جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ashkan zandi
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1129

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط m.hossein پست شده است View Post
    توصیه میکنم حتما یه سری به کانال پرریسک و حمید اعرابی بزنید
    تا خرخره رفتن تو خودرویی و بانکی و الان دارن دست و پا میزنن که برید بخرید و........
    شنبه روز احتیاط است دوستان اخبار خودرویی به طور کامل پیش خور شده
    .........................

چی شده جلوی روند بازار رو نمیشه گرفت اون قدیم بود منفی میخورد

تا 120 هزار واحد شما صبر کن تا ما برسیم. در ضمن ما خارج از گفتگوی بورسی کاری نداریم.
    یه زمانی همین پرریسک میگفت خودرویی ها کلا اخ هستن اعرابی هنوزم اخابر داره؟؟؟؟؟؟؟/:.yead.:/

نظر

• linux_linda
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 3356

بازار بورس شده مثل آدمی که 2 سال بغض کرده این غم پنهان تو گلوش مخفی کرده الان صداش باز شده داره فریاد میکشه نعره سر میده

نظر

• m.hossein
        Banned
        • Nov 2013
        • 3031

دوست عزیز من تاج سر من همه شرکتها و صنایع ما خوب و عالی هستند.

هنوز خیلی از سهامها قیمتش از سال 82 کمتر هست. وقتی پای ارزش به میان میاد همه سکوت میکنند.

از واقعیت فرار میکنن و این حقه حق هست برادر من

این جواب قبلی بود . یکی امد پاینتر. اشکان زندی عزیز هست

بیسوادی هم بد دردیه اینم به خودم میگم. فقط مال من هست چون حقم همینه

قبولم دارید یا نه منم خانمم دانشجو کارشناسی ارشد هست هم کارمند با دو تا بچه بزرگ و کوچک .

و من هم در کار بورس هستم با سرمایه ایشان من از خودم هیچی ندارم . ولی در کارهای منزل و بچه داری و

ظرف شویی و جارو نظافت و دیگه چی بگم هستم موقع گفتگو که میشه میگه من حرفهای تورو نمی فهمم .

نمیدونم کاش سواد داشتم ولی تو دانشگاه در کار راهسازی اول من بودم بعد مهندس نقشه بردار پشت سر من میامد.

قربان خدا برم هر چی بگم کم گفتم.
        آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/01/29, 01:10.

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7515

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
          من هفت ساله توی این بازار هستم تا جایی که یاد دارم دهه فجر مثبت بوده ، البته سال قبل متعادل بود چون قیمتها خیلی بالا بود ، اما اگر قیمتها ارزشمند باشند که اینگونه است مثبت میشه .
          هفت سال تجربه خوبی دوست عزیز: اما من هفت ماه تجربه بورسی دارم(ورود درست بعد از توافق ) که خیلی کمه اما چند نکته رو تو ذهن مرور کردم:
          1- ابتدای ورود زیان کردم ، هیج کس رو مقصر ندونستم، به هیچ کس ناسزا نگفتم و مسولیت اشتباهاتم را پذیرفتم
          2- در همان زمان دست بکار شدم مطالعه کردم ، اصلاح سبد کردم ، برخی درست بود برخی باز هم اشتباه، اما می توان از اشتباهات درس گرفت تجربه آموخت.
          3- زیان رو جبران کردم اما در این مدت حداقل سود بانکی رو از دست دادم اما مهم نیست، تجربه ارزشمند تر از سود است.
          4-همه را دوست دارم ، دست خدا با جماعته ، لایک ها را بیشتر بر اساس نوشته ها و زحمات زدم خیلی نگاه نکردم که کی نوشته.
          5-ممکنه صدرصد اشتباه کنم ولی آن را دوست دارم جون به من درس می دن ، درس واقعی

6- و آموختم که بازار را باید براساس تکنیکال ، بنیاد، روانشناسی ، عوامل برون سیستمی ، عوامل درون سیستمی، جریان نقدینگی و ..... شناخت. و این میگه که باید برای شناخت و پیش بینی بازار زحمت کشید و از نظر سایر دوستان هم استفاده کرد. اگر نظری متفاوت با دوستی داشته باشم مخالفت با شخص نیست.

درود
          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• m.hossein
            Banned
            • Nov 2013
            • 3031

اباد عزیز محکم باش کار ما سخته همه دوستان باید هوشیار باشند تا به موفقیت برسیم

همه شما ها عزیز هستید.

