جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    [B][COLOR="#0000FF"]اتفاقا اونی که منطقش سیاه و سفیده در مورد دولت قبل و دولت فعلی شما و همفکرانتون هستید !

میگید 8 سال نابودی ! 8 سال مرض هاری ! 8 سال ....

بارها این چیزهای بی پایه و اساس رو گفتید ! در اینها انصاف هست !!!؟؟؟

.
    .
    دقیقا همینطوری بوده دیگه ...حداقل ما که در بورس هستیم میدانیم به عنوان دماسنج اقتصادی چه اوضاعی داشت !!!
    بارها علت اصلی رشد بورس را برایتان توضیح داده م و متاسفانه بدون اینکه دلیل موجهی ارائه کنید ترجیح میدهید در کوچه علی چپ زندگی کنید ...البته بعید است شما متوجه منظورم از آن دوران نشده باشید , بلاخره کسی مانند شما که سودهای 500 درصدی از سهامی 100 درصد زیانده میکند میداند اوضاع چه بوده ...همش دلالی و سفته بازی و بی وجدانی بود ...
    هر شرکتی که شما نام ببرید بفرمائید تا بررسی کنیم اوضاع سودسازیش در ابتدای دولت احمدینژاد چگونه بوده و نهایتا انتهای دوره ش به چه روزگاری افتادند ...
    و متاسفانه این حجم عظیم فساد به دولت بعد منتقل شدو تا به امروز و آینده هم ادامه دارد ...
    اما رشد این روزهای بورس هم به علت اخبار بسیار خوب و گشایش های بین المللی موجود گشته ...مردم پولشان را برای آینده خرج میکنند نه گذشته ایی که سراسر فساد در ش موجود بود ...(به روایت آمار و ریاضی)
    الانه هم اگر این خبرها تاثیراتی شگرف داشته باشد بر کشور همچنان روند رشد سهام ادامه خواهد داشت ...اگرهم خلاف این باشد برخی متضرر میشوند و برخی دیگر میروند در سود ...و بورس یعنی همین , !
    اما اینکه شما آرزو داشته باشید که مجددا دولتی فاسد و ویرانگر مانند آنچه در دولت احمدینژاد بود برروی کار بیاید و مجددا شرکتها زیانده بشوند و در عوض قیمت سهامشان بالاتر و بالاتر برود , آرزویمحالی نیست و ممکن است اتفاق هم بیفتد , ...اما من پیشنهاد میکنم اگر انسان جناحی و مزدوردولت قبل نیستید(شخصا فکر نمیکنم ) , از وضععیت پیش آمده استفاده کنید و از بازار لذت ببرید ...اگر هم که رویای ویرانی مملکت را هنوز درسر مپرورانید فعلا اوضاع بر وفق مراد شما نمیباشد و همچنان از بازار دور باشید وهمچنان اخباری که دوست دارید را منتشر کنید ....
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35706

