم دولت/بازیگران اجازه ندهند همه گروه ها مثبت باشند و هر روز 700 واحد مثبت داشته باشیم

شاید الان نوبت ساختمان و خودرو تمام شده باشد و نوبت سیمان و پتروشیمی شده باشد.

(البته خودم 10 درصد وساخت و 50 درصد خنصیر دارم و فعلا فروشنده هم نیستم.)
                              سال 92 وقتی شرایط رشد شاخص مثل این روزهای بازار بود، برخی مسئولان در هیات مدیره بورس معتقد بودند که سازمان باید بیانیه بده !

و به مردم و سهامداران اطلاع رسانی کنه که این روند از خارج از بورس به بازار تحمیل شده ! و اختیارش هم دست ما نیست !

هر زمان هم این پول از بازار بره بیرون ! نه حقوقی ها نه سازمان توانایی جایگزینی اون و پاسخ دادن به سهامداران را ندارند !!!

اما اون موقع به شدت مخالفت شد ! و حتی تهدید کردند اعضای هیات مدیره و مسئولان بورس رو که کسی حق مصاحبه شخصی و گفتن این چیزها رو هم نداره ! حتی ، چه برسه به بیانیه !!!

حالا هم سازمان مثل اون موقع سکوت کرده ! و عده ای فقط با جا به جا کردن پول از این گروه به اون گروه ! بازار رو دوباره به بازی گرفتند !!!

در حالیکه ریسکهای حاکم بر بازار همچنان همان است و تغییری نکرده !

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                                سال 92 وقتی شرایط رشد شاخص مثل این روزهای بازار بود، برخی مسئولان در هیات مدیره بورس معتقد بودند که سازمان باید بیانیه بده !

و به مردم و سهامداران اطلاع رسانی کنه که این روند از خارج از بورس به بازار تحمیل شده ! و اختیارش هم دست ما نیست !

هر زمان هم این پول از بازار بره بیرون ! نه حقوقی ها نه سازمان توانایی جایگزینی اون و پاسخ دادن به سهامداران را ندارند !!!

اما اون موقع به شدت مخالفت شد ! و حتی تهدید کردند اعضای هیات مدیره و مسئولان بورس رو که کسی حق مصاحبه شخصی و گفتن این چیزها رو هم نداره ! حتی ، چه برسه به بیانیه !!!

حالا هم سازمان مثل اون موقع سکوت کرده ! و عده ای فقط با جا به جا کردن پول از این گروه به اون گروه ! بازار رو دوباره به بازی گرفتند !!!

در حالیکه ریسکهای حاکم بر بازار همچنان همان است و تغییری نکرده !
                                به خاطر همینه تو بازار کسی موفقه....که پویا برخورد کنه......قرار نیست همیشه در بازار ماند..بدون تعصب ...به موقع ورود...به موقع خروج....
                                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

در حال کار...
                                X