جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35705

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط m.hossein پست شده است View Post
    تا میای یه مطلب بزنی صد تا مطلب میاد جلو . انوقت میگن نمیزارن

دیگه چی میخواهید بگید اخبار منفی مال شما مثل گذشته .
    ...............................
    حیدر عزیز دوست خوب من ما ها اعضای یک خانواده هستیم در گفتگوی بورسی.

جای شما کنار ما هست حالا چه بخری چه نه شما دوست خوب من هستی.

دوسال منفی در بورس که بدون دلیل منفی شد ما بودیم کنار هم در روند رو به رشد

هم کنار هم هستیم . این روند مثبت دلیل خیلی زیادی داره.

ارزش واقعی یک سهم حالا از هر شرکت یا صنعت میخواد باشه.

بزرگترین شرکت در امریکا در عرضه اولیه 16 دلار قیمت میخوره.

مال ما چند عرضه اولیه یک هلدینگ با 40 زیر مجموعه چند همینطوری هم

از بازار جهانی عقب هستیم . شرکت ها و صنعت ما 100 تومان براورد میشه

دوم مسئله تحریم که دست شرکت ها و صنعت ما را باز میکنه برای صادرات

و واردات همه شون امده شدن برای صادرت انهمه دپو بیخود نیست.

ولی از همه مهمتر همان ارزش هست مانند سال 92

دوست عزیز صادرات به کجا ؟

همه جا قیمتهای جهانی محصولات از تمام شده ما هم پایین تر آمده ! نیامده !

اینهمه سیمان و فولاد و آهن را تولید کننده ها بیمارند در کارخانه دپو کرده اند !

اگر میشد که صادر میکردند ! صادرات اینها ربطی به تحریم دارد ؟؟

اروپایی ها از ما آهن و فولاد و سیمان می خرند ؟؟؟ خودرو می خرند ؟

پتروشیمی هم با این کاهش قیمت ها در بازارهای جهانی و قیمت نامعلوم خوراک معلوم نیست چیزی درمیاد ازش یا نه !

پست های 2 سال پیش برخی دوستان را بخوانید ! در سال 92 -93 می گفتند الان موقع ورود به سیمان است !

اما عاقبت سیمانی ها چه شد ! برخی شان به زیان افتادند ! برخی سودهای چند صد تومانی هر سهمشان شده چند ریال !

برخی سیمانی ها در 3 ماهه تعدیل منفی دادند ! در 6 ماهه باز تعدیل منفی دادند ! در 9 ماهه هم تعدیل منفی دادند !!!

نظر

• m.hossein
      Banned
      • Nov 2013
      • 3031

وقتی مطلب میزنید مطلب من رو پایین نیاورید .

دوسال شما گفتید منفی ما هم اطاعت کردیم

حالا دوسال مثبت میخوره قرار نیست همیشه سرا زیری باشه

مطلب بالا را هم بخوانید

این تا اینجا بازار باید برگرده به همان شاخص گذشته شروع سر بالایی دنده یک میریم تا برسیم به سه

یه سه سا عتی نیستم . تا بعد

خیلی فرق هست بین قیمت یک سهم با ارزش یک سهم
      آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/01/26, 17:57.

نظر

• mjtb
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 527

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        من فکر میکنم یکی از دلایلی که جناب heydar دارن میرن از این سایت این هست که در این اواخر نظرش با بقیه دوستان درباره تحولات بازار فرق کرد !

اما متاسفانه در این سایت چند کاربر هستند که مدعی اند جو سایت باید آن چیزی باشد که اینها می گویند !

هرکس دیگری حرفی بزند که مخالف نظر آنها باشد بلافاصله برخورد میکنند !

فحاشی میکنند ! توهین می کنند ! مسخره میکنند ! چرا ؟ چون با نظر آنها جور در نمیاد !

این فضای مجازی برای این ایجاد شده که همه نظر بدیم و نظرات مختلف و متفاوت در کنار هم مطرح بشه !

حالا هرکسی میتونه از اینها به جمع بندی خودش برسه ! و یا بعد از مدتی ارزیابی کنه ببینه کدام افراد راست نوشتند کدام دروغ !

پیش بینی چه کسی درست از آب در آمد ! پیش بیی چه کسی نادرست !

