جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10189

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    از دوستان بورسی حلالیت میطلبم اگر این چند وقت افراد را به اشتباه انداختم که امیدوارم اینگونه نشده باشد .بنده از حضورتون مرخص میشم. از بازار هم جند روزآینده خارح میشم نمیدونم شاید شاخص حتی به 100 هرار برسه فعلا تحلیلی ندارم و علت خروجم هم نداشتن تحلیل هست .برای خریدم و فروشم دلیل ندارم . اینگونه برای من عذاب آوره .
    چون تحلیلی ندارم حرفی برای گفتن ندارم پس حضور اینجا هم احساس کردم ممکنه به دوستان جهت دهی غلط دهد . یحتمل خروج طولانی مدتی باشه ایندفعه برعکس دفعات پیش /حدود بیش از 5 سال با بورس سروکار دارم حدودا از سال 89 تا حالا بیش از یه ماه از بازار خارج نبودم . ...
    خدانگهدار@};-
    انشالله هر جا هستید موفق باشید.
    ولی بنظر من دلیل خرید و فروش میتونه وجود پول قویی باشه که هر عرضه ای رو میبلعه،دلیل میتونه با لغو تحریم ها، ایجاد یه فضای جدید برای اقتصاد ایران در دنیا باشه که باعث بالا رفتن پی بر ایی سهام میشه،دلیل خرید و فروش میتونه از بین رفتن تهدیدهای جنگ و تحریم باشه.
    میتونه امنیت سرمایه گذاری باشه.میتونه پایین بودن پی بر ایی بورس ایران نسبت به سایر بورس های دنیا باشه،میتونه دلیلش تنها بازاری باشه که فعلا سود میده در مقابل بازارهای مسکن و طلا و غیره و هجوم پول های اونها به بازار بورس باشه.
    ممکنه در روزهای آینده از این شدت مثبت کم بشه و یا حتی منفی بشه ولی من فکر میکنم بورس افتاده به راهی که با شیب ملایم بالا خواهد رفت.
    و در آخر اینکه ،همیشه از مطالب مفید و سودآور جنابعالی استفاده کردیم.@};-@};-@};-
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
      از ریسک های بازار چه خبر با شاخص امروز؟!!

از رشد سهم ها چه خبر؟!

از پرتوفو 500 درصد سودت چه خبر؟؟!

با تمسخر به جایی نمیرسی !

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35714

[QUOTE="heydar";661302]از دوستان بورسی حلالیت میطلبم اگر این چند وقت افراد را به اشتباه انداختم که امیدوارم اینگونه نشده باشد .بنده از حضورتون مرخص میشم. از بازار هم جند روزآینده خارح میشم نمیدونم شاید شاخص حتی به 100 هرار برسه فعلا تحلیلی ندارم و علت خروجم هم نداشتن تحلیل هست .برای خریدم و فروشم دلیل ندارم . اینگونه برای من عذاب آوره .
        چون تحلیلی ندارم حرفی برای گفتن ندارم پس حضور اینجا هم احساس کردم ممکنه به دوستان جهت دهی غلط دهد . یحتمل خروج طولانی مدتی باشه ایندفعه برعکس دفعات پیش /حدود بیش از 5 سال با بورس سروکار دارم حدودا از سال 89 تا حالا بیش از یه ماه از بازار خارج نبودم . ...
        خدانگهدار@};-[/QUOTE]

[B][COLOR="#0000FF"]من فکر میکنم یکی از دلایلی که جناب heydar دارن میرن از این سایت این هست که در این اواخر نظرش با بقیه دوستان درباره تحولات بازار فرق کرد !

اما متاسفانه در این سایت چند کاربر هستند که مدعی اند جو سایت باید آن چیزی باشد که اینها می گویند !

هرکس دیگری حرفی بزند که مخالف نظر آنها باشد بلافاصله برخورد میکنند !

فحاشی میکنند ! توهین می کنند ! مسخره میکنند ! چرا ؟ چون با نظر آنها جور در نمیاد !

این فضای مجازی برای این ایجاد شده که همه نظر بدیم و نظرات مختلف و متفاوت در کنار هم مطرح بشه !

حالا هرکسی میتونه از اینها به جمع بندی خودش برسه ! و یا بعد از مدتی ارزیابی کنه ببینه کدام افراد راست نوشتند کدام دروغ !

