جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Senator1989
    عضو فعال
    • Feb 2015
    • 2577

پاسخ : جــــو بــــازار

یعنی تو جمع ما کسی هم هست به درستی و منطق معاملات و داشتن اطمینان در صحت اخبار مندرج شرکت ها و الگوی صحیح ترید در بورس ایران اعتقاد داشته باشه و بخواد بعد از این کسی رو یا خودش رو به سهامداری دعوت بکنه !؟

4 ماه پیش ملت تو بورس داشتن سهم ها رو 3 هفته متوالی رو -5 معامله میکردند و الان هم دقیقا برعکس اون مدت!!!

کرم از خود درخت هست حتی یک لحظه هم نباید در نوسانگیری شکی کرد مگر پولت رو با نا آگاهی بخواهی وارد بورس بکنی

لعنت خدا بر دل سیاه طیب نیا و فطانت
    آخرین ویرایش توسط Senator1989؛ 2016/01/26, 13:37.

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7515

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
      ممنونم
      20%سبدم بانکی هست(بانک دی)
      ناراحتیم از اینه که چرا همین رو هم از سهام پیشرو نخریدم!!
      فریبرز عزیر ، حرکت بانکی ها کمی مشکوک است . هنوز معتقدم که سهام آنها افزایش خواهد داشت. ولی برخی از آنها همین الان حباب دارند. اما وبملت و دی سهام خوبی هستند. و من مرتب آنها را رصد می کنم ، ولی همانطور که قبلا گفتم جند روز پیش من موقتا از این دو سهم خارج شدم(وبملت رو با سود و دی را با کمی زیان) تا ببینم حقوقی ها بازی را چطور پیش می برند تا الان که از کارشان سر در نیاوردم ، حدس هایی می زنم ولی قطعی نیست . البته من وقتی بانکی ها رو فروختم که سهمی را برای خرید انتخاب کرده بودم ( فنوال و سپاها) ، من نمی دونم جرا احساسم رو سیمانیها مثبت است ، و فکر می کنم دولت مجبوره برای پیروزی در 96 فعالیت عمرانی را در 95 برای رشد اقتصادی و اشتغال افزایش بده ، سیمانی ها هم با انبارهای پر سیمان حاضر به خدمت هستن. البته خودتان بهتر می دانید که در بورس با قطعیت نمی توان سخن گفت ، و هر کسی باید تحلیل کنه و ریسک سرمایه کذاری رو بپذیره. درود
      آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2016/01/26, 13:02.
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• FARIBORZ NAEL
        ستاره دار(2)
        • Jan 2015
        • 1837

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
        فریبرز عزیر ، حرکت بانکی ها کمی مشکوک است . هنوز معتقدم که سهام آنها افزایش خواهد داشت. ولی برخی از آنها همین الان حباب دارند. اما وبملت و دی سهام خوبی هستند. و من مرتب آنها را رصد می کنم ، ولی همانطور که قبلا گفتم جند روز پیش من موقتا از این دو سهم خارج شدم تا ببینم حقوقی ها بازی را چطور پیش می برند تا الان که از کارشان سر در نیاوردم ، حدس هایی می زنم ولی قطعی نیست . البته من وقتی بانکی ها رو فروختم که سهمی را برای خرید انتخاب کرده بودم ( فنوال و سپاها) ، من نمی دونم جرا احساسم رو سیمانیها مثبت است ، و فکر می کنم دولت مجبوره برای پیروزی در 96 فعالیت عمرانی را در 95 برای رشد اقتصادی و اشتغال افزایش بده ، سیمانی ها هم با انبارهای پر سیمان حاضر به خدمت هستن. البته خودتان بهتر می دانید که در بورس با قطعیت نمی توان سخن گفت ، و هر کسی باید تحلیل کنه و ریسک سرمایه کذاری رو بپذیره. درود
        دوست عزیز
        شیوه معاملات شما نشون داده که شما بر اساس تحقیق و بررسی معامله میکنید،پس من خودم رو در جایگاهی نمیبینم که به شما توصیه ای داشته باشم