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
      دقیقا همینطوری بوده دیگه ...حداقل ما که در بورس هستیم میدانیم به عنوان دماسنج اقتصادی چه اوضاعی داشت !!!
      بارها علت اصلی رشد بورس را برایتان توضیح داده م و متاسفانه بدون اینکه دلیل موجهی ارائه کنید ترجیح میدهید در کوچه علی چپ زندگی کنید ...البته بعید است شما متوجه منظورم از آن دوران نشده باشید , بلاخره کسی مانند شما که سودهای 500 درصدی از سهامی 100 درصد زیانده میکند میداند اوضاع چه بوده ...همش دلالی و سفته بازی و بی وجدانی بود ...
      هر شرکتی که شما نام ببرید بفرمائید تا بررسی کنیم اوضاع سودسازیش در ابتدای دولت احمدینژاد چگونه بوده و نهایتا انتهای دوره ش به چه روزگاری افتادند ...
      و متاسفانه این حجم عظیم فساد به دولت بعد منتقل شدو تا به امروز و آینده هم ادامه دارد ...
      اما رشد این روزهای بورس هم به علت اخبار بسیار خوب و گشایش های بین المللی موجود گشته ...مردم پولشان را برای آینده خرج میکنند نه گذشته ایی که سراسر فساد در ش موجود بود ...(به روایت آمار و ریاضی)
      الانه هم اگر این خبرها تاثیراتی شگرف داشته باشد بر کشور همچنان روند رشد سهام ادامه خواهد داشت ...اگرهم خلاف این باشد برخی متضرر میشوند و برخی دیگر میروند در سود ...و بورس یعنی همین , !
      اما اینکه شما آرزو داشته باشید که مجددا دولتی فاسد و ویرانگر مانند آنچه در دولت احمدینژاد بود برروی کار بیاید و مجددا شرکتها زیانده بشوند و در عوض قیمت سهامشان بالاتر و بالاتر برود , آرزویمحالی نیست و ممکن است اتفاق هم بیفتد , ...اما من پیشنهاد میکنم اگر انسان جناحی و مزدوردولت قبل نیستید , از وضععیت پیش آمده استفاده کنید و از بازار لذت ببرید ...اگر هم که رویای ویرانی مملکت را هنوز درسر مپرورانید فعلا اوضاع بر وفق مراد شما نمیباشد و همچنان از بازار دور باشید وهمچنان اخباری که دوست دارید را منتشر کنید ....
      در 92 هم می گفتید مردم پولشان را برای آینده خرج می کنند !

نگاه بازار به آینده است ! دیدید که چه آینده ای داشت بازار سال 92 ! آینده ای پر از نقره داغ داشت !!!

نوشتید همه رشد اینروزها به خاطر خبرها !!! هست ! از این خبرهای خوب سال 92 هم زیاد بود !!!

البته جریان نقدینگی نبود صد برابر این هم خبر خوب منتشر میکردن فایده ای نداشت ! حالا هم جریان نقدینگی برود ! آثار اخبار خوب را خواهید دید !!!

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
        من نمیدونم این ملت تا کی میخوان ضرر بدن و از یک سوراخ چند بار باید گزیده بشند ، فردا اگر دیدید دوباره سهمها از -5 تا +5 رفتند تعجب نکنید ، این رفتارهای هیجانی فقط به نفع حرفه ای های بازار تمام میشه .
        من نظرم اینه : این کرم خود سازمان بود که یکی از سرورهای اداره بورس خاموش کردند تا هسته معاملات کند بشه و اخلال ایجاد کنن
        بعدشم خبر برکناری فطانت اعلام شد
        بنظرت گروه های تلگرامی اینقدر قدرت دارند که بازار را یهویی تو یک ساعت چپ کنن؟ منفی بشه؟
        چرا فطانت بعد از منفی شدن امروز اومد گفت که من برکناری خودم را انکار میکنم؟

نظر

• naruto
          عضو فعال
          • May 2011
          • 1879

اتفاقا اونی که منطقش سیاه و سفیده در مورد دولت قبل و دولت فعلی شما و همفکرانتون هستید !

میگید 8 سال نابودی ! 8 سال مرض هاری ! 8 سال ....

بارها این چیزهای بی پایه و اساس رو گفتید ! در اینها انصاف هست !!!؟؟؟

بعد همین منطق سیاه و سفید خودتون رو به من نسبت میدید !!!

همین دوست شما جناب خوشبخت ! و برخی دیگر ! حتی گزارش شرکتها رو من در تاپیکهاشون میزدم مخالف بودند !!! این انصافه !!؟؟ حالا خودش همون گزارشها رو میزنه در تاپیکها !!!

گزارش شرکتها مثبت و منفیش دست من هست که سیاه نمایی بکنم با انتشارش به قول شما !!!

هیچ تشنجی هم در کار نیست !

تشنج رو کسانی ایجاد میکنن که فحاشی و توهین و مسخره بازی میکنن ! تا ناظر بیاد و بعد از ترس ناظر دست بردارن از این روش !