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14630

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
              یه زمانی همین پرریسک میگفت خودرویی ها کلا اخ هستن اعرابی هنوزم اخابر داره؟؟؟؟؟؟؟/:.yead.:/
              دفعه قبلی اعرابی میگفت مخابرات میشه 800 تومان بخرید
              و کلی نمودار میزاشت که هنوزم تو بورکس موجوده بعدش مخابرات تا 200 تومان افت کرد
              الانم شروع کرده به نمودار گذاشتن
              خودشم میدونه وقتی میدونه در خریدش اشتباه سنگین کرده مجبور میشه تبلیغات کنه و خصوصا شروع به نمودار گذاشتن میکنه
              الانم میگه 1.5 درصد از خکاوه رو خریده با میانگین 115 تومان
              و شروع کرده به نمودار زدن
              احتمالا خکاوه به زیر 100 تومان برخواهد گشت
              گول تبلیغات اینا رو نخورید
              اینا اگر بدونن سهمی خوبه هیچ وقت براش تبلیغات نمیکنن در عوض حسابی میخرن و موقع فروش شروع به تبلیغات میکنن
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• djdream
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 4000

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                دفعه قبلی اعرابی میگفت مخابرات میشه 800 تومان بخرید
                و کلی نمودار میزاشت که هنوزم تو بورکس موجوده بعدش مخابرات تا 200 تومان افت کرد
                الانم شروع کرده به نمودار گذاشتن
                خودشم میدونه وقتی میدونه در خریدش اشتباه سنگین کرده مجبور میشه تبلیغات کنه و خصوصا شروع به نمودار گذاشتن میکنه
                الانم میگه 1.5 درصد از خکاوه رو خریده با میانگین 115 تومان
                و شروع کرده به نمودار زدن
                احتمالا خکاوه به زیر 100 تومان برخواهد گشت
                گول تبلیغات اینا رو نخورید
                اینا اگر بدونن سهمی خوبه هیچ وقت براش تبلیغات نمیکنن در عوض حسابی میخرن و موقع فروش شروع به تبلیغات میکنن
                بسيار بسيار آدم خطرناكي هست. بدبخت شدن ديگران براش اهميتي نداره.

نظر

• m.hossein
                  Banned
                  • Nov 2013
                  • 3031

با هم دوست باشیدو مهربان . منتها کوشش و فعالیت درست فراموش نشه فقط پلکانی

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14630

تغییر موضع کانالهای هم جهت با اعرابی رو نگاه کنید:

✳️در مورد بازار و سهام بزرگ بالاتر اعلام کردیم ...

احتمال بالا یک اصلاح 15 درصد در پیش داریم که در برخی سهام پول بک و فرصت خرید هست ...

مانند خکاوه. ..زامیاد و اینها...

✳️در مورد سهام که بی دلیل رشد داشتن از اول پیشنهاد خرید ندادیم و نمی دهیم مانند خاور ...خپارس. ...تکمبا. ..اینها. .

✳️به این سهام اعتقادی نداریم و حتی به نوسان این سهام هم کاری نداریم ....

تحلیل بنیادی عرض شد یک شبه عوض نميشود. ..

✳️سهام اصلاح می کنند ولی بنیاد و ارزش سر جایش هست ..

یا سهام اشغال هر قدر هم رشد کنند چون بنیاد پشتشان نیست وسفته بازی هست مجدد سقوط می کنند...

✳️در روزهای بعد از فرصت برا اصلاح سبد استفاده کنید ..

me/porrisk

از فردا وقتی قندی ها صف خرید شدن میاد داد و بیداد میکنه که قندی ها رو من گفتم بخرید جا نمونید و....
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• m.hossein
                      Banned
                      • Nov 2013
                      • 3031

با همین روش خرید و فروش پلکانی بدون رعایت حد ضرر.

خود به خود کنار میرن دیگه براشان رشدی نداره باید برگردن در همینجا مطلب بزنن حواسهاتون جمع باشه و هوشیار
                      آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/01/29, 11:51.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                        ستاره دار(2)
                        • Jan 2015
                        • 1837

توصیه میکنم حتما یه سری به کانال پرریسک و حمید اعرابی بزنید
                        تا خرخره رفتن تو خودرویی و بانکی و الان دارن دست و پا میزنن که برید بخرید و........
                        شنبه روز احتیاط است دوستان اخبار خودرویی به طور کامل پیش خور شده
                        من هرگز از این دونفر دفاع نمیکنم
                        اما آیا بازار به جز بانک و خودرو ،قطعه سازی و حمل و نقلی و لیزینگها انتخاب دیگه ای داره؟؟؟
                        کدوم رو باید بخره؟؟؟
                        یتروشیمی؟که با این قیمت نفت معلوم هست حرفی برای گفتن ندارن!
                        فولادی و فلزی و معدنی؟با این قیمت جهانی و نبود تقاضا؟
                        یا نکند قندی؟