تجربه به من میگه سیمان فقط در مواقع خاصی حرکت میکنه،الان هم بر اساس جو بازار اونها هم حرکت میکنند،و خدا نکند کسی در این سهام گیر کند!
        خوبی بانکی ها این هست که اگر سود نرسانند ضرر(آنچنانی) هم نمیزنند(کلا هیجانی رفتار نمیکنند)

تو بازار مثبت هنر انتخاب سهام از بین عالی،بسیار خوب و خوب هست.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
        آن حلقه زنجیر همان است که بودست
        نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

نظرم همونه رشد بازار فقط بدلیل انتخابات هست.هیج تحول بنیادی نداریم معمولا تو روندهای صعودی خبرسازی ها خوب جواب میدهند

نظر

• بقراط حکیم
            عضو فعال
            • May 2014
            • 576

حرکت خوبی در پترو پالایشی دیده شد
            شراز در کف قیمت صف شد

نظر

• بقراط حکیم
              عضو فعال
              • May 2014
              • 576

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
              نظرم همونه رشد بازار فقط بدلیل انتخابات هست.هیج تحول بنیادی نداریم معمولا تو روندهای صعودی خبرسازی ها خوب جواب میدهند
              بنظرم هر دلیلی داره مهم نیست. بهتره با روند دوست بود

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

جناب m.hosein دو تا حرف خیلی خوب می زنند که من قبول دارم.

1- چند سال خشکسالی و چند سال آبادانی
                البته بنده به جای 7 سال فکر کنم 2 سال بگوییم بهتر باشد، 2 سال خشکسالی واقعی داشتیم در این دولت و 2 سال هم ان شاء الله آبادانی واقعی خواهیم داشت
                البته باید توجه داشته باشیم که اگر سرعت رشد از زاویه گن بیشتر شود ممکن است بزنند موقت سرکوبش می کنند.

2- از این شاخه به آن شاخه نپریم!
                البته به نظر من زیاد نپریم، وگرنه مدت های مدید با یک سهم بودن که اینجا آمدن ندارد...
                دوستانی که هر روز خرید و فروش انجام می دهند توجه داشته باشند در هر بار معامله (خرید و فروش) شما 1.5 درصد دارید زیان می کنید!!! یا به عبارت دیگر 1.5 درصد از سود خالصتان را دارید مفت مفت تقدیم کارگزاری می کنید!!!
                در ثانی سهامی که تا الان رشد نکرده اند ممکن است بعد از این مورد اقبال بازار قرار گیرند و توجه بازار روی همین سهم ها است. نمونه ی بارزش ومعادن (که انصافا خودم می خواستم بفروشمش) تا دو روز پیش هیچ کس نگاهش هم نمی کرد، اما یک باره 500 میلیون تقاضا آمد پشتش... فولاد...

===========

صف خرید و فروش را خوب نگاه کنید،
                سهم هایی که حقوقی بی مهابا عرضه می کند و حقوقی با قدرت خرید نمی کند، مستعد جاماندن هستند
                و سهم هایی که صف خرید قوی دارند و قدرت خریدار در آنها بیشتر است و تعداد خریدار کمتر است دو حالت دارند یا آخر کار سفته بازی و لبه ی پرتگاه هستند (فروشنده هم کم تعداد و پر حجم + عرضه های زیاد به خصوص از طرف حقیقی) یا اینکه ابتدای راه صعودند (خریدار های خوب و تعداد بهتر خریداران و در قیمت پایین بودن و تایید خوب بنیادی...)

یا علی
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

در اصل توسط بقراط حکیم پست شده است View Post
                  بنظرم هر دلیلی داره مهم نیست. بهتره با روند دوست بود
                  بله درست میفرمایید.و هرکس قوانینی برای خود دارد.

بنده با توجه به قوانین خودم حداکثر آخر هفته ی آینده از بازاز کامل خارج میشم.