اما کوبیدن طرف مقابل فقط به این دلیل که مخالف نظر من است
        ! یا مسخره کردن و توهین کردن نتیجه ای جز جدا شدن برخی دوستان نخواهد داشت ! که قبلا هم داشتیم متاسفانه

ای کاش این دوستان قبل از اینکه اینهمه فشار بیارن و
        با کینه ورزی و غرض نسبت به طرف مقابل عمل کنن کمی فکر می کردند و دست از این روش برمی داشتند
        بخدا این دوست عزیزمون خودش زبون داره و وکیل و وصی نمیخواد که شما اومدی زوایای پنهان خداحافظیش رو به سمع و نظر فروم برسونی!

اون تیکه هایی هم که قرمز کردم رو خوب بخون و به اعمال و افکارت فکر کن. بابا انقدر تلاش کردی که مردم رو روشن کنی مردم سوختن دیگه! چقد رو اعصابی تو آخه؟

میدونم که بازار مثبته و خیلی داری اذیت میشی. منم هیچ کاری از دستم بر نمیاد که برات انجام بدم فقط میتونم ارجاعت بدم به سخنرانی اون ا.ن که دوست داری در روز خبرنگار سال 89
        آخرین ویرایش توسط mjtb؛ 2016/01/26, 18:55.

نظر

• ashkan zandi
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1129

در اصل توسط mjtb پست شده است View Post
          بخدا این دوست عزیزمون خودش زبون داره و وکیل و وصی نمیخواد که شما اومدی زوایای پنهان خداحافظیش رو به سمع و نظر فروم برسونی!

اون تیکه هایی هم که قرمز کردم رو خوب بخون و به اعمال و افکارت فکر کن. بابا انقدر تلاش کردی که مردم رو روشن کنی مردم سوختن دیگه! چقد رو اعصابی تو آخه؟

میدونم که بازار مثبته و خیلی داری اذیت میشی. منم هیچ کاری از دستم بر نمیاد که برات انجام بدم فقط میتونم ارجاعت بدم به سخنرانی اون ا.ن که دوست داری در روز خبرنگار سال 89
          این خانم با خدافظیش میتونه کل فروم که نه کل بورس رو خوشحال کنه بخدا ننویسه خیلی بهتره اینقدر که اینا مموتی رو تخریب و منفور کردن خودش نکرد

نظر

• محمد 66
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2938

قیمتهای جهانی را ببینید همگی مثبت هستند .

اصلا فروشنده نباشید ، هر چی بفروشید مجبور میشید قیمت بالاتر خرید کنید ، یک رفیق دارم تا حالا 3 بار خودرو فروخته بالاتر مجبور شده بخره هم کارمزد از جیب داده و هم قیمت بالاتر پول داده ، فقط سهامداری کنید خیلی از سهمها تا 1000 تومان رشد خواهند داشت .

نظر

• asir
              ستاره دار(4)
              • Jan 2013
              • 416

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
              این خانم با خدافظیش میتونه کل فروم که نه کل بورس رو خوشحال کنه بخدا ننویسه خیلی بهتره اینقدر که اینا مموتی رو تخریب و منفور کردن خودش نکرد
              دوست عزیز شما میتونی مطالب ایشون رو نخونی چرا استانه تحملت اینقدر پایینه ایشون مطالب ارزنده زیادی مینویسند یا بهتر بگم چون نگار هستند مینگارند خصوصا اطلاع رسانیشون در رابطه با شرکتها بسیار مفید وموثر ه اینجا ایران است وسایت بورسی همه ازادنند اظهار نظر کنند ناظر هم همه را نظارت میکنند شمالطفا از ایجاد خفقان از نوع حسن امتناع بفرمایید
              حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14628

بازار زیادی هیجانی شده
                الان چرا ومعادن میخرن ؟؟
                خودشون هم نمیدونن
                الان چرا بانکی ها منفی شده ؟؟
                کسی نمیدونه
                فروش فردا اول وقت بهترین استراتژیست
                فردا بازار بدجور کله میکنه
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• بقراط حکیم
                  عضو فعال
                  • May 2014
                  • 576