اشتباه اینا این هست که دارن هوادارانشون رو به سمت بانکهای بزرگ هل میدن،که حکم دهن شیر رو داره!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                        آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                        نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7515

تغییر موضع کانالهای هم جهت با اعرابی رو نگاه کنید:

✳️در مورد بازار و سهام بزرگ بالاتر اعلام کردیم ...
                          پ..

me/porrisk

از فردا وقتی قندی ها صف خرید شدن میاد داد و بیداد میکنه که قندی ها رو من گفتم بخرید جا نمونید و....
                          سوال: آیا اعرابی همان پر ریسک است؟ درود
                          آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2016/01/29, 12:39.
                          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14630

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                            من هرگز از این دونفر دفاع نمیکنم
                            اما آیا بازار به جز بانک و خودرو ،قطعه سازی و حمل و نقلی و لیزینگها انتخاب دیگه ای داره؟؟؟
                            کدوم رو باید بخره؟؟؟
                            یتروشیمی؟که با این قیمت نفت معلوم هست حرفی برای گفتن ندارن!
                            فولادی و فلزی و معدنی؟با این قیمت جهانی و نبود تقاضا؟
                            یا نکند قندی؟

اشتباه اینا این هست که دارن هوادارانشون رو به سمت بانکهای بزرگ هل میدن،که حکم دهن شیر رو داره!
                            اول یه سهمی رو میخرن مثل کنور بعد تا میتونن تبلیغات میکنن براش
                            وقتی فروختن دیگه هیچ حرفی ازش نمیزنن
                            اگر سهمی رو زیر نظر داشته باشن برای خرید شروع به تخریبش میکنن وقتی خرید اعلام میکنن ما تعصب ندارم حالا وقت خریدش شده
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• argo
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 745

جــــو بــــازار

اخوي
                              اصلا چرا با حرف ديگران و اين كانال اون كانال سهام بخري كه بعد بگيم فلاني كلاهبرداره
                              وقتي نميتوني خودت سهم پيدا كني مگه مجبورت كردن سهام بخري
                              وقتي كاري رو بلد نيستي مگه مجبوري انجام بدي
                              عجب !!!
                              ٢٠٠ تومن ميدي يك كلاس تكنيكال ميري بعد بازار رو درو ميكني
                              خوشبختانه تكنيكال به ارزش سهم هم كار نداره هر چي بادش كنن سيگنال خريد قويتري ميده
                              آخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/01/29, 13:55.
                              پي نوشت
                              http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                              "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

تاریخ خبر: 09/11/1394 | ساعت: 10:27|

در گفت وگو با ایرنا

بازار سرمایه حبابی نیست/انتظار تحولات تاریخی در شرکت ها در پساتحریم

تهران- ایرنا- یک کارشناس بازار سرمایه با توجه به روند صعودی شاخص بورس تهران در هفته گذشته گفت: مثبت شدن شاخص و سهم های فعال در بازار، حباب نیست زیرا روند و الگوی کلیات بازار تغییر یافته است و این امر پیام منفی محسوب نمی شود.

مهدی صادقی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، درباره گمانه زنی ها درباره وجود

حباب در بازار سرمایه افزود: اگر به گذشته برگردیم، هر زمان که شاخص دو تا سه روز با رشد سنگین همراه می شد ، در روزهای سوم به بعد ، حقوقی های میل به فروش بیشتری پیدا می کردند و این بهانه خوبی برای خروج از بازار حقیقی ها می شد.

وی ادامه داد: بنابراین شاخص دوباره به روند اصلاحی بازگشته و سهامداران ضرر می کردند. اما این بار داستان متفاوت است؛ اغلب شرکت ها در پساتحریم دچار تحولات

عظیم و تاریخی خواهند شد و این تضمین کننده رشد میان و بلندمدت بازار است.

وی درباره وضعیت بورس در هفته گذشته نیز گفت: براساس پیش بینی های گذشته، بازار پس از گذر از رکود و روند نزولی که از ماه ها قبل با آن مواجه بود، در روز های اخیر شاهد رشد و افزایش سطوح قیمتی در اغلب گروه ها شده است.

این کارشناس بازار سرمایه، عدد 80 هزار را برای شاخص کل بورس در پایان امسال پیش بینی کرد و افزود: معتقدم این اتفاق خواهد افتاد و شاخص کل با بازگشت به محدوده

70 تا 80 هزاری، سهامداران را شاهد رشد قیمتی معقول در بسیاری از گروه ها از جمله
                                گروه های خودرویی، بانکی، حمل و نقلی و سرمایه گذاری خواهد کرد.
                                صادقی، یکی دیگر از دلایل خوشبینی به بازار بورس و اوراق بهادار را افزایش محسوس حجم ریالی معاملات در روزهای اخیر دانست و گفت: افزایش تقاضای خرید در گروه های پیشرو نیز نوید بخش روزهای خوب برای بازار سرمایه کشور است.

وی درباره هیجانات بازار سرمایه نیز گفت: تا اندازه ای هیجان در بین سهامداران حقیقی احساس می شود که باید کنترل شود. اینکه یک سهامدار به دلیل ترس یا ناراحتی

جاماندن از رشد بازار، هر سهمی را در هر قیمت خریده و یا در صفوف فروش بنشیند ، منطقی نبوده و قرار نیست رشد بازار همیشگی باشد.

وی افزود: سهامداران باید ضمن خوشبینی به بازار ، فراموش نکنند که ترید(گردش) بر پایه تحلیل و با توجه به روانشناسی بازار و الگوهای قیمت، اولین و مهمترین اصل در بازار بورس است و اگر بی گدار به آب بزنند می توانند بر خلاف انتظار، شاهد وضعیت قرمز در پرتفوی خویش باشند.

این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: خرید در سطوح مناسب قیمتی ، توجه به نقاط حمایتی و مقاومتی سهم ها ، تصمیم گیری براساس اصول روانشناسی و رفتار شناسی،

اولویت بندی گروه ها و خرید براساس پیش بینی تغییرات بنیادی در شرکت ها و همچنین رعایت سایر اصول اساسی می توانند سوددهی میان مدت سبد سهامداران حقیقی را تضمین کنند.
                                صادقی درباره پیش بینی از روند بازار سرمایه نیز گفت: معتقدم رشد سنگین و قابل توجه شاخص از ابتدای هفته آینده جای خود را به روند آرام تر و حساب شده تری خواهد داد.

به گفته وی، گروه های پیش رو از جمله بانکی ها و خودرویی ها براساس تغییرات اساسی که در روند سرمایه گذاری و سرمایه پذیری شان رخ خواهد داد همچنان روند

صعودی (البته با شدت و ضعف) خواهند داشت
                                . گروه های ساختمانی و سیمانی از اواخر بهمن ماه شاهد رشد کوتاه مدت چشم گیر خواهند شد و همچنین در گروه قندی پس از رشدی که داشته اند ، نزول و اصلاح میان مدتی پیش بینی می کنم.

وی افزود: با توجه به تغییرات ماهوی که از ابتدی سال آینده در قانون مالیات های ویژه شرکت هایی که افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها دارند شکل خواهد

گرفت ، پیش بینی می شود نمادهایی که تصمیم به افزایش سرمایه از این محل دارند و یا شامل ماده 141 قانون تجارت هستند این روزها همچنان با رشد چشم گیر همراه بوده و توجه بازار را به خود جلب کنند.

این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: البته سهامداران باید با محاسبه دقیق میزان افزایش سرمایه و ارزش قیمتی سهم، وارد ریسک شوند و هر سهمی را با هر قیمتی با این امید که افزایش سرمایه دارد خریداری نکنند.

وی توصیه کرد: سهامداران در هر شرایطی به دوری از رفتارهای هیجانی و طمع، اقدام به خرید و فروش کنند. سیر سود و فروش پله ای، یکی از اساسی ترین استراتژی هایی

ست که یک سهامدار هوشیار باید به آن توجه کرده و بدون چشم دوختن به آینده مبهم یک سهم ، در سطوح مناسب نسبت به فروش کل یا بخشی از دارایی سهام خویش اقدام کند.

صادقی افزود: هر روند صعودی در هر سهمی، یک پایان و یک روند اصلاحی دارد و کسی از بیشترین سود ممکن بهرمند خواهد شد که طمع نکرده و به موقع، درست به با تحلیل کامل، نسبت به فروش یا نگهداری سهام خویش تصمیم گیری کند.

به گزارش ایرنا، بازار سرمایه کشور پس از اجرایی شدن برجام با جهش های بزرگی مواجه شده و امید می رود با روند تحولات اقتصادی پیش رو، این وضعیت ادامه یابد.

بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

در حال کار...
                                X