پیش بینی چه کسی درست از آب در آمد ! پیش بیی چه کسی نادرست !

اما کوبیدن طرف مقابل فقط به این دلیل که مخالف نظر من است ! یا مسخره کردن و توهین کردن نتیجه ای جز جدا شدن برخی دوستان نخواهد داشت ! که قبلا هم داشتیم متاسفانه

ای کاش این دوستان قبل از اینکه اینهمه فشار بیارن و با کینه ورزی و غرض نسبت به طرف مقابل عمل کنن کمی فکر می کردند و دست از این روش برمی داشتند[/COLOR][/B]
        آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2016/01/26, 17:01.

نظر

• ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          من فکر میکنم یکی از دلایلی که جناب heydar دارن میرن از این سایت این هست که در این اواخر نظرش با بقیه دوستان درباره تحولات بازار فرق کرد !

اما متاسفانه در این سایت چند کاربر هستند که مدعی اند جو سایت باید آن چیزی باشد که اینها می گویند !

هرکس دیگری حرفی بزند که مخالف نظر آنها باشد بلافاصله برخورد میکنند !

فحاشی میکنند ! توهین می کنند ! مسخره میکنند ! چرا ؟ چون با نظر آنها جور در نمیاد !

این فضای مجازی برای این ایجاد شده که همه نظر بدیم و نظرات مختلف و متفاوت در کنار هم مطرح بشه !

حالا هرکسی میتونه از اینها به جمع بندی خودش برسه ! و یا بعد از مدتی ارزیابی کنه ببینه کدام افراد راست نوشتند کدام دروغ !

پیش بینی چه کسی درست از آب در آمد ! پیش بیی چه کسی نادرست !

اما کوبیدن طرف مقابل فقط به این دلیل که مخالف نظر من است ! یا مسخره کردن و توهین کردن نتیجه ای جز جدا شدن برخی دوستان نخواهد داشت ! که قبلا هم داشتیم متاسفانه

ای کاش این دوستان قبل از اینکه اینهمه فشار بیارن و با کینه ورزی و غرض نسبت به طرف مقابل عمل کنن کمی فکر می کردند و دست از این روش برمی داشتند

شما چرا اینقدر دنبال حاشیه سازی هستید باشه دیگه حرفهای شما قبول نظر خودتان را در مورد این دولت و روند کنونی بازار بورس زدید دیگه لازم نیست هر دقیقه روی اعصاب راه بروید باشه بگذاریم گذشت زمان حقیقت را روشن کنه اگر بازار می خواهد دوباره اشتباه سال 92 را انجام دهد بگذاریم این مسیر طی بشه نه اینکه همش بیاید منم منم کنیم جو هیجانی می گذرد فقط درس گرفتن از حقیقت در ذهن ها می ماند نه خیال بافی
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
            شما چرا اینقدر دنبال حاشیه سازی هستید باشه دیگه حرفهای شما قبول نظر خودتان را در مورد این دولت و روند کنونی بازار بورس زدید دیگه لازم نیست هر دقیقه روی اعصاب راه بروید باشه بگذاریم گذشت زمان حقیقت را روشن کنه اگر بازار می خواهد دوباره اشتباه سال 92 را انجام دهد بگذاریم این مسیر طی بشه نه اینکه همش بیاید منم منم کنیم جو هیجانی می گذرد فقط درس گرفتن از حقیقت در ذهن ها می ماند نه خیال بافی
            من دارم میگم همین برخوردها را نکنید ! شما عین همونو انجام میدی باز !

طرف دروغ مینوسه ! دروغش آشکار میشه ! واقعیت رو می نویسم میگید داری تخریب میکنی !

طرف فحاشی میکنه ! توهین میکنه ! مسخره میکنه ! اینها حاشیه سازی نیست !!

اونوقت من میگم با کسی که نظرش مخالفه با نظر شما اینقدر بد برخورد نکنید ! میشه حاشیه سازی !!!

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

من دارم میگم همین برخوردها را نکنید ! شما عین همونو انجام میدی باز !

طرف دروغ مینوسه ! دروغش آشکار میشه ! واقعیت رو می نویسم میگید داری تخریب میکنی !

طرف فحاشی میکنه ! توهین میکنه ! مسخره میکنه ! اینها حاشیه سازی نیست !!