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                  از دوستان بورسی حلالیت میطلبم اگر این چند وقت افراد را به اشتباه انداختم که امیدوارم اینگونه نشده باشد .بنده از حضورتون مرخص میشم. از بازار هم جند روزآینده خارح میشم نمیدونم شاید شاخص حتی به 100 هرار برسه فعلا تحلیلی ندارم و علت خروجم هم نداشتن تحلیل هست .برای خریدم و فروشم دلیل ندارم . اینگونه برای من عذاب آوره .
                  چون تحلیلی ندارم حرفی برای گفتن ندارم پس حضور اینجا هم احساس کردم ممکنه به دوستان جهت دهی غلط دهد . یحتمل خروج طولانی مدتی باشه ایندفعه برعکس دفعات پیش /حدود بیش از 5 سال با بورس سروکار دارم حدودا از سال 89 تا حالا بیش از یه ماه از بازار خارج نبودم . ...
                  خدانگهدار@};-
                  از بهترین های سایت بورسی هستی امید که بمونی و مطالب مفیدت را از ما دریغ نکنی.موفق و پاینده باشی دوست عزیز

نظر

• گیلان
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 2178

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                    از دوستان بورسی حلالیت میطلبم اگر این چند وقت افراد را به اشتباه انداختم که امیدوارم اینگونه نشده باشد .بنده از حضورتون مرخص میشم. از بازار هم جند روزآینده خارح میشم نمیدونم شاید شاخص حتی به 100 هرار برسه فعلا تحلیلی ندارم و علت خروجم هم نداشتن تحلیل هست .برای خریدم و فروشم دلیل ندارم . اینگونه برای من عذاب آوره .
                    چون تحلیلی ندارم حرفی برای گفتن ندارم پس حضور اینجا هم احساس کردم ممکنه به دوستان جهت دهی غلط دهد . یحتمل خروج طولانی مدتی باشه ایندفعه برعکس دفعات پیش /حدود بیش از 5 سال با بورس سروکار دارم حدودا از سال 89 تا حالا بیش از یه ماه از بازار خارج نبودم . ...
                    خدانگهدار@};-
                    امیدوارم هرکجا هستی موفق و سلامت باشید ...بنده از مطالب شما استفاده میکردم و تشکر میکنم .
                    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• ashkan zandi
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1129

در اصل توسط asir پست شده است View Post
                      دوست عزیز شما میتونی مطالب ایشون رو نخونی چرا استانه تحملت اینقدر پایینه ایشون مطالب ارزنده زیادی مینویسند یا بهتر بگم چون نگار هستند مینگارند خصوصا اطلاع رسانیشون در رابطه با شرکتها بسیار مفید وموثر ه اینجا ایران است وسایت بورسی همه ازادنند اظهار نظر کنند ناظر هم همه را نظارت میکنند شمالطفا از ایجاد خفقان از نوع حسن امتناع بفرمایید
                      دوست عزیز حرف شما روی چشم من.
                      ولی اونطورفم در نظر بگیرید میزان نفرت از یک نفر که میبینه مماست سفیده میبینه فلانی چه برسر ملت و کشور آورد اما با پافشاری عجیب در سیاه نشون دادنه ماسته و اینکه بگه فلانی نماینده امام زمان بود خبرهایی که اعصاب همه بچه هارو خراب کرده.
                      من ایشونو خدارو شکر بلاک کردم چون واقعا خبراش و گرایشش..............
                      از اینکه گفتم ننویسه فقط یه مزاح بود و گرنه امثال ایشون پول میگیرن تا خودشون نباشن حتی ببینی که مردم تو بدبختی و فلاکت دارن جون میدن

نظر

• argo
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 745

جــــو بــــازار

هميشه از اين بحث هاي نظر موافق و مخالف همه جا هست حتي تو فروم هاي غير ايراني
                        شاخص اين شد و ان شد جانموني وووو
                        تجربه ميگه و تريدر مجرب ميدونه تو ماركت غير ممكن وجود نداره
                        شبندري كه ١٨٠٠ معامله ميشد حرفه اي هاي ماركت ميگفتن نهايت ميشه نصف قيمت بيشتر از اين هم مگه ممكنه
                        نفتي كه ١٠٠ دلار معامله ميشد بهترين تريدرهاي كشور ايران و امارات هم تو خابشون نميدين ٢٥ دلار بشه يا انسي كه ١٩٠٠ هم معامله ميشد وايران به بدبختي از طريق تركيه و مسافري شمش طلا وارد ميكرد فكرشو نميكرد برسه ١٠٩٠ پس اصلا احساسي نشيد
                        از روي عجله و احساس عقب ماندن كاري را انجام ندهيد و در اخر فكر نكنيد چون به پيش بيني تو ايمان داريد بايد پابرهنه بپريد وسط ماركت
                        ماركت هميشه اماده است كه به مدعيان درسهاي تازه اي بدهد
                        فرصت هميشه هست بايد در كمين فرصت بود ولي اگر سرمايه تان را بي محابا به خطر بندازيد ديگر قادر به شكار كردن فرصت نخاهيد بود
                        با اينكه تو سبدم ورنا دارم و به دليل بسته بودن نتونستم ردش كنم اما تو خاب هم نميديم كه سايپا تو ١٥ روز دو برابر بشه
                        از همه اينا بگذريم تكنيكالي كي جرات ميكنه سهم بخره اونم با سي سي اي بالاي ٢٠٠ كه تو اكثر سهمها ديده ميشه
                        آخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/01/26, 22:14.
                        پي نوشت
                        http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                        "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• m.hossein
                          Banned
                          • Nov 2013
                          • 3031