تشنج کسانی ایجاد میکنن که هر روز مدعی میشن این ایدی با اون ایدی یکی هست چون رنگ فونتشون مثل هم هست !!!

تشنج کسانی ایجاد میکنن که به دروغ اسم یکی به نام "نقی مصطفوی" که اصلا معلوم نیست کی هست رو بدون سند و مدرک مطرح میکنن در سایت و منتسب میکنن به بنده !
          چقدر شبیه این به ظاهر جمهوری اسلامی حرف میزنین!
          در مقابل اونا هم دویستو خورده ای کشور دشمن هستش!
          الانم نوشته شما شده عین ادعای اونا
          کل سایت یه طرفن شما به تنهایی یه طرف
          همه در برابر شما دنبال ایجاد تشنجن! شما هم که عین مریم مقدس! پاک و زلال و قدیسین:))
          دو ساله شبو روز نداری!از خورد و خوراک افتادی!سهم هم که نداری طبق فرموده خودتون
          15 هزار تا پست در جهت نشون دادن پلیدیهای دولت روحانی هم زدی!بابا وا... با... تا... همه فهمیدن این حسن اخه پیفه!حتی جد و آباد مرحومشونم فهمید:))
          امیدوارم ناظر عزیز آیدی کل اعضای سایتو به خاطر تشنج زایی در برابر این خانم ببندن تا مشت محکمی باشه بر دهان یاوه گویان و مشکل داران از رشد بورس/:.yead.:/

نظر

• گیلان
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 2178

در 92 هم می گفتید مردم پولشان را برای آینده خرج می کنند !

نگاه بازار به آینده است ! دیدید که چه آینده ای داشت بازار سال 92 ! آینده ای پر از نقره داغ داشت !!!
            من چیزی نمیگفتم ...
            من واقعیتها را با ریاضی و آمار میگویم
            هر شرکتی را که شما(که برخلاف گذشته تان امروزه به سودسازی شرکتها خیلی اهمیت میدهید;) ) پیشنهاد میدهید بگوئید تا در ابتدا و انتهای دولت احمدینژاد روند سود سازیش را بررسی کنیم !...و در انصورت به عمق فساد دولت قبل پی خواهید برد !(البته بعید است انسانی اهل فهم و شعور باشد و با این همه توضیحات باز هم متوجه نشده باشد ;)
            اینها واقعیاتی انکار ناپذیر هستند ...
            و متاسفانه تغییر روند زیانده بودن به سودسازی یک شبه رخ نمیدهد و زمان میبرد ...همانطورکه احمدینژاد 8 سال زمان صرف کرد تا به آن فلاکت برسیم
            این دوسال و چندین ماه از دولت فعلی هم میگذرد زود است قضاوت کنیم ...اما حداقل با نفت که ارزان میفروشند و قیمتی ندارد خوب توانسته اند اوضاع را نگه دارند ...اگر احمدینژاد بود مطمئن باشید تورم ما هم مانند کشوردوست ونروئلا بالای 100 درصد میرفت ...اینها واقعیت ها غیر قابل انکار هستند
            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35706

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
              چقدر شبیه این به ظاهر جمهوری اسلامی حرف میزنین!
              در مقابل اونا هم دویستو خورده ای کشور دشمن هستش!
              الانم نوشته شما شده عین ادعای اونا
              کل سایت یه طرفن شما به تنهایی یه طرف
              همه در برابر شما دنبال ایجاد تشنجن! شما هم که عین مریم مقدس! پاک و زلال و قدیسین:))
              دو ساله شبو روز نداری!از خورد و خوراک افتادی!سهم هم که نداری طبق فرموده خودتون
              15 هزار تا پست در جهت نشون دادن پلیدیهای دولت روحانی هم زدی!بابا وا... با... تا... همه فهمیدن این حسن اخه پیفه!حتی جد و آباد مرحومشونم فهمید:))
              امیدوارم ناظر عزیز آیدی کل اعضای سایتو به خاطر تشنج زایی در برابر این خانم ببندن تا مشت محکمی باشه بر دهان یاوه گویان و مشکل داران از رشد بورس/:.yead.:/
              تو هم مثل اون دوستت فکر میکنی کل سایت همین شما چند نفر هستید !