اونوقت من میگم با کسی که نظرش مخالفه با نظر شما اینقدر بد برخورد نکنید ! میشه حاشیه سازی !!!

شما در نوشته من برخورد بدی می بینی فقط نوشتم که نظر شما قبول باشه تمام گفته ای شما قبول دیگه این قدر پست های تکراری نزن همه ما می خواهیم تمام پولهای خود را از دست بدهیم راضی شده ای

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

عمده دلیل نوسان بورس تهران و تکاپو برای پس گرفتن رکوردهای از دست رفته در اقتصاد فرورفته در رکود فعلی می‌تواند تنها یک چیز باشد. «کاهش نرخ سود بانکی و توقف طرح‌های جذب سپرده با سودهای 24 درصدی از سوی بانک‌ها و موسسات اعتباری» این موضوع اکنون باعث شده تا به خوبی اثر کاهش نرخ سود بانکی بر روی بورس و به گردش درآمدن منابع حبس شده در صندوق‌های بانک‌ها در تالار شیشه‌ای احساس شود.
                94/11/06 - 13:09
                http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13941106000791

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                  از دوستان بورسی حلالیت میطلبم اگر این چند وقت افراد را به اشتباه انداختم که امیدوارم اینگونه نشده باشد .بنده از حضورتون مرخص میشم.

از بازار هم جند روزآینده خارح میشم

نمیدونم شاید شاخص حتی به 100 هرار برسه فعلا تحلیلی ندارم و علت خروجم هم نداشتن تحلیل هست .

برای خریدم و فروشم دلیل ندارم . اینگونه برای من عذاب آوره .

چون تحلیلی ندارم حرفی برای گفتن ندارم

پس حضور اینجا هم احساس کردم ممکنه به دوستان جهت دهی غلط دهد .

یحتمل خروج طولانی مدتی باشه ایندفعه برعکس دفعات پیش

/حدود بیش از 5 سال با بورس سروکار دارم حدودا از سال 89 تا حالا بیش از یه ماه از بازار خارج نبودم . ...

خدانگهدار@};-
                  حیدر عزیز، کاش باشید و همین طور بازار را رصد کنید و مشورت بدهید...

من هنوز که هنوز است یاد جستار "آیا تا آخر سال می توان سود کرد؟" را در ذهن دارم... واقعا جای عالی ای بود و در آنجا هم از نوشته های شما همیشه استفاده می کردم...

حالا چرا کلا می خواهید از بورس و از اینجا بروید؟ خوب موقتا یکی از این صندوق های سرمایه گذاری (حتی از این سود ثابت ها) بخرید و در کنار رصد روزانه ی بازار با آن سهامداری کنید...

ارادت داریم @};-
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                    شما در نوشته من برخورد بدی می بینی فقط نوشتم که نظر شما قبول باشه تمام گفته ای شما قبول دیگه این قدر پست های تکراری نزن همه ما می خواهیم تمام پولهای خود را از دست بدهیم راضی شده ای
                    اول اینکه من در اون پست کاری به سال 92 نداشتم و گفتم نظر heydar این روزها فرق کرده بود در مورد بازار !

دوم اینکه چرا بقیه حق دارند پست تکراری بزنند ! اما کسی که نظرش با شما مخالفه یه بار باید مخالفت کنه و بره !

سوم اینکه کسی نمیگه نظر بنده رو قبول کنید ! من میگم چرا طرف فحش میده ! حاشیه سازی نیست !

توهین میکنه ! حاشیه سازی نیست !

مسخره میکنه حاشیه سازی نیست !

اما من نظر میدم ! چون با نظر شما جور نیست میگی حاشیه سازی کردی!!!

نظر

• m.hossein
                      Banned
                      • Nov 2013
                      • 3031

حیدر عزیز دوست خوب من ما ها اعضای یک خانواده هستیم در گفتگوی بورسی.

جای شما کنار ما هست حالا چه بخری چه نه شما دوست خوب من هستی.

دوسال منفی در بورس که بدون دلیل منفی شد ما بودیم کنار هم در روند رو به رشد

هم کنار هم هستیم . این روند مثبت دلیل خیلی زیادی داره.

ارزش واقعی یک سهم حالا از هر شرکت یا صنعت میخواد باشه.

بزرگترین شرکت در امریکا در عرضه اولیه 16 دلار قیمت میخوره.