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7515

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                    دوست عزیز
                    شیوه معاملات شما نشون داده که شما بر اساس تحقیق و بررسی معامله میکنید،پس من خودم رو در جایگاهی نمیبینم که به شما توصیه ای داشته باشم

تجربه به من میگه سیمان فقط در مواقع خاصی حرکت میکنه،الان هم بر اساس جو بازار اونها هم حرکت میکنند،و خدا نکند کسی در این سهام گیر کند!
                    خوبی بانکی ها این هست که اگر سود نرسانند ضرر(آنچنانی) هم نمیزنند(کلا هیجانی رفتار نمیکنند)

تو بازار مثبت هنر انتخاب سهام از بین عالی،بسیار خوب و خوب هست.
                    با سخن شما موافقم ، تعصبی نسبت به هیچ گروه یا سهمی ندارم ولی تجربه من تو بورس کمه، مثلا اگر به عقب برگردم تو سبدم سهام خودرویی پیدا می شد .
                    در مورد بانک ها هم کاملا با شما موافقم و در سبدم بصادر ، بملت و دی بوده، از حکمت هم نوسان گرفتم. الان هم گزینه دی و وبملت تو واچ لیستم هست در مورد بملت هم رصد می کنم ببینم مقاومت 220 تا 225 رو با چه حجمی رد می کنه و حقوقی چطور رفتار خواهد کرد. کلا در بورس ایران حقوقی و بازیگران سهم خیلی تاثیر کذارند. ولی این طوری نیست که نشه تشخیص داد . شدنی است. تو برخی سهام ها در 5 سال اخیر بررسی کردم مرتب بازی ها تکرار شده. الان سهمی وجود داره که در 5 ماه قبلی 100 درصد بالا رفته و بازی ساز کم کم باد سهم رو خالی می کنه ، و به احتمال زیاد دو باره تکرار خواهد شد.
                    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• بقراط حکیم
                      عضو فعال
                      • May 2014
                      • 576

بله درست میفرمایید.و هرکس قوانینی برای خود دارد.

بنده با توجه به قوانین خودم حداکثر آخر هفته ی آینده از بازاز کامل خارج میشم.
                      ما هم تا زمانی که نقدینگی در حال ورود هست سهامداریم و با خروج اون خارج میشیم. حد ضرر متحرک میتونه سوپاپ اطمینان سهامداران باشه

نظر

• پیشرو
                        عضو عادی
                        • May 2011
                        • 34

@};-

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                          و امروز مقداری شلیا خرید شد. به امید خدا
                          سلام دوست عزیز....والله من هم چند وقتی هست که 20 درصد سبد را زدم به نام این سهم...ولی متاسفانه از روندش اصلا راضی نیستم...دلیل اصلیش هم سهامدار عمده است که این سهم را واقعا ذلیل کرد...امیدوارم این 6میلیون سهم باقیمانده را بازار ازش بخره و سهم راه بیافته...بیشتر از 6 میلیون هم نمیتونه عرضه کنه چون بلوک مدیریتی را از دست میده...و شما هم که تازه وارد این سهم شدید سود خوبی کسب کنید..اما اگر روز اول بود واقعا رو سهمی که سهامدار عمده اش وتوصا بود اصلا نمیرفتم.

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

از دوستان بورسی حلالیت میطلبم اگر این چند وقت افراد را به اشتباه انداختم که امیدوارم اینگونه نشده باشد .بنده از حضورتون مرخص میشم. از بازار هم جند روزآینده خارح میشم نمیدونم شاید شاخص حتی به 100 هرار برسه فعلا تحلیلی ندارم و علت خروجم هم نداشتن تحلیل هست .برای خریدم و فروشم دلیل ندارم . اینگونه برای من عذاب آوره .
                            چون تحلیلی ندارم حرفی برای گفتن ندارم پس حضور اینجا هم احساس کردم ممکنه به دوستان جهت دهی غلط دهد . یحتمل خروج طولانی مدتی باشه ایندفعه برعکس دفعات پیش /حدود بیش از 5 سال با بورس سروکار دارم حدودا از سال 89 تا حالا بیش از یه ماه از بازار خارج نبودم . ...
                            خدانگهدار@};-

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35706

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              جناب m.hosein دو تا حرف خیلی خوب می زنند که من قبول دارم.