بنده مثل شما و همفکرانت نیستم که هر روز از ناظر بخوان ایدی این و اونو ببنده !

شما هستید که از شنیدن نظر مخالف ! حتی یک نفر هراس دارید ! و به قول روحانی میلرزید !!!

کارگردان فیلم انتخاباتی روحانی هم همینو میگفت در مورد برجام، گفت اگه 82 درصد جامعه موافق هستن ! چرا از مخالفت و انتقاد 2 نفر می ترسید !!!

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35706

من چیزی نمیگفتم ...
                من واقعیتها را با ریاضی و آمار میگویم
                هر شرکتی را که شما(که برخلاف گذشته تان امروزه به سودسازی شرکتها خیلی اهمیت میدهید;) ) پیشنهاد میدهید بگوئید تا در ابتدا و انتهای دولت احمدینژاد روند سود سازیش را بررسی کنیم !...و در انصورت به عمق فساد دولت قبل پی خواهید برد !(البته بعید است انسانی اهل فهم و شعور باشد و با این همه توضیحات باز هم متوجه نشده باشد ;)
                اینها واقعیاتی انکار ناپذیر هستند ...
                و متاسفانه تغییر روند زیانده بودن به سودسازی یک شبه رخ نمیدهد و زمان میبرد ...همانطورکه احمدینژاد 8 سال زمان صرف کرد تا به آن فلاکت برسیم
                این دوسال و چندین ماه از دولت فعلی هم میگذرد زود است قضاوت کنیم ...اما حداقل با نفت که ارزان میفروشند و قیمتی ندارد خوب توانسته اند اوضاع را نگه دارند ...اگر احمدینژاد بود مطمئن باشید تورم ما هم مانند کشوردوست ونروئلا بالای 100 درصد میرفت ...اینها واقعیت ها غیر قابل انکار هستند
                شما اگر ادعای ریاضی و آمار دارید، یه کمکی به دوستانت در مورد قرارداد ایرانخودرو بکن،

هنوز نتونستن حساب کنن ببینن چقدر سود از این قرارداد عاید ایرانخودرو میشه ! حتی فقط از غرامت رو هم نتونستن حساب کنن !

شما کمک کن بهشون

نظر

• گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

.
                  .
                  .

نوشتید همه رشد اینروزها به خاطر خبرها !!! هست ! از این خبرهای خوب سال 92 هم زیاد بود !!!

البته جریان نقدینگی نبود صد برابر این هم خبر خوب منتشر میکردن فایده ای نداشت ! حالا هم جریان نقدینگی برود ! آثار اخبار خوب را خواهید دید !!!
                  خبرها به سرانجام رسیدند , ...و امروزه شاهد گشایشهای فراوانی در کشور شده ایم ....البته با فلاکت و تجربه تلخی که از دولت قبل به یاد گار ماند مجبور شدند که تنشها را کم کنند , کشور در ورطه نابودی مطلق قرار داشت !

نظر

• گیلان
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 2178

شما اگر ادعای ریاضی و آمار دارید، یه کمکی به دوستانت در مورد قرارداد ایرانخودرو بکن،

هنوز نتونستن حساب کنن ببینن چقدر سود از این قرارداد عاید ایرانخودرو میشه ! حتی فقط از غرامت رو هم نتونستن حساب کنن !

شما کمک کن بهشون
                    من یک صدرا و پلوله با آن همه سابقه و روند مشخص 10 ساله را به زور به شما حالی کردم که چه پولهای کثیفی کسب میکردیدو بورس احمدینژاد چه کیفیتی داشت(البته این رویه در کل کشور زمان احمدینژاد رواج داشت)...این قرار دادها هم به موقعش کارشناسی میکنیم , ....تازه ابتدای کار است :)

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

در همین بازار هیجانی با اتفاقات ناخوشایند امروز خدمتتان عرض می کنیم، این بورس با این اخبار و اتفاقات جای هیچ نگرانی ندارد اگر خودمان با دلواپسان دست به دست برای نابودی آن به جهت سیاه نمایی برجام نشویم.