مال ما چند عرضه اولیه یک هلدینگ با 40 زیر مجموعه چند همینطوری هم

از بازار جهانی عقب هستیم . شرکت ها و صنعت ما 100 تومان براورد میشه

دوم مسئله تحریم که دست شرکت ها و صنعت ما را باز میکنه برای صادرات

و واردات همه شون امده شدن برای صادرت انهمه دپو بیخود نیست.

ولی از همه مهمتر همان ارزش هست مانند سال 92

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

[QUOTE=negarminavi;661335]اول اینکه من در اون پست کاری به سال 92 نداشتم و گفتم نظر heydar این روزها فرق کرده بود در مورد بازار !

دوم اینکه چرا بقیه حق دارند پست تکراری بزنند ! اما کسی که نظرش با شما مخالفه یه بار باید مخالفت کنه و بره !

سوم اینکه کسی نمیگه نظر بنده رو قبول کنید ! من میگم چرا طرف فحش میده ! حاشیه سازی نیست !

[/QUOTE]

شما به کار خودتان ادامه بدهید ممنون

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35714

[QUOTE=ایرج سابق;661337]
                          اول اینکه من در اون پست کاری به سال 92 نداشتم و گفتم نظر heydar این روزها فرق کرده بود در مورد بازار !

[/QUOTE]

شما به کار خودتان ادامه بدهید ممنون
                          ممنون که لطف کردید و اجازه دادید !!!

نظر

• m.hossein
                            Banned
                            • Nov 2013
                            • 3031

لطفا تمام کنید این جر و بحث بیخود را.

دوسال سرمایه ما نصف شد کدامش و کدام روز اعتراض نمودم سو ختم دم نزدم.

همه شما بهتر میدونید . حتی از خود من یا نقدین کدامش هستین

نظر

• m.hossein
                              Banned
                              • Nov 2013
                              • 3031

تا میای یه مطلب بزنی صد تا مطلب میاد جلو . انوقت میگن نمیزارن

دیگه چی میخواهید بگید اخبار منفی مال شما مثل گذشته .
                              ...............................
                              حیدر عزیز دوست خوب من ما ها اعضای یک خانواده هستیم در گفتگوی بورسی.

جای شما کنار ما هست حالا چه بخری چه نه شما دوست خوب من هستی.

دوسال منفی در بورس که بدون دلیل منفی شد ما بودیم کنار هم در روند رو به رشد

هم کنار هم هستیم . این روند مثبت دلیل خیلی زیادی داره.

ارزش واقعی یک سهم حالا از هر شرکت یا صنعت میخواد باشه.

بزرگترین شرکت در امریکا در عرضه اولیه 16 دلار قیمت میخوره.

مال ما چند عرضه اولیه یک هلدینگ با 40 زیر مجموعه چند همینطوری هم

از بازار جهانی عقب هستیم . شرکت ها و صنعت ما 100 تومان براورد میشه

دوم مسئله تحریم که دست شرکت ها و صنعت ما را باز میکنه برای صادرات

و واردات همه شون امده شدن برای صادرت انهمه دپو بیخود نیست.

ولی از همه مهمتر همان ارزش هست مانند سال 92

نظر

• m.hossein
                                Banned
                                • Nov 2013
                                • 3031

وقتی میگم با یه سهم بمانید بابت مدیریت سرمایه هست اینها قانون بورسه.

اگه در گذشته همش حد ضرر بود کدامتون سود کردید من هم مثل شما

تما م این سختیها و ضرر وزیان ها تمام شد . این واقعیت هست.

کدام دفعه ضرر های بورس و بطور دقیق اعلام میکردن بگید ما هم بدونیم

با چند روز مثبت میگن حباب . هر سهم باید به ارزش واقعی خود برسه

خرید و فروش پلکانی تعریف داره میانگین گرفتن تعریف داره .

حد ضرر هم ورداشتن تعریف داره . چقدر گفتم بیاید گفتگو کنیم

هیچکس نیامد بجز چند نفر همه شاهد بودید .

وقتی الان هم میگم هیچوقت منافه خودم رو نگفتم بلکه همه رو خوب میدانم .

ریال با دلار . حتی با سالهای گذشته باید مقایسه بشه .

این استدلال غلط هست قیمت امروز یک سهم برابر با سال 80 باشه
                                آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/01/26, 17:46.

نظر

در حال کار...
                                X