1- چند سال خشکسالی و چند سال آبادانی
                              البته بنده به جای 7 سال فکر کنم 2 سال بگوییم بهتر باشد، 2 سال خشکسالی واقعی داشتیم در این دولت و 2 سال هم ان شاء الله آبادانی واقعی خواهیم داشت
                              البته باید توجه داشته باشیم که اگر سرعت رشد از زاویه گن بیشتر شود ممکن است بزنند موقت سرکوبش می کنند.

2- از این شاخه به آن شاخه نپریم!
                              البته به نظر من زیاد نپریم، وگرنه مدت های مدید با یک سهم بودن که اینجا آمدن ندارد...
                              دوستانی که هر روز خرید و فروش انجام می دهند توجه داشته باشند در هر بار معامله (خرید و فروش) شما 1.5 درصد دارید زیان می کنید!!! یا به عبارت دیگر 1.5 درصد از سود خالصتان را دارید مفت مفت تقدیم کارگزاری می کنید!!!
                              در ثانی سهامی که تا الان رشد نکرده اند ممکن است بعد از این مورد اقبال بازار قرار گیرند و توجه بازار روی همین سهم ها است. نمونه ی بارزش ومعادن (که انصافا خودم می خواستم بفروشمش) تا دو روز پیش هیچ کس نگاهش هم نمی کرد، اما یک باره 500 میلیون تقاضا آمد پشتش... فولاد...

===========

صف خرید و فروش را خوب نگاه کنید،
                              سهم هایی که حقوقی بی مهابا عرضه می کند و حقوقی با قدرت خرید نمی کند، مستعد جاماندن هستند
                              و سهم هایی که صف خرید قوی دارند و قدرت خریدار در آنها بیشتر است و تعداد خریدار کمتر است دو حالت دارند یا آخر کار سفته بازی و لبه ی پرتگاه هستند (فروشنده هم کم تعداد و پر حجم + عرضه های زیاد به خصوص از طرف حقیقی) یا اینکه ابتدای راه صعودند (خریدار های خوب و تعداد بهتر خریداران و در قیمت پایین بودن و تایید خوب بنیادی...)

یا علی
                              ایشون میگن 7 سال خشکسالی 7 سال آبادانی !

باز شما تخفیف دادی و نوشتی 2 سال خشکسالی و 2 سال آبادانی !

اما دولت بی تدبیر در ابتدای راه نشون داد که چند ماه آبادانی !اونم صوری و ظاهری البته ! بعدش 2 سال خشکسالی !

همون ابتدا ظرف 2-3 ماه شاخص رو از 60 هزاری که خودشون تا قبل از انتخابات میگفتن حبابه !!! بردن به 90 هزار !

بعدش 2 سال طول کشید که برگشتن سر جای اولشون !

حالا هم همون آش و همون کاسه هست ! و تا دلتان بخواهد بهانه فراهم است ! هم برای بالا بردن چند ماهه ! هم برای پایین آوردن 2 ساله !

نظر

• خوشبخت
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 5464

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                                ایشون میگن 7 سال خشکسالی 7 سال آبادانی !

باز شما تخفیف دادی و نوشتی 2 سال خشکسالی و 2 سال آبادانی !

اما دولت بی تدبیر در ابتدای راه نشون داد که چند ماه آبادانی !اونم صوری و ظاهری البته ! بعدش 2 سال خشکسالی !

همون ابتدا ظرف 2-3 ماه شاخص رو از 60 هزاری که خودشون تا قبل از انتخابات میگفتن حبابه !!! بردن به 90 هزار !

بعدش 2 سال طول کشید که برگشتن سر جای اولشون !

حالا هم همون آش و همون کاسه هست ! و تا دلتان بخواهد بهانه فراهم است ! هم برای بالا بردن چند ماهه ! هم برای پایین آوردن 2 ساله !
                                از ریسک های بازار چه خبر با شاخص امروز؟!!

از رشد سهم ها چه خبر؟!

از پرتوفو 500 درصد سودت چه خبر؟؟!

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

در حال کار...
                                X