خرید و فروش پلکانی بدون رعایت حد ضرریا میانگین گرفتنن بازار هیچ ترسی

نداره اگر قوانین خرید و فروش رعایت کنید . خیلی ها هستن امرار معاش میکنن میگن

اب گل الود کن ماهی بگیر مانند منفی بودن بورس در سالهای گذشته .

ولی حرف اخر سرمایه رو مدیریت کنید البته برای انهایی که سرمایه کم دارن

پرتفوی خود را کوچک کنید در صورت امکان با یک سهم بمانید تمام نیروی

خود را برای پیشبرد همان یک سهم بکار ببرید. در موقع منفی میانگین گرفتن

فروش ممنوع در موقع مثبت هم به صلاح دید خودتان. بازم اگه مشگلی بود

در خدمت شما عزیزان هستم .

من در گذشته شاید با تمام توانم از سهام خریداری شده توسط خودم دفاع میکردم

ولی الان فرق میکنه سهم دارم ولی علاقه ای به بحث و جدل ندارم

نظر من تمام شرکت ها و صنایع ما عالی هستند از نظر ارزشی نه قیمت روز

روی تابلو ایا شما خانه خود را با قیمت سال 90 می فروشید .

فعلا فروش ممنوع هست برادر من دوست گرامی من

نظر من به نفروختن سهام هست تا به ارزش واقعی خودش برسد.

حالا اگر مخالف هستید شما دوست گرامی بیا بگو بفروش ما با هم بحثی نداریم

باز مثل گذشته دوست من هستید و خواهید بود.
                          آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/01/26, 22:17.

نظر

• گیلان
                            عضو فعال
                            • Jul 2011
                            • 2178

یافتم ...ممنون
                            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

خبر گزاری فارس
                              1394/11/06 - 13:09:
                              آمار پایین معاملات کد به کد و بلوکی حقوقی‌های بزرگ در بازار امروز حاکی از ورود سهامداران ریسک‌پذیری بود که به دنبال خرید سهام ارزان و برخوردار از پتانسیل رشد به تکاپو افتاده بودند.
                              امروز شاخص‌های بورس تهران به احترام ورود «گاو‌ها» یک دست سبزپوش ایستادند.

فردا روز بسیار مهمی برای بازار بورس می باشد ببینیم واقعا زمانش رسیده که خرسها از بازار بورس بروند بیرون !!!
                              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7515

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                                سلام دوست عزیز....والله من هم چند وقتی هست که 20 درصد سبد را زدم به نام این سهم...ولی متاسفانه از روندش اصلا راضی نیستم...دلیل اصلیش هم سهامدار عمده است که این سهم را واقعا ذلیل کرد...امیدوارم این 6میلیون سهم باقیمانده را بازار ازش بخره و سهم راه بیافته...بیشتر از 6 میلیون هم نمیتونه عرضه کنه چون بلوک مدیریتی را از دست میده...و شما هم که تازه وارد این سهم شدید سود خوبی کسب کنید..اما اگر روز اول بود واقعا رو سهمی که سهامدار عمده اش وتوصا بود اصلا نمیرفتم.
                                ممنون از توضیح شما، امیدوارم این سهم هم روندی صعودی بگیرد. امروز هم تعداد و هم حجم خرید مناسب بود. دو خریدار حقوقی هم وجود داشت. با در نظر گرفتن معاملات یک هفته اخیر امید واری بیشتر است .
                                Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

در حال کار...
                                X