کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شاراک ، وبملت ، کتوکا، ولساپا، را فروختم (که همه این سهم ها خوبند ولی در برخی از این ها حقوقی جلو رشد را کنترل می کند) و همه را تبدیل به وتوشه کردم. وتوشه عجب خریداری داره. امید به خدا.
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
با روند نمیشه مبارزه کرد. هر کسی روند رو شناخته سود زیاد کرده یا ضرر کم.
وقتی شاخص افت میکرد هر مثبت ، نشانه و فرصتی برای خروج بود و الان هر منفی زمانی برای ورود.
ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت
آنچه که باعث رشد شاخص بورس میشه رشد اقتصادی است نه پیش بینی های شرکتها ، حرفه ای های بازار اصلا به پیش بینی شرکتها هیچ توجهی نمی کنند چون در پایان سال سود محقق شده متفاوت از پیش بینی ها است .
اول اینکه اگر رشد اقتصادی باعث رشد شاخص میشه پس چرا در سال 93 که به ادعای دولت رشد اقتصادی مثبت 3% بود بورس می ریخت و سقوط میکرد ! شاخص هم پایین میرفت !؟
دوم اینکه فرمول شاخص مبتنی هست بر قیمت سهام+ سود نقدی توزیع شده، ممکن است شرکتها تولید داشته باشند یعنی رشد اقتصادی مثبت ، اما فروش در کار نباشد ! یا فروش باشد اما به علت کاهش قیمتها در بازار سودی حاصل نشود !
الان که هم تولید کمتر شده ! هم فروش !
سوم اینکه طبق اطلاعاتی که دولت منتشر کرده شاخص تولید شرکتهای بورسی فکر کنم برگشته به میزان تولید 6-7 سال قبل !
چهارم اینکه نسبت p/e در بازار معنایش چیست ؟ یعنی p قیمتی که برای e مقدار سود پرداخت میشه ! شما مدعی هستی حرفه ای ها ! به سود و پیش بینی و این چیزها کاری ندارند!! تا آنجاییکه من میدانم نوسانگیران و سفته بازان به سود و پیش بینی و صورتهای مالی توجه ندارند !!! شما بگو نقش افزایش تولید و نرخ رشد اقتصادی در کجاست ؟
شاراک ، وبملت ، کتوکا، ولساپا، را فروختم (که همه این سهم ها خوبند ولی در برخی از این ها حقوقی جلو رشد را کنترل می کند) و همه را تبدیل به وتوشه کردم. وتوشه عجب خریداری داره. امید به خدا.
ای کاش خودرویی میخریدی دوست عزیز!چراکه رقصی چنین میانه میدانم آرزوست!
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
وتوشه امروز خوب حجمی زد احتمال صف خرید هم هست به نظرم در روزهای آینده قفل خواهد شد. شلعاب هم دیروز و امروز خریدار خوبی داشت و خوب حجم خورد قیمتش هم خیلی افت کرده من امروز 200 تا خرید کردم. امید به خدا
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر