کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دلیل ریزش خودرویی ها رو چهارشنبه گفتم که شنبه انجام شد
دلیل ریزش بانکی هام هم دیروز گفتم که قیمت معامله بلوکهاشون بود و امروز انجام شد فکر کنم هفته ای منفی را شاهد باشیم ??
این ریزش نیست
دستکاری بازاره
مثلا ولی بازار داره به افزایش قیمتها رسیدگی میکنه
دیروز 330 میلیون سهم سایپا جابجا شد
کی فروخته کی خریده؟
اصلا جایی دیده میشه؟
اینها همش بازیه
هر چی بتونند از نقدینگی میسوزونند
در هر شرایطی
الان هم فرصت هست
از نظر اینها بهترین فرصته
ولی بالاخره مجبورن قبول کنند نمیتونند نور رو با دهانشون خاموش کنند
این ریزش نیست
دستکاری بازاره
مثلا ولی بازار داره به افزایش قیمتها رسیدگی میکنه
دیروز 330 میلیون سهم سایپا جابجا شد کی فروخته کی خریده؟ اصلا جایی دیده میشه؟
اینها همش بازیه
هر چی بتونند از نقدینگی میسوزونند
در هر شرایطی
الان هم فرصت هست
از نظر اینها بهترین فرصته
ولی بالاخره مجبورن قبول کنند نمیتونند نور رو با دهانشون خاموش کنند
من ديروز سايپا رو فروختم!!! و جاش ديروز و امروز ثرود اضافه كردم. بازار اصلا يكدست بالا پايين نميشه بايد بين گروهها دائما جابهجا شد.
شاخص قدرت نسبی پس از مدت ها موفق به عبور از سطح 70 به سمت بالا گشته است؛ با توجه به اینکه قیمت بالای میانگین های کوتاه مدت خود قرار دارد، شرایط خرید هیجانی را به تصویر کشیده و سیگنال خرید را صادر کرده است. در شکل زیر نمودار بلند مدت (ماهانه) شاخص به تصویر کشیده شده است، اسیلاتور استوکاستیک سیگنال خرید را صادر کرده و واگرایی رو به بالا نشان از پایان روند نزولی دارد، خط روند نزولی ثانویه نیز شکسته شده است.
در شکل بعد نمودار میان مدت (هفتگی) شاخص به تصویر کشیده شده است، شاخص قدرت نسبی پس از مدت ها موفق به عبور از سطح 70 به سمت بالا گشته است؛ با توجه به اینکه قیمت بالای میانگین های کوتاه مدت خود قرار دارد، شرایط خرید هیجانی را به تصویر کشیده و سیگنال خرید را صادر کرده است.
در شکل بعدی نیز نمودار هفتگی شاخص به تصویر کشیده شده است، شاخص کانال رگرسیون نزولی خود را شکسته است. اما در مسیر صعود با مقاومت موب در محدوده 71200 تا 72000 روبرو گشته که در شکل با نوار افقی صورتی – آبی نمایش داده شده است.
در شکل بعدی نیز نمودار کوتاه مدت (روزانه ) شاخص به تصویر کشیده شده است، احتمال اصلاح شاخص تا محدوده ( 69600 تا 70000 ) که در شکل با خطوط افقی مشخص شده، وجود دارد و در صورت اصلاح بیشتر سطح حمایت بعدی 68800 می باشد و در نهایت با استفاده از داده های کنونی سطح بعدی 67500 می باشد.
نتیجه گیری: با تکیه بر داده های کنونی وضعیت در بلند مدت صعودی ولی در کوتاه مدت شاهد اصلاح موقتی خواهیم بود.سناریو احتمالی با استفاده از داده های کنونی: اصلاح شاخص تا یکی از محدوده های زیر به ترتیب اولویت اولویت اول محدوده ( 69600 تا70000 )، اولویت دوم سطح 68800 ، اولویت سوم سطح 67500 پس از رویت عکس العمل بازار روی یکی از سطوح به ترتیب اولویت ( که عملا فرصت خرید تلقی می شود ) انتظار ادامه یافتن حرکت صعودی تا سطح 71500 وجود دارد و سپس در صورت عبور موفقیت آمیز شاخص از سطح 72000 ، شاهد رسیدن شاخص به سطح 75300 خواهیم بود و در ادامه در صورت عبور موفقیت آمیز از محدوده 75600، شاهد رسیدن شاخص به محدوده 77000 خواهیم بود.
دیروز سیگنالی مبنی بر سقوط بازار دادم ، به نظرم این سقوط به اون شکلی که فکر میکردم اتفاق نخواه افتاد و نهایتاً بازار تا فردا جمع خواهد شد . البته این به معنی مستدام بودن روند به شدت صعودی قبل نیست بلکه ملایم تر .
دیروز سیگنالی مبنی بر سقوط بازار دادم ، به نظرم این سقوط به اون شکلی که فکر میکردم اتفاق نخواه افتاد و نهایتاً بازار تا فردا جمع خواهد شد . البته این به معنی مستدام بودن روند به شدت صعودی قبل نیست بلکه ملایم تر .
به نظرم كساي ديگهاي هم كه دائم دم از سقوط ميزدن اگه بيان به اشتباهشون اعتراف كنن به انصاف نزديكتره!!! /:.yead.:/
به نظرم كساي ديگهاي هم كه دائم دم از سقوط ميزدن اگه بيان به اشتباهشون اعتراف كنن به انصاف نزديكتره!!! /:.yead.:/
بحث اعتراف نیست ، تحلیل یه مسئله داینامیکه برای یک تریدر؛ ممکنه در یک روند کاملاً صعودی شواهدی از سقوط مشاهده بشه یا بلعکس مواقعی که شما فکر میکنین بازار قطع به یقین سقوط خواهد کرد ، شواهدی از عدم وقوع این امر مشاهده بشود . با تشکر
اینکه بازار اصلاح میکنه همه انتظارشو داشتن با بلوک دیروز هم که سرمایه ترسو است و فرار میکنه
اما کلمه نفروشید یا نخرید در بورس اشتباه است بدلیل اینکه در بورس باید با پول بازی کرد
حالا یکی گرون خرید داره و به همه میگه نفروشید تا من برم تو سود .....
سایپا هم به نظر من از همه سهمها ارزنده تره فعلا واسه همین هم صف فروشوشو بنیادی کارا سریع جمع میکنند
اما بازم به نظر من با جو بد بازار میتونه پاینتر بیاد چون بنیادی ها هم به نظر من پارت اول رو امروز ور میدارن
بنده هشت ساله تو بورس جهانی فعالم ولی در ایران حدود سه ساله و بیشتر به دید سرمایه گزاری کار میکنم
چون انصافا با کارمزد دو درصدی و بازار شل و ول ایران نوسانگیری کوچک جز ضرر نخاهد داشت
بعد هم با صد میلیون ماهی 7 درصد نوسان بگیرم که دو درصدش کارمزده میشه ماهی 5 میلیون که اصلا رقم جالبی برای وقت ادم نیست یعنی سالی 70 درصدش تازه این میشه
ولی دلاری با همین 100 میلیون تو بازار جهانی دو برابر این رقم در میاد
ولی خوبی بورس ایران اینه که ضرر خیلی توش کمه
به جرات میگم منکه بنیادی خرید میکنم ممکنه یکی و دو ماه بیشتر علاف بشم ولی همیشه با سود رفتم بیرون
نظر