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۲

http://www.boursenews.ir/fa/news/160742
                      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• خوشبخت
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 5464

خبرها به سرانجام رسیدند , ...و امروزه شاهد گشایشهای فراوانی در کشور شده ایم ....البته با فلاکت و تجربه تلخی که از دولت قبل به یاد گار ماند مجبور شدند که تنشها را کم کنند , کشور در ورطه نابودی مطلق قرار داشت !

درود دوست خوبم جناب گیلان عزیز

خوش امد میگویم بهتون..:x
                        زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• mjtb
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 527

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
                          من نمیدونم این ملت تا کی میخوان ضرر بدن و از یک سوراخ چند بار باید گزیده بشند ، فردا اگر دیدید دوباره سهمها از -5 تا +5 رفتند تعجب نکنید ، این رفتارهای هیجانی فقط به نفع حرفه ای های بازار تمام میشه .
                          امروز تو -5 فردا شاوان گرفتم!:D

تو -7 فردا هم میشد گرفت! :O

امان از بی پولی. صبح دلی شدم که یک مقدار از سهام رو بفروشم. حداقلش یه نوسان خیلی خوب از توش در میومد
                          ;)

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35706

من یک صدرا و پلوله با آن همه سابقه و روند مشخص 10 ساله به زور به شما حالی کردم که چه پولهای کثیفی کسب میکردید(البته این رویه در کل کشور زمان احمدینژاد رواج داشت)...این قرار دادها هم به موقعش کارشناسی میکنیم , ....تازه ابتدای کار است :)
                            شما وقتت رو صرف گذشته نکن ! همانطورکه خودت نوشتی !

برای همین ایرانخودرو حساب کن !

آثار سود غرامت پژو و قراداد خرید ایرباس رو روی سود اخابر ! و فملی ! و فولاد و شبندر و وبصادر و ... حساب کن ! در اختیار اساتید ! و دوستانت قرار بده ! که دستشون خالی نباشه !

اینکه نوشتی خبرها به سرانجام رسید و گشایش شد و .. یه آماری از نتیجه خبرها و گشایش ها هم ارایه کن !

دوستانت فقط خبرهایش را دارند ! نتیجه و اثر و ... در اختیارشان نیست !

نظر

• گیلان
                              عضو فعال
                              • Jul 2011
                              • 2178

شما وقتت رو صرف گذشته نکن ! همانطورکه خودت نوشتی !

برای همین ایرانخودرو حساب کن !

آثار سود غرامت پژو و قراداد خرید ایرباس رو روی سود اخابر ! و فملی ! و فولاد و شبندر و وبصادر و ... حساب کن ! در اختیار اساتید ! و دوستانت قرار بده ! که دستشون خالی نباشه !

اینکه نوشتی خبرها به سرانجام رسید و گشایش شد و .. یه آماری از نتیجه خبرها و گشایش ها هم ارایه کن !

دوستانت فقط خبرهایش را دارند ! نتیجه و اثر و ... در اختیارشان نیست !
                              عرض کردم خدمتتان زمان میبرد تا تاثیر و جزئیاتش آشکار شود !
                              فعلا از بازار لذت میبرم :)

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14630

بازار امروز زیادی هیجانی و احساسی بود
                                خریداران در منفی 5 برندگان بازار فردا هستن
                                امروز در صف خرید
                                خرینگ خکمک صادرات فولاد ذوب عرضه کردیم
                                از فروش مداران و رکیش رتاب خودداری کردیم و از صف فروش مداران و رکیش اضافه کردیم
                                خدا خواست و ما توانستیم
                                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

در حال کار...